Ca o femeie să iasă din depresie?

Ca o femeie să iasă din depresie?

Diferite situații stresante pot provoca o tulburare depresivă de la o femeie. Cel mai adesea se încadrează în Handra dezechilibrată și prea încrezătoare. Pentru starea de oprimat poate provoca probleme și dezamăgire în viața personală, complexitatea în relații, lipsa unui satelit de viață, dificultățile materiale, o schimbare a locului de reședință, grija pentru un copil mic, singurătate. De la depresie ușor ușor pentru a scăpa de anumite condiții.

Suntem logoditi

Cu stadiul inițial al tulburării depresive poate face față oricărei persoane. Nu aduce boala la o stare dificilă. De îndată ce ați observat chiar și cele mai multe simptome minore de boală, a face imediat cu ei înșiși. În acest stadiu poate iesi din tine depresie.

Femeia este important să se auto-realize. Multe femei aduce bucurie cumpărături. Cumpărarea unui costum nou, lenjerie de corp frumos, pantofi confortabil elimină aranjamentul slabă a spiritului și ridică starea de spirit. Cu o atitudine atentă la sine, puteți face fără asistență profesională. Încercați să schimbați stilul tău de viață.

Dietă

Oferiți-vă cu echilibrul deplin. Includeți în dieta de zi cu zi legume dvs., fructe, nuci. Utilizați produsele care conțin vitamine din grupe în, magneziu, calciu si alte elemente necesare urme. Dar nu uitați să vă răsfățați periodic cu diverse delicatese. Ei ridica foarte mult starea de spirit.

Încearcă să nu mânca prea mult, aranja zile descărcare. Nu mâncați alimente înainte de a merge la culcare.

Vis

Somnul prost pierde omul psihic. Subiectul care nu a făcut somnul este supus influenței negativ. Se pierde cu ușurință controlul asupra situației și asupra lui însuși. Ajustați Fiul tău. Necesitatea de a merge la culcare astăzi, și nu mâine – o persoană trebuie să adormi la 22-23 de ore, dar nu după miezul nopții. Doar o bună odihnă contribuie la restabilirea sistemului nervos al individului. Psihologice și emoționale bine îmbunătățite, crește rezistenta la stres. Sănătoase și somn lung ajută să facă față cu deznădejde.

Ei bine dormit, o femeie se simte odihnită mereu vigoarea și mareea pentru noi realizări. Pentru a dormi ar trebui să fie pregătite în avans. Nu este nevoie pentru a viziona filme pe noapte, să învețe știri, aranja adunări zgomotoase, munca grea, chat pe telefon. Mai bine să accepte baie fierbinte cu ierburi aromate, pentru a asculta muzica calma. Puteți bea o cană de ceai fierbinte sau un pahar de lapte cald. Nu folosiți alcool ca un mijloc de insomnie, în caz contrar în dimineața te vei simți deprimat și descurajării. Necesitatea de a verifica dormitor. Este recomandabil să dormi cel puțin 6-8 ore pe zi.

Sport

Traversarea reflecțiile dureroase sportive. Orice mișcări intense consolidarea fluxului sanguin la toate organele interne. Acest proces contribuie la producerea hormonului fericirii – serotonina. Dimineața de încărcare, alerga lumina, întărire, diverse exerciții și ajută în lupta împotriva tulburare depresivă.

Inscrie-te pentru fitness. Efectuarea Handrea cu înot, schi, călărie și bicicleta, patinaj cu role și patinaj.

Aer proaspat

Nu uita pentru a iesi din casa mai des. în aer liber de mers pe jos a consolida imunitatea, pentru a îmbunătăți fluxul sanguin, accelera metabolismul în organism, au un efect pozitiv asupra pielii, contribuie la creșterea apetitului și somn bun. Lumina soarelui afecteaza in mod favorabil corpul uman. Lipsa de soare pentru a duce la epuizare emoțională și starea oprimat. Aranjați cu prietenele sau rudele. Ieșirile în parcuri și piețe, de a organiza plimbari pe natura. Excelent pe pârtiile de schi de multe ori.

Meditaţie

În lupta împotriva depresiei, utilizarea diferitelor tehnici meditative ajută bine. De mare importanță este distribuția corectă a respirației. Este foarte important să se ia o poziție confortabilă. Mai întâi, trebuie să se întindă pe spate și închideți ochii. Apoi, trebuie să vă concentrați atenția alternativ pe unele părți ale corpului. Țineți accentul timp de 15 secunde pe gât, umeri, mâini, piept, abdomen, solduri, picioare. Simțiți energia interioară și petrece-l din partea de sus a tocuri. Apoi, acest val de energie va fi permisă în direcția opusă.

Nu te grabi. Simțiți integritatea câmpului energetic. Simțiți-vă propriul corp întreg ansamblu. În aceste momente, o persoană este umplut cu energie pozitivă din interior.

Această meditație ajută să se relaxeze, ceea ce contribuie la restabilirea echilibrului sincer. Se elimină consecințele stresului, elimină atacuri de panică și anxietate. Efectul are loc în a treia zi după începerea punerii în aplicare a exercițiilor de meditație.

Tratamente de apă

Cel mai bun tratament de pini de toamnă-iarnă sunt abur într-o baie rusă. Puteți merge, de asemenea, la sauna finlandeză sau în baia turcească. Corpul uman este actualizat și întinerit. Imediat îmbunătățit starea fizică generală, starea de spirit se ridică. Un efect bun este furnizat de tratamente spa și înot în piscină.

Noi luptăm toate metodele

După despărțire cu un om, este foarte important să nu-și piardă sensul vieții. Nu insista asupra acestui eveniment neplăcut, nu construiesc sacrificiul meu. Găsiți avantajele acestei situații. Încercați să se uite la relația anterioară ca o aventură distractiv. Nu defilați în capul meu evenimente din trecut. Nu te gândi la ce s-ar întâmpla dacă ai făcut-o altfel. Trăiește o adevărată zi, planul de viitorul tau.

Dacă aveți un detașament cu un partener de afaceri, apoi să facă eforturi pentru a stabili relații. Nu-ți fie teamă să încredere într-o persoană apropiată. Spune-i deschis despre experiențele mele. Orice conversații frank facilitează sufletul.

Dacă ești singur, apoi să comunice mai mult cu reprezentanții sexului puternic, pentru a ridica noi cunoștințe. Fiecare femeie ar trebui să învețe să trăiască într-un mod nou. Nu vă fie teamă de a schimba locul de muncă, cercul de prieteni, locul de reședință. Introduceți o viață activă, înconjoară-te cu oameni buni și impresii pozitive.

Dacă pierzi o persoana draga sau experimentat un alt eveniment tragic, atunci nu îngreuna emoțiile negative. Ai nevoie pentru a arunca-le – cu plată, împinge în întreaga voce, chiuveta. Concomitent cu aceasta, uita-te pentru sprijin de la prietenele și rudele. Ia consolare de la o persoana draga. Durerea începe treptat.

Viata merge mai departe. Ai un acoperiș deasupra capului, Internet, electricitate, apă caldă și rece. Locuiești în prosperitate, au o sănătate minunată. Deci, tu ești cel mai fericit om din lume. Notă-vă un scop nou. Încercați să schimbe drastic viața ta. În lupta împotriva depresiei, toate metodele sunt bune.

Aromaterapie

Terapia aromatic elimina perfect reprezentantele sexului slab din Apathia și dispunerea slabă a Duhului. Ea ajută o tânără mamă cu depresie postpartum foarte bine. uleiuri esențiale pătrunde prin înmiresmate porii in organism si de a imbunatati starea generala de sanatate a femeilor. Un miros plăcut are un efect pozitiv asupra scoarța creierului și ridică starea de spirit doamnă.

Există 3 metode eficiente de aplicare a uleiului aromat:

 • Odată cu admiterea procedurilor de apă, câteva picături de substanțe parfumate sunt adăugate în baie+
 • Bucurați-vă de masaj în timpul+
 • doar inhaleze aromele de interior esențiale de ulei.

De obicei, femeile prefera mirosul de ulei de lavandă, rozmarin, melisă, mentă, trandafiri, piersici, unele citrice și multe alte arome plăcute. Puteți achiziționa lămpi speciale destinate fitoterapiei și le puteți utiliza.

Noile impresii

Nu toată lumea este posibilă depășirea statului asuprit în condițiile obișnuite. Unii necesari schimbă radical situația. Schimbați interiorul în apartament, actualizați garderoba. Plonjați într-o altă lume. Înscrieți-vă pentru o clasă de masterat. Vizitați clubul în interes. Oameni asemănători vor împărtăși cu dvs. ideile dvs. proaspete. Impresiile noi și neobișnuite pot fi obținute cu un studiu mai detaliat al zonei în care locuiți. Vizitați la diferite expoziții și prezentări.

Excursii

Excursia pentru un oraș nefamiliar elimină perfect depresia. O excursie la mare, excursia în munți și orice alte călătorii contribuie la valul vitalității și energiei. Impresii plăcute rămân, de obicei, după excursii în diferite orașe și țări. Emoțiile pozitive, obținute în timpul diverselor tururi, ajută mult timp să uităm de condiția depresivă.

Voluntar

Arată la mila și dragostea înconjurătoare. Fapte bune inspiră, insufle credința în propria lor putere și îmbunătățesc fundalul emoțional global. Tăiate păsări și animale fără adăpost. Ajutați-i pe toată lumea dezinteresată, să facă lucruri utile pentru a închide și oamenii neautorizați. Nu treceți de cei care au nevoie de ajutorul dvs. Recunoștința umană sinceră vă va oferi bucurie și vă va crește propria stime de sine.

Site-uri prietenoase

Uneori oamenii apropiați în spirit nu sunt mai răi decât psihologii ajută o persoană să facă față depresiei. Doar nu folosiți întâlniri cu prietenele pentru a sparge filetul. Încercați să vă infectați cu emoții pozitive de la prietenii dvs. În această perioadă dificilă de viață, este mai bine să se întâlnească cu prietenii pozitivi configurați. Acestea vor ajuta la stramuta temerile, anxietatea și toate senzațiile negative,. Aranjați vacanțe cu jocuri distractive și de divertisment. Din suflet te distrezi cu prietenele. Curând, gânduri negre vor dispărea din capul tău, vei uita despre singurătatea și unnecessaryness aparentă.

Hobby

Vă puteți elimina din starea depresivă cu ajutorul hobby-urile tale. Crucea de tricotat, broderie, macrame, desen, cântând. Vă puteți înscrie pentru sala de bal sau de dansuri orientale, yoga. Vizitați sala Simulator. Încercați să mergeți la tăietori și cursuri de cusut. Formarea unei mașini sau motociclete de conducere. Ia un profesionist fotografierea. Orice clase fascinante ajuta la trecerea de la reflecții dureroase pe gânduri plăcute.

Prevenirea și consiliere

Nu-ți fie teamă de starea ta depresivă. În mod forțat depășirea este puțin probabil să reușească. rezistență persistentă la o stare de spirit proasta si o încercare de a evita aceasta numai spori Handra. Acceptați faptul că a crescut depresia. Cu abordarea corectă a morții, reflecțiile dureroase vor risipi treptat.

Psihologii sfătuiesc să-și strângă viața cu ajutorul unui plan dezvoltat în viitorul apropiat. Modul de zi compilat corect joacă un rol important în lupta împotriva depresiei. Respectarea regimului zilei, obiectivele formulate clar distrag atenția asupra spiritului sumbru. Distracția nesistemantă duce la epuizarea emoțională și la starea de spirit pesimistă.

Orice femeie poate avertiza dezvoltarea depresiei. Când apar primele semne de Handra, trebuie să se facă unele eforturi pentru a le elimina. Despre condiția depresivă iminentă poate indica problemele cu somnul, schimbarea frecventă a dispoziției, iritabilitatea, temperamentul rapid, pierderea interesului în activitățile zilnice. În acest caz, vă gândiți urgent la o vacanță deplină, schimbând lucrarea sau stabilirea vieții personale.

Specialiștii recomandă schimbarea atenției. De exemplu, dacă statul dvs. oprimat a apărut din cauza dificultăților la locul de muncă, rezumat de la acesta și se concentrează asupra vieții personale. Cu probleme de familie, îți faci cariera mai mult timp. Vizitați diverse evenimente, mergeți la muzee și teatre, luați toate invitațiile de prieteni.

Unele ajută la trecerea la un proiect mai mare, de exemplu, repararea unui apartament sau permutarea mobilierului. Ia-te lucruri utile, nu lasa timp pentru auto-apărare.

Îmbunătățirea calificărilor, studiul unei limbi străine și a altor tipuri de educație contribuie la îmbunătățirea autoevaluării personale. Dezvoltați spiritualul. Mergeți la diverse concerte, participați la exploderat și temple.

Pentru a preveni starea depresivă, psihologii recomandă să respecte următoarele recomandări:

 • Încercați să înțelegeți motivul pentru experiențele dvs+
 • Căutați o cale de ieșire din situație+
 • Nu-ți fie teamă să își asume responsabilitatea+
 • Nu neglijați alte persoane+
 • Evitați intimitate și singurătate+
 • Citește ficțiune+
 • Filme si cauta Light Cinema+
 • Face dragoste și lucruri interesante+
 • Nu merge cu capul la locul de muncă, nu cresc sarcina+
 • Nu te admira+
 • se elimine complet tutun, consumul de băuturi alcoolice și substanțe narcotice+
 • Nu utilizați antidepresive și alte medicamente, fără numirea unui medic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: