Divorțul: Care sunt motivele și statisticile

Divorțul: Care sunt motivele și statisticile

Numărul divorțurilor din Rusia astăzi este un record – aproape fiecare a doua căsătorie este reziliată prin terminare. Și nu poate decât să pară: pe de o parte, statul încearcă să facă totul pentru a menține imaginea familiei, iar pe de altă parte – din anumite motive că nu devin mai puternice. Ce motive duc la divorțuri, cum să divorțuri atunci când acestea sunt inevitabile, și cum să supraviețuiască acestui eveniment, acesta va fi discutat în acest material.

Ce este?

Divorțul se numește încetarea unei căsătorii valabile între soți. Din moment ce recent, legea este recunoscută ca o anumită măsură și căsătoriile civile, aceasta poate fi considerată un divorț și despărțire un cuplu care a trăit fără sigilii în pașapoarte.

In istorie

Odată ajuns în Rusia pentru a obține un divorț era aproape imposibil. Motivele pentru care desfacerea căsătoriei ar fi putut fi rezolvate, au trebuit să dovedească persoana spirituală pentru a obține așa-numitul triteuction, au fost, de asemenea, necesare pentru martor, iar unele cuvinte nu au fost necesare. Se dizolvă un cuplu, sub rezerva următoarelor situații dovedite:

 • infidelitatea sofisticate+
 • Două aripă sau două mindedness+
 • Dezbracă într-un bărbat sau o femeie care a fost înainte de căsătorie și care interferează cu executarea datoriei maritale, naștere, împreună+
 • Dispariția soțului sau soției lipsește (acum 5 ani și mai mult)+
 • sentința la soțul sau soția ei pentru o crimă gravă și deosebit de gravă împotriva legii+
 • monahismul de soțul sau soția ei (numai în cazul în care nu au existat copii mici).

Important: După terminarea tăcută, vinovatul a fost de obicei lipsit de dreptul de a introduce noi relații de căsătorie.

În acele zile, divorțurile au fost extrem de rare: în 1899, o mie de oameni au reprezentat doar un singur divorțat, iar pentru o mie de femei – două femei au divorțat.

Totul sa schimbat în 1917. După revoluție, atitudinea față de divorț înmuiat. Oțel diluat în registre și imediat după depunerea unei astfel de petiții unul dintre soți. Iosif Stalin a înăsprit ușor o procedură de divorț, lui și urmașul lui Nikita Hrușciov din nou simplificată. Astfel, până în 2008, 60% din căsătorii s-au încheiat deja cu divorț.

Divorțul tehnic astăzi – nu o procedură deosebit de dificilă. Dacă soțul și soția ei nu au copii, este posibil să se stabilească problema cu dizolvarea căsătoriei în biroul de registru cu privire la dorința scrisă a cuiva sau imediat ambii parteneri la o lună de la depunerea declarației corespunzătoare. În biroul de registru, ei sunt crescuți și soți cu copii, dar numai că unul dintre ei este curtoaziv de lipsă, incapabil sau condamnat la închisoare de mai mult de trei ani. În alte cazuri sunt crescute prin instanță.

În religie

Credința ortodoxă astăzi rezolvă divorțurile nu numai din cauza infidelității maritale, ci și în alte cazuri:

 • Departamentul deșeurilor din credința ortodoxă+
 • boală venerică+
 • Infertilitate+
 • Absență lungă sau fără pierderi+
 • pedeapsa cu închisoarea+
 • Tentativă fizică soție sau copii+
 • Boli mintale+
 • SIDA+
 • Utilizarea substanțelor narcotice și alcoolului+
 • Un avort luat dacă soțul / soția nu a dat permisiunea pentru astfel de acțiuni.

Biserica Catolică a desfacerii căsătoriei nu recunoaște: se căsătorească sau se căsătorească în mod repetat, cu binecuvântarea clerului poate fi doar posibilitatea de deces în cazul decesului primului soț. Cu toate acestea, există câteva condiții care vă permit să recunoașteți căsnicia anulată, dar numai la nivel formal. A doua căsătorie după această biserică consideră ilegală. Căsătoria între Biserica Catolică și reprezentantul unei alte credințe nu este considerată legitimă, din punct de vedere al bisericii, și, prin urmare, astfel de divorțuri nu vina.

Protestanții permit divorțul numai din cauza trădării căsătorite, în viitor divorțat interzis să construiască noi relații de familie. Iudaismul desfacerea căsătoriei nu încurajează, dar în unele cazuri, aceasta permite. Cu toate acestea, în cazul în care soțul refuză să ofere consimțământul soției sale la încetarea căsătoriei lor, poziția femeii va fi foarte neinvidiat – ea nu va putea să intre noi relații până când fostul ei soț capturile.

Divorțul în Islam face ca un judecator Sharia, la cererea soțului sau a soției sale. Motivul pentru divorț poate fi destul de mult. Fiecare caz este considerat în mod individual.

În psihologie

Divorțul nu este doar o anumită acțiune legală și reală, este întotdeauna o traumă psihologică mare, care, în primul rând, este reflectată în copii – din cauza vârstei și a lipsei de experiență de viață, copiii nu sunt întotdeauna în măsură să înțeleagă și ia decizia părinților painlessly. În psihologie, starea după divorț este considerată identică cu starea după pierderea de aproape, moartea sa. Cu cât este mai dureros a existat un proces de divorț, cel mai probabil ca consecințele pentru psihicul copilului va fi în continuare: Acumularea de anxietate, un sentiment de lipsă de protecție, prăbușirea lumii obișnuite, și la vârsta adultă, astfel de oameni se pot referi la relațiile cu sexul opus, pentru că teama de a repeta scenariul, familiar din copilărie, poate fi prea puternic.

Din păcate, mai mult și mai des foștii soți sunt atrași în litigii și copii. Unii apărători ai drepturilor omului și a specialiștilor în domeniul psihologiei clinice oferta pentru a se califica astfel de acțiuni ale părinților ca „atitudine brutală față de copii“ și să stabilească responsabilitatea pentru acest lucru.

Este bine sau rău?

Când iubitorii de vin în căsătorie, ei rareori cred că divorțul este posibil, în principiu,. În același timp, divorțul nu ar trebui să fie evaluate ca fiind ceva rău sau ceva bun. El este neutru în sine. Totul depinde de ce condiții dezintegrarea familiei are loc, precum și din relația dintre participanți în procesul de a prezenta. Există situații în care divorțul este ca într-adevăr tragedia: ai fost aruncat, sunteți gravidă, ați schimbat, aveți copii mici, care sunt la fel de iubit de către ambele mama si tata. În acest caz, divorțul este perceput și experimentat dureros.

Dar există situații în care divorțul este bun pentru toată lumea. Acestea includ, în primul rând, situații care se dezvoltă în familiile distructive.

Dacă unul dintre soți alcool abuzuri, droguri, se aplică violența la un partener, la copii, bătăi, atunci divorțul nu este doar o intrare legală de responsabilitate pentru căsătorie, dar, de asemenea, mântuirea reală a vieții – lui și copiii lui.

În cursul vieții pe o nunta la divorț, partenerii apar și arată nu numai cele mai bune calități lor. Foarte des în primii ani de viață, se manifestă caracteristicile negative ale personalității, dar atâta timp cât se încadrează în general în lumea celui de-al doilea soț, dacă nu le consideră vicii teribile, aburul poate fi o familie normală și puternică. Totul se schimbă dacă, datorită celor care au descoperit calități negative, restul familiei încep să sufere: din cauza lipsei de bani, dacă soțul nu dorește să lucreze, băuturi, de la bătăi, dacă este un tiran familial, de la frică viata lui.

Divorțul devine bun și mântuirea în cazul în care trei factori importanți coincid:

 • Există relații dificile și încurcate între soți care îi împiedică să interacționeze în mod adecvat în evenimente semnificative (educația comună a copiilor, asigurându-le tuturor)+
 • Soții nu reușesc să găsească de contact, contradicții sunt observate în aproape toate sferele vieții+
 • Olliness de probleme semnificative conduce la tensiuni emoționale severe, la rândul său, cu excepția oricărei încercări de dialog.

Deci, se închide cercul. Nu există nici o ieșire de la ea, doar divorț. Salvați familia poate fi, dar numai cu condiția ca cel puțin unul dintre cei trei factori descrise mai sus vor fi ajustate.

A decis să divorțeze chiar și atunci când coincidența tuturor criteriilor este foarte dificil. Se pare o situație complet de nesuportat în care singura ieșire a blocat. Psihologii numesc o situație de recrutare patogenă – cuplul este deja, de fapt, și nu un cuplu, nimic nu rezolvă împreună, nu există iubire și respect, înțelegere și obiective comune, de tone de tulburări au acumulat, soții nu sunt în căutarea de oportunități de reconciliere și rezolvarea neînțelegerilor, dar acestea continuă să fie căsătorit, împreună vii. De fapt, ambele lipsit de putere – nu o singură acțiune productivă poate face nu în direcția lumii, nici în direcția de divorț.

Harder în familiile patogene pentru copii. La început, ei încearcă să acționeze de pacificatori și intermediari, dar apoi au înțeles că nu fac nimic de lucru, credința nu numai pierde în sine, ci și la adulți. Funcții și roluri în astfel de familii sunt deplasate, distorsionate. tensiune uriașă se confruntă cu totul, inclusiv copii. Dacă frunzele toată lumea așa cum este, este posibil ca problemele se vor căuta o ieșire cale, ci prin comportamentul copiilor, prin boli somatice si psihice la copii și adulți.

IMPORTANT: În familiile patogene, dragostea este adesea înlocuită cu atenție.

În familiile patogene, singura soluție rezonabilă și curajoasă divorțul. Căsătoria se va rupe, dar viața și sănătatea fiecărui membru al familiei individual poate fi salvat.

Statistici

Astăzi, în Rusia, este divorțat la 53% din perechile, care, înainte de care au intrat în căsătorie legală. Astfel de statistici sunt efectuate în mod regulat de către registre și o dată pe an, furnizează date privind procentul de căsătorii și divorțuri. Dar această statistică este notabil nu numai la numărul total de ruși divorțați, dar, de asemenea, anumite nuanțe care vă permit să înțeleagă mai bine cine și cum să divorțeze în țara noastră.

Conform ultimelor date, perechile care au fost căsătoriți de la 5 la 9 ani sunt mai des crescute. Printre astfel de familii aproape fiecare a treia celulă a societății va cădea în afară (28,5%). Soții care au rămas în căsătorie până în anul sunt divorțați mai rar – 3% din numărul total de divorțuri. Dar cei care au trăit împreună timp de 1-2 ani se comportă deja în mod diferit: aproape 16% din căsătorii se dezintegreze. Puțin mai mult (18%), perechile sunt crescute după 3-4 ani de viață împreună. Fiecare a cincea familie dezintegrează între căsătorii cu experiență de la 10 la 19 ani. Printre cei care au trăit împreună timp de mai mult de 20 de ani, procentul de împrumutat nu este atât de mare – aproximativ 11%.

Cele mai multe „conflicte“ sunt soți, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani. Dar, în același timp, căsătoriile prisonered în această perioadă de vârstă sunt mai puternice și degradare mult mai puțin frecvent decât căsătoriile în care soții au intrat după treizeci de ani. Acest lucru poate fi explicat prin mobilitatea relativă a emoțiilor și a psihicului sub vârsta de 30 de ani, după care liniile sunt mult mai dificil de „redesenarea“ punctele de vedere și obiceiurile lor, care necesită familie.

Instanțele folosesc în continuare practica de „timp să se gândească“, oferind soților posibilitatea de a gândi încă o dată despre decizia lor.

În același timp, ele iau revendicările doar 7% din perechile. Restul rămâne fidel decizia lor inițială și continuă să insiste asupra terminării.

Inițiatori de divorț, conform statisticilor, sunt cel mai adesea femei – până la 68% din cazuri. În cazul în care un cuplu de „cu experiență“, iar soții sunt în vârstă de peste 50 de ani, atunci bărbații sunt mai des inițiatorii.

După un divorț, conform statisticilor, aproximativ 60% dintre femei intră în căsătorie repetată, dar doar jumătate dintre ei admite că în cele din urmă a câștigat fericirea. Până la 85% dintre bărbații divorțați au intrat în căsătorie și iau în considerare noi relații mai reușite decât primele (aproximativ 70% din acestea).

Principalele motive

Anterior, motivul pentru care soțul este nevoie de divorț, era necesar să se sublinieze în cerere, argumentat în instanță. Astăzi, soțul și soția au dreptul deplin de a-și păstra secretul dacă nu vor să vorbească motivele – le reunesc și fără publicarea acestor informații. Dar sociologii și psihologii implicați în studiul subtilităților relațiilor de căsătorie continuă să investigheze motivele pentru care familiile sunt încă dezintegrate.

 • Decizia privind căsătoria a fost fără griji (ca opțiune – căsătoria a fost ficționată). Aceasta este cea mai frecventă cauză a divorțurilor. Datorită faptului că nunta a jucat în grabă, fără a se recunoaște reciproc, nu este pregătită pentru căsătorie psihologic și moral, până la 42% din perechi sunt divorțate. Relația dintre acești soți este de obicei foarte dură, inadecvată, ei ne-au enervant unul pe celălalt, refuză să se ajute reciproc în viața de zi cu zi, în creșterea copiilor. Treptat, gândurile că această căsătorie era eronată și ar trebui oprită.

 • Obiceiuri proaste. În al doilea rând, în ceea ce privește numărul de divorțuri, un astfel de motiv ca alcoolismul sau dependența de droguri (mai puțin frecvent – soții). Alcoolic sau dependent nu poate fi un partener cu drepturi depline pe care vă puteți baza, pe care îl puteți avea încredere. Adesea, nu numai certurile nu se dezvoltă în astfel de familii, ci și o handscript, mental și fizic. 31% dintre femei prezintă divorț, argumentând soluția lor la alcoolismul soțului. Același argument indică 22% dintre bărbații care sunt hotărâți să divorțeze cu soțiile care beau sau au folosit medicamente interzise.
 • Trădare. Infidelitatea sofisticată ocupă un al treilea loc onorabil printre cauzele divorțurilor din Rusia. Până la 15% dintre femeile divorțate, spun că au decis la prăbușirea familiei din cauza infidelității soțului ei. Trebuie remarcat faptul că infidelitatea feminină declară până la 11% din bărbații prequering.
 • Temei diferite. În acest sens, deja clasic, formularea cauzei de separare indică 9% dintre bărbați și 8% dintre femei. Aceasta înseamnă o creștere diferită a lumii și, atât de diferită încât soții nu au găsit punctele de contact în viața reală. Ei au opinii diferite cu privire la educația copiilor, făcând bani și cheltuiți bani, pe relațiile cu rudele (cu soacra, soacrația și t. D.).

 • Neplăceri de uz casnic. Sunt crescute din cauza absenței propriei lor locuințe, problemele materiale sunt destul de des, dar de obicei acest motiv apare în combinație cu cealaltă, principalele. Doar aproximativ unstores de uz casnic, ca și despre cauza principală a separării, doar aproximativ 3% din abur vestim.
 • gelozie patologica. acuzele nefondate de trădare, precum și de supraveghere și constante scandaluri, pentru care nu există fundații, sunt cauza de divorț în 1,5% din cazuri.
 • Nemulțumirea cu viata sexuala. Fie că soții sunt timizi pentru a indica un astfel de motiv, dacă este rușine să recunoască acest fapt, dar să fiu sincer că viața sexuală „nu a fost lipit“, doar 0,8% din divorțați.

Aceasta este oficial „imaginea“ de divorțuri. Psihologii identifica, de asemenea, motivele care stau la baza divorțului:

 • Încălcări în „Grosimi de caractere“, caracteristicile personale ale fiecăruia dintre soți, refuzul de a compromis+
 • Incapacitatea de a-și asume responsabilitatea pentru tine, infantility unuia dintre soți sau ambele dintr-o dată+
 • speranțe Înșelați (resentimente cu privire la faptul că o persoană în viața de familie nu a fost deloc așa cum a fost în etapa de întâlnire și a relației de pornire)+
 • Perioada prelungită de „prejudity“, atunci când nici una dintre părți poate face un pas spre unul pe altul, nici pas către biroul instanței sau registru.

Este în valoare de frică?

În cazul în care o chestiune de posibilitatea unui divorț a fost deja luat în mod repetat, până la persoana, de data aceasta de a cântări toate argumentele pro și contra, deoarece soluția este gravă, acesta trebuie să fie justificată. Divorțul este întotdeauna destul de neplăcut, și, uneori, procesul dureros. Acesta poate fi comparat cu necesitatea de a amputare. Complicațiile pot apărea atât în ​​timpul operației și după ce, în perioada de reabilitare.

Dacă doriți să vă inițiatorul divorțului, dar până în prezent o astfel de perspectiva de a te sperie, încercați să răspundă sincer la următoarele întrebări.

 • Ceea ce este util va fi divorț pentru tine?
 • Pe care le pierdeți când ați divorțat?
 • Ce planuri și obiective noi vor apărea după terminarea căsătoriei? Va fi începutul unei vieți noi, mai bogate și mai interesante?
 • Ce probleme pot apărea de la dvs. după divorț cu partenerul?
 • Cui, cu excepția mea, acest divorț va beneficia? A cărui viață va fi mai bună de la asta?
 • La divorțul meu rănit?

O astfel de abordare va contribui la înțelegerea a ceea ce va fi mai mult în cazul unui divorț – pierderi sau achiziții. Dacă dizolvarea căsătoriei vă va aduce beneficii pe tine și pe alții dacă primiți mai mult decât aveți acum, nu vă refuzați ocazia de a începe o viață nouă, deoarece divorțul nu este la sfârșitul vieții, dar începutul său. Dacă, ca urmare a unei analize simple, înțelegeți că realitatea a încetat să vadă în mod adecvat, iar divorțul va aduce mai multe pierderi, adică, este logic să luăm toate măsurile de conservare a familiei.

Femeile de multe ori sperie opinia larg răspândită că, pentru a asigura viața lor personală să-i mai târziu (și chiar cu copilul) va fi foarte dificil. Păstrați o căsătorie patologică numai din teama de singurătate – drumul spre nicăieri.

Există, de asemenea, situații în care nu este practic necesară analiza, divorțul este necesară: aceasta este reticența partenerului de a fi tratat împotriva alcoolului sau a dependenței de droguri și agresiune.

Un astfel de comportament este înclinat doar la progresul, chiar dacă promisiunile partener de alcool pentru a „corecta, dar într-un fel,“ îndrăzneală aplică pentru un divorț.

Toate celelalte situații au nevoie de studiu preliminar psihologic. Fie că divorțul este o binecuvântare, nimeni nu va spune în avans. Dar puteți încerca mai multe tehnici, care sunt utilizate în psihologia la studiul de luare a deciziilor.

 • Proiectarea viitorului. Inchide ochii, relaxeaza-te, respira adanc uniform. Imaginați-vă, dar numai după 10 de ani. Uită-te cu atenție unde te afli în ce mediu care este cu tine în continuare decât ești ocupat, arăți ca o persoană fericită.
 • Evaluarea prezentului. Pentru a exclude un divorț datorită ideilor dvs. idealizate despre cerințele familiale, supraestimate și nerealiste, efectuați o evaluare imparțială a ceea ce aveți. Întrebați-vă ce ar trebui să fie partenerul dvs. perfect Cum ar trebui să pară că ar trebui să facă cine să lucreze, cum să interacționeze în familie. Imaginați-vă că puteți căuta mai mult și aliniați partenerul actual. Dacă găsiți cel puțin 2-3 coincidențe, nu vă grăbiți să divorțați. Ideal Nu există. Pentru a vă asigura, încercați să găsiți în memoria mea cel puțin un prieten pentru dvs. în realitatea unei persoane care ar fi complet sau nu mai puțin de două treimi ar coincide cu așteptările dvs.

Dacă există îndoieli, vă puteți aminti ce ați iubit partenerul, de ce ați decis să fiți împreună. Se specifică aceleași întrebări. În cazul în care ambii soți își amintesc încă bine și să păstreze cu atenție acest trecut în inimă, căsătoria poate fi salvată.

În cazul în care partenerul tau a început să se gândească la divorț, și în planurile tale, desfacerea căsătoriei nu este inclusă, situația este mai dificilă. Necesitatea de a lăsa o persoană singură și îi dă posibilitatea de a accepta decizia lui ponderată și deliberată. Cel mai bun lucru pe care il poti face este – arată partenerul întrebările și tehnicile de mai sus, astfel încât decizia sa a fost deliberată și suspendată.

Consiliul poate părea ciudat, dar nu trebuie să se teamă de un astfel de divorț. În loc de „tăiere“, un soț, a pus în sus, de ce el vrea să divorțeze, aranja scene urâte, mai bine să facă și să devină dreapta fericit acum. Din plâns persoana nefericită, înfundat,, extractibil, umilit și ofensat, este întotdeauna mai ușor decât de la un fericit, autosuficientă, care urmează, având în hobby-uri și hobby-ul, mulțumit cu el însuși și viața lui.

În timp ce partenerul reflectă dacă la divorț sau nu, încercați să vă luați în mână și să devină exact o astfel de persoană a. Chiar dacă căsătoria nu reușește să salveze, supraviețui divorț, fiind auto-suficient, va fi mult mai ușor și mai ușor.

Ce se poate face în cazul în care divorțul este inevitabilă?

În cazul în care divorțul este inevitabilă și este complet evident pentru tine, este timpul să se pregătească pentru ea. În cazul în care inițiatorul de divorț este de tine, discuta despre decizia cu un partener. Păstrați-vă calmul, nu strigați, nu plânge, nu dau vina pe soț, care se prăbușește de familie. Este decizia ta. Deci, vorbim despre tine. Încercați să stabilească totul pentru a nu insulta partener, nu pentru a crea complexe de inferioritate. Nu neapărat să-i spun soțului sau soției ei, că nu vi se potrivesc în pat. Amintiți-vă că o persoană după un divorț va avea nevoie pentru a construi într-un fel o nouă relație, și o mândrie vulnerabilă va complica foarte mult această sarcină.

Amintiți-vă că divorțul mai greu se confruntă întotdeauna cel care nu este inițiatorul. Protejați aproape fostul său partener de depresie severă, facilitează sarcina – nu să-l umilească, cel puțin pentru un lucru bun că a existat între tine.

Dacă nu doriți un divorț, dar are deja ajuns să înțeleagă că este inevitabil la inițiativa soțului, să încerce să se pregătească moral – citiți etapele și formele de reacții psihologice ale rezultatelor de la stres. Este necesar să tune în ceea ce nu va fi ușor, dar comportamentul corect vă va ajuta cu onoare și demnitate pentru a depăși o etapă dificilă. Venind imediat nu va funcționa, dar nimeni nu are nevoie. Dacă partenerul dorințele persistente la divorț, nu există nici o diferență cât de mult ați trăit împreună și atunci când a apărut această decizie – în primul an de căsătorie sau de șase luni de la nuntă. Dă libertate partener, nu-l umili și nu te umili. Acceptați și ierta nu va fi atât de ușor, dar este necesar să facă acest lucru.

Cum să se comporte după?

Ei bine, asta e tot, divorțul a avut loc. Rezolvat, care vor fi copii care vor plăti pensia alimentară. Dar întrebarea rămâne deschisă, cum să construiască viața ta acum. Ea nu dă un răspuns la biroul instanței sau de registru. Perioada de recuperare a începe. Acesta va avea diferite stadii: de la furie pe fosta, înainte de dorința de a reveni totul înapoi, de la depresie la adoptarea de realitate și începe planificarea o viață nouă. Adulții vor fi capabili să facă față tuturor. Dar copilul trebuie să nu fie ușor. El încă nu înțelege de mult, nu se poate explica. Copiii de experienta tot mai multe ori mai mult și mai adânc.

Prin urmare, primul lucru pentru a determina pentru tine soții care au decis sa divorteze, ca copilul va comunica cu mama si tata mai departe. Setați ordinea reuniunilor, frecvența, fac un detaliu. Nu interzice copilul să comunice cu fostul, chiar dacă divorțul sa întâmplat la inițiativa soțului ei, după trădare, după trădare. În resentimentele lor, veți înțelege treptat, copilul nu este de vina. Singurul motiv pentru care trebuie să fie protejat de tatăl sau mama copilului, – droguri și alcool, agresiune. În cazul în care comunicarea cu tata (mama) din viața copilului nu amenință, nu privează copilul acestei.

Al doilea lucru pe care să acorde o atenție după divorț este de a forma imaginea celui de al doilea părinte. Daca un copil traieste cu tine, nu într-un singur cuvânt nu vina imaginea fostei soții sau fostul soț.

În cazul în care cauzele divorțului au fost specifice (alcoolism, trădare), nu dedice un copil în ele. Nu lasati-o si bunicii.

   Conduce furtuna emoțională în suflet după ce divorțul va ajuta o planificare clară a afacerilor lor și a timpului său. Încetați în fiecare zi ce și cât de mult veți face. Furnizați cazul pentru fiecare oră pentru a fi întotdeauna ocupat – atât gândurile mai puțin neplăcute vă vor vizita capul.

   Nu vă deranjați alcoolul durerii, nu încercați să vă răzbuneți anterior, nu o urmăriți. Lăsați fiecare drept la o nouă viață. Multe lucruri în realitate, care au fost mult timp visate – cumpărați-vă ceea ce ați vrut să călătoriți, nu vă închideți, nu limitați cercul de comunicare, fiți deschis pentru noi cunoștințe. Dacă este greu să te descurci, nu ezitați să căutați ajutor prietenilor, unui psiholog.

   10 semne pe care exact tu le-ai spus, a spus în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: