Ce fete ca baieti?

Ce fete ca baieti?

Fiecare fata vrea sa se simta frumoasa si speciala. O stima de sine depinde mai mult de atenția oamenilor. Luați în considerare de ce unele fete au întotdeauna o mulțime de fani, în timp ce altele conduce serile singur, din care gradul de atractivitate depinde și ce fetele place baieti.

Aspect

Un bărbat iubește ochii ei – acest adevăr este vechi ca o lume, și nu se va certa cu ea. Ca în cazul în care sexul opus, și nici nu a susținut că frumusețea interioară este mai important, orice tip atrage atenția asupra aspectului. Chiar daca fata este gustos pregătită, se citește mult, are un hobby interesant și are un simț unic al umorului, fără îngrijire elementară pentru apariția lui, acesta riscă să rămână invizibile pentru bărbați.

Ceea ce ar trebui să fie ca tip, și este acolo orice standard – poate Angelina Jolie sau Monica Bellucci, trebuie să înțelegem. Aici puteți mulțumi toți reprezentanții etajul frumos – fiecare om îi place un anumit tip. Pentru un tânăr minunat, fata lui va fi întotdeauna cel mai frumos, chiar dacă pentru restul ea este destul de obișnuită și nonsens. Deoarece nu există parametri singuri, ca și în cazul în care mass-media lor impune. Cu alte cuvinte, „Există un comerciant pentru fiecare produs.“.

Dar acest lucru nu înseamnă că este necesar să se pună totul pe o auto-shot și așteptați prinț se va bate la ușă. Există anumite criterii externe, care doresc absolut toți oamenii, și fetele trebuie să le respecte.

Da

Acest lucru se aplică stadiului pielii, părului, unghiilor. Femeile sunt pur și simplu obligate să se monitorizeze, să facă un duș în mod regulat, să spală părul, să folosească creme și alte mijloace. Multe fete participă la saloane în care fac diverse proceduri de plecare de la măști la împachetări. Toate acestea, astfel încât pielea să fie întotdeauna netedă și părea sănătoasă. Orice om va împinge capul murdar, abundența acneei pe fața sau mirosul gurii.

Și chiar și cea mai incredibilă frumusețe poate face o impresie neplăcută dacă unghiile ei sunt în stare nereușită. Și bărbații lăcomie la cele mai mici lucruri. Același lucru se aplică vegetației pe corp. Aproape 100% dintre bărbați nu-i plac părul de la fată oriunde, cu excepția capului. Prin urmare, acest element, de asemenea, nu ar trebui să revină din lista sarcinilor. În plus, există multe modalități de a scăpa de păr nedorit, inclusiv pentru totdeauna.

Aspect strălucitor

Bărbații, contrar stereotipurilor, să acorde o atenție la ochi. Dar nu pe culoarea lor, și anume în punctul de vedere. Fată frumoasă este o fată fericită. Uneori frumusețile de invidiat sunt surprins de faptul că oamenii nu sunt potrivite pentru ei pentru a se familiariza, dar motivul pentru care se poate ascunde în modul în fată arată în jurul. Vigilenta, răceala, nenorocire în ecranul va citi imediat, și-l va împinge omul. Nu contează cât de mult o femeie nu a făcut ca el exterior, el poate fi pur și simplu frică de refuz.

Prin urmare, aspectul ar trebui să fie relaxat, cald și având. Celebrul Supermodelul Taira Banks a învățat întotdeauna să „zâmbet prin ochii,“ este necesar să se învețe această tactică.

Naturalitate

Acest concept nu este necesar să fie confundat cu negrimsy. Pentru a fi naturale – acest lucru nu înseamnă complet renunțe la cosmetice, nu fac coafura si nu te urmeze. Aspectul natural este armonia imaginii. Unele fete cred că abundența machiajului, genelor false și fire, bronzul artificial le face mai atractive, dar nu este. Bărbați, ca regulă, respinge o astfel de nenaturală.

Întrebarea apare legal – și ceea ce este ascuns în spatele tuturor acestor straturi de produse cosmetice? Prin urmare, pentru a nu arăta păpușă, trebuie să utilizați corect produsele cosmetice. Ea nu ar trebui să-și ascundă fața, sarcina ei este de a sublinia meritele. Puteți vizita chiar și cursuri speciale pentru a vizita, în cazul în care maeștrii cu experiență va selecta machiaj individuale pentru orice imagine.

Păr frumos

Ele pot fi scoase cu un punct separat, deoarece, de fapt, un om este nebun despre părul femeilor. Merită să spuneți că ar trebui să fie curați. Acesta este un minim necondiționat pe care fiecare fată ar trebui să le lipsească. Maximul este de a avea un frumos unelte de îngrijire a tunsoarelor și de uzură, astfel încât părul este sănătos, moale și strălucitor.

În ceea ce privește întrebarea veșnică – domnii preferă blonde sau le plac bruneturile și roșcate, și Ce culoare de păr ocupă o poziție de vârf – tipi nu sunt atât de importanți. Dacă fata în general îi place, atunci are un păr strălucitor sau întuneric – întrebarea este secundară. Excepțiile sunt considerate culori extreme – cum ar fi roșu, violet, albastru, verde. O astfel de colorare poate speria omul, deci este mai bine să vă opriți alegerea pe nuanțele obișnuite și naturale.

Dacă vorbim despre coafuri, atunci, desigur, părul lung este întotdeauna în onoruri de la reprezentanți ai unui etaj puternic. Dar acest lucru nu înseamnă că fata cu o tunsoare scurtă nu va fi în cerere. Dacă coafura este armonioasă combinată cu aspectul în ansamblu, atunci un om va acorda cu siguranță atenție unei astfel de fete.

Apropo, există un sfat pentru acei reprezentanți ai frumosului sex, care încearcă să-și îndrepte părul curat de natură, – chiar ca Kudryashki, deci nu este necesar să vă ascundeți atât de disperat individualitatea, ceea ce este mai bine să le faceți pune in evidenta.

Postură și mers

Toată lumea își amintește filmul „Romance”, unde secretarul de credință a pregătit Lyudmila Prokofievna pentru a merge corect. Principalele reguli citesc că femeia ar trebui să fie un mister, capul ar trebui ridicat, spin neted, iar mersul în sine – liber și de la șold. Merită să-și amintească fermecătorul Marilyn Monroe, care a redus bărbații nebuni cu capacitatea lor uimitoare de a mers frumos și feminin. Principalul lucru este de a putea să nu depășească grațios și să nu meargă (în sens literal și figurativ) în vulgaritate. Puteți chiar să luați lecții sau să vă antrenați acasă în conformitate cu tehnologia modelului, de exemplu, cu o carte pe cap.

Nu subestimați și importanța spate buna. Este puțin probabil ca un om va atrage o fată Sutula. Este important să se urmeze postura în timpul de relaxare și de mers pe jos, în timp ce partea din spate neted nu va deveni o parte integrantă a imaginii.

Figura

Cu fata, pielea și părul mai mult sau mai puțin clare, dar toată lumea este interesat, ceea ce o figură ca tipi. Probabil, toate fetele vor răspunde în unanimitate, că parametrii 90-60-90 sunt considerați idealul, care au luat naștere din vremea lui Marilyn Monroe. Dar nu trebuie să uităm că femeile perfecte au fost o dată ideală, care cu o astfel de admirație pictate pe Rubens pînzele lor. Moda pe cifrele de schimbare, dar esența rămâne una – bărbați ca ambele fete subțiri și mari. Totul depinde de capacitatea de a prezenta tine. Și, desigur, nu ar trebui să cadă în extreme – să te ascunzi cu diete, in timp ce, cu excepția pielii, nimic nu va rămâne, sau să compună la starea când este dificil să treacă prin ușă. Ambele nu poate ca un om din cauza unei specii nesănătoase. Totul ar trebui să fie armonioasă.

Citește mai mult  Afiliere: Descriere, tipuri și nevoi

Vom înțelege ce parametri trebuie să fie postate să se bucure de tip, dar pentru început ar trebui să scape de două stereotipuri foarte importante.

tip subțire de figura este întotdeauna în onorabilă

Aceasta este o opinie eronată. Dar este imposibil să spun că bărbia dublă și abundența de celulita va arata mai atractiv. Doar în valoare de înțelegere că subțierea nu este egal cu frumusețe, și o fată complet – nu înseamnă urât. Pentru un om, lucrul cel mai important este faptul că arată figura înăsprit, indiferent de greutatea. Principalul lucru este de a cunoaște măsura. Nu este nevoie pentru a aduce greutatea mărcilor periculoase, atât în ​​plus și în minus.

Desigur, tipul de „clepsidră“ va atrage întotdeauna reprezentanții de sex masculin, Dar aceasta nu înseamnă că alte fete nu au nici o șansă. Principalul lucru este să fie atins, iar acest lucru va ajuta la cursuri de fitness, jogging dimineața și formare în sălile. În plus, aceste clase nu va consolida doar mușchii și să facă o figură mai atractivă, dar, de asemenea, un fizic.

Fetele cu sanii mari au mai multe șanse

O altă concepție greșită. Și multe femei sunt complexați din cauza prima lor dimensiune, iar unele dintre plimbare izbitoare pentru chirurgi din plastic, creșterea piept la „idealul“ a treia sau chiar a cincea dimensiune. Desigur, un decolteu frumos va acorda o atenție, dar oamenii nu sunt atât de importante ca dimensiunea de san. În cazul în care se pare atractiv, alesul este complet lipsit de importanță – primul este marimea sau a patra. Prin urmare, ar trebui să elimine imediat acest complex, și nu să se concentreze pe ea. În ceea ce da zona cu un decoller de o formă frumoasă, sport (in special push-up-uri) va ajuta, de asemenea aici, primirea de duș contrastante și diverse creme care contribuie la elasticitatea și etanșeitatea pielii.

Este important să fiți capabili să vă luați propriul corp, să îl îmbunătățiți și să nu completați, datorită stereotipurilor impuse de societate și mass-media. Deoarece fata cu orice tip de figură (fără extreme) este capabilă să fermeceze un bărbat. Principalul lucru este abilitatea de a vă depune.

Înălţime

Ce fete ca bărbații – înalt sau scăzut – nu există nici un răspuns clar la această întrebare. Și conceptul de creștere pentru fiecare tip va fi al lor. De obicei, bărbații preferă ca fata să fie de aproximativ zece centimetri care le coboară, deși mulți bărbați nu sunt împotriva unui însoțitor înalt. Se întâmplă că un om scăzut încearcă să aleagă o fată de aceeași creștere sau puțin mai mică pentru a evita stânjenirea de lângă o mare frumusețe.

Desigur, creșterea modelului are avantajele sale – astfel de fete se disting de mulțime, sunt bine sita. Dar creșterea scăzută nu este un motiv pentru complexe. Fetele mici arată mai tânără decât anii lor, chiar și cu o figură completă pe care nu le arată greoaie, iar bărbații doresc imediat să fie apărători ai unor frumusețe frumoase.

Fetele de creștere mici sunt foarte populare cu bărbați cu adevărat înalți. Uneori, diferența de centimetri poate ajunge la mărci și 20 și 30 și chiar 40. Și uneori un tip înalt preferă o fată sub a fi că cuplul se întreabă armonios. În orice caz, creșterea este doar o convenție, depinde în mare măsură de caracteristicile psihologice ale partenerilor.

Citește mai mult  Cum să întâlnesc o fată pe stradă?

Stil și îmbrăcăminte

Bărbații apreciază în câmpul opus. Și este posibil să o subliniezi cu ajutorul garderobeului, și anume: rochii și tocuri. Menționat deja Kinodiv Marilyn Monroe consideră că tocurile cu mântuire pentru femei – și a avut dreptate. Cu ajutorul lor, este avantajos să prelungească picioarele și să-ți accentueze atractivitatea. Fata de pe agrafelor începe automat să se simtă încrezător, modificări postura, mers și îndemânare pentru a se menține. În ceea ce privește rochiile, ei vor fi lideri, în funcție de populația de sex masculin. Chiar daca fata este mersul pe jos perfect pantaloni sau blugi, nu se va compara cu efectul pe care îl va produce pe un om, punând rochia.

Atunci când alegeți un dulap pentru a fi ghidat de cateva reguli importante.

 • Elegant și nu vulgar. Scurt și rochie deschisă poate crea o imagine destul de frivol, filmează semnele greșite. Prin urmare, este important să nu meargă frontiere. Sexualitatea și vulgaritate nu sunt sinonime.
 • Pretul nu Indicator. Fata poate cumpăra o rochie pe un butic scump sau de vânzare – pentru un om nu contează. Principalul lucru este modul în care hainele stau pe figură, și nu un reprezentant al sexului puternic nu se va uita la etichetele de preț.
 • Curat și ordonat. Acestea sunt principalele criterii în haine. Nu prietenul îi place rochia mototolită pe selectate, la fața locului, cu o pată pe manșonul, chiar dacă a fost cumpărat pentru o sumă fabuloasă.
 • Relevanţă. Desigur, rochii tocuri sunt o opțiune de câștig-câștig pentru orice femeie. Dar trebuie să le poarte în conformitate cu motivul. tinuta extravaganta cu stifturi pentru o plimbare în parc, mai degrabă puzzle un om decât a atras.

Desigur, toate acestea nu înseamnă că este necesar să se arunce departe de dulap toate lucrurile cu excepția rochii. Fata este atractiv în alte tinute, principalul lucru este că garderoba nu este plictisitor sau prea curat. Ambele sunt rele. Bărbații apreciază fetele care se îmbracă cu gust.

În ceea ce privește lenjerie de corp, este în valoare de culoare și picturii pânză.

 • Red va fi cu siguranta asociat cu un om cu pasiune, astfel încât fata din lenjeria de corp va produce o impresie luminos și spectaculoasă.
 • Culoare Negru nu mai puțin popular este. El creează o impresie de extravagantă și de misteriozitate.
 • Unii bărbați iubesc culoarea albă a lenjeriei, deoarece nevinovăția poate fi, de asemenea, sexy.

Fabricul joacă un rol important. Bumbacul ia ultimele locuri în clasament, potrivit oamenilor, arată simplu și simplu. Prin urmare, merită să oprim alegerea pe dantelă sau rând, ceea ce va fi fără îndoială nebun orice tânăr.

Principalul lucru este că hainele au fost armonioase, relevante, au subliniat demnitatea, iar apoi nu vor fi atenți la sexul opus pentru o lungă perioadă de timp.

Caracter și comportament

Desigur, datele externe sunt importante, dar pe o față frumoasă și o figură frumoasă nu va fi departe, omul trebuie să se poată interesa. Listăm fetele ca sexul opus în natură.

 • Sociabil. Este demn de remarcat faptul că acest lucru nu este un sinonim pentru chatty. Nimeni nu-i place fetele tăcute care nu știu cum să susțină conversația sau să facă o conversație. Un om nu este împotriva comportamentului modest, dar este important să se cunoască măsura, altfel el poate avea un interes în comunicarea.
 • Încrezut. Nu este vorba despre auto-abilitate și aroganță. Este important doar să fie în măsură să te împiedice. Chiar daca fata are unele complexe, nu este nevoie să se concentreze asupra lor atenția oamenilor, este important să se acorde o atenție numai avantaj.
 • Inteligent și competent. Destul de ciudat, dar stereotipul despre atractivitatea fetelor stupide nu a fost de lucru pentru o lungă perioadă de timp. Dacă o femeie citește cărți, angajate în auto-dezvoltare, are un hobby, el scrie și este exprimat în mod competent, atunci ea are o șansă mult mai mult ca un om. Însoțitorul inteligent nu este rușine să prezent la prieteni și orice altă companie, este întotdeauna interesant cu ea și există ceva pentru a vorbi despre, și cel mai important – a asculta opinia ei.
 • Misterios. Barbatii cel mai mult să caute locația fetei, să învețe treptat. Nu este nevoie să-i spun despre tine și imediat la prima reuniune, ar trebui să dețină întotdeauna un atu pentru viitor. Fata este importantă pentru a fi imprevizibilă, dar în limite rezonabile.

 • Grijuliu și cam. Orice tip va dori daca fata va demonstra o atitudine moale. În același timp, bunătatea ar trebui să arate nu numai cea aleasă, ci și la rude, copii, animale și oameni nefamiliare. Dar aici nu trebuie să exagerați, în caz contrar, există riscul de a se transforma de la o femeie de bun venit în mama.
 • Calm. De fapt, barbatii nu le plac fetele prea emoționale. Ei pot plânge în orice moment sau o rola hysterium reală. Din astfel de exploziile, tipul se va obosi repede, așa că trebuie să uitați de ruperea plăcilor și aruncați hainele din ferestre. Principalul lucru este de a te menține în mână!
 • Vesel. Sentimentul umorului face ca orice fată să fie și mai de dorit și atractivă. Prin urmare, este important să fie în măsură să râdă, inclusiv. seriozitate excesivă îl împinge pe oameni, dar, de asemenea, să fie un solid fată de vacanță. Totul este important.
 • Modest. În cazul în care fata este jenat, roșește, întotdeauna arată drăguț și capabil să farmec orice om. Dar nu este necesar să se modestia confundat cu închidere.
 • Discret. Regula principală în comunicarea cu un om este să-i permită să se caute. Nu este nevoie să meargă la el în mână, arătând inițiativă excesivă. Tipi ca unele indisponibilități, dar apelurile frecvente și pentru a limita libertatea personală doar împins.
 • Talentat. De fapt, barbatii, cum ar fi femei, dragoste surprize romantice. Prin urmare, nu va mai fi nimic de genul asta, dacă fata se pregătește un cadou ales lui originală făcută de mâini proprii, sau de a citi poezia din propriul său eseu. Un astfel de gest va fi plăcut la un om, și el va aprecia cu siguranta abordarea creativă.
Citește mai mult  Stima de sine: Ce este si cum sa dezvolte?

Există câteva tipuri de femei care atrag oamenii.

 • Doamnă de afaceri. Imaginea unei femei de afaceri a unor reprezentanți ai sperietoarelor puternice a etajului, iar unele impresionate. Succesul este o caracteristică care poate genera un complexe de tip durabil, atât de puternici bărbați sunt de obicei preferați. Mulți reprezentanți sunt greu de luat în considerare o astfel de imagine a sexului și interesant.
 • Gazdă pricepută. Acest tip de femei a gătit întotdeauna Borsch delicios, apartamentul strălucește puritatea, lenjeria a fost împărtășită și călcată. Mulți bărbați își aleg exact acești sateliți ai vieții care creează cu pricepere confort de casă.
 • „Propriu în consiliu”. Asemenea fete devin prieteni reali și oameni asemănători pentru tovarășii lor. Ei pot viziona fotbal sau pot împărți toate delicii de pescuit. Cu o astfel de fată care se distrează, confortabilă și interesantă.
 • Părinți. Tipul misterios și atractiv pentru un bărbat. Ele sunt viclenie, egoiste, imprevizibile, dar, în ciuda acestui fapt, sunt populare cu sexul masculin. Desigur, nu fiecare tip va fi decis să aleagă o astfel de fată pentru o relație serioasă, dar totuși, această imagine este prezentă în visele multor reprezentanți ai sexului puternic.
 • Fermecător. Asemenea fete combină caracteristicile tuturor tipurilor de mai sus. Ele sunt plăcute în comunicare, pot surprinde cu abilitățile culinare și, în același timp, sunt capabili să obțină succes în afaceri și să încerce imaginea doamnei fatale. Un bărbat cu o astfel de femeie va fi plictisit.

Ia în considerare vârsta

Cel mai frecvent stereotip este că bărbații ca tinerele tinere și fete. Acest lucru se aplică și bărbaților mai în vârstă. Chiar și în vârstă de cincisprezece ani, ei acordă atenție exclusiv pe fete douăzeci și cinci de ani. Ce să faci pe cei care au pus o cruce? Desigur că nu! Celebra actrita Audrey Hepburn a susținut că frumusețea femeii crește împreună de-a lungul anilor. Și acolo a fost un drepturi. La urma urmei, femeia mai în vârstă, cu atât mai experimentat, mai înțelepți și mai interesant.

Acesta a trecut mult timp în momentul în care fata de la varsta de 30 de ani a fost considerată aproape vechi. Acum, criteriile de vârstă au mutat deja în favoarea tinereții sale, în special bărbații nu sunt puternic înțelese în această chestiune. Crezând că le plac fetele de până la 30 de ani, ei să acorde o atenție la cei care nu fac măcar 35, și deja 40. Aici nu este în număr, dar în îngrijirea. Unele femei adulte pot da cote la orice frumuseți vechi de douăzeci de ani.

Principalul lucru este de a păstra strălucirea din punctul de vedere, dragostea de viață, ușurință, farmec și mister. Este cu o astfel de femeie (indiferent cât de vechi ea) va dori să fie aproape de orice om.

Ce parfum atrage baieti?

Mirosul este unul dintre criteriile-cheie atractive. Fata va aminti cu siguranta un om, dacă este plăcut să miros. Prin urmare, este important să alegeți parfumul drept. Ce parfum se va bucura cu siguranță de podeaua puternică?

 • Floral. Trandafiri, lalele, iasomie – toate acestea vor da calea ușurinței, cu greutate și feminitate. Omul va fi sigur că va captiva note florale la spiritele feminine.
 • Fructe. O altă aromă atractivă pentru sexul opus. Mirosul dulce și suculent va da imaginea oricărei fete pictate.
 • Picant. Care tip nu-i place aroma de scorțișoară, vanilie sau ciocolată? O astfel de femeie va fi asociată cu ceva drăguț și fermecător.

Din arome speciale, care sunt considerate drept cele mai atractive pentru sexul opus, puteți evidenția deja cunoscuți și iubiți de tot ceea ce Nr. 5, arome florale ușoare de la Nina Ricci, otravă sexuală și senzuală, saturație 212 de la Carolina Herrera.

Spiritele nu pot atrage doar un bărbat, ci și îl împingeți. Ne amintim ce ar trebui să știți folosind parfumul.

 • Mirosul nu ar trebui să fie ascuțit. De la el elemental, capul poate durere. Nu este nevoie să se aplece spiritele tale preferate de la cap la picioare, există mai multe picături pe gât și încheieturi.
 • Mirosul nu trebuie să fie prea complicat. Parfumul ar trebui să completeze imaginea feminină, dar nu să o umbrească. Este mai bine pentru a opri alegerea pe placuta, dar arome simplu, mirosul care va fi înțeles de către orice om.

În următorul videoclip așteptați șapte obiceiuri de sex feminin care îi plac băieții.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: