Dragoste și ură în același timp: poate fi și ce să facă?

Dragoste și ură în același timp: poate fi și ce să facă?

Dragostea și ura merg adesea în mână. De ce se întâmplă acest lucru? Deoarece omul este plin de diferite emoții. O personalitate temperamentală specială nu-și poate controla gândurile și sentimentele. Prin urmare, furtuna se înfruntă în sufletul ei, care amestecă toate experiențele într-una. Într-o astfel de senzații de cocktail este greu de dat seama.

Este posibil să iubiți și să urăști în același timp?

Psihologul celebru Z. Freud a crezut că o persoană a avut ură și sentimentele de dragoste se poate ajunge unul la celălalt, deoarece sunt congenitale. Dacă aceste sentimente incep sa se manifeste foarte mult într-un individ, atunci poți judeca starea lui nevrotic. Dragostea și ura sunt antonime complete, totuși pot fi aproape. Psihologia sugerează că un sentiment poate fi cu ușurință față de celălalt: dragoste în ură și invers.

De ce se întâmplă? Deoarece aceste două sentimente sunt foarte puternice. De exemplu, un om iubit, fiind aproape de adorarea lui obiect, doar pauze departe de fericire. În cazul în care persoana preferată dispare, gelozia incepe tortura. În capul meu există imagini diferite de trădare, și sentimentele sunt sub semnul întrebării. În cazul în care această stare este îmbunătățită și chiar susținută de dovezi, dragostea apoi se înlocuiește cu ură. Și dacă nu dovezile se găsesc, de dragoste se întoarce din nou, deplasând ostilitatea.

Mai mult decât atât, de fiecare dată când totul se repetă din nou și din nou, în cazul în care o persoană care iubește foarte mult și suferă din cauza sentimentele sale din cauza temperamentului prea cald. Astfel, în sufletul său, este format dintr-un amestec de sentimente. O astfel de plexul se numește divizare.

Cauze

Principalul motiv pentru divizarea sentimentelor este un imens și toate consumatoare de pasiune. Iubirea și ura sunt aceleași în puterea lor. Acesta este motivul pentru care nu se poate cu usurinta de coplesitoare reciproc. Cu toate acestea, aceste două emoții, cu diferite grade de succes sunt învinși.

Deci, de ce sunt aceste metamorfoze apar? Acestea se întâmplă din următoarele motive:.

 • Atunci când o femeie sau bărbat alege un suflet pereche, care nu se potrivește ei. De exemplu, un bărbat se căsătorește cu o fată a cărei comportament nu se distinge prin stabilitatea. Ea poate fi foarte afectuos si ascultator de azi, și mâine este încălzit și frunze într-o direcție necunoscută, dar după un timp se va întoarce din nou. Imaginați-vă că se confruntă cu un soț iubitor în timpul absenței ei? El își imaginează scene de a schimba și atât de teribil uraste ales sa. În plus, suferă lui mândrie de sex masculin. Ca urmare, ura numai creșteri. Și când este returnat speciale, soții sunt puse împreună, și dragoste flash-uri cu o nouă forță.
 • Sleeping de sentimente se întâmplă din cauza constatării lungi a soților în căsătorie. băștinași în toată viața lor deranja reciproc. Când apar conflicte între ele, se simt ostilitate sinceră. Cu toate acestea, dacă unele dintre ele se întâmplă nenorocire, un partener de căsătorie se confruntă cu dragoste sinceră și regret că odată a făcut durerea a doua jumătate.
 • Dacă un partener se confruntă cu nevroză și agresiune ascunsă, el va lua toate aceste sentimente asupra pasiunii sale. Cu toate acestea, atunci când starea lui se stabilizează, dragostea se întoarce.
 • Dacă subiectul înțelege că a ales persoana greșită pe care avea nevoie, dar încă nu vrea să renunțe. În acest caz, dragostea este adesea înlocuită cu ura și invers.

Sfaturi pentru psiholog

Dacă întâmpinați o iubire față de aceeași persoană și, în același timp, ura, atunci conflictul intern este în suflet. Puteți dezvălui imediat motivul pentru care a cauzat astfel de sentimente contradictorii. Deci, încercați să începeți să înțelegeți relațiile care adesea provoacă o dispoziție negativă. Este posibil ca persoana aproape de care vă confruntați cu o senzație dublă, din timp în timp destul de incorecte comporta. Este un astfel de comportament și provoacă aversiune temporară.

Dacă doriți să corectați situația, apoi explicați partenerului dumneavoastră că nu sunteți mulțumit cu astfel de relații, care sunt mai mult ca un leagăn. Cu toate acestea, astfel de acțiuni nu poate aduce rezultatul dorit. Si de aceea. Adulții sunt foarte rar schimba obiceiurile lor. Dacă vă așteptați ca într-o zi vă puteți reacționa aleasă de dvs., pentru a primi apoi scăpa de această idee. Revilization unui adult, chiar dacă aproape, va fi un test dificil pentru tine.

Dacă sunteți un optimist și doresc să pună egalitate între iubire și ură, apoi înțeleg următoarele.

 • Dacă aveți o relație sănătoasă, apoi, după o ceartă, iubirea va crește doar.
 • În cazul în care, după o ceartă cu un partener pe care ați realizat înțelegere reciprocă, atunci se va simți oameni fericiți. Dacă totul sa întâmplat până la opusul, aversiunea va crește. Deci, încercați pentru a atinge un anumit compromis.
 • Partenerii nu trebuie doar să asculte, dar, de asemenea, auzi reciproc. Deci, veți obține o înțelegere reciprocă. Încercați întotdeauna să ia în considerare nu numai punctul de vedere, dar, de asemenea, opinia partenerului.
 • Nu criticați unul ales și nu-l eliminați.
 • Arunca toate îndoielile pe care le experiență partenerului.
 • Arunca scopul de a înfrângerea sau complet „cuceri“ un iubit-o. Amintiți-vă că ar trebui să se mute cu el într-o singură direcție. Atunci înțelegerea reciprocă va veni la tine.
 • În cazul în care se straduieste inchide persoana ta pentru reconciliere cu tine, du-te să-l întâlnească.

Nu fi supărat cu partenerul tau.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: