Totul despre firul floristic

Totul despre firul floristic

Floriștii și iubitorii profesioniști creează compoziții florale utilizează diverse instrumente. Și un asistent indispensabil în această lucrare este sârmă. Acesta este oferit într-o varietate de dimensiuni, forme și intenționează să îndeplinească anumite sarcini. Pentru a alege corect un fir floral, trebuie să studiați informații despre el și să înțelegeți caracteristicile.

Pentru ceea ce este necesar?

Firul este un mijloc de fixare a culorilor în compoziție, astfel încât cele mai frecvent utilizate în floristica. Datorită acestui instrument, este posibil să se lungeasca tulpina plantei, să-l consolideze. În funcție de varietatea de sârmă, este utilizat pentru a crea bijuterii, artizanat și suveniruri. Avantajul principal al produsului este puterea și flexibilitatea. Sârmă este capabil să accepte orice formă, pot fi supuse schimbării, astfel încât să puteți face nimic de la ea.

Pentru floristica, produsul este util pentru a crea compoziții, da un accident vascular cerebral a rezistenței plantelor, astfel încât în ​​magazine de multe ori experții iau Sârmă pentru Gerber, și alte plantații blânde. Cu ajutorul sârmă, aveți posibilitatea flori artificiale cușcă Pentru decorațiuni interioare. De fapt, este o sârmă din oțel carbon scăzut, din oțel inoxidabil folosit uneori sau cupru. Afară este acoperit de un email special, astfel încât să puteți găsi produsul în culori diferite.

Este demn de remarcat faptul că firul a găsit utilizarea nu numai în floristica.

Mulți maeștri folosesc firul floral în timpul Crearea de bijuterii, Deoarece poate deține elementele produsului în loc, această parte este relevantă și în margele.

Soiuri

Există mai multe tipuri de fire florale pe piață, fiecare dintre caracteristicile proprii și scopul de aplicare, astfel încât înainte de a cumpăra, se recomandă să studiezi cu atenție descrierea.

Acest lucru va permite analizarea caracteristicilor, comparați avantajele și ridicați cea mai potrivită opțiune.

Heerberry

Acest fir este folosit pentru face ca Stem Gerber să fie mai flexibilă, de unde și vine. Produs în mai multe culori, deci ar trebui să alegeți din ceea ce va fi folosit firul. Acest element de legătură are durabilitate, dar este militant, ceea ce este foarte necesar în floristică. Datorită tijeului, maestrul poate crea o curvă perfectă. Astfel de accesorii sunt adesea produse în segmente de 30 cm, dar există opțiuni pentru 50 cm. Gerberic Wire poartă numele prietenului. Vopsește lacul, care este practic în timpul reparării tulpinii de flori. Cu această accesare puteți face buchete artificiale, meșteșuguri, cadre florale.

Se propune o grosime diferită, ceea ce afectează flexibilitatea și forța.

Bulconka

Un nume bizar poartă Sârmă metalică subțire care are acoperire colorată. Principala diferență față de Gerberian este că se răsucește în izvoare, atât de fire ondulate. Pe piață puteți găsi un fir floral destul de subțire, există un fir cu o margine triunghiulară. Caracteristica principală este că, din cablajul de 5 centimetri, poate fi întins la fel de mult ca 100 m de element de legătură. Baza de metal garantează rezistența, elementele perfect fixează, astfel încât este adesea folosită în decor.

O altă varietate de sârmă poate fi numită tije care sunt înfășurate cu hârtie. Un astfel de instrument găsit în floraria ceramică.

Dimensiuni

Acest indicator joacă un rol important atunci când cumpără un instrument. Este necesar să se țină seama de greutatea florii sau a unui alt produs, unde se va aplica firul. Pe piață sunt oferite cabluri cu un diametru de 0,1 mm la 2,2 mm. Dacă aveți de gând să lucreze cu trandafiri sau bujori, este mai bine să acorde o atenție la sârmă, a cărei dimensiune este de cel puțin 1,8 mm. Pentru crini și astra adecvați 1,2 mm, iar inflorescențele și mușetele de câmp vor rezista la fir cu un diametru de 0,7 mm.

Culoare

Folosim cea mai mare cerere Sârmă verde, La urma urmei, ele sunt ideale pentru a lucra cu o tulpină a plantei. Cu toate acestea, puteți găsi Alb, gri și transparent instrument floral. Sârmă incoloră mai potrivite pentru margele, astfel încât să nu întrerupăm umbra margelelor.

Selectați elementul de conectare este necesar de către diferiți parametri, întotdeauna ia în considerare domeniul de aplicare.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a decide ce tip de fir este necesar pentru a începe Este important să înțelegeți scopul, pentru care este destinat. Pentru fiecare nume de produs există o caracteristică detaliată, parametrii pentru care puteți alege cu ușurință instrumentul dorit. Nu trebuie să vă concentrați asupra ochiului, deoarece vă puteți confrunta cu inconsecvența dimensiunii și a puterii, deci va trebui să re-cumpărați un element floral. Este întotdeauna numerotat după cum urmează – 33 * 15. Prima cifră înseamnă numărul de sârmă, iar al doilea – lungimea sa.

Cu privire la Dimensiuni, aveți nevoie de oa doua cifră pentru a multiplica cu 25.4, iar apoi veți primi un răspuns. Dacă aveți nevoie de un element de legătură pentru culori mari sau un decor greu, atunci este mai bine să obțineți accesorii cu un diametru de 2,2 mm, deoarece este durabil și sunet bine. 0,1 mm este potrivit pentru produsele miniaturale, astfel încât este suficient pentru un astfel de instrument pentru crearea stamine de inflorescențe mici. Rețineți că grosimea scade odată cu creșterea numărului de instrumente, ia în considerare această nuanță.

De asemenea, indicator important este rigiditatea firului.

Instructiuni de folosire

După ce firul floristică a parametrilor necesari a fost achiziționat, puteți trece direct la funcționarea acestuia. Dacă vine despre fixarea unei tije de flori, Este necesar să o facă cu atenție. Gerbers sunt considerate plante blânde, capul de flori este extrem de greu, deci nu poate sta într-un vas lin. Astfel, este posibil să se dea forma planificată a compoziției utilizând materialul. Acest articol trebuie să fie introdus în tija pentru a crea un cadru stabil. Uneori Pentru a fixa floare în sine, baza trebuie să fie copiate pe firul, și apoi gerbera va fi mai rezistent intr-o vaza.

Această tehnică este utilizată pentru a întări garoafele, hyacinții, precum și alte culori blânde cu tulpini slabe. Datorită firului pe care îl puteți crea Aranjamentul original, Folosind cele mai delicate plante din compoziție.

Ca și pentru margele, Margele uzate pe un fir subțire, după care produsul poate fi ușor de dat acea formă, care este necesar pentru a crea decor. Atenție specială este necesară pentru a observa numai culorile și herbarii vii care se pot rupe cu ușurință. Cu un astfel de instrument de, puteți maestru gherghef crearea de produse excelente din orice materiale, conectându-le cu un fir florale.

Sarma de revizuire video pentru floristica ceramica pe care o puteti vedea in urmatorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: