Cum de a deveni mai buni?

Cum de a deveni mai buni?

Persoana fel determină întotdeauna locația. Strălucește din interior, iar acest lucru atrage cele mai multe alte persoane. Și aceasta înseamnă că el nu va fi niciodată singur. În plus, este necesar să se ia în considerare latura morală. În societatea normală, se obișnuiește să se promoveze atitudine bună față de oameni. Și aceasta este o abordare rezonabilă, deoarece dezvoltarea dinamică a oricărei societăți este imposibilă într-un mediu negativ.

Ce trebuie sa facem?

Pentru a obține totul în viața voastră, trebuie să deveniți mai bătrâni, mai liniștiți și mai calzi. Regulile de psihologie spun: oamenii trebuie să fie toleranți și să încerce să-i ajute dacă o ia. Amintiți-vă: Cu cât aduceți mai bine în această lume, cu atât mai bine se va întoarce. Cu toate acestea, mulți nu înțeleg cum să devină mai amabili și cum să ne facem noi înșine nu răspundem negativ asupra diferitelor manifestări.

De și mare în această întrebare nu este nimic complicat. Principalul lucru este să fii răbdător și să ai o dorință uriașă. Și următoarele recomandări vă vor ajuta.

A fi politicos

Înseamnă a fi politicos în situații diferite și chiar atunci când situația nu este destul de favorabilă. Pur și simplu puneți, trebuie să vă puteți „păstrați în mâinile voastre”. Manierele decente nu pot fi folosite. Uneori există astfel de circumstanțe care nu vă vor lăsa să faceți acest lucru. Emoțiile negative pot lua partea de sus. Prin urmare, în primul rând este necesar să le învățați la TAM. Și apoi încercați să vă bazați pe punctele de mai jos.

 • Dacă nu ați făcut-o înainte, începeți să spuneți cuvântul „vă mulțumesc” oricărui vânzător care vă servește pe piață sau în magazin. Această condiție este suficient de ușoară pentru a efectua. De fapt, nu trebuie să încercați nici măcar. Nu este nimic complicat și sugal. În cele mai multe cazuri, oamenii care stau pe cealaltă parte a contorului, cu plăcere răspund la astfel de curtoazie. Se pare că ar fi plăcut imediat atât cumpărătorul, cât și vânzătorul.
 • Încercați să vorbiți întotdeauna cuvinte binevenite prietenilor și vecinilor dvs. Nu uitați să le întrebați despre afacerile și sănătatea lor. O astfel de regulă simplă va îmbunătăți cu siguranță starea sufletului.
 • Dacă aveți o dispoziție proastă dimineața, nu arătați niciodată altora. Dimpotrivă, controlați-vă și forțați-vă să fiți extrem de politicoși. Treptat, vei intra făgașul planificate, și starea dumneavoastră a Duhului îmbunătăți.

Dacă face cu precizie din contră, oamenii din jurul tău atunci va începe să vă răspundă cu un negativ negativ. Situația este agravată numai de acest lucru, și veți petrece timpul într-o stare proasta.

Zâmbet

Nu este nevoie să cred că, dacă zâmbești peste tot și întotdeauna, oamenii te vor lua de la un om prost. Amintiți-vă: să fie pozitiv – aceasta nu înseamnă să fie o persoană prost. Atunci când o persoană care se găsește pe calea oricărei persoane, care toate timpurile a răspunde tuturor celor din jurul lui și cu entuziasm, lumea devine imediat în jurul valorii de brichetă. Așa că încercați să faceți o mare pozitiv în această lume. De exemplu, dacă v-ați întâlnit un prieten sau vecin, nu saluta prin dinti, dar zâmbet. După care spun ei salut. Vei simti imediat valul de putere și energie din faptul că o persoană vă va răspunde la fel.

Citește mai mult  Definiția invidie și modalități de a scăpa de ea

Cu ajutorul unui zâmbet, puteți obține cu ușurință dintr-o situație de conflict. De exemplu, dacă pariați pe ceva cu prietena lui (iubit) și nu doresc să continue conflictul, trebuie să atingă mai întâi umărul a doua jumătate a lui, și apoi zâmbet. Odată ce ați face acest lucru, problema supărătoare a fost epuizat.

Ajutor

Există diferite modalități de a fi Kinder. Una dintre cele mai importante este de a ajuta pe aproapele tau. Trebuie remarcat faptul că o astfel de activitate, de fapt, o mare bucurie și ridică stima de sine. Prin urmare, se străduiesc să fie proactivă și nu așteptați până când vi se cere ajutor.

 • De exemplu, dacă vedeți că un bărbat (femeie) a alunecat și a căzut în fața dumneavoastră venit imediat la salvare. Întotdeauna trebuie să ghiciți că de la voi, oameni de așteptare pentru sprijin.
 • Rețineți că mulți oameni vor ezita să ceară asistență în orice caz. Deci, încercați să se întindă întotdeauna mâna pentru a ajuta atunci când vezi că o persoană a primit într-o situație dificilă.
 • De exemplu, tovarășul tău a făcut o greșeală la locul de muncă. Din acest motiv, el nu a face față cu sarcina și el amenință concedierea. Dacă remediați totul și de a ajuta un prieten, face acest lucru.
 • Mulți oameni sau animale bolnave de ajutor. Activitatea de voluntariat oferă multe necazuri. Cu toate acestea, ea aduce o mare satisfacție.

În cele din urmă, și s-ar putea vreodată nevoie de ajutor. Bun întotdeauna se întoarce. Deci, într-o zi există o persoană care te va ajuta.

Ajustați momentele de o stare proasta

Este destul de dificil să faci dacă te configurați inițial pentru un mod negativ. Să presupunem că la începutul zilei nu a fost exact modul în care doriți să-l vezi. Dimineața când plouă, și pe stradă, crud și rece. În acest caz, va veni în ajutorul gândirii pozitive. Acesta poate fi dezvoltat treptat. Și începe să se comporte de la cele mai simple reguli.

 • Înainte de a merge la culcare, spune-mi: „Eu mint într-o stare de spirit bună, iar mâine ziua mea va fi saturate și frumos.“. Imaginați-vă în minte modul în dimineața va arăta (trezire ușor, revigorant muzică, încărcare și mic dejun delicios). Sfat: Așa că voi toți se întâmplă, trezește-te înainte de termenul limită, de aproximativ o jumătate de oră.
 • Înainte de a ieși din casă, verificați toate aparatele electrice și macarale. Astfel de acțiuni salvați-vă de gânduri obsesive inutile pe tot parcursul zilei. De exemplu, o astfel: „Și am oprit fierul de călcat?”
 • Mergând din casă, imaginați-vă că aerul este umplut cu arome speciale pe care le te inspira pentru a atinge cazuri noi.
 • Fiind la locul de muncă, efectuați cazuri de curent cu bucurie, nu în mod grosolan surround și întotdeauna zâmbet. Dacă munca dumneavoastră nu vă oferă plăcere, ar trebui să se gândească la schimbarea activităților. Uita-te pentru această opțiune pe care le va aranja pe deplin. Și acest pas va fi aproape punctul principal pentru a corecta situația în bine.
Citește mai mult  Care este singurătatea și cum să se comporte cu el?

toleranță Turn

Fii indulgent oamenilor, și mai ales în apropiere. Uneori, ele fac acțiuni rapide și, astfel, a face enerva. Știu că mulți nu fac cu răul. O persoană care, uneori, nu se gândește la faptul că acțiunile sale aduce neplăceri. Pentru a corecta situația, spune-i doar despre el, fără iritații într-o voce sau abstracte.

De exemplu, În autobuz, orice persoană își petrece foarte tare la telefon, și-l enervează. În acest caz, încercați să distragă atenția, amintindu-o melodie plăcută. Puteti vedea fereastra și să se gândească la ceva bun. Dacă încă nu lăsa nemulțumire, apoi cere vecinul tău să vorbească mai liniștită.

Dezvoltarea Empatia

Învață să empatizeze alte persoane. În cazul în care o persoană este deranjat dintr-un cerc apropiat, încercați să introduceți poziția sa. Este posibil ca capul sau orice necaz să se deranjeze. Aflați ce este cauza de nemulțumire. Încercați ajutor. Lăsați ajutorul să fie nesemnificativ. Cu toate acestea, comportamentul dvs. vă calați o persoană și ridicați-i starea de spirit.

Intrați în poziție

Înainte de a face orice acțiune imparțială față de o altă persoană, se ridică în locul său. Gândiți-vă la ceea ce se va simți dacă alte persoane fac ceva rău împotriva ta. De exemplu, călătoriți în autobuz. La următoarea oprire în salon, o femeie în vârstă vine. Aspectul ei spune că nu este destul de sănătoasă. Imaginați-vă cât de greu va sta în timpul transportului. Simt durere și resentimente pentru faptul că nimeni nu a avut grijă de ea. Dacă aveți un sentiment neplăcut, dați bătricii.

De la astfel de acțiuni veți experimenta o mulțime de emoții plăcute. Vei vedea imediat aprobare tacită de la persoanele care călătoresc cu tine pe autobuz.

Fii recunoscător

Recunostinta promovează înainte. Dacă un om rău v-ați întâlnit pe drum sau ai accidental într-o poveste proastă, să ia de data aceasta viata cu demnitate. Vă rugăm să rețineți: pentru tot ce se întâmplă în viața ta, trebuie să fii recunoscător. Totul este rău va trece, iar experiența va rămâne. Data viitoare când utilizați cunoștințele pentru a evita greșelile. Mai ales trebuie să fie recunoscător pentru momentele minunate pe care soarta le trimite. Va trimite apreciere mai mult spațiu, cu atât mai mult te vei întoarce. Va fi din nou în formă de senzații noi și plăcute.

Cum să se ocupe de emoții negative?

Toți oamenii se confruntă cu emoții negative. Cu aceasta nimic nu se poate face. Dacă se întâmplă ceva rău în viață, primele emoții rupe întotdeauna. Cu toate acestea, este necesar să reacționați la o astfel de manifestare a psihicului uman la timp și să vă luați în mână. Spune-ți așa: „Liniște, acum să încercăm să-i dau seama. Începeți să gândiți și să acționați pe setare. Acest lucru vă va distrage atenția de la acțiunile negative. De exemplu, ai ieșit din apartament și te-ai întâlnit pe aterizare nu este destul de adecvat vecin. Astfel de cazuri apar foarte des. Adversarul dvs. în diverse pași încearcă să vă aducă în afara echilibrului. Nu dați provocărilor. Chiar dacă începeți să vitiți de indignare, încercați să păstrați emoțiile. Pe toate acuzațiile și atacurile răspunde calm și utilizați explicații logice. Dacă o persoană nu ascultă și continuă să vă tragă într-o controversă fără sens, să se desfășoare și să pleci pentru o distanță sigură.

Citește mai mult  CycleTimity: Caracteristici și caracteristici

Când înțelegeți că s-au îndepărtat de negativ, încercați să vă liniștiți. Și pentru asta ai nevoie pentru a efectua anumite acțiuni (acestea pot fi folosite atunci când simțiți că iritație severă este stăpânit).

 • Uită-te în jur și de a găsi un liniștit, loc calm. Stai lin sau strănut. Începe respirație profundă și fără probleme. Mental rostesc astfel de cuvinte: „Sunt calm (calm)“. Repetați acest exercițiu în timp ce starea dumneavoastră nu se îmbunătățește.
 • Următoarea Imaginați-vă un peisaj natural deosebit. De exemplu, un lac albastru sau munte vârfuri cu vulturii care zboară peste ele.
 • Încercați să vă amintiți ce momente plăcute sunt în așteptare pentru tine. De exemplu, va merge în curând pe drumul și vizita oameni aproape de tine.
 • Vino pas liniștit pe stradă sau de-a lungul coridorului (dacă sunteți la birou).
 • Mintal ton la un nou tip de activitate (de lucru, întâlniri cu prietenii și T. D.)

Recomandări

Nu te aștepta ca la un moment dat toată lumea va deveni bun. Asta nu se va întâmpla. Prin urmare, aveți întotdeauna obiective specifice și acționări personale. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să faceți această lume mai bună.

 • Nu mai fi egoist. Pentru a face acest lucru, gândiți-vă nu numai despre interesele dvs., ci și despre interesele oamenilor din jur. Principiul „Fie ca toată lumea să fie bine” ar trebui să fie o prioritate pentru dvs.
 • Nu lăcomia. Dacă cheltuiți bani tot timpul pe tine însuți, atunci nu mai faceți asta. Gândiți-vă la cei care au nevoie de mijloace materiale pentru a rezolva cele mai presante probleme.
 • De exemplu, există copii foarte bolnavi. Tratamentul lor necesită bani mari. Cel puțin o dată pe lună lista o sumă mică pentru caritate și vă veți ajuta să aveți nevoie. Dacă fiecare persoană începe să curgă în acest fel, lumea se va schimba spre bine.
 • De asemenea, puteți face în cazul în care doriți să ajutați animalele. Nu treceți de pisoi abandonată. Ajutați-l să ia o casă, iar universul vă va mulțumi pentru acest act.
 • La revedere insulte trecut. Nu păstrați rău pe acei oameni care au pocăit în mod repetat în comportament impropriu. Învață să uite momente negative.
 • Încercați mai puțin pentru a te critica pentru o anumită acțiune. Și dacă ești chinuit de conștiință, și vrei să scapi de acest sentiment, face ceva bun.
 • Comunicarea cu Calmeaza natură și potolește. O persoană care trăiește în armonie cu el este întotdeauna calm. Acest lucru înseamnă că el nu experimentează emoții negative.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: