Tăvi de decupare: Clase de masterat și idei de inspirație

Tăvi de decupare: Clase de masterat și idei de inspirație

Mulți oameni iubesc să facă decuparea diferitelor articole. Adesea, hostess decorează diferite accesorii de bucătărie, inclusiv tăvi. Astăzi vom vorbi despre ce moduri puteți decora datele produsului, precum și oferiți mai multe idei de inspirație.

Pregătirea produsului

Dacă decideți să reorganizeze o tavă făcută dintr-un copac, atunci trebuie să-l ispitească, astfel încât suprafața este netedă. Dacă găsiți pe chip-ul de produs și depresiuni, apoi umple-le cu chit. surplusul după aceea trebuie să eliminați.

Atunci când decorarea metal și obiecte din plastic De asemenea, trebuie să ia o suprafață. În plus, acestea trebuie să fie lipsit în avans. Conduita această procedură cu alcool medical, solvenți organici sau unelte speciale emulsie.

opțiuni interesante

În prezent, există o mare varietate de cursuri de master pe proiectarea de tăvi de ceai în tehnica decoupage. Să dau mai multe instrucțiuni pentru începători.

tava din metal cu decor acrilic

Înainte de a începe, Produsul este un ochi în valoare și degresați. După aceea, se aplică la subiect grund. Asigurați-vă că cel mai bine pentru burete.

Apoi, trebuie să selectați șervețele, care arată imagini interesante potrivite pentru decor. Imaginile sunt tăiate cu grijă și lipite cu adeziv la produs.

Fundalurile de imagini trebuie făcute folosind vopsele acrilice de diferite culori. După ce desenul se va usca, Produsul este acoperit cu un lac de protecție pe o bază mată.

Tavă din consiliul de stil Provence

Tava trebuie să fie pre-nisip, degresant și primed. Primerul de artă trebuie aplicat în 2 straturi. Apoi trebuie să alegeți șervețele mari cu desene adecvate în stilul Provence.

Imaginile sunt tăiate cu ușurință și lipite pe suprafața produsului. De mai sus, totul este acoperit cu mai multe straturi de lac de protecție pe o bază acrilică.

În plus, tava poate fi decorată cu vopsele mici pictate în acest stil.

Tavă de decupare cu efect antic

Tava trebuie să OCCHAT și să progresezi în avans. Apoi, dacă doriți, puteți aplica un desen din șervețele de hârtie. După aceea, totul este acoperit cu lac și așteaptă până când este complet uscat.

Citește mai mult  Decupaj Sicriu: Idei și cursuri de masterat

Colecția este aplicată pe produs. El este cel care poate descrie fisuri gunguie.

chitul lor se face numai cu vopsele de ulei într-o nuanță strălucitoare.

Părțile laterale ale subiectului este mai bine să problema cu ajutorul unei lumânări. Se freacă câteva secțiuni ale produsului în ordine haotic. La final, tava acoperă lac.

Design de tava din lemn cu imaginea imprimată

Mai întâi, selectați o imagine pentru decupaj. Apoi, aveți nevoie pentru a inspecta tava pentru prezența neregularităților și chips-uri. În cazul în care acestea sunt disponibile, atunci ele sunt unse cu un chit, după care suprafața ssh.

În același timp, trebuie să luați de hârtie și lipici un urmărire. Pe suprafața rezultată și a imprima modelul selectat. Imaginea finit este înmuiate în apă.

După ceva timp este obtinerea si imaginile sunt puse pe fișierul. Excesul de umiditate curățat. Figura lubrifia cu amestec adeziv. Fișier aplicat la subiect. În același timp, trebuie să eliminați cu atenție toate bulele formate.

În același timp, degetele trebuie să fie umede. În caz contrar, puteți șterge accidental fragmentul de imagine.

Tava este complet uscat. În cazul în care au rămas mici neregularități în imagine, acestea ar trebui să fie eliminate cu atenție. De sus, suprafața este acoperită cu mai multe straturi de lac de protecție.

După aceea, se recomandă să testeze decorul părea mai interesant și frumos. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să selectați nuanțe adecvate de vopsele acrilice. Ele sunt amestecate împreună. Tonurile rezultate sunt pictate suplimentar în imagine.

La sfârșit, ele sunt încă lacuite de o compoziție acrilică mată. Și să aplice rezultă deja 8-10 straturi. Tava este uscată cu atenție din nou.

Citește mai mult  Cum să taie un urs dintr-un copac?

Vintage Tava Decor

Tava desenând și acoperit cu grund negru. Apoi, vopseaua albă i se aplică. Urmează două straturi.

În același timp, este mai bine să ia o perie cu unelte de rigide, care va fi în măsură să dea textura.

Acoperirea albă după aplicare trebuie să fie șters ușor cu un prosop de terry. Acest lucru se face pentru a crea o frecare mică pe suprafața tăvii.

Simultan, trebuie să pregătiți o imprimare a unei imagini într-un stil de epocă. Lacul pe bază de acrilic șterg complet fața. Figura este lipită de suprafața tăvii.

Imaginea este apăsată cu o spatulă sau cu role. Produsul este complet uscat. Apoi răsturnați cu ușurință stratul alb de hârtie. Pentru a face ușor de făcut, trebuie să fie ușor înmuiat cu apă. Va apărea o imagine.

Părțile laterale ale tăvii pot fi emise folosind șabloane de vopsea acrilică neagră. La sfârșit, produsul finit este acoperit în mai multe straturi de lac de protecție.

SHABBI-CHIC TRAY DECOUGAGE

Tava tratată cu grund artistic într-un strat cu ciucuri sau un burete de spumă. După uscare, un strat de culoare brună este aplicat produsului.

În unele locuri deasupra vopsea maro, puteți aplica verde deschis. Această tehnică va face tranzițiile de nuanțe de netedă.

În același timp, este necesar să înțelegem cu atenție părțile laterale și toate colțurile lumânărilor lumânărilor.

Tava complet acoperit cu vopsea acrilica alb. Așteptați ca produsul să se usuce complet după pictura. Apoi, acele locuri care frecate lumânare ar trebui să fie tratate cu șmirghel.

Mai târziu, trebuie să luați adecvate cu trei straturi servetele decorative pentru decupaj. Desenele descrise pe ele sunt tăiate cu ușurință și aplicați fața în fișier sau ambalaj.

Imaginile pot fi realizate cu margini rupte inegale, ceea ce va face design mai interesant.

Împărțiți adezivul PVA cu apă. Peria de compoziție a lipiciului rezultat este aplicată pe laturile opuse ale imaginilor. Fotografiile sunt aplicate tava și netezite de mâini, astfel încât bulele și alte neregularități nu sunt formate.

Citește mai mult  Arborele de sculptură: Cifrele pentru incepatori

La sfârșitul tăvii, puteți aplica câteva ștampile text mici pentru a completa stilul. După aceea, incolor lac protector pentru decorare este aplicat. Produsul se duce la uscat.

Recomandări

Dacă decide să facă o tavă în stil vechi prin ardere, amintiți-vă că, după această procedură, se recomandă pentru a curăța lemnul cu o perie rigidă. Această tehnică va permite pentru a elimina toate particulele suplimentare arse. În plus, acesta va da un copac un frumos model în relief naturale.

Nu uita după decorarea este finalizată pentru a acoperi tava de lac acrilic în mai multe straturi. În acest caz, înainte de a aplica un strat nou, vechi ar trebui să se usuce. Lăcuirea va salva produsul într-o formă inițiată pentru o lungă perioadă de timp.

Dacă doriți să faceți o tavă cu un efect de efect artificial, apoi utilizați cracare. Această compoziție creează fisuri decorative pe suprafața obiectelor.

În plus, acest efect poate fi creat de Brash. În acest caz, este necesar să se rătăcească o parte din fibrele de lemn de pe suprafața tăvii. Puteți face perii cu dinți rigizi.

Amintiți-vă că aveți nevoie pentru a lucra cât mai mult posibil cu șmirghelul. Prelucrarea unui astfel de material ar trebui să fie efectuată fără efort. În caz contrar, poate șterge o parte din acoperirea acrilică.

Dacă doriți să creați un efect ușor al multi-strat atunci când decorați, puteți face o vedere a unui desen translucid de jos. Pentru a face acest lucru, pe stratul de lac incolor de mai sus, un alt strat subțire de grund este suprapus. Apoi în locurile în care desenul este îmbrățișat de un burete.

Cu tehnica de decupaj, vă puteți familiariza în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: