Cum se numesc gelozia soției mele și dacă este merită făcut?

Cum se numesc gelozia soției mele și dacă este merită făcut?

Cineva de la oameni nu știe cum să se calmeze favorit și să-l oprește să gelos. Și alți reprezentanți ai sexului greu fac tot posibilul pentru a provoca neveste astfel de sentimente. Cum sa faci o femeie geloasă și ce pot apărea consecințe, – în articolul nostru.

Determina obiectivul principal

Gelozia este un sentiment care poate fie în cele din urmă să consolideze relațiile sau să le distrugă. Se întâmplă că de-a lungul anilor sentimentele dintre soți sunt răcite, relația devine mai puțin pasionat, iar la un moment dat, se pare că ea te hohotea în cele din urmă. De aceea, mulți oameni care se tem de a pierde lor preferate, încercați pentru a apela gelozie pentru a păstra relații și de a face în ele fosta caldura.

Uneori, un sentiment de gelozie ajută să se întoarcă chiar și un fost soț. Orice ar fi fost înainte de a face aceasta gelos, ar trebui să fie determinată pentru tine ceea ce obiectivul principal este, ceea ce doriți să realizeze în acest fel.

Cauza cea mai comună este de a atrage atenția. În cazul în care a doua jumătate a ta și-a pierdut interesul lor din trecut, a devenit mai puțin pentru a vă oferi timp, totul este mai puțin și mai frecvente sa faca acelasi lucru tandrete si mangaiere, atunci gelozia poate ajuta să preluați atenția ei. Pornind de gelos pentru alți reprezentanți francezi, ea poate vedea aceste caracteristici și avantaje care nu a observat înainte.

Există o astfel de categorie de oameni care doresc, astfel, pentru a testa sinceritatea sentimentelor partenerilor lor, adică, dacă el vede că ea este gelos, el va fi cu siguranță sigur că soția lui sincer iubirile.

O altă categorie de oameni urmărește scopuri complet diferite: Ei încearcă să cheme gelozia soților doar pentru a face un anumit „punct culminant“, noutatea. De-a lungul anilor, relațiile dintre soți sunt în curs de dezvoltare, în același scenariu, și în fiecare zi este similar cu cel anterior. Și dacă o faci gelos, atunci este foarte posibil ca nu numai să reîmprospătați sentimentele, ci și să faceți o pasiune, noi emoții și senzații. Apropo, gelozia îi ajută pe mulți soți să se îndrăgostească unul cu celălalt cu o nouă forță, vă ajută să vă uitați la a doua jumătate diferită și ajută la reluarea sentimentelor.

Citește mai mult  De ce are loc o ostilitate personală și ce să facă în legătură cu asta?

Dacă femeia sa oprit să se uite la el însuși, el a adăugat puțin în greutate și a început să se relaționeze absolut la apariția lui, apoi gelozia poate să o scuture. Prin urmare, mulți bărbați văd astfel de schimbări în iubitul lor, încearcă să provoace gelozie în ea, astfel încât soțul să aibă motivația și dorința de a deveni și mai bine decât înainte.

Întoarceți-vă un iubit – acest lucru poate fi un alt scop pentru care un om este rezolvat pentru un astfel de pas. În cazul în care inițiatorul despărțirii a fost femeia, atunci fostul soț încearcă să facă ei gelos și face tot posibilul pentru ao recupera.

Pentru a face sa se simta ceea ce simte – este acesta un alt motiv pentru care un om poate decide cauza gelozie de la un soț. Uneori, femeile sunt prea gelos, chiar dacă soțul este perfect și nu oferă nici un motiv pentru acest lucru. Prin urmare, să-i arate cum se simte în asemenea momente, un om face tot posibilul să fie în aceeași situație.

Cum se numesc gelozie?

Pentru a forța sufletul pereche să gelos, puteți utiliza una dintre metodele pe care le va spune, de asemenea,. Este demn de menționat faptul că toate aceste metode sunt la fel de eficiente pentru bărbați și femei. Deci, în primul rând, determinați scopul pentru dvs., adică decideți pentru voi, pentru ceea ce faceți acest lucru și după – act. Începeți mai des pentru a spune soțului despre alte femei, de exemplu, despre colegii de lucru, prieteni obișnuiți sau prieteni. În povestirile lor, menționați avantajele și succesele acestor doamne. Astfel de conversații ar trebui să vă rănească soțul / soția și să-i numească un sentiment de gelozie, pentru că nici o femeie nu poate fi indiferentă față de faptul că în prezența ei admirată de alții.

Citește mai mult  Ce fete ca baieti?

Dacă soțul / soția a devenit mai indiferent pentru a vă trata, atunci probabil că nu pierdeți o singură șansă pentru ao lăuda, mulțumesc și de a trage admirația ei și, între timp, acceptarea indiferentă a recunoștinței și complimentelor. Pentru a provoca gelozia a doua jumătate, trebuie să vă schimbați complet atitudinea față de ea, adică oprirea ei pentru un prânz delicios, pentru curățenie în casă, pentru capul cămășii și t. D. Doar pentru ao usca suficient, spunand doar „Multumesc”. După câteva zile, va observa cu siguranță aceste schimbări în dvs. și vă veți atinge obiectivul.

În plus, este posibil să se schimbe drastic nu numai atitudinea sau comportamentul dvs., ci și un stil de viață ca întreg, de exemplu, în mod neașteptat să începeți să jucați sport, să urmați nutriția, să scăpați de obiceiurile proaste și T. D. Cumpărați-vă o cămașă nouă sau parfum, întârziere mai lungă în oglindă din hol înainte de a lucra. Asemenea schimbări în soț vor observa cu precizie și începe gelos, gândindu-se că încerci o altă femeie.

În ciuda faptului că nu mai există sentimente vechi, mulți soți își controlează în mod activ oamenii lor. Dacă soțul dvs. vă sună de câteva ori pentru a afla cum sunteți și unde sunteți acum, pur și simplu nu răspundeți la o parte din numeroasele sale apeluri pentru ao face gelos. Treci mai multe apeluri, mesaje, și atunci când ia telefonul, apoi pur și simplu anunța că acum ocupat și suna înapoi mai târziu. Astfel de schimbări în legătură cu acesta nu vor rămâne neobservate, iar soțul / soția va începe să gelos.

În timpul unei serii de familie liniștită, încercați să acordați atenție nu la a doua jumătate, dar telefonul dvs. mobil. Verificați mai des e-mailul, deschideți-vă pagina pe rețelele sociale, zâmbiți misterios, citiți chiar postările cele mai obișnuite și plictisitoare. Crede-mă, a doua jumătate nu pierde din vedere acest lucru – o va observa cu siguranță, iar în cele din urmă vă va atinge. Fiind vizitarea cu soția sa, încercați să comunicați mai des cu alte fete, mai ales în acele momente când vă urmează îndeaproape. Comunicarea dvs. cu ceilalți sau poate un flirt luminos, un zâmbet nevinovat, un compliment pentru o altă femeie în prezența unui soț o va face cu siguranță gelos și vă va privi cu alți ochi.

Dacă toate metodele de mai sus nu acționează asupra partenerului sufletului dvs., va trebui să recurgeți la măsuri extreme. Și acestea sunt urme de ruj pe haine sau de parfumul spiritelor feminine ale altor persoane. Astfel de „rele” vor observa orice femeie. Și după ce soțul / soția va aranja o scenă de gelozie, încercați să vă comportați calm și în nici un fel justificați-vă, altfel strică întregul rezultat al muncii dvs.

Efecte

Folosind toate metodele de mai sus, puteți provoca cu ușurință gelozia din a doua jumătate. Dar merită să ne gândim la ce consecințe, deoarece merită doar bastonul și, ca rezultat, rezultatul se poate dovedi a fi complet diferit.

Citește mai mult  Ce se poate face în cazul în care fiica urăște mama?

De exemplu, dacă știți inițial că soțul tău este prea gloată, totul se percepe aproape de inima, de multe ori jignit de fleacuri și este foarte impresionabil, astfel de acțiuni din partea ta poate rănit grav. Ca urmare, de asteptare gelozia ei, te poate distruge tot ceea ce doriți să salvați. De aceea, înainte de a vă decide cu privire la un astfel de pas, cred că bine și, doar asigurându-vă că gelozia va ajuta să se întoarcă fostele sentimente, act.

În următorul videoclip, vă așteaptă o prelegere despre psihologia gelozie de la psiholog Annette Annette.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: