Totul despre tehnica de guilloche

Totul despre tehnica de guilloche

Există mai multe tipuri interesante de gherghef. Una dintre ele este vinovat. Aderarea la schemele corecte și instrucțiunile, maeștrii pot crea adevărate opere de artă, care arată elegant și elegant. In acest articol vom face cunoștință cu această tehnică și să învețe caracteristicile sale.

Ce este?

Pentru cunoștință cu toate nuanțele guillium, este pre-să înțeleagă terminologia. Aceasta tehnica sugereaza ajurat de ardere pe materiale țesute. Astfel, sunt create foarte frumoase servetele ornamentale, care alcătuiesc dulap și chiar picturile originale. Pentru toate lucrările necesită un dispozitiv special destinat arsurilor pe lemn.

În loc, în loc de Sting, este instalat un ac fără fir.

Ceea ce este necesar pentru execuție?

Pentru a face o ambarcațiune frumoasă, recurgerea la tehnica ghiloche, trebuie să fie în avans în apropierea unor instrumente importante, corpuri și materiale. Vom face mai multe detalii în ceea ce va fi un maestru necesar.

Instrumente

Pentru tehnica Guilloche nu trebuie să achiziționeze instrumente profesionale scumpe. Cu toate acestea, fără dispozitive speciale, munca creativă nu va costa. Luați în considerare o listă de instrumente care vor fi necesare pentru a crea meșteșuguri spectaculoase.

 • Special draga. Dispozitiv electric special, care arată ca un mâner sau fier de lipit cu un ac pe vârf. Este posibilă achiziționarea unui innercier într-un magazin specializat, unde sunt puse în aplicare bunuri pentru lucrul cu acul. Unii maeștri de a face acest instrument cu propriile lor mâini. Cu toate acestea, trebuie amintit că degradator trebuie să prevadă ajustarea modului de temperatură a acului. Acest lucru se explică prin faptul că diferitele tipuri de țesuturi au temperaturi diferite de topire.
 • birou confortabil. Acesta este un loc dedicat, în cazul în care toate etapele de lucru vor fi efectuate. De multe ori, în acest scop, se utilizează sticlă șlefuită, a cărui grosime este de la 3 la 5 mm. La marginile acestei baze, teșitură poate fi prezent, de avertizare apariția de reduceri.
 • Stencils. Să se reprezinte în desene în avans pregătit. În cazul în care este folosit, ghioșare este mai elegant și atractiv. Nu este dificil de a alege regimul optim, pentru că în prezent acestea sunt larg răspândite.

Pentru tehnica de guilloche este important de a alege în mod corect în sus exign dreapta. Există mai multe subspecii de acest dispozitiv.

 • Ciocan de lipit. Va fi o soluție bună pentru tratamentul cu țesuturi. Va fi necesar să se facă un vârf aprofundat al instrumentului, astfel încât să seamănă cu un ac și să vă puteți deplasa direct la locul de muncă. Cu toate acestea, zgomotul unui astfel de tip este slab adecvat pentru impactul asupra materialului țesute. Acesta din urmă se va lipi în mod constant, ceea ce ia mult timp suplimentar și va distrage adesea maeștrii.
 • Celestial cu controler de temperatură. Un dispozitiv care se va potrivi cu mulți maeștri. Cu el, gama de lucrări se extinde considerabil. Acum este posibil să lucrăm cu țesuturile de diferite tipuri și alte aspecte adecvate.
 • Fabric special Egipt. Dispozitivul standard implică lucrul cu materialele țesute. Acesta este plasat într-o acoperire concepută pentru a apăra mâinile maestrului de la supraîncălzire. Cu toate acestea, numai 1 ac este prezent în acest dispozitiv, care nu poate fi schimbat. Temperatura este de asemenea furnizată numai 1.
 • Inventat cu duze înlocuibile. Prezența diferitelor duze permite formarea unor linii de grosime diferită și modele interesante. Dacă duza a intrat în mod neașteptat în dezactivare, este posibil să se ordone separat în magazinul online.

Apoi, noul dispozitiv nu poate fi achiziționat separat.

Nu faceți comandantul și fără unelte auxiliare, dar nu mai puțin utile, acestea includ:

 • Foarfece cu lame ascuțite (un instrument blunt este mai bine să nu utilizați)+
 • Pinzeti+
 • Kusachachi+
 • Compoziții adezive (merită pregătire și PVA și „moment”)+
 • Calca+
 • hartie de copiat.

  Toate instrumentele pe care le veți folosi pentru vinovați, trebuie să fie de înaltă calitate și service. Adaptațiile curbate și rupte nu numai că complicează toată lucrarea, dar pot duce, de asemenea, la o deteriorare a rezultatelor muncii. Toate instrumentele pregătite sunt recomandate pentru a pre-localiza într-un singur loc și la câțiva pași. Deci, vă va economisi timp pentru a gasi dispozitivul dorit la un anumit punct. Deci, va lucra mult mai ușor și mai convenabil.

  Materialele

  Înainte de a stăpâni tehnica populară ghioșare, comandantul trebuie să se pregătească nu numai instrumentele necesare, dar, de asemenea, materiale. Pentru a face propriile mâini pentru a face o ambarcațiune spectaculos și original, puteți utiliza următoarele poziții.

  • Țesături sintetice. În acest caz, astfel de materiale, cum ar fi matase, capron, nylon, manta sau tesatura căptușeală va fi adecvată. Pentru acest tip de gherghef este important să selectați astfel de materiale textile, care nu va fi aprins, dar topit.
  • Piele. Tehnica în cauză este utilizată pentru a crea modele frumoase nu numai pe tesatura sau lemn, dar, de asemenea, pe piele. În același timp, aceleași instrumente sunt implicate. Grosimea materialului din piele trebuie să fie de cel puțin 3 mm. Lucrul cu această bază o este mai convenabil pentru suprafața maximă rigidă și stabilă.

  Cursuri de Master pentru începători

  Tehnica guilloche este interesantă și atrage mulți maeștri. Trimite-o nu atât de greu. Principalul lucru este de a acționa în mod clar în conformitate cu planul, nu neglijați niciuna dintre etapele de lucru. Luați în considerare mai multe clase de master curioși pentru needlewomen începători.

  Panou

  Folosind tehnica ghioșare, expertul poate produce panouri foarte frumoase si expresive, la care este dificil să nu acorde o atenție. De multe ori, produse similare devin decorațiuni interioare neobișnuite și luminoase. Ele se poate face cu propriile lor mâini. Luați în considerare unul dintre atelierele de lucru privind fabricarea unui astfel de decor. De multe ori, tesatura de matase este implicat în tehnica de guilloche. Din aceasta puteți face o ambarcațiune spectaculos. Pentru a face un panou, comandantul va avea nevoie de următoarele instrumente și materiale:

  • Aparate de ardere de calitate+
  • Fabric (soluția perfectă va fi de mătase de tip căptușeală, de preferință multicolored)+
  • Schema panoului viitor (un model schematic detaliat aplicat urmăririi)+
  • Sticlă (parametrii dimensionali aproximativi – 30×90)+
  • Lampa de masă (va fi necesară pentru o evidențierea completă a fluxului de lucru)+
  • Foarfece cu lame ascuțite.

  Pregătiți toate componentele necesare, maestrul se poate deplasa direct la munca creativă.

  Ele constau în mai multe etape. Ia în considerare fiecare dintre ele.

  • Mai întâi trebuie să vă pregătiți. Luați o bucată de țesătură albastră pe un material de fier alb, fără zăpadă. Tăiați o parte dreptunghiulară de 62×42 cm în dimensiune – va fi baza panoului viitor. Este pe el că toate componentele vor fi suprapuse: farfurioare, cupe, matryoshki și altele. Pentru a face acest lucru, va trebui să utilizați nuanțe negre, bej, roșu și albastru.

  • Pentru Pregătirea componentelor aeriene Ar trebui să utilizați bucăți mici de textile (25×30, 10×10). Ele trebuie să fie pliate de două ori și netede.

  • Mai departe Sticla trebuie fixată între suporturi fiabile. Sub sticlă, așezați o lampă pentru iluminarea de fundal a imaginii viitoare.

  • Imprastiati panoul de model schițate pe bază de sticlă. Introduceți felii albastre din material. Cu ajutorul acului de Inectrine, este pentru prima parte – matrioșkăi pe contur (trebuie să taie complet).

  • Asigurați-vă elemente de tăiere: „picături“, „bucle“, „mazăre“ pe materialul albastru. Efectuarea de lucru, butonul de delicatetea ar trebui să fie ținute sub înclinarea 45-50 grade față de textile.

  • Luați ușor un element albastru pentru margine și Scoateți-l de pe suprafața urmăririi.

  • Mai departe Luați o țesătură de zăpadă. Tăiați șorțul lui Matryoshka, deplasându-se de-a lungul contururilor. Pregătiți elementele de felie pe țesătura albă. Scoateți detaliile de zăpadă-alb cu urmărirea.

  • Pune pe desen un material țesut de colorat alb, tăiat floare. Tăierea sa ar trebui să fie albastră. Îndepărtați detaliile de la urmărire.

  • Colecta Matreushka. Pune pe detaliul de colorat albastru șorț alb. Este necesar să se înrădăcinat unul cu celălalt.

  • albastru Cut, componente albe pentru următoarea cuiburi. Conectează-le. Se aplică și fixați „picaturile de“ și „puncte“.

  • Toate desenele de tăiere Se scoate din schema. Intindeti pe pânză albă de imagine, taie vasul. Separat, trecerea de albastru „flori“, „bucle“, „picăturile“, „frunze“. Atașați componentele de albastru pe bază de alb, arde puncte.

  • Atașați tesatura albastru. Se taie conturul ceainicul, eliminați acest articol cu ​​o urmărire. Arunca componente aeriene albe. Colecta ceainicul, fixarea obiectelor aeriene la baza.

  • Similar Se prepară și fixați o ceașcă.

  • Toate elementele de panou aeriene Intindeti pe teren, atașați la punctul.

  Suprima fiecare component cu linii punctiforme solide.

  Picturi

  Tehnica Guilish vă permite să facă picturi atractive cu diferite loturi. O vom da seama cum să facă o imagine minimalistă cu Appliqué silueta.

  • Selectați imaginea ta preferată pe Internet. Măriți-l la dimensiunile cerute. Pentru compozițiile silueta, imaginile sunt adecvate, elementele care nu au dimensiuni prea mari.

  • Se taie o bucată de pânză albă, cu o dimensiune de 55×43 cm. indemnizație Marca. Pune pe o planseta de călcat. Partea de sus tesatura pune, călcat împreună cu imaginea.

  • Pune o cârpă pregătită cu o imagine pe un pahar sau o masă de lumină. Ținând problema, cerșind cu un ac subțire. Rush toate detaliile întunecate.

  • Tăiați partea de sus și mai jos elementele model. Material separat de desen. Pune munca pe blocul de călcare, de sus există pânză de culoare închisă, frison.

  • Trecut de muncă Intoarceti și un pat pe sticla. Asigurați migrarea la punctele cu ajutorul unui instrument subtire ac.

  • Decorați de lucru cadru atractiv.

  Meşteşuguri

  In aceasta tehnica poti face o varietate de meserii. Dintre acestea, este posibil pentru a obține o fata de masa rece, servetele, decorațiunile originale de rochii, arcuri cu modele și chiar lambrequins sau perdele. Puteți efectua un peisaj frumos pentru interior, de exemplu, acesta poate fi un fluture drăguț, flori și multe alte elemente similare. Luați în considerare modul în care, cu propriile mâini pentru a realiza vinovat de lambrequins.

  • În primul rând, va fi necesar să se măsoare cu atenție parametrul de lungimea lambrene viitorului. Asigurați-vă, pe baza datelor obținute, modelul corect.

  • Detaliu Preparată Curățați cu atenție cele mai. Sigur remedia problema pe baza. Încercați să nu facă greșeli.

  • Element cerc Prin contur cu un marker.

  • Se taie elementul occlued Cu ajutorul înșelăciunea, se deplasează de-a lungul conturului.

  • Aceleași acțiuni cheltui pe materiale, pe care le va utiliza pe partea din față.

  • Enclose jumătate facial a piesei de prelucrat la baza.

  tratează cu grijă marginile produsului obținut.

  Sfat util

  Vom analiza câteva sfaturi utile cu privire la tehnicile de guilloche.

  • În cazul în care este planificată de lucru, ea rezultă Cu apă bătut joc, folosind un burete.
  • Pentru brodată, este recomandabil să se utilizeze Lipici transparenți. Cu acesta va fi capabil de a decora perfect lucrarea terminat.
  • Este cel mai convenabil de a lucra cu materiale, având textură densă.
  • Înainte de a începe lucrul cu țesuturi, ele ar trebui să fie predeforeced. În continuare, acestea sunt fixate în siguranță pe suprafața de lucru.
  • În timpul lucrărilor, trebuie să vă amintiți În conformitate cu normele de securitate. Nu atingeți acul aparatului nu pentru a obține o arsură. Pentru ca lucrările să fie de înaltă calitate și elegant, este important să se monitorizeze îndeaproape poziția acului. Acesta trebuie să fie strict perpendicular pe suprafața de lucru.
  • În cursul fabricării unor meșteșuguri de vinovat, este necesar să acționăm treptat, Nu te grabi. Excesul de rugină va duce la faptul că produsul finit poate deveni foarte ordonat, iar maestrul va trebui să corecteze o mulțime de greșeli.
  • Imprimarea unui desen pentru meșteșugurile viitoare, urmați, Așa că avea suficiente contururi groase.
  • Aveți grijă de corespondența mărimii bazelor de sticlă și a meseriei viitoare. La marginile sticlei trebuie să fie frecventate cu chamde speciale. Numai cu ei probabilitatea de tăiere în material va fi minimizată.
  • Meșteșugurile făcute în această tehnică, puteți decora suplimentar pietre decorative, Pietre și alte materiale atractive.

  Exemple de muncă frumoasă

  Observând toate nuanțele tehnologiei luate în considerare, este posibil să se creeze adevărate opere de artă gherghef, folosind o mașină de simplu mici, care se află în arsenalul în mulți maeștri. Luați în considerare mai multe lucrări spectaculoase.

  • In tehnica luata in considerare, puteți face servetele uimitoare cu model complicate țese. Acesta poate fi un lucru superb alb imaculat cu imprimeuri florale de tăiere. servetele similare poate deveni un decor real al mesei de mese sau de cafea, mai ales daca le combina cu un serviciu de frumos.

  • În prezent, tehnica de guilloche este utilizat în mod activ în industria modei. Datorită ei se dovedește a fi lucruri foarte neobișnuite, elegant, care poate transforma imaginea, face un punct culminant unic pentru a se. De exemplu, aceasta poate fi o fusta lunga alb, decorat cu haotic „împrăștiate“ pe suprafața sa cu cercuri.

  Un lucru similar este puțin probabil să meargă fără atenție.

       • În tehnica considerată, sunt obținute cifre volumetrice excelente. De exemplu, poate fi muguri de flori luminoase de nuanțe pastel cu petale mari de împrăștiere. Un astfel de decor, completat de bucle mici și elemente modelate, poate deveni un accent real luminos al interiorului.

       • Mulți maeștri fac șervețele spectaculoase în tehnica de vinovat, care sunt ulterior folosite nu numai în sala de mese, ci și în interior ca întreg. Au pus ore de desktop, diferite suveniruri și figuri. Pentru astfel de scopuri, modelul perfect rotund de nuanțe liniștite cu contururi de frunze, culori și fluturi mari de contrast este potrivit. De la un astfel de produs va fi un decor minunat!

       • În tehnica considerată, puteți obține șervețele minunate cu o varietate de piese mici modelate. A efectuat astfel de lucruri sunt complicate, dar arată foarte impresionant. Ele pot fi decorate și masă, precum și orice alte detalii de interior.

       Master class la fabricarea unei flori volumetrice în tehnica guilloche de, a se vedea următorul videoclip.

       Evaluează articolul
       ( Încă nu există evaluări )
       Adaugă comentarii

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: