Ce include o triadă depresivă și cum să ieșiți din ea?

Conținutul articolului
 1. Ce este?
 2. Simptome
 3. Cauze și tratament

Ce include o triadă depresivă și cum să ieșiți din ea?

Uneori o persoană care este în depresie, simte o schimbare accentuată a comportamentului său, gândirea și un fundal emoțional comun. El se referă la un psiholog sau psihoterapeut. Specialist diagnoză un triadă depresivă.

Ce este?

Termenul „triada depresivă“ se distinge prin meaningfulness sale. În toate cazurile, aceasta înseamnă Unitatea de trei manifestări principale ale statului de personalitate deprimat. Unii specialiști sunt combinate în primele trei semne inerente în tulburarea depresivă: dor, apatie și anxietate. Triad B. Ns.. Protopopova conține un complex de simptome tipice de psihoză maniaco-depresivă. Condiția este tipic pentru persoanele care se află în depresiunea melancolic. Sindromul Protopopic se bazează pe predominanța semnelor, strâns asociată cu tonul segmentului simpatic al sistemului nervos vegetativ. Este o batai rapide ale inimii, extinderea elevilor și apariția constipației.

În A. triada. Beck este inclus starea de spirit depresivă, activitatea motorie și reducerea aviz negativ cu privire la propria sa persoană. triada Cognitivă include o interpretare negativă a experienței de viață personală individuală. La subiectul în timpul depresiei există idei negative despre ei înșiși, despre evenimentele curente și viitoare a acestora. Motivul pentru experiențele pacientului vede în dizabilități psihologice, morale și fizice personale.

Pacientul depresiv crede că impune viață pe el cerințe ridicate exorbitantly și creează obstacole de netrecut pentru a atinge obiectivul corect. El este încrezător că aceste suferințe va dura pentru totdeauna, și nici un eveniment bun-l așteaptă în viitorul apropiat.

Unii experți distinge armonios, discordantă și disociate triada deprimat. Cei mai multi psihologi si psihiatri numesc depresie triada un set de stări care afectează regiunea inhibate afectivă, mentală și voită.

 • starea de spirit redusă însoțește subiect pe o perioadă lungă de timp. Nu este capabil de a experimenta emoțional diferite situații, duce o viață activă. El se confruntă cu o lungă dorință și tristețe. O persoană este constantă chinuită de remușcarea conștiinței, sentimentul propriului său daune. El acuză insolvabilitatea, în a face multe greșeli atunci când iau decizii importante. Personalitatea nu simte propria lor semnificație, angajată în auto-vacanță. Catastrofele scade stime de sine. Ca urmare, interesul pentru tot ceea ce se întâmplă este pierdut, semnificația vieții este pierdută, numărul de contacte sociale este redus, memoria se deteriorează. Observat disarmonie și dezechilibru în percepția mediului.
 • Inhibitieactivitate mentala Este adesea însoțită de sentimentul de nenatural și evenimente nepermanente, ambiguitatea gândurilor, nulă și ceață în cap. Scriitorul pierde abilitatea de a compune, contabil – contor, lector – acționează public și improvizați. Omul nu se poate concentra. Se simte rigiditate și a încetinit cursul gândurilor, pe calea apariției obstacolelor irezistibile. Rezervările, corecțiile, completările și rafinamentele apar în vorbire. Subiectul nu poate memora și asimila informațiile. Abilitățile creative și intelectuale sunt semnificativ reduse. Unii pierd capacitatea de a juca experiență anterioară. Concentrația asupra depresiunii proprii generează multe reflecții negative. O persoană nu poate monitoriza monologul interlocutorului. Inchisivitate, înțelegere, ingeniozitate și inteligență dispare. Uneori, subiectul este dificil de a face față unei situații de viață, mai ales dacă este necesar, să accelereze tempo-ul sau să adopte o soluție nestandard.
 • Depozitarea motorului include o scădere a tonului total, a forțelor și a energiei. Personalitatea se confruntă brusc cu un sentiment de pierdere a abilităților lor cele mai importante. Omul nu poate arăta activitate. Unii încetează să-i urmărească aspectul, să aibă grijă de ei înșiși, să respecte igiena. Ei petrec cea mai mare parte a timpului în poziția minciună sau de ședere. Prezența altor persoane este un subiect depresiv, care se uită la propriile sale experiențe și suferințe. El pierde apetitul, încetează să se ocupe de cei dragi. El este rușinat pentru neputința și inacțiunea, dar o persoană nu poate corecta situația.

Împreună cu intensitatea motorului, mersul și scrierea de mână a individului. Vedere plictisitoare, aspectul triste, colțurile gurii scăzute emit deznădăjduirea, dorința și disperarea completă.

Simptome

Specialiștii alocă o serie de semne cele mai caracteristice depresiei:

 • Rigiditate de gândire+
 • Slăbiciune totală, decădere a forțelor, letargie+
 • Epuizarea emoțională+
 • Apatie, indiferență, reducerea interesului în întreaga lume+
 • Pierderea apetitului, schimbarea dependenței de gust+
 • reducerea sau creșterea în greutate+
 • insomnie sau, dimpotrivă, somnolență+
 • Creșterea anxietății, atacurilor de panică+
 • Impresionabilitate puternică și susceptibilitate agravată+
 • Clipește o iritare extremă și afectează, angivii+
 • nerăbdare, reticența de a face concesii+
 • agresiune slab controlată, fără auto-control+
 • Pierderea memoriei, concentrația scăzută+
 • Detectarea deșeurilor, ofensiva de degradare+
 • Dificultăți în tratarea oamenilor+
 • Tensiune arterială crescută, tahicardie, uscăciune a membranelor mucoase.
Citește mai mult  Totul despre simțul umorului

Cauze și tratament

Cel mai adesea se produce triada sindromului depresiv Ca urmare a situației traumatice. Apariția triadelor depresive clasice este, de obicei, precedată de eșecurile asociate cu falimentul, o scădere bruscă a veniturilor, respingerea de la locul de muncă, conflictele prelungite, hărțuirea sexuală, tratamentul crud, diferitele nepotrivite și dezamăgirile. Cauza este o boală grea sau moartea unei persoane native, o schimbare a locului de reședință, de pensionare, modificări clare în viață, încetarea căsătoriei sau de separare cu iubita. Extrem de rar stare depresivă se observă la subiect, care și-a atins cu succes scopul principal. Uneori identitatea pierde sensul existenței, deoarece o lungă perioadă de timp în viața lui au participat-o singura idee sau un vis.

predispozitie mostenita, diverse leziuni ale capului si efectele secundare ale medicamentelor sunt numărate pentru factorii biologici. Uneori, încălcarea zilei, oboseala cronica, stresul prelungit, lipsa de hormoni sau de vitamine sunt injectate într-o stare depresivă. Depresia este o tulburare mintală care necesită o intervenție de specialitate. Asistența unui psiholog sau psihoterapeut este necesară pentru examinarea și studierea tuturor situațiilor care traumă sufletul, conștientizarea și problema lor. Pacientul este foarte important pentru a se potrivi în mod pozitiv, pentru a arăta răbdare și perseverență.

Psihologii de obicei, plătesc o mulțime de timp și atenție la creșterea stimei de sine. Ei recomanda să găsească un grup de sprijin în rețelele sociale. Personalitatea ar trebui să-și reconsidere valorile, să-ți curățe propriile gânduri de la îndoieli, să scapi de lucruri inutile. Este recomandabil să ieșiți cu ușurință din natură, să fiți în aer liber. Orice clase de creație dau vitalitate și energie. Cântând, dans, desen, broderie, tricotat, muzică și alte hobby-uri interesante îmbunătățesc perfect starea de spirit și crește semnificativ stima de sine. Pentru a scăpa de triada depresivă clasică necesară pentru terapia medicamentoasă. Acesta are ca scop normalizarea starea sistemului nervos, activarea psihomotore, restaurarea fundal biochimice, eliminarea de apatie și de anxietate, și, de asemenea, pentru a preveni oboseala mentală și plasticitate.

preparate medicinale au dreptul de a numi doar specialiști în domeniul psihiatriei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: