Tricot calul amigurumi

Tricot calul amigurumi

Amigurumi cal – jucărie tricotată miniaturală, capabilă să aducă încântare și copil și om adult. Dimensiunile sale compacte vă permit să faceți față lucrării, chiar și un maestru de novice – examinați cu atenție descrierea și schema de croșetat. Dar, înainte de a lega calul de la firele de pluș, merită un pic mai mult pentru a afla despre pregătirea și câteva caracteristici ale unei astfel de lucrări de ac.

Pregătirea

Înainte de a începe recuperarea jucăriilor amiguri, merită să se ocupe de alegerea materialelor și instrumentelor de lucru. De exemplu, fire nu se va potrivi nu. Cel mai adesea în cursul firelor acrilice și de bumbac, care nu doresc la două, hipoalergenice. Din jucării fire de pluș, se pare foarte drăguț și plin de tact plăcută, dar micropoliestra are un dezavantaj – produsul este destul de ușor pentru a zdrobi produsul. cai Moherry arata atractiv, dar este mai bine să ia pentru acest material numai dacă există suficientă experiență – este destul de complicat în procesarea.

La pregătirea fire pentru amigurum Este important să se ia mașinile care nu au noduli, se îngroașă în structura lor. Uniformitatea și proporționalitatea produsului este foarte important pentru această tehnică. Pentru cei mai mulți cai în miniatură sunt potrivite Fire „Iris“ sau „Narcissus“, Universal sunt considerate Materiale de branduri „acryl“, „Cel mai bun Babi“, „copii Caprice“. Cârligul trebuie să fie selectată de grosimea firului, panza ar trebui să fie destul de dens.

stăpânilor începători pentru calul poate fi luat cârlig No. 1.5 și mai multe motoare irisului luminoase. De asemenea, în timpul lucrărilor vor fi utile:

 • 2 mărgele ochi+
 • Moulin și ac pentru broderie+
 • Filler (Singrytepon, Synepuch)+
 • Greutăți granulate+
 • fire de lână pentru manețe și ac subțire.
Citește mai mult  Trandafiri în Kanzashi

Acest set va fi de ajuns. Pentru a obține un produs mai mare, schimbați doar irisul la acrilic.

Descrierea muncii

Pentru a lega cârligul de cai amigurum, merită lipit de o schemă clară. Primul este întotdeauna făcut. Tricotat începe cu un număr de 6 bucle – sunt închise în inel, apoi în rânduri.

 • Pe 2 Adăugați 1 buclă (totalul se va întoarce 12).
 • Pe 3 coloane alternative fără o creștere.
 • Pe 4 mărire apare pe fiecare buclă de 3.
 • Pe 5 coloane suplimentare sunt pronunțate în fiecare caz.
 • Pe 6 ar trebui să fie 36 de bucle, creșterea în fiecare coloană.
 • 7 și 8 rânduri sunt pronunțate bucle simple fără NAKID.
 • La al 9-lea rând există o scădere de 6 bucle, 1 coloane de grad – 4 fără ea.
 • Pe 10 există o întreagă gamă fără o schimbare a cantității. Acesta este ultimul element de cap monofonic. Apoi, fiecare rând este luat de o altă nuanță de fire.
 • De la 11 la 13 rânduri se potrivesc cu 30 de bucle cu coloane fără NAKID.
 • În 14 rânduri, există 1 grad prin 3 bucle obișnuite. Până la sfârșitul rândului vor rămâne 24 de ani.
 • De la 15 la 19, numărul de bucle rămâne neschimbat. Punerea unui scalp.
 • În 20 rândul 1, subbutarea cade pe 2 coloane, apoi la 21 numărul de bucle este redus la 12. În această etapă, puteți adăuga un material de umplere.
 • 22 rândul completează capul de împerechere, buclele sunt reduse într-un cerc la 6. Gaura este întârziată cu acul.

Detalii auxiliare

Următoarele sunt create de alte elemente. Patru picioare mai întâi tricot cu fir roșu, apoi culoarea de la 4 la 11 rânduri. Inelul este creat de la 6 bucle amigurumi. Posterul pentru 2 și al treilea rând este încă 6. Cu 4 cercuri, sunt pronunțate 18 bucle până la capăt, coloanele fără NAKID. Piciturile de picioare înainte de a coase corpul, merită să lăsați o „coadă” lungă a firului pentru conectarea pieselor.

Citește mai mult  Desen de oameni în schite

Urechile sunt create din aceleași fire ca și botul. Inelul de 6 bucle în 2 rând este completat 3 mai mult, coloanele tricot fără un Nakid. De la 3 la 6 rânduri de licitație se efectuează fără o creștere – doar 9 bucle. 3 coloane sunt reduse cu 7, firul pentru coaserea la cap este lăsat. Urechile nu sunt umplute – sunt aplatizate, stoarcerea cu degetele.

De asemenea, calul amigurum va avea nevoie de un gât. Este tricotat so.

 • Un lanț de închidere de 19 bucle de aer într-un cerc.
 • Inelul rezultat este legat de 3 rânduri prin coloane fără NAKID. Fără o creștere ar trebui să fie de 18 bucle. Culoarea supleanților firului.
 • Cu 4 rânduri, o creștere pentru fiecare coloană 4. Toți ar trebui să facă 22 de bucle.
 • 5-7 rânduri se potrivesc fără o creștere.

La sfârșit, un fir este lăsat să cusături detaliile cu un trunchi și un cap.

Cai de torță

Corpul imediat cuțite cu culoarea, cu actualizarea de rânduri. Primul rând – inel de 6 bucle. Apoi, de la 2 la 8, trebuie să adăugați alte 6 coloane până când totalul va ajunge la 48. De la 9 la 17 rânduri corpul caii amigurum tricoturi fără o creștere. Ar trebui să rămână 48 de bucle. Cu 18 rânduri de 24, se produce un raport de 6 bucle, la capătul inelului se închide, firul este întârziat și ascunde acul.

Este important să nu uitați să puneți un pachet.

Acest lucru se face pe 21 Row, când numărul de bucle este încă destul de mare – 24 pe cerc. În zona corilor de stomac, este mai bine să se pună granulatul, altfel capul de volum poate depăși corpul, schimbând centrul de gravitate. Fără halterofter, o jucărie nu va păstra poziția corectă.

Citește mai mult  Cum se face un ou de Paște în tehnica Kanzashi?

Asamblare

Odată ce toate părțile corpului caii amiguri vor fi conectate, puteți merge la adunarea jucăriilor. Procedura va fi următoarea.

 1. Urechile sunt cusute la cap. Ochii-margele sunt susținuți în loc. Bright Moulin nas brodat și zâmbet.
 2. La cap pentru a atașa gâtul. Umpleți-l cu sinteturi sau alte ambalaje.
 3. Adăugați Torchishche. Este important ca poziția capului pe cocă să nu fi fost prea mică.
 4. Piciuiți picioarele picioarelor. Găsiți o poziție constantă, asigurați firul și acul fiecare. Pe copitele pe care le puteți atașa margele ca potcoave.
 5. Pune coada și coada. Acest lucru se face cu ac fină și o lână specială. Fixați în mod special nimic nu va trebui să facă – toate detaliile sunt perfect dezvăluite și așa. În coama poate suporta sau atașa floare. Dacă nu doriți un criminal, puteți să-l faceți din firul acrilic.

Recomandări

Granulele și alte greutăți adaugă nu numai corpului. În picioarele caii, este, de asemenea, mai bine să o puneți, altfel stabilitatea jucăriei va fi redusă. Pentru a găsi poziția corectă a detaliilor la asamblare, merită să utilizați pini. Ei vor fixa picioarele sau se usucă la asamblare.

La crearea jucăriilor în tehnica amigurului, este important să vă amintiți proporțiile: există întotdeauna un cap de volum rotunjit și un mic corp oval sau cilindric.

Fiecare articol tricot într-un cerc, începe cu un lanț de 6 bucle. Cârlig mai bine luați un pic mai subțire decât fire în sine. Adăugările sunt efectuate pe 1 și ultima coloană de pene. Acest lucru vă va permite să obțineți un rezultat mai frumos și mai precis.

Clasa Master pentru cai de tricotat Amigurumi Vezi în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Ana

  Ce fel de instrucțiuni sau ghid ați recomanda pentru a începe să tricotez un cal amigurumi?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: