Cum să întâlnesc o fată pe stradă?

Cum să întâlnesc o fată pe stradă?

Ritmul rapid de viață al unui om obișnuit cu tehnologia de calculator de încredere, astfel încât chat-ul obișnuit sau chiar o cunoștință pe stradă, mulți ar putea fi dificil. De multe ori, tinerii de azi, dacă vrei să mergi la o fată frumoasă necunoscută există o stângăcie, incertitudinea, teama de a fi inteles gresit sau respins.

Unde sa încep?

În primul rând, în cazul în care pentru a începe – este apariția. Este necesar să se creeze o imagine atractivă, deoarece este de multe ori o fată destul de o privire pentru a înțelege dacă acesta este în valoare de a începe o conversație cu un tip ghicitoare. Pentru a face acest lucru, este în valoare de o desemnează în mod clar principalele linii directoare care vă vor ajuta să vă simțiți încrezător în orice situație.

 • Puritate. Micul care se va dori, dacă un om este o specie maltratate. Necesitatea de a începe cu igiena elementare – aceasta este baza. Un om atractiv va agita mereu, unghiile sale sunt declanșate pe scurt, coafura elegant. Firului de perie este unul dintre factorii de repulsie – nu este întotdeauna clar cu fetele. Inacceptabil miros transpirat – acesta respinge reprezentanții sexului opus.
 • acuratețe. Haine ar trebui să fie adaptate și curat – este important să întineri nu numai o cămașă și pantaloni, dar, de asemenea, T-shirt. bobine pe un pulover neacceptate, pălărie, pete sau renob pe o jachetă. O atenție separată ar trebui acordată pantofilor care necesită îngrijire zilnică. Pantofii murdari pot strica întreaga imagine, pentru că pentru fata aceasta figura este una dintre semnele corecte ale tulburerii masculine, așa că va încerca să nu păstreze conversația.
 • Mărimea hainelor. Tot ceea ce este în dulapul de sex masculin trebuie să se potrivească dimensiunii persoanei. În cazul în care camasa sau pantaloni atârnă pe figură, atunci acest lucru va crea o imagine a unei persoane care nu se urmeze. Aceasta înseamnă că, în viitor, o astfel de sarcină se poate minți pe umerii fragili de sex feminin. Fetele o astfel de aliniere pentru nimic. În același mod, ei nu le place atunci când hainele de pe un om cu greu nu fisura pe cusătura – tipul ăsta nu numai că nu scoată în evidență avantajele corpului său, dar, de asemenea, creează o imagine a unui narcise, care nu poate trăi fără constantă complimente. Străin în acest caz, de multe ori trece, fără persistent în orice expresie.

 • Stil. Nu orice om stie ca fetele să acorde o atenție la stilul de îmbrăcăminte de sex opus. Acest lucru nu înseamnă că este necesar să se îmbrace în buticuri scumpe, alegerea unui set de shchele – în cele mai multe cazuri nu este apreciat în ochii de sex feminin. Cu toate acestea, duetul de tricouri de dimensiuni mari, cu blugi înguste este, de asemenea, nu este adecvat. De asemenea, merită abandonarea skinnie din piele și un tricou strâns nasturii – pentru aceste fleacuri, fetele alcătuiesc anumite trăsături ale caracterului interlocutorului, și departe de cele mai bune.
 • Postură. Rar care omul nu se va acorda o atenție la mersul de sex feminin. Fetele observa, de asemenea, o postură de sex masculin, pentru că arată lass bărbați urât – ea vorbește de incertitudine și, ca urmare, despre starea de scăzut, din moment ce un om nesigur este rareori atins în viață. În cazul în care tipul are câteva ore libere pe săptămână, puteți merge la înot sau dedice timp la sala de sport.
 • Parfum. De la un om încrezător miroase întotdeauna. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să le toarne parfum sau de a folosi ceva ascuțit. arome Sharp acționează asupra fetelor extrem de negative și respingătoare – acestea sunt importante pentru mirosul goale de parfum, amestecat cu aroma (nu mai târziu) a corpului. parfum ieftine dă un miros de mare ascuțit. Dacă îi place băieți, atunci fetele acționează diametral opuse.

Ca un tip pentru a atrage atenția?

În primul rând, trebuie să fie în zona de vizibilitate a fetei iti place. Pentru a nu-l speria, nu ar trebui să se apropie sau curajos drum – aceste abordări sunt eronate și sortite eșecului. Dacă nu există nici o teama de dating, puteți veni în lateral și întrebați despre ceva. Când te-a observat deja, puteți prinde ochii și zâmbet ușor.

Un minut mai târziu, puteți vedea din nou o privire, nu aluneca pe piept și șolduri, – ea se va observa. Este imposibil să se uite la ea pentru o lungă perioadă de timp, așa cum se poate hover o fată pe gânduri rele, iar în acest caz, toate șansele pot fi reduse la zero. De asemenea, nu cu ochiul și să încerce să-l scufunde cu complimente.

Femeie pentru vizualizare agata o imagine de sex masculin, care se distinge de mulțime. Alege mai bine casual stil – El este unofficient și în același timp destul de atractiv. Creați-l ușor: aici puteți utiliza pantaloni, blugi, tricou, polo, dar ai nevoie pentru a ridica dreptul de haine. Elementele sale trebuie să fie combinate între ele.

primele fraze

Rareori ce fel de fată va fi fericit dacă un om familiarizat cu du-te lauda fundul sau pieptul ei și sugerează relaxare împreună. Cu toate acestea, există cuvinte și expresii, prin care ea nu va putea trece. Nu este necesar să se creadă că ei vor lucra 100%, dar, în cazul în care tipul se comportă în mod natural și relaxat, atunci el va reuși toate. Puteți doar să se apropie, zâmbet și spune cuvântul magic „salut“.

Ca răspuns la salutul său, puteți înțelege deja dacă o conversație în continuare și cunoștință va fi. În această etapă, fata a apreciat deja aspectul, curățenia, capacitatea de a se și naturalețe prezinte. Reacția ei pozitivă la salutul de sex masculin spune că poate continua să se întâlnească.

  Este timpul să spunem una dintre expresiile propuse mai jos.

  • „Dupa ce zambetul tau, am uitat complet în cazul în care. Numele meu este (de exemplu) Eugene „.
  • „Ți-am plăcut, și am vrut să aud vocea“.
  • „Nu am putut trece prin, văzând zâmbetul tău.“.
  • „Tu du-te la această rochie – nu am putut spune despre ea“.
  • „Există o cafenea din apropiere. Chiar vreau să vă trateze o ceașcă de cafea aromată „.

  La toate, nu este necesar să fraze imediat repetate de la exemple – puteți spune ce simți în acel moment. În cazul în care fata placut foarte mult, poți să-i spui despre asta. Dacă un om a observat că are șanse, puteți recurge la un mic truc, fără a da timp să se gândească. Acestea fiind spuse doar o singură frază, el va fi capabil de a obține numărul de telefon prețuite ei.

   De exemplu, puteți utiliza propunerile de mai jos.

   • „Hei. Nu am putut trece prin ochii și zâmbește, dar acum am nevoie să merg. Dacă-mi dai numărul tău mobil, atunci te voi numi „.
   • „Ești fermecător, dar trebuie să plec acum. Am putea sta într-o cafenea. Să discutăm mai târziu, dă-mi numărul tău „.

   Puteți recurge la utilizarea de rechiziționare. Pentru a face acest lucru, cumpărare minge sau flori colorate din apropiere și dă-i cu cuvintele: „Chiar am vrut să te rog cu această dimineață (în după-amiaza)“

   Metode de cunoaștere

   Situația în care conversația obișnuită cu o fată frumoasă necunoscută pe stradă poate să crească în cunoștință, se întâmplă diferit. Dacă un om este atent, el va observa astfel de detalii. Poate fi folosit ca motiv pentru intalniri, chiar și o seară rece, oferindu-vă ca un străin pentru a vizita cea mai apropiată cafenea. Se poate spune următoarele: „Bună, probabil rece în această bluză subțire, ia puloverul meu“.

   Dacă ea poarta geanta grea, poți spune: „Te pot ajuta suporta un sac, permiteți-mi să-l ia“.

   Poate veni pe de altă parte. Dacă există un notebook sau Notepad cu tine, atunci ar trebui să întrebați mânerul fata de literalmente un minut. Scrie ceva pe hârtie – chiar dacă este o frază despre cum arata bine, sau o descriere a ochilor ei frumoși. După aceea, dându-i un mâner, puteți spune: „Vă mulțumesc foarte mult, am nevoie pentru a înregistra un gând de important“.

   Imediat ar trebui să întrebați dacă se întâmplă ca. Dacă doriți să luați numărul de telefon, astfel încât să nu ghicește imediat, o poți cere să se ajute singuri într-o situație vitală. De exemplu, putem spune că telefonul se așeză, dar urgent nevoie pentru a apela. În același timp, este important pentru telefonul mobil pentru a pune pe un modul silențios. Apoi, va apela numai numărul.

   Puteți răspândi expresiile care în timpul nostru există oameni mici care răspund, așa că vreau să-i mulțumesc ceașcă de cafea.

   Este mai ușor să se întâlnească o fată în parc, unde isi petrece timpul liber. Mai ales de succes poate fi numit în momentul în cazul în care cartea în mâinile fetei este cartea pe care o dată citire. Putem apela camera în mâinile unui străin.

   Se poate folosi deja propria fantezie. De exemplu, vă puteți surprinde în momentul în care va lua ceva pentru a face fotografii, sau sugerează că pentru a face fotografii cu cel mai frumos loc. conversație în continuare va depinde de propria sa naturalețe și încredere.

   Acesta poate fi jucat în interese comune, folosind următoarele expresii:

   • „Tehnică bună, de asemenea, am place să fac fotografii“+
   • „Am citit-o, de asemenea, dar aș vrea să știu părerea dvs.“+
   • „Eu propun să discut finalul pentru o ceașcă de cafea în apropiere de aici“+
   • „Aș dori să știu ce atrage exact în fotografie“

    Este important să vă fișierul original, indiferent de site-ul de dating. De exemplu, dacă accesați corect la întrebarea, puteți avea timp să se familiarizeze în stația de autobuz, în timp ce fata așteaptă autobuzul lui. Mergând la ea, merită să ne întrebăm ce traseu duce la fericire. Dacă ea aproape întotdeauna răspunde la o întrebare banală sau ignoră deloc, în acest caz, ea va arăta și zâmbet. Și aceasta este șansa de a continua intalniri.

    Nu trebuie să uităm că timpul în diferite condiții pot fi limitate. Nu întârzia și să fie teamă să se apropie, pentru că autobuzul poate lua un străin, până când, în ton la valul dorit. Alegerea frazei dorită nu ar trebui să ia o lungă perioadă de timp.

    Conditii de continuarea sau finalizarea intalniri

    Trebuie să se înțeleagă că fetele nu le place atunci când încep să le atingă de la bun dating – din aceasta, interlocutorul lor este instantaneu se transformă în maniac anxios care nu poate reține. Daca fata placut foarte mult, trebuie să aveți un fragment. Nu te juca, arătând brutalitatea ta – este mai bine să rămână în mod natural și de a fi tu însuți, pentru că ea va observa orice fals. Dar încrederea va fi un prieten bun atunci când încearcă să se întâlnească.

    Este important să fii calm și pozitiv – acest lucru este de factori cheie de succes. Fata ar trebui să se simtă deschis – trebuie să comunice. Este imposibil să se plângă de ceva, pentru a descrie un ratat – o astfel de abordare este sortită eșecului. Este imposibil de a permite note de ridiculizare sau de seductie candid – fetele de azi inteleg foarte repede ceea ce ai nevoie de un om.

    Selectarea cu succes prima fraza, aveți nevoie pentru a dezvolta o conversație în această direcție. În plus, este posibil ca o conversație pentru a afla interesele interlocutorului, arătând propriul entuziasm. Este important ca interes, dar nu intruziv – fata se va simți diferența. În nici un caz nu poate fi pretinde că pentru a menține o conversație dacă nu înțelegi esența oricărui subiect.

    Puteți termina unele dintre fazele tale întrebător, oferindu-i astfel un motiv pentru a raspunde. Este important să arătăm veselia – o astfel de imagine, cum ar fi sexul opus. În același timp, nu vă strângeți cunoștința, astfel încât ea dorea să continue comunicarea. După ce ați primit un telefon, puteți termina cunoștința, lăsându-i cu gânduri despre dvs. Dacă timpul este seara, atunci merită în casă.

    Cum să învingeți frica?

    Dacă sunteți mutat, ar trebui să cunoașteți mai multe reguli.

    În primul rând, nu trebuie să vă convingeți că scopul este de a cunoaște, pentru că puteți vorbi doar cu o persoană necunoscută – acest lucru va permite o mică relaxare și găsirea discriminării interne.

    În al doilea rând, trebuie să înțelegeți că, în plus față de oamenii obișnuiți, există inadecvate. Dacă ai o astfel de fată, atunci nu ar trebui să disperați.

    În al treilea rând, nici un eșec nu este fatal – vă permite doar să câștigați experiență de comunicare cu sexul opus. Trebuie să ia în considerare faptul că opriți vorbirea cu o fată tip poate din mai multe motive.

    De exemplu, în cazul în care:

    • Are deja un partener permanent+
    • Ea este căsătorită și nu este interesată de o cunoaștere diferită+
    • Modul de comunicare Guy poartă un caracter hamsky și lasă mult de dorit+
    • Un tip de tip pare a fi suspensia ei+
    • Abordarea pentru cunoștință banalen și plictisitor.

     În plus, refuză să se întâlnească din cauza unei stări sociale și a unui statut material diferit. În acest caz, trebuie să începeți cu dvs. Nu trebuie să așteptați ca fata să facă totul – nu poate aștepta acest lucru, dar nu merită să îndure o înfrângere interioară, pentru că de fiecare dată când propriul tău lașitate va deveni complex.

     Este important să intrați în câmpul de vedere al fetei. După ce au fost întâlnite viziunile, trebuie să luăm în mod mental până la trei și să mergem la ea spre ea. Puteți aborda și spune un simplu „salut”. Dezvoltarea în continuare a situației va depinde de răspunsul său.

     Sfaturi care conduc la succes

     Există recomandări diferite pentru o cunoaștere reușită. Cu toate acestea, este important să se înțeleagă că nu ar trebui să fie șablon. Este necesar să se încerce să evite fraze și complimente închise – astăzi nu funcționează.

     Intindeti fraza din discursul dumneavoastră despre dacă este nevoie de mama ta, dacă este posibil să se familiarizeze cum să meargă la bibliotecă sau unde „Nofetet“ este situat.

     Este demn de a înțelege că cel mai dificil de a face cunoștință cu o fată frumoasă pentru cei care au complexe. Și poate fi legată atât datele externe și temându-se de sex feminin. Pentru a scapa de temerile sale, aveți nevoie de o muncă îndelungată, începând cu formarea unei personalități puternice și volitiv, deoarece va ajuta să câștige încredere și în ceea ce privește caracterul, și în ceea ce privește finanțarea.

     Dacă doriți să arate frumos, atunci ai nevoie pentru a vizita sala de sport, piscina, responsabilitatea și dorința de auto-dezvoltare. Ar trebui, de asemenea, uitat că este un om care joacă un rol major în dezvoltarea relațiilor – rareori atunci când o fată vrea să se familiarizeze cu un om care va trebui să dezvolte și să mențină.

     Pentru a face o fată gândesc la tine până la următoarea întâlnire, rămas bun ar trebui să fie specială. Este important să-i lase buna emotie cu care se poate gândi la tine. Puteți zâmbet, pentru a satisface oferta, discuta despre locul și data adunării. În plus, ea are nevoie pentru a da posibilitatea de a decide ce va face. Asigurați-vă că pentru a spune că ești fericit să o întâlnească.

     Indiferent de rezultat, trebuie să părăsească Gentlemenski – o va spune despre vitejia ta. Nu trebuie să uitați să zâmbească, pentru că această abordare acționează în picioare pe. Depinde de tine, în care cheie va fi un străin minunat să vă amintiți, și dacă să continue cu comunicarea ei. Discursul trebuie să fie respectuos, deoarece acestea sunt standarde elementare de etichetă, care nu pot fi uitate.

     Despre cum să întâlnesc o fată pe stradă, a se vedea următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: