Ce se întâmplă dacă soția urăște soțul copilului din prima căsătorie?

Ce se întâmplă dacă soția urăște soțul copilului din prima căsătorie?

Cuplurile converg și divergente. După o anumită relație, apar mereu altele. Partenerii sunt căsătoriți din nou și să înceapă o viață nouă. În căsătorii, copiii sunt aproape întotdeauna născut, iar dacă soții sunt crescute, atunci Chadam trebuie să se adapteze la familie, în cazul în care nu mai există decât unul dintre părinți. Noua soție a Tatălui nu este întotdeauna copilul percepe bunăvoință din prima căsătorie. Și este o problemă foarte mare pentru toată lumea. Să încercăm să dau seama cum să-l repara totul și de a stabili relații.

Cauzele urii

Ura – sentiment distructiv. Se bazează pe o atitudine ostilă față de cineva. Foarte din păcate, dacă atitudinea ura este îndreptată spre copil. Soții pot fi divorțat. Apoi, unul dintre ei va părăsi familia, iar locul său va lua o altă persoană. Deseori, adulții nu cred că despre modul în care un astfel de eveniment va afecta copiii lor.

De exemplu, tatăl meu sa întâlnit cu o persoană mai tânără și sa căsătorit cu ea. Noua soție este adesea foarte ostilă pentru copilul soțului ei din prima căsătorie. De ce se întâmplă? În primul rând, fiica sau fiul tot timpul ei amintesc de soțul ei. În al doilea rând, ele interferează cu noul partener al actului Tatăl ca ea vrea. Sotii tot timpul trebuie să se adapteze la circumstanțele care pot fi dictate de prezența altcuiva copil.

În plus, copilul însuși poate fi dăunătoare și răzbunare mama vitregă și pe Tatăl pentru faptul că au spart familia în care a fost confortabil.

Cu toate acestea, motivele apariției respingerii reciproce poate fi o mulțime. Cât de mulți oameni, atât de multe personaje. Prin urmare, evenimentele se pot dezvolta în diferite scenarii.

Citește mai mult  Glossophobia: descriere, cauzele și metodele de luptă

Luați în considerare cele mai frecvente.

 • Tații minimiza adesea comunicarea cu copiii din căsătoria rămas singur. Fostele soții o astfel de situație afișează. De aceea, ei numesc foștii lor soți și necesită participarea directă în educația Ciad. Acest factor provoacă iritații de la o nouă soție.
 • Copiii de la primul soț vizitează foarte des tatăl, care le dă cadouri și cheltuie bani. Noul soț trebuie să tolereze asemenea inconveniente și chiar să pretindă că se potrivește cu ea.
 • Ciad din ultima căsătorie rămâne cu Tatăl prin hotărâre judecătorească sau din alte motive. Noua soție nu vrea să se ridice cu o astfel de situație, așa că se simte dispreț.

Din cauza unor astfel de motive, la început, noua soție pare ostilitate față de copil, iar apoi copilul în sine începe să urăască foarte mult o femeie pe care tatăl său a ales-o.

Cum să luați un copil?

Când relațiile vin la un capăt mort, ei se pot prăbuși complet. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, trebuie să luați măsuri și să căutați diferite compromisuri. Luați în considerare această întrebare în detaliu.

 • Este necesar să realizăm ceea ce știi despre posibile probleme, dar încă căsătorit cu un bărbat care are copii. Ai fost subconștient pregătit pentru astfel de evoluții, deci nu ar trebui să fii ostil copilului de la prima căsătorie. Au nevoie de acest fapt pentru a înțelege și a lua.
 • Opriți înființarea soțului împotriva copiilor săi. Aceste acțiuni te-a rănit în primul rând te. Face totul pentru tatăl meu și copiii săi pot comunica în mod liber.
 • Nu aveți nevoie să gunoi un soț pentru un fost soț / soție și să vă luați ostilitatea pe ea pe pruncul ei. Dacă faci asta, ai înființat nonsens Ciad împotriva ta. Soțul va fi forțat să le apere. Ca rezultat, scandalurile vor începe în noua dvs. familie.
 • Amintește soțul tău despre evenimente semnificative care sunt direct legate de copii din căsătorie rămas singur. Pentru asta, vă va fi recunoscător.
 • Nu împărțiți copiii și frații de la prima căsătorie. Să crească împreună și să se simtă rudele. Cu cât va fi mai multă familie, cu atât mai bine.
Citește mai mult  Ceea ce este gândirea non-standard și cum să o dezvolți?

Sfaturi pentru psiholog

Nu există un astfel de sfat care să poată rezolva problema asociată cu creșterea unui copil străin. Nu poți neglija dorintele. Prin urmare, amintiți-vă mereu: nu va fi capabil de a te face se iubi din prima căsătorie, dacă nu-l doriți. Ca urmare, concluzia sugerează: dacă nu poți depăși experiențele personale, este mai bine să renunțe la căsătoria cu un bărbat care are copii de la o altă femeie.

Dacă sunteți hotărâți și doriți să depășească toate dificultățile, apoi încercați să profite de următoarele sfaturi.

 • Inițial, nu preia o responsabilitate mai mare. Nu încercați să devină a doua mamă pentru alți copii. Acesta nu va reuși niciodată, astfel încât să excludă taxa suplimentara. Copiii are propria lor mamă, și lăsați-l să îndeplinească toate evenimentele educaționale necesare.
 • Dacă soțul Chado vă rugăm să ajutor, atunci nu-l neagă în această. Poate că acest ajutor vă va apropia. Reapropiere va avea loc în cazul în care un copil nu are motive pentru orice motiv. De exemplu, fosta soție a soțului tău a murit, în urma cărora copiii au rămas orfani și jumătate. În acest caz, aveți o șansă de a deveni o mamă pentru ei, nu o mamă vitregă. Și se pare sau nu – depinde de tine. Prin urmare, cel mai adesea oferi ajutorul tau pentru copil și să-l mențină în situații dificile. Vorbesc ca acest lucru: „Eu sunt aproape, și puteți conta pe mine“.
 • Dacă soțul tău comunică de multe ori cu copiii din prima căsătorie, ignorând dorințele tale, atunci trebuie să vină fie termeni cu ea sau nu. Dacă nu doriți să puneți cu situația care a apărut, atunci mai bine lăsați ales unul și pentru a găsi pe cineva va fi complet liber de angajament. Dacă ați trimis soarta și doresc să continue relațiile, în ciuda obstacolelor, atunci va trebui să reporniți conștiința. Și anume: să înțeleagă că copiii din prima căsătorie nu va merge nicăieri din viața aleasă. Deci, ei trebuie să fie tratate ca să vă simțiți despre copiii tăi.
 • Femeile sunt rănite și creaturi foarte gelos. Cu toate acestea, amintiți-vă că a sărit soțul la propriul său copil nu ar trebui să. Omul tău se confruntă cu unele sensuri pentru tine, ci pentru copil – altele. Intelege-l și opriți-vă de lichidare.
 • Niciodată să nu spui soț: „Sau eu, sau copilul“. Aceste acțiuni l-ai bătut într-o fundătură. Și când un om se încadrează într-o astfel de poziție a, el poate ieși din el însuși. Rezultatul va fi un decalaj complet cu tine.
 • Dacă este greu să accepte copilul altcuiva, apoi încercați să abstracte de la ideea că omul a avut alte relații mai devreme. conectați Mental copilul de soț și noi înșine. Și când vor apărea alte gânduri, curățați-le imediat în afara conștiinței.
 • Dacă aveți un copil cu un copil, relația nu este în cel mai bun mod, apoi încercați să lăsați această situație. Să nu mai pasă. Știți: timpul va pune totul în locul ei. Poate că problema dvs. va fi rezolvată în cel mai bun mod.
Citește mai mult  gelozie patologica: ce este, ceea ce face ca și cum să scape de?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: