Ce se poate face în cazul în care fiica urăște mama?

Ce se poate face în cazul în care fiica urăște mama?

Se pare că legătura mentală perfectă ar trebui să fie între mamă și fiică. Cu toate acestea, nu se întâmplă întotdeauna. Uneori, între cele mai apropiate două femei apare o fisură uriașă în relațiile. Există întotdeauna motive pentru acest lucru. Ele pot fi atât de bine încât uneori situația se duce la un capăt mort. Atunci ce să facă? Să încercăm să ne dăm seama.

Principalele motive

Psihologia sugerează că ostilitatea unei persoane la alta apare atunci când apare ura.

Foarte rău atunci când fiica urăște mama. În acest caz, ambele părți suferă. Fiica nu se poate simți protejată, iar mama este teamă pentru viitorul ei singuratic.

Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a obține curaj pentru a vedea adevărul. Ura fiica adultă nu se întâmplă nu doar. Trebuie să existe motive bune pentru aceasta. Ia în considerare.

 • atitudinea mamei neatenți copilului său este întotdeauna plină cu consecințe. Poate că nu ați arătat interesul față de problemele fiicei mele la un moment dat. Și aici este rezultatul. A învățat să trăiască fără participarea dvs. și vă iau acum pentru indiferență.
 • Adolescentul este întotdeauna o furtună de emoții. Dacă batjocoriți întotdeauna fiica ta în ceva fără motive mult, atunci un astfel de comportament a cauzat starea iritabil. Deoarece copilul a venit prima respingere, și ura mai târziu pentru tine.
 • Ai dominat copilul. Dictată cum să-l îmbrace cum să facă. Când fiica a fost foarte mică, ea a ascultat. Mai târziu, ea a avut opinia ei. Cu toate acestea, nu le-ați permis să trăiască pentru o lungă perioadă de timp, după cum doriți. Ulterior, un astfel de comportament a provocat ostilitate față de tine.
 • Sunteți furia din cauza problemelor (lipsa de bani, viata nerezolvate, iar celălalt) punctat pe copilul tau. Și aici este rezultatul. De la probleme constante, copilul a început să vă perceapă cu un negativ.
 • Tot timpul te-a forțat fiica ta să facă munca grea pe casa, iar ei înșiși puteau permite să se distreze și să se relaxeze cu prietenele. Ca rezultat, fiica ta a crescut de construcții închis și acum toată iritarea lui va avea loc pe tine.
 • Ura ar putea apărea din cauza egoismului reciproc. Dezavantajul mamei și fiice a condus treptat la conflict în creștere. Și în cazul în care conflictele, există și aversiunea universală.
 • Din cauza tradarii mama, familia sa rupt în sus. Și acest factor a devenit un impuls pentru apariția de ură la propria mamă.
 • careek parentală excesivă iritație cauzată în primul rând, și apoi sentimentul persistent de ură.
 • Mama se confruntă cu dispreț ascuns. Ea tot timpul compară fiica ei cu copii mai de succes și regretă faptul că copilul ei nu se poate atinge același succes. Prin urmare, echipa-mamă tot timpul ia departe furia pe fiica lui și se comportă inadecvat.
Citește mai mult  Nekrofobiya: Cauze, simptome și tratament

Cum să se comporte?

Unele femei se plâng că nu pot stabili relații cu propriul lor copil. În care Trebuie să ne amintim: relația dintre oameni este un fel de „oglindă“ care reflectă profunzimea comportamentului lor.

Prin urmare, este de a nu fi surprins de faptul că aceste relații, uneori, se deterioreze. Așa că nu se întâmplă, păstrați acțiunile sub control. Întrebați: „Și dacă este deja târziu să aplicați recomandarea de mai sus în practică?„Apoi, aveți nevoie pentru a încerca să corecteze erorile. Luați în considerare ceea ce trebuie să faceți pentru acest lucru.

În primul rând, realizați faptul că aveți o problemă în relația cu fiica voastră. Și atâta timp cât închideți ochii pe ea, veți fi într-o situație negativă.

Găsiți motivul care a dus la astfel de consecințe triste. Această condiție trebuie să fie efectuată. Fără ea, nu se poate ajunge la adevăr. Pentru a rezolva problema, trebuie mai întâi să eliminați motivul dat acestei probleme.

Când decideți din motivele care au contribuit la deteriorarea relațiilor, nu agitați, ci pur și simplu decideți asupra acțiunilor principale. Acestea vor conduce la corectarea poziției.

Trebuie să faceți următoarele – Invitați fiica ta pentru o conversație sinceră. Ascultați cu atenție la fiica ta. Încearcă să nu întrerupă. Lasa-l sa vorbit și să-ți spun tot ce crede despre tine.

Nu fi ofensați dacă fiica ta este foarte sincer cu tine și, prin urmare, vă spune o mulțime de lucruri neplăcute. Nu uitați: aceasta este copilul tau. El a trăit cu tine una lângă alta pentru o lungă perioadă de timp. Copilul tău are multe plângeri despre tine.

După ce fiica ta se vorbește, cere-i să asculte părerea ta. Dacă ai ajuns să înțelegi că ești foarte vinovat înainte de fiica mea, cere-i iertare.

Citește mai mult  Ce este rușine și ce este diferit de alte sentimente?

În continuare, sunt de acord cu fiica ta: lăsați-l în viitor să fie întotdeauna sincer cu tine. Nu este nevoie să angajeze insulte. Resentimentele trebuie să fie exprimată imediat după apariția lor. În caz contrar, iritare și furie va fi luat în conștiința. Acest lucru va duce la o altă explozie de ură.

Sfaturi pentru psiholog

Ura apare atunci când se termină dragoste. Acesta este motivul pentru care nu poate fi numit opusul iubirii. Nevoia de mama și dragostea reciprocă a copilului este foarte mare. Cu toate acestea, uneori, există excepții de la regulile.

Fiica începe la mama ura, și afectează viața ei în continuare fericită. Mama, de asemenea, cade. Femeia se confruntă, în orice mod încercarea de a găsi o cale de ieșire din situația actuală. Prin urmare, ia în considerare sfaturi pentru a ajuta ambele părți să iasă dintr-o situație dificilă.

Necesitatea de a lua în considerare: ura apare din două motive. De exemplu, ca urmare a reacției la un conflict ascuțit sau din cauza unor relații nepotrivite.

În cazul în care orice situație sa întâmplat în viața ta, ceea ce a dus la ură, apoi încercați să vă te ierte. Dacă relația ta cu fiica mea a dezvoltat un mod negativ pentru un timp foarte lung, atunci procesul de recuperare a acestora poate întârzia la nesfârșit. răbdare Deci, pridvor. schimba pe deplin atitudinea copilului dumneavoastră. Nu încercați să răspundă la ură și mânie scopul de partea ta, ura și furios în direcția opusă. Nu uitați: sentimentele toxice sunt capabile de a ridica rapid în dimensiune. Și acest lucru duce la agravarea situației.

Cu orice conflict, discutați cu calm dumneavoastră ceai. Doar în liniște și calm informează punctul de vedere.

Nu repros fiica ta pentru greșelile din trecut. Nu-i amintesc despre ce era înainte. Astfel, te oprești „hrănire“ ura ei pentru tine. Dacă da fiica ta, nu insista pe punerea sa în aplicare obligatorie. Să decizia finală în favoarea sfatul dumneavoastră va rămâne în spatele ei. Deci, va fi capabil de a te proteja de iritare ulterioară a fiicei în direcția ta.

Citește mai mult  Modele de gândire: definirea și sfaturi pentru a depăși

faptele fiice Achiziționare lui. Dacă nu ați făcut acest lucru înainte, acum începe să faci. Exprimă atitudinea ta la un anumit eveniment. Numai în același timp, alege cu grijă cuvintele să nu fie ofensat de tine.

Nu-l critica. Amintiți-vă că ar trebui să fie critici constructive. Dacă specificați o eroare, atunci cu siguranta da sfaturi cum să-l elimine.

Nu mai vorbi foarte tare. Discursul prea emoțional scoate în evidență orice persoană. În plus, cuvintele pronunțate cu iritare, slab ajunge la conștiința.

Două persoane participă la conflict. Dacă apare ura, în acest caz, ambele părți sunt la un grad sau altul. Prin urmare, de asemenea, fetele trebuie să ia anumite acțiuni pentru a stabili relații cu mama.

Fiica mama urât, considerată o persoană profund nefericită. Ea nu va fi capabil de a construi o relație corectă cu alte persoane, până când iese din astfel de stat negativ.

Următoarele sfaturi îi aparțin.

 • Începe act, astfel încât totul în viața ta sa îmbunătățit. Amintiți-vă că ura ta pentru o persoană nativ vă va afecta în primul rând. Desigur, o persoană care trăiește în mod constant se confruntă cu emoții, inclusiv negativ. Acest fapt nu face în nici un fel o astfel de persoană rea.
 • Ura este pe termen scurt. Mai ales că se întâmplă atunci când vine vorba de aproape de om. De îndată ce relația veni la, trece normale ura. Și acest lucru înseamnă că sunt tot timpul se confruntă cu mama și dragoste și tandrețe. Aceste sentimente sunt mult mai puternice decât furie.
 • Dar nu ar trebui să suprime sentimentele negative,. Dacă faceți acest lucru, atunci ei vor crește treptat. Ca urmare, această situație va duce la conflict în creștere. Prin urmare, trebuie să indiciu corect mama că nu vă place unele detalii în acțiuni sau cuvintele ei. De exemplu, scrie momentele negative, pe foaia de hârtie pe care cauza vă iritație, și să le citesc pe mama ta. După care se va face concluzii și începe acționând corect.
 • Întotdeauna informează drept gânduri. Pentru aceasta nu ar trebui să strige. Cu cât este mai mai calmă și mai va fi un om, cu atât mai ușor va fi de a transmite gândurile sale altor persoane.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: