Cum să întâlnesc o fată într-o rețea socială?

În trecutul recent, pentru a se familiariza cu femeia pe care o place, un om a trebuit să inventeze fraze originale și să înceapă o conversație la primul. În cursul manifestat printr-un e-mail pentru a fi interesat de un reprezentant al sexului frumos. Acum vin la o fată necunoscută și să facă o conversație relaxată, cu numai ei baieti aldine pot. Pentru restul oamenilor, comunicarea în rețele sociale devine un prim standard de cunoștință. Comunicarea în viața reală pentru a construi este mult mai ușor decât în ​​lumea virtuală. Prin urmare, este necesar să se modifica periodic profilul dvs. în rețelele sociale.

Cum să întâlnesc o fată într-o rețea socială?

În cazul în care pentru a începe cunoștință?

Multi barbati au propria lor pagina pe rețelele sociale. De exemplu, VKontakte, în cazul în care vă puteți încărca fotografiile, împărtășiți experiențele Dvs. în vacanță, spune momente interesante din viața și vizualizați profilurile altor utilizatori, votează pentru fotografiile lor și să facă repographs intrărilor altor oameni. Primul lucru pe care fata atrage atenția – avatar, adică, principalul profil imagine. Sexe frumoase nu-i plac cadrele goale, imagini de animale sau super eroi. Este mai bine să utilizați o fotografie reală, dar nu într-un birou și nu într-un stil de stradă. Destul de interesant să privești o siluetă masculină pe fundalul unui apus roșu.

Nu este nevoie să utilizați imagini cu subtext de compromis, de exemplu, cu o țigară în gură sau cu un pahar pe partidul clubului. Desigur, fotografia ar trebui să fie luminoasă, dar sarcina sa principală este de a oferi o prezentare calitativă a bărbaților de date externe profitabile. După selectarea fotografiei principale a profilului, puteți trece la proiectarea paginii în sine. Acest lucru se manifestă prin caracterul și imaginea gândirii omului, iar reprezentanții genului fină arată un interes deosebit. Erodiția unui tânăr va crește șansele unei cunoștințe de succes dublu. De exemplu, în subsecțiunea despre filmele preferate, nu este necesar să se indice imagini banale de la Hollywood.

Pagina profil Frumos decorate – aceasta este o carte de vizită utilizator. Nu este nevoie să introduceți date specifice pe interesele dumneavoastră. Cel mai bine este de a înlocui o descriere plictisitoare a claselor preferate cu mai multe glume, ceea ce va provoca emoții plăcute din reprezentanții podelei frumoase. Editat de scrierea de interese, un om trebuie să vezi fotografiile disponibile pe pagina. Sunt cel mai bine imaginile compromițătoare eliminate. Ar fi frumos să descărcați imaginile din albumul de ansamblu, subliniind statutul de om și succesul său.

ajustare obligatorie este supusă feed de știri. Pagina trebuie să fie umplut cu mesaje interesante. Fiecare declarație separată ar trebui să fie unic, dar nu prea complicat, astfel încât gândul general, este clar pentru orice persoană. În nici un caz nu ar trebui să scrie despre probleme grave. Uneori, poate indica o mică problemă, dar într-o formă plină de umor. Foarte des pentru comunicarea ușoară în VK bărbați alege propriul interlocutor dintr-o altă țară. Dar chiar și în acest caz, profilul trebuie să fie decorat competent pentru interesul și simpatia cauza a adversarului.

Pentru intalniri pe internet, multi baieti folosesc date fictive, acestea sunt destul de diferite. Și când cunoștință on-line și de comunicare aduce prima întâlnire, băieți dispar, referindu-se la motive ridicole. Chiar și în spațiul virtual nu se poate înșela oamenii, trebuie să mă rămână.

Ce sa scriu?

După editarea profilului, un bărbat se gândește cum să se familiarizeze cu persoana specială vă place și cravată o corespondență cu ea. Frumos avatar va atrage atentia ei, dar, în plus față de fotografie luminos, este necesar să-l convingă în calitățile sale pozitive de caracter și de succes de viață. Rețeaua socială a Vkontakte – cea mai populară resursă în care sunt înregistrate aproape toți utilizatorii de Internet. Un sistem de căutare convenabil vă permite să găsiți cu ușurință o persoană interesantă – suficient în caseta de căutare, specificați vârsta, locul de studiu sau locul de muncă. Cu siguranță că vă întâlniți pe Web Necunoscut Worldwide o fată liberă, în aceeași căutare trebuie să setați parametrii „nu căsătoriți” și „în căutarea activă”.

Făcând alegerea dvs., trebuie să vă gândiți să începeți o conversație. O abordare psihologică excepțional este declanșată aici. În subconștientul fiecărei persoane în astfel de situații există trei întrebări: „Cine sunteți voi sau astfel?”,” De ce o scrii ei sau pe el?”,” De ce să alegeți sau să mă alegeți?”. De aceea, după o frază primitoare, este necesar să ofere răspunsuri neobișnuit la aceste întrebări.

  • „Cine ești tu?” Fata vrea să înțeleagă că un tip obișnuit vesel încearcă să se familiarizeze cu ea și nu de nici un prieten al prietenului ei care încearcă să-l bată pe ea și să glumească.
  • „De ce scriu?” Cu răspunsul la această întrebare nu puteți ezita. Tipul trebuie să-și pună imediat scopul.
  • „De ce eu?” Acest articol necesită pentru a arăta o anumită precauție. Este necesar să se desemneze caracteristicile sale atractive, caracteristicile frumoase ale datelor externe sau descrierile de interes pe pagină. Este important să se observe interesele comune. În nici un caz nu poate fi înșelat sau în adevăr – unul fin, minciuna se va deschide, iar fata este foarte ofensată.

Unele fete nu-i plac pagina lor să fie văzută din străini, deci limitați accesul la profilul dvs. Protecția nu va funcționa în jur, ci va oferi prietenia ei pe expansele „VK” este destul de simplă. Oferta poate fi suplimentată cu un comentariu în care sunt indicate răspunsuri scurte la întrebările de mai sus.

Metode de dating

Prima frază în corespondență ar trebui să arate original și rece. În același timp, un om ar trebui să dea dovadă de reținere și tact. În nici un caz nu poate fi folosit de fraze jargon sau cuvinte parazit. Inadecvat va fi un salut direct. Banal: „Bună, ce mai faci?„- nimeni fată este interesat. Chiar și în fraze entuziaste despre frumusețea ei, un răspuns pozitiv nu va urma. Este important să se intereseze de sexul frumos la întrebarea urmat de un răspuns complet.

În continuare, ar trebui să fie luate în considerare mai multe detalii privind modul de a se întâlni cu încheierea de comunicare directă.

  • Fetele le iubesc când fotografiile lor sunt entuziaști. Dacă în imagine este prezent o pungă originală cu un model brodat, puteți accentua originalitatea accesoriului și apoi clarificați dacă a efectuat ornamentul în sine și cât de greu este să faceți.
  • Dacă vă uitați la profilul fetei, vă interesează, puteți „prinde” pentru orice detaliu mic, aducând astfel „Zaznob” la comunicarea online. De exemplu, dacă câinii sunt specificați în interesele sale, iar în albumul cu fotografii există imagini cu un animal de companie de casă, puteți pune întrebările principale cu o cerere de a spune despre plecarea animalelor de companie.
  • Iubitorii călătoresc întotdeauna posturi despre călătoriile lor. Aici la bărbați – Domeniul de aplicare completă pentru fantezie.

Dacă un număr mare de prieteni fixați în profil, înseamnă că este o personalitate publică. Când te duci online, nu poți uita de această nuanță și ar trebui să-i respecte familia.

Profilul de fată frumos decorat poate introduce un om în confuzie și în zadar. Nici un reprezentant de sine respectând sexul frumos nu va fi plasat în rețeaua socială compromite imagini, posturi și declarații. Doamnelor cu un sentiment excelent de umor încearcă să pună o mulțime de informații interesante și neobișnuite pe pagina lor, ceea ce promite o comunicare plăcută în avans. Pentru a înțelege ce fel de „fir” a apărut, un om trebuie să examineze cu atenție datele personale ale doamnelor. Fetele la completarea informațiilor încearcă să ofere răspunsuri mai extinse. Chiar și citatele celebre ale personalităților celebre pot combina oamenii într-o conversație lungă. Utilizatorii rețelei sociale „VK” au adesea prieteni obișnuiți. Și nu neapărat o persoană reală – aceasta poate fi pagina oricărui centru comercial sau un restaurant celebru. De fapt, aceasta este o sugestie luminoasă și o sugestie pentru întâlniri. Principalul lucru este de a arăta fantezie.

Regula principală și cea mai importantă pentru fiecare om este formularea corectă a problemei. La întrebarea: „Poate mergem la filme?„Răspunsul nu se întoarce întotdeauna să fie pozitiv, în plus, aceasta nu este susținută de niciun argument. Aceeași întrebare ar trebui să fie formulată altfel: „Eu sugerez sa mergi la film, nu va fi distractiv, în același timp, și de a lua cunoștință?”. O vorbire directă se aude în întrebare care trimite o fată la un răspuns pozitiv. Și nu simplu „da“, dar o explicație mai completă și deschisă a consimțământului.

Exemple de fraze

Destul de des, cei de la cunoștință on-line cu fetele folosesc template-uri standard, care sunt obosit de reprezentanții podelei frumos. Cel mai bine este de a aborda această problemă în mod creativ, și nu să caute probe de corespondență pe internet, și a inventa fraza-te pentru a începe un dialog interesant. Sub fotografiile de la Girl oaspete pot lăsa un comentariu. De ce să nu încercați să vă familiarizați în acest fel? De exemplu, găsiți o fotografie în albumul său realizat într-un loc neobișnuit în albumul ei, și puneți o întrebare: „Ce ar trebui să spună tipul, ca să doriți să-l cunoașteți în acest loc?”. Și apoi fata începe să se piardă în apele fantezii sale. Ea se va informa cel mai dorit mod de a se întâlni, va profita doar de vârf.

Pentru a sublinia talentele unui sex corect, un om poate să o întrebe pentru ajutor în minor. De exemplu, traduceți textul mic din limba engleză în limba rusă, dar numai dacă știe o limbă străină. Pentru a scrie un mesaj fetei, un om poate fi ghidat de orice teme, principalul lucru este că răspunsul la întrebare a fost extins și nu singur.

  • Spune-mi, te rog, unde poți găsi un partener de dans?” Nu așteptați un răspuns imediat, fata ar trebui să gândească câteva minute. În acest timp, masa gândurilor este de neînțeles în scrolled capul ei, al cărui principal este: „De ce mă întreabă despre asta?„“ Și ce eu nu Gung pentru acest rol?”. Iar răspunsul fetei va fi fie primul sau al doilea. Deci, „pește“ a venit pe cârlig și puteți continua să continue.
  • „Am cumparat un pui, dar cum să-l gătească – nu voi face mintea mea. Spune-mi, te rog, interesant si reteta delicioasa „. Răspuns imediat nu va urma din nou. Fata va începe să-și amintească feluri de mâncare neobișnuite din arsenalul său pentru a arăta ce fel de bine ea amantă. Deși oamenii sunt suficiente pentru a reduce carcasă și doar se prăjește păsării.

  • „Scriu un articol despre familiile originale. Spune-mi, te rog, despre cunoștință cele mai neobișnuite. „. Și, din nou, răspunsul va trebui să aștepte un timp. Din păcate, nu toate fetele se pot lăuda de dating luminoase, cu oameni, și realitate destul de des înfrumusețează, eliberarea dorită pentru real. Acesta poate fi un punct de plecare pentru viitoarea comunicare on-line și prima datare este live.

În ceea ce privește tehnica primului mesaj, este imposibil ca mai mult de 100 de caractere sunt prezente în textul – la nivel subconștient, multe informații creează sarcină prea mare creier. Reprezentanții podelei fin nu va citi tirade lungi, ci pur și simplu ascunde corespondența.

Sfaturi și avertismente

Faceți cunoștință cu fata de pe Internet nu este atât de ușor. Acesta trebuie să fie interesat de, intrigi și se aduce la comunicarea cu ajutorul problemelor dislocate. Deprecierea succesului va fi determinarea și orientarea plină de umor a mesajelor scrise. Din păcate, nu toți oamenii să adere la aceste reguli, și de la prima încercare de a fi ratat. Punctul de aici este în incorectitudinea banală a primei întrebări. Fraze primitive: „Bună, cum ești tu?”,” Să ne familiarizăm „, de ce tăcuți?“Nu mai inspira reprezentanți ai unui sex frumos. Mai ales neetic să recunoască starea civilă a fetei ca la începutul întâlnirii sau întrebărilor în care lucrează.

Trebuie amintit că persistența atunci când întâlnirea poate împinge și nu atrage. Nu scrie în mod constant mesajul unei fete dacă ea nu a răspuns la prima dintre ele. Punerea unei întrebări, este important să-i așteptăm un răspuns și numai după aceea să comunice. Prindeți cu fetița „General Wave”, nu ar trebui să solicitați imediat numărul de telefon. Și chiar mai mult decât întâlnirea. Evenimentele ar trebui să dezvolte treptat, iar la momentul potrivit problema schimbului de numere vor fi oferite în mod natural și neostentativ. Același lucru este valabil și la prima dată.

Nu poți rupe fete în timpul corespondenței, chiar dacă ea a refuzat să spună adresa sau telefonul său. Aceasta înseamnă că nu a venit încă de a împărtăși astfel de informații.

Este important să ne amintim că o cunoștință virtuală poate să crească în iubire adevărată, ceea ce înseamnă că este imposibil să compună povești ridicole și spune fără precedent despre viața ta. Tot secretul va fi cu siguranță clar și poate afecta negativ relațiile în general,. Se întâmplă ca fata nu este interesat în comunicarea cu tipi în rețelele sociale. Ea intră periodic pagina pentru a calcula numărul de fani noi – se ridică stima de sine. Dar, pentru a răspunde la fervente face apel la ei doar lene sau nici un moment.

O astfel de „fortăreață inexpugnabilă“ nu va fi luat imediat – trebuie să încercați. Fata poate fi interesat de ceva dintr-o serie de ieșire, dar în același timp, nu trece de limitele permise. De exemplu, un tip poate desena portretul ei (în cazul în care nu știe cum să atragă, îl puteți comanda de artist). Apoi, în procesul de comunicare va veni un moment favorabil, atunci când se poate mărturisi că portretul este atras de o altă persoană.

Se întâmplă că omul a făcut o greșeală și consideră că relațiile normale cu o fată nu mai întoarcere, pentru că ea are un caracter dificil și neclintit. Dar nu există oameni care nu ar fi greșit. Sunt cei care dau în sus, fără a încerca măcar să schimbe ceva în bine. Și există întotdeauna o cale de ieșire din orice prostii vitale. Cel mai important lucru este să se uite la viață pe scară largă a relevat. Și de economisire „bagheta-tăiere“ va fi pe palma. Este important să fie în măsură să vă puneți în locul altei persoane, se simt ceea ce simt. Apoi, răspunsurile la întrebări complexe, vin să se minte, fără experiențe tulburătoare și reflecții neplăcute.

Cum să întâlnesc o fată în rețeaua socială, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: