Totul despre Valtrape

Totul despre Valtrape

Printre membrul cal obligatoriu al calului, iubitorii de sport ecvestru alocă întotdeauna Valtrappes și punctele – lenjerie de pat, fixat sub șa și responsabil pentru deplasarea de sudoare, prevenind formarea Namins pe suprafața din spate. In plus, modelele cu umpluturi pot avea un efect suplimentar de absorbție a șocurilor în distribuirea sarcinilor. Căptușeala este fixat pe suprafața din spate sub șa, are dispozitive speciale pentru a evita compensarea acesteia. Cu selecție și utilizare adecvată, supapele din față și casual ajută la asigurarea unui confort maxim și călăreț și caii.

Ce este?

Mastering abilitățile de echitație, proprietarii de cai sunt forțați să învețe o mulțime de informații noi. ValTrap pentru un cal – ceea ce este? Acest produs textil este realizat într-o versiune din oțel cu două straturi, cu sau fără reîncărcare. Valtrap – ovală, dreptunghiulară sau pătrată, este de obicei vizibilă de sub șa. De asemenea, a folosit Highings – o cârpă mai densă sau căptușeală simțită, îndepărtarea transpirației animalelor.

Funcțiile principale ale lui Valtrapa în viteza calului sunt:

 • Conservarea suprafeței spatelui de la frecare mecanică și iritație în timp ce lucrați cu un cal+
 • Formarea unui strat de absorbție a șocului tampon între șa și partea din spate a animalului+
 • Atenuarea sarcinii de șoc cu poziția greșită a corpului călărețului, a dezechilibrului în greutate+
 • Prevenirea apariției diametrelor pe piele+
 • Îndepărtarea și dezacordul de sudoare.

Grosime, de asemenea, contează – muncitori sau destinate pentru modelele plimbare pe termen lung sunt întotdeauna mai dense. opțiuni subțiri sunt folosite în timpul antrenamentelor active, plimbări de călărie.

Prezentare generală a Midks Centrale și Valtrapov de populare branduri

Alegerea Valtraps de diverși producători este destul de largă. Printre mărcile populare, puteți selecta următoarele:

 • Eskadron – producător german, de fabricație unele dintre cele mai populare modele valtrap din lume, au un design și culori diferite opțiuni+
 • Anky PS SUEDIEI – firma producătoare suedeză versiuni monofonice de echipamente, practice și rezistente la uzură+
 • Ecvestru STOCKHOLM – firma suedeză, creând elegant și supape moderne de clasa premium cu un nivel excelent de performanță+
 • marca engleză, producătoare de produse confortabile, durabile și de înaltă calitate, rezistent la uzură – Lemieux+
 • Decathlon – producător francez, celebru pentru prețuri democratice și o selecție largă de produse, au o serie cu o grilă, strat anti-alunecare.

Desigur, această listă selecția Valtrapov nu se limitează la. Mai mult decât atât, la vânzare puteți găsi produse de Croitorie individuale și produse de branduri autohtone. Dar, în comparație cu soluțiile premium high-tech, ei cu siguranta pierde.

Ce tipuri sunt acolo?

Toate tipurile de Valtrapov pot fi împărțite în funcție de numirea lor.

 • opțiunea Anatomic Potrivit pentru cele mai multe ședințe – colecții de trio universale.
 • modele competitive Potrivit direct pentru sat folosit în concurent. Au dimensiuni mai mici decât cele care se aplică pentru dresaj poate avea o formă variabilă – ovală, pătrată, de multe ori folosite ca universale.
 • pentru Pony Modelele separate sunt produse, repetarea formelor de versiuni mari, dar în execuție miniatură.
 • Dental valtrap concentrat pe utilizarea în dresaj. În această categorie, modelele au un design și o formă diversă, o soluție stilistică poate fi, de asemenea, aproape orice.
 • Valtrap trilisnik – una dintre cele mai simple variante, repetă forma șa, dar este fabricată din materiale țesute.
 • O altă opțiune – Potnik, O parte din echipamentul pentru cavalerie și vest. Ele sunt fabricate din lână sau semi-lână cu piele impermeabilă sau acoperire sintetică.
 • POLVALTRAPA au dimensiuni mai compacte, de la sub șa aceștia nu sunt vizibile practic. Produse din piele de oaie naturală sau materiale moderne – neopren, polimer gel.

Cum se determină dimensiunea

Unul dintre parametrii principali ai valtrap – dimensiunea sa. Există o clasificare internațională stabilită oficial care vă permite să navigați la selectarea soluției optime. Potrivit acestuia, toate punctelele importante utilizate în sporturile ecvestre sunt împărțite:

 • pe extra plin – pentru cele mai mari roci ale caii+
 • Opțiunea completă – universală, potrivită pentru cele mai multe animale standard fără caracteristici în dimensiuni+
 • Cob – Modele pentru specii compacte, miniaturale+
 • Ponei – versiune ponei+
 • Shetty – Pentru cei mai miniaturați cai, inclusiv Sutty.

Toate aceste nume sunt relevante pentru alte tipuri de muniție ecvestră, ele sunt luate în considerare la selectarea. Valtrap în dimensiune va ajuta la evitarea problemelor cu combinația sa cu o șa, va ajuta la crearea celor mai confortabile condiții pentru cal în timp ce conduceți.

Aveți nevoie de un material de umplere?

În ceea ce privește umplutura pentru ValTrap? Absența unui interletuler dens duce la faptul că proprietățile higroscopicitate și izolarea termică a produsului se străduiesc pentru zero. Produsele multistrat cu garnitură sub formă de umplutură rezolvă această problemă. Cel mai adesea în interiorul utilizării valtrap – material natural, permițând să ofere permeabilitate bună a aerului de căptușeală. Atunci când contactați apa caldă în timpul spălării, apare contracția, altfel această opțiune este destul de bună.

Alte materiale pot fi aplicate ca umplutură. Printre acestea sunt cauciuc de spumă sintetică, dar poate duce la o supraîncălzire a animalelor, potrivită în principal pentru perioada de iarnă.

Garnitura Vatinovaya necesită stocuri mici, altfel ea este lovită în bucăți. Cu cusut independent, materialul de umplutură este pre-îmbibată în apă fierbinte, o contracție o singură dată. Pentru subțire Valtrapov, se recomandă selectarea unor evidențieri suplimentare pentru a elimina deprecierea lor insuficientă, pentru a îmbunătăți schimbul de aer între scaunul și pielea animalului.

Ce material este mai bine să luați valtrap?

Caz în aer liber de Valtrapa contemporană poate fi aproape orice – Există opțiuni de velor, o țesătură de bumbac durabilă este utilizată. Puteți alege o versiune elegantă – modele frumoase au amprente originale, pot fi decorate cu grajduri stabile sau logo-uri de club.

  În ceea ce privește umplutura, este preferabil să se aleagă din astfel de materiale.

  • Ovchin. De la ea, sunt fabricate șuvoiul și jumătate. Materialul este ecologic, utilizează bine la aer, hipoalergen, destul de estetic pentru utilizare în competiții.
  • Neopren. material pe bază de cauciuc rezistent la apa, distinge prin elasticitate ridicată, trecerea aerului. Șaua deține bine pe ea, nu există nici o problemă cu curățarea.
  • Gel. Valtrapa versiune cu depreciere mare – pentru cai cu problema înapoi. Ajută la distribui uniform sarcini pe întreaga suprafață. nu diferă în higroscopicitate, necesită utilizarea unui strat suplimentar respirabil.
  • Fibers sau spumă. Există modele cu efect de memorie a materialului de a lua o anumită formă. permeabilitate la aer diferite și proprietăți bune de absorbție a șocurilor. Opțiunea universal pentru practicarea sporturilor ecvestre și dresaj.

  Reguli de bază ale alegerii

  Atunci când alegeți Valtrapa pentru un cal, este imperativ să aibă grijă ca Croitorie lui corespundea designul șa, creșterea, caracteristicile anatomice ale animalului. Erorile de proprietar poate duce la faptul că animalul va avea probleme cu distribuția sarcinii pe mușchii spatelui, supraîncălzire sau răcirea bruscă va veni,.

   Pentru a face alegerea potrivită, este în valoare de atenție la următoarele nuanțe.

   • Calitatea producției. Este mai bine de a alege produse bune de mărci renumite. Curbele de cusături și alte defecte ale designului valtrap va freca suprafața pielii, va duce la pierderea de lână.
   • Grosimea căptușită. Fetru și realizate din piele de oaie opțiuni ar trebui să fie utilizate în cazul în care nu există spațiu suficient sub șa.
   • Confort Sklevok. Versiunea optimă va fi o buclă pe Velcro – pentru a repara valtrap la muniție mai repede și mai ușor.
   • Conformitatea și etichetarea. Merită studierea clasificării produselor în avans, luați în considerare caracteristicile și dimensiunile șei.

   În urma acestor recomandări, puteți evita erorile atunci când alegeți ValTrap și să faceți o achiziție capabilă să efectueze funcțiile de mai mulți ani.

   Cum să vă îngrijiți

   Valtrap absoarbe intensivi sudoarea calului și are nevoie de îngrijire adecvată. Pentru a extinde durata de viață a serviciului său, după fiecare utilizare, uscați temeinic această parte a celor întăriți. Valtrappes și evidențiere După jumătate de răscumpărare se află în fața implicării în sus pentru a elimina excesul de umiditate din material. Connanții experimentați, de asemenea, recomandă utilizarea spălării mașinilor cu presiune ridicată a apei, fără detergenți. Fluxul de fluid intens îndepărtează cu ușurință murdăria și lâna, fără a conduce la deformarea umpluturii.

   Cum să spălați ValTrap?

   Când utilizați mașina de spălat, aparatul trebuie să utilizeze modul cel mai delicat și de temperatură scăzută, cu intensitatea de presat la 600 rotații. Când se folosește pulbere este în valoare de alegerea unei opțiuni hipoalergenice pentru lenjerie pentru copii. Wet valtrap după spălare la deformare a evita trebuie să fie întinse și fixate. Se usucă in vivo.

   Cu spălare manuală, este imposibil să se utilizeze apa fierbinte, înmuiere preliminară se recomandă eliminarea contaminării. Lână perie mai bine.

   Cum să coase singur

   Simplu punct sau valtrap pot fi realizate în mod independent,. Cum să coase de fapt, pe modele și este posibil să-l facă fără cusături? De fapt, Cele mai multe opțiuni de casă încearcă să o facă cu precizie solo pentru a preveni frecarea pielii, din pâslă sau din piele de oaie. Training – concurau sau opțiunea de ieșire – trebuie să coase, adăugând un strat intermediar mai dens pentru a salva forma.

   Cel mai puțin de brand va fi de culoare albă, face mai bine din țesături de bumbac higroscopice.

   În primul rând, modelul este fabricat din produsul finit, alocația de 0,5 cm pe cusăturile și grosimea stratului investit. se formează în continuare, valtrap, atârnat. Elementul luminează intermitent pe margine, apoi în jurul perimetrului, formând pătrate, excluzând deplasarea stratului. Marginea produsului este prelucrat cu margini decorative, curele sunt cusute la fixarea unui scaun și alte elemente de harnașament.

   Despre cum să coase un valtrap cu propriile mâini, uite în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: