Cum să înțeleagă ceea ce iti place o fată?

Cum să înțeleagă ceea ce iti place o fată?

Când îmi place foarte mult fata, chiar vreau să văd semne de un sentiment de răspuns. psihologie de sex feminin este dificil de a percepe și imprevizibil, cu toate acestea, puteți studia principalele semnale ale Lady simpatie.

Cum fetele sunt aluzii la simpatie?

Fata este o creatură misterioasă, dar afla ce iti place, ea nu este atât de dificil. Principalul lucru nu este de a inventa ceea ce nu este, și urmați cu atenție comportamentul unui sex echitabil și sărbători anumite semne de simpatie.

Fiecare persoană va avea propria lor, dar unele de start comun al sentimentelor emergente este sărbătorită în toate femeile. Practica arată că prezintă semne de focalizare a fetelor încep în a doua oară de la începutul cunoștinței. Și unii, mai ales nerăbdători, doamnele pot începe să o facă chiar mai devreme. Atrageți-vă fetele preferate de tip cu ajutorul unui comportament special, dar pentru a determina acest obiect al poftei lor este dificil. Băieții atent sau nu foarte atenți nu pot observa, în general, ceea ce îi plăcea fata.

Verificați sentimentele unui stranger timid sau colegii de muncă vor ajuta la cunoașterea de bază a psihologiei. Ascunde pe deplin simpatia nu va fi capabilă să fie chiar cea mai secretă femeie.

Doamnelor modeste indică despre ceea ce îi place tipul, după cum urmează:

 • adesea observați obiectul pasiunii și dacă privirea lor este observată, atunci este imediat respins+
 • Blush cu apariția unei inimi scumpe a unui bărbat+
 • Căutați informații despre favoritul tipului în rândul prietenilor și cunoștințelor+
 • încercați să arătați frumos în fiecare zi+
 • încep să se piardă și Rob în societatea unui om plăcut.

doamnelor mai categorice sunt caracterizate prin comportamentul lor, atunci când apare obiectul simpatie:

 • Poate să ia inițiativa: începe o conversație independentă, trece prin, legănându jucăuș șolduri+
 • ochi „trage“+
 • note de transfer+
 • găsi un număr de telefon și contactele de pe rețelele sociale și de a scrie primul.

De fapt, femeile necunoscute sunt foarte inventivi. Necesitatea de a vedea mărcile lor în timp. Apoi vin și se întâlnesc va fi mult mai ușor.

Dacă vorbim despre conversația, apoi în ea, de asemenea, puteți urmări fluidele romantice, care, la prima vedere, poate fi complet invizibil. Într-o conversație, fetele aluzie la simpatie, după cum urmează:

 • Ei spun complimente (chiar dacă nu toată lumea este de înțeles)+
 • râde întotdeauna deasupra glumele unui om destul+
 • ascultă conversația și să încerce să nu întrerupă+
 • preferă să rămână oarecum în parte cu o conversație comună, urmăriți de partea și zâmbetul.

Uneori doamne pot acționa și diametral opus atunci când le place tipul. Ei pot să-l ignore complet sau chiar să se comporte agresiv. Așa că au resetat tensiunea acumulată de sentimente care nu au legătură. La fel ca și băieții fete pentru pigtailuri și tachineri atunci când le plac ei și fetele deja în vârstă conștientă pot alege astfel de tactici de luptă.

Prin urmare, a pus crucea pe relația atunci când fata, ca și în cazul în care urăște un om, nu este nevoie. Există o mare probabilitate ca ea este în dragoste.

Pentru a da un om să înțeleagă că îi place o femeie, ea poate special tare să se comporte în compania prietenilor. Deci, ea se distinge față de restul de restul și se declară „cu o majusculă“. În cazul în care doamna, atunci când un anumit apare reprezentant de sex masculin, începe să-i șoptească cu prietenele, atunci este, de asemenea, cu siguranță, vorbește despre sentimentul început. Din supraoferta emoțiile de prietenele încep să-i șoptească pentru a împărtăși impresiile de moment.

Odată cu apariția cel mai mult, orice femeie va amâna imediat telefonul sau lucrării și va plăti cel puțin câteva minute pentru potențialul său yuzhuer. Ea pur și simplu nu poate fi o greșeală de el însuși în mod diferit din cauza creșterii.

De asemenea, un indiciu evident de simpatie pentru un anumit tip este flirt și flirtezi exclusiv cu ea. Doamna nu va arăta interes în alți reprezentanți ai sexului puternic.

Cum altfel o femeie poate indiciu despre simpatia lor? Există o mulțime de moduri, dar cele mai importante sunt:

 • solicitări periodice de asistență, care, fără îndoială, de ajutor cravată o conversație și da timp pentru a comunica+
 • Consistențele cu mâncărurile lor de coroană caracterizează doamna ca o amantă bună și dă un bărbat un motiv să se gândească la candidatura ei în a doua jumătate+
 • Întrebări despre spectacol de bunăstare în viața unui tip de la fată+
 • Fata întreabă despre omul cunoștințelor și colegilor obișnuiți, deși știe că îi pot spune despre asta+
 • Cadouri drăguțe cu un indiciu: cani cu inimi pe 23 februarie, cărți poștale pentru Ziua Îndrăgostiților – Toate acestea sunt o sugestie dreaptă de simpatie+
 • Glume adresate unui om – un atribut indispensabil al simpatiei+
 • În prezența visului unui bărbat, doamna își îndrepte coafura, pe măsură ce vă îngrijorează cum arată.

În plus față de astfel de semne evidente de simpatie, sunt ascunse. Ei nu sunt întotdeauna vizibili cu ochiul liber, așa că trebuie să fie dezasamblați cu atenție și evaluați pentru a nu confunda cealaltă.

Noi studiem limba corpului

În societatea modernă, fetele nu sunt acceptate să-și exprime simpatia. În primul rând, un bărbat, conform tradiției, ar trebui să caute brațele și inimile doamnei și, în al doilea rând, nu vreau să dezvolt mândria oamenilor și să ajung să vină. Femeia respinsă se simte prea deprimată, așa că încearcă să atragă atenția vicleanilor și a diferitelor trucuri.

Pentru a determina simpatia fetei, este mai bine să acordați atenție semnalelor non-verbale pe care le servește. Semnele simptomice pot fi în gesturi și aspect.

Prin gesturi

În cazul în care fata încearcă să alienare rece portray, atunci subconștientul este în continuare (mai devreme sau mai târziu), se va da din cap. Conform unor gesturi și expresii faciale, este absolut considerată emoții care vorbesc despre simpatie. Este important să le determinați la timp.

 • Rotiți corpul corpului sau numai picioarele spre un tip preferat. Când ne place o persoană, o deschidem involuntar, este exprimată în direcția corpului nostru în direcția sa. O femeie cu o reducere a distanței dintre ei și presupusa partener observæ nici măcar modul în care ea se întoarce piciorul în partea lui, chiar și îndoit în genunchi, direcționează ciorap, poate juca un pantof.
 • Întorcând cazul, vorbește complet despre atașamentul sau deschiderea specială a fetei. Atitudinea față de roman este destul de evidentă aici dacă se observă și un zâmbet, precum și atingerea luminii. Dar mai târziu mai târziu.
 • Femeile deosebit de îndrăznețe pot atinge chiar pe tipul scurt cu piciorul, de exemplu, așezat cu el la o masă. O astfel de comunicare non-verbală ia un anumit subtext erotic. Nici măcar nu trebuie să ghicesc, îți place la prietena sau nu. Răspunsul este neechivoc: da, și chiar foarte.
 • Contact corporal permanent. Locația acestui om se manifestă, de asemenea, de dorința de ao atinge cât de des posibil. Nimic nu reflectă atașamentul romantic ca atingerea permanentă a tânărului. Deci, o femeie îi pune mâna la un bărbat pe umăr când vorbește, atingându-și pieptul, ca și cum într-o glumă, respinse, încearcă, îmbrățișându-l ușor, ca și cum ar fi împiedicat-o.

Dacă o astfel de modalitate de comunicare este urmărită de la o femeie, ea fie coquette vântoasă, fie într-adevăr foarte interesată de un om concret. Cum să determinați acest lucru? Este necesar să se acorde atenție dacă acest reprezentant al minunatele sexului se duce la toți oamenii sau numai cu o singură situație. Dacă a doua opțiune este potrivită, simpatia este cel mai probabil prezent.

Este, de asemenea, ușor să verificați sentimentele după cum urmează: Trebuie să începeți să acționați în această direcție. Acceptați-l sau pur și simplu atingeți periodic părțile neutre ale corpului. Există două opțiuni de reacție: furtunoase și romantice.

În primul caz, fata poate, probabil, începe să fie indignat, iar în al doilea – se va juca și provoca să repete astfel de acțiuni. Atunci când o femeie este neplăcut ca tânăr, ea doar lasă cu o singură atingere, mutat sau transplancing.

 • corecție de par. Pentru o lungă perioadă de timp, un semn al adevărului simpatia fata este considerată vânt curburii pe deget. Dar nu numai acest gest cu parul, dar orice joc cu ei vorbesc despre afecțiunea de sex feminin. Doamna poate fi înfășurat în fața oglinzii când apare omul dorit, și poate bate, de asemenea, volumul de toroane. Scoateți parul pentru ureche si accident vascular cerebral capul fetei poate fi, de asemenea, din cauza sinceră simpatie. Pentru a urmări aceste acțiuni elocvente, aveți nevoie pentru a prinde fata prin surprindere. Asta este, dintr-o dată vin înapoi în cazul în care este. În caz contrar, acesta poate avea încredere în aspectul său și nu prezintă astfel de gesturi.
 • Buze și picior. Există unele semne care pot evidenția în mod clar preferința fetei în raport cu o anumită persoană. Aceste mișcări instinctive vă vor ajuta să înțelegeți rapid ce.

Buzele sunt una dintre zonele cele mai sensibile ale oricărei doamne. Prin urmare, atunci când vorbiți și închideți privirea obiectului de poftă, ea îi va mușca sau le va linge ușor. Timpul principal va păstra ușor gura deschisă. Și pe buze va rămâne o jumătate plăcută jeleu. Este puțin probabil ca fata să poată păstra aceste gesturi, când un lucru frumos al unui tânăr se apropie de distanța mai mică de o jumătate de metru. Prin urmare, este recomandabil să o provocați în așa fel încât să-și estimezi cu atenție această situație unei astfel de invazii în zona de confort.

Picioarele, în plus față de direcția în direcția bărbatului care vă place, pot spune multe despre simpatia doamnei. Cu locația apropiată a unui tânăr drăguț, sunt comprimate hodurile feminine (adesea involuntar).

Notă un astfel de gest este destul de dificil, mai ales în cazul în care această parte a pieilor corpului pierde haine. Dar, timp de vară, cu rochii scurte va ajuta să-i facă rău cu precizie.

 • Postură. Când vrem să pară mai importante, cel mai adesea urmarit pozitia corpului. Deci fetele, care doresc să atragă un tip, asigurați-vă că să dispară umerii și pieptul, burta trase și să devină mai grațios. Toată lumea vrea să arate cât mai mult posibil în ochii unei a doua jumătate potențial, așa că un astfel de gest arată în mod clar intențiile persoanei minunate. În cazul în care fata, înainte de sosirea unui anumit tip, se afla, indiferent de cât de mult imi fac griji pe ceva într-o postură relaxată, atunci când o parte atractivă a la orizont, se va elimina cu siguranță „în șir“, apare mesajul de sex masculin, The parul se va umfla și va takek și să ia o poză importantă. Din natura, aceste semne non-verbale spun că ea vrea să fie remarcat.
 • Jenă. Chiar și cea mai puternică fată din Duhul poate ascunde absolut jena lor de la o sosire bruscă sau o locație apropiată a obiectului pasiunii. Deci, doamna poate începe să schimbe nimic în mâini: o batistă de hârtie. Ea poate începe, de asemenea, să se rotească, să vorbească un nonsens sau un stutter puțin.

Când un tânăr destul de aproape a fost prea aproape, începe jocul de hormoni, așa că opriți procesul de comitere a acțiunii non-verbale este aproape imposibilă.

Desigur, cineva de la fetele sunt mai pronunțate, iar cineva este într-un mod mai mic, dar sunt întotdeauna prezenți. Principalul lucru este să le vedem la timp.

 • Imitaţie. Repetarea involuntară a gesturilor, a mersului, a expresiilor faciale ale unui tânăr vorbesc direct despre o simpatie puternică a unui sex corect. Acest marker vă permite să aflați despre sentimente cu siguranță despre sentimente. Nu este nevoie să așteptați momentul și să aranjați o supraveghere multi-oră. Doar stați mai confortabil și urmăriți dacă va repeta aceeași poză. Fata nu se va repeta exact pentru un bărbat, doar copiază parțial comportamentul său. Pârtia capului, corpul, atingerea ușoară, dar în aceeași direcție, aceleași părți ale corpului. Interesant, aceste gesturi apar involuntar. Adică doamna în timpul redării lor nu se controlează nici măcar, ceea ce vorbește în favoarea acestei metode de supraveghere pentru sentimentele acestei doamne.

Prin vizualizare

Aspectul este mai elocvent decât orice cuvânt. Este destul de greu de spus în privința că o fată îi place într-adevăr un anumit tip. Dar, în orice caz, încercați să urmăriți jocul ochiului ei.

Flirtul ochilor – acest tip de flirt, cunoscut de la vremea imemorială. Ca o doamnă se uită la un bărbat adorat de ea:

 • se uită la el sub genele coborâte și zâmbește drăguț+
 • Războaie ochii deoparte, ca și cum l-au observat deloc din întâmplare+
 • Traduce vizualizarea din nou la obiect și poate să zâmbească sau să râdă confuz.

Este mai bine să nu ignorați acest semn, sprijinind un astfel de joc nevinovat. Și apoi abordați și întâlniți o fată să nu pierdeți timp prețios.

Fiind în mulțime, puteți verifica și cu ajutorul aspectului, vă place un anumit tânăr. Face mai ușor:

 • trebuie să fie în mod constant în vedere (destul de lungă)+
 • Apoi trebuie să dispari, dar astfel încât să existe acces vizual: dacă doamna este interesată, după ce a pierdut un tip drăguț, va începe să se uite din cauza tuturor pentru a găsi din nou.

Atunci trebuie să fiți din nou în vedere pentru a vedea reacția unei femei. Dacă se calmează și din nou, va începe să vorbească cu oricine – este cu siguranță.

Există o metodă mai radicală de a verifica vizualizarea: puteți să vă apropiați de fată și să vă urmăriți ochii. O Lady Lady stânjenit va arunca o privire sau cu o privire provocare în ochii cu un zâmbet. Dar (mai devreme sau mai târziu), ea încă jenat ochii. Acest semn sugerează că femeia recunoaște dominația ei un om destul și este de acord cu primatul.

La femeile care prezintă anumite sentimente pentru un anumit om, există un semn fiziologic în apropierea acestuia – elevii se extind.

Prin urmare, trebuie să fie dintr-o dată lângă doamna și cu atenție uite în ochii ei, de preferință, cu iluminare bună. Atunci va fi foarte ușor de observat o astfel de reacție de.

comunicarea în rețea socială

Dacă o fată a fost mult timp comunicarea în rețele sociale cu un tip, dar nu vorbește deschis despre simpatia lui, nu e greu să vă faceți griji. Pe de o parte, se pare că doar vrea să fie prieteni și nu vrea deloc o relație romantică și pe de altă parte – dacă doamna petrece mult timp în corespondență, este puțin probabil ca ea dorește să limiteze exclusiv prietenos comunicare.

În general, conversația cu ochiul asupra ochiului este mult mai încântată decât corespondența. Aici puteți să vă gândiți la fiecare expresie, să nu vă pronunți cu voce tare și să nu urmăriți tipul în ochi.

Prin urmare, într-o oarecare măsură pe Internet, puteți decide rapid discooling-ul simpatiei. În plus, din cauza unei stări relaxate în procesul de corespondență, vă puteți da rapid sentimentele.

Există o mulțime de caracteristici distinctive ale unei femei pe care tipul le place într-adevăr, le puteți detecta în corespondență.

 • Fata este interesată de bunăstarea și tipul de dispoziție nu „pentru o bifă”. Doamna se îngrijorează cu adevărat, cerând toate detaliile zilei. În cazul în care a avut loc o bătaie de cap, ea zdrobește pe acest lucru și încearcă să sprijine orice fel. Femeile, în principiu, sunt caracterizate prin grija si atentie. Aceste calități sunt stabilite pe ele de natură și direcționată, de regulă, cu privire la potențialul capitol al familiei.
 • Vine cu porecle domoale sau utilizează în mod constant nume diminitious. În mod direct despre sentimentele sale, ea se teme sau nu vrea să ia inițiativa în mâinile sale de sex feminin. Dar încearcă să provoace un tip pe primul pas al doamnă poate în acest fel.

 • Vreau să aflați mai multe despre hobby-uri. Fetele vor afla mai multe despre acest lucru din mai multe motive: ei doresc să găsească o abordare, efectuează o analogie cu pasiunile lor, doresc să încerce să se implice în același.
 • spune complimente. Acesta este un semn clar de simpatie complet de o doamnă frumoasă. Complimentele sunt evidente și ascunse. Depinde de gradul de încredere în comunicare și libertate. Cel mai adesea vorbesc despre aspectul și calitățile de caractere plăcute.
 • Îngrijorat dacă tipul este întârziat undeva sau nu răspunde la o lungă perioadă de timp. Există două semne de simpatie în recipient. În primul rând, fata se va îngrijora cu privire la faptul că este scump. Și în al doilea rând, ea ratează când tipul nu merge la rețea de mult timp și vrea să comunice cu el mai repede.

 • Navigarea fotografiilor sale. Sugestia directă la dorința relațiilor este adăugarea unei fotografii în contextul conversației.
 • Necesar pe multe probleme. Practic, dacă vă place tipul, devine automat o autoritate pentru o fată. Ceea ce o rochie se întâmplă mai bine cum să faci o prietena sau o mamă, cât de repede să treci sesiunea este doar o listă incompletă de întrebări posibile de la doamna Lady. Acesta este un semn clar de încredere și sentimente romantice în raport cu acest om.
 • Încearcă să răspundă sau avertizează ceea ce va fi ocupat. Ea pur și simplu nu vrea să piardă încrederea și să aprecieze orice moment petrecut împreună, chiar dacă numai în corespondență. De obicei, fetele care nu sunt deosebit de interesate de acest tânăr pot fi de ore online, dar nu răspund la un mesaj sau să răspundă la o cameră. Este necesar să se observe o astfel de punctualitate și să înțelegem că acesta este un semn clar al simpatiei.

 • Încercând să susțină la o distracție comună la o întâlnire personală. Ea poate vorbi despre filmul care este acum în cinematograf sau se bucură de vreme bună și să facă o dorință de a merge. Aceasta este o sugestie directă la o dată – nu puteți pierde șansa.
 • Găsește orice preposiții pentru a invita un tânăr la casa ei. De exemplu, învățând despre posibilitățile tipului de a repara instalațiile sanitare, săptămânal îi cere să ajute. Fata tocmai încearcă să-l vadă personal.
 • Ia partea omului aproape în orice chestiune. Oricare ar fi spus un tânăr și pentru tot ce se plânge, doamna îndrăgostită va fi probabil să se ridice pentru el și va mânca pe toți cei care la jignit. O astfel de poziție este foarte flatată de bărbați.

Desigur, toți reprezentanții de sex frumos sunt foarte diferiți, precum și semnalele lor de simpatie.

Cu o rapiditate a secretului asupra modului de a înțelege că tipul îi place fata, merită să ia în considerare atât semnele, cât și o abordare individuală. Unele doamne sunt închise, altele – Sociabile și deschise.

Sfaturi de la profesioniști

După găsirea semnelor explicite și ascunse ale simpatiei feminine pentru a se confunda foarte ușor în ele. Cum să înțelegeți că nu înșelăm conștiința îndrăzneață? Există o mare cantitate de sfaturi de la psihologi și doar bărbați cu experiență care au fost întotdeauna populari cu sexul opus.

Cu siguranță pentru a determina simpatia fetei poate fi numai în două moduri:

 • Când ea însăși a spus despre asta+
 • invitându-i la o dată și își exprimă preferințele.

Dacă prima opțiune este întârziată, atunci trebuie să nu ezitați și să vă manifestați inițiativă. Fără a face primul pas pe cont propriu, puteți pierde pentru totdeauna o șansă de fericire.

Trebuie să vă ascultați și să aflați dacă această fată este într-adevăr – adică cea mai mare. Vom petrece timpul pentru o doamnă care nu este potrivită în natură și alte semne mentale cel puțin în irațional. Nu ratați un moment convenabil. Dacă o femeie a arătat clar simpatie, trebuie să răspundeți la timp pentru a dezvolta relația în continuare. Soarta adesea ne oferă o șansă, dar nu observăm sau lipsiți de vedere.

În comunicare, nu este necesar să se punem o mască prefăcută. Fiind singur – înseamnă să te găsești mai devreme sau mai târziu o persoană care te va lua așa cum este, cu toate avantajele și dezavantajele. Și să caute probleme sub forma unei pasiuni inadecvate – este greșit. Ar trebui să se relaxeze și să se bucure de viață. Apoi totul ar trebui să funcționeze, deoarece soarta este favorabilă celor care iubesc viața.

Nervos și pentru totdeauna un om cu dificultate, cu dificultate, poate ca o fată, dar un om vesel atrage ca un magnet, același popor amuzant, în special – frumoase doamne.

Un om ar trebui să încerce să arate bine și frumos să miroase. La urma urmei, aspectul este prima impresie, cerința de bază și indicatorul iubirii. Lumea interioară bogată este bine, dar în combinație cu îngrijirea unui om va fi pur și simplu superba. De asemenea, trebuie să fie saturate. Somnul sănătos afectează nu numai starea corpului, ci și la aspect. În plus, un om a pierdut mult mai puternic, glumește și comunică pentru orice subiect cu ușurință. Prin urmare, îmi place fetelor, el va fi cu siguranță mai puternic.

Tratați ușurința tot ceea ce se întâmplă în jur, inclusiv simpatia pentru sexul opus. Fii tu însuți, se bucură de toată lumea în după-amiaza, iar a doua jumătate va fi cu siguranță o aplicație plăcută pentru viața fericită. Trebuie să înveți să fii auto-suficientă și să nu depindă de nici o adversitate.

Pozitiv este ceea ce aveți nevoie pentru a vă deplasa atât în ​​dragoste, cât și în alte aspecte ale vieții.

  Astfel, familiarizat cu materialul articolului nostru, ați aflat despre principalele semne ale manifestării unei fete în legătură cu dvs. Studiați cu atenție și analizați comportamentul prietenelor, cunoștințelor sau colegilor dvs. la locul de muncă – atunci cu siguranță nu pierdeți iubirea nascentă.

  Zece semne de ceea ce iti place fata sunt descrise în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: