Este în valoare de om o răzbunare dacă el ofensat?

Este în valoare de om o răzbunare dacă el ofensat?

Nimeni nu este asigurat împotriva a fi ofensat. Marca meschinăria puteți chiar cei mai apropiați oameni. Firește, după ce o persoană care a cauzat de necazurile începe să se chinuie sentimentul de resentimente și dorința de a fi cumparat. Acest articol va discuta despre cauzele și răzbunare.

Ce este răzbunare?

Dorința de răzbunare apare ca răspuns la durerea provocată, josnicia, umilirea și alte acte ale altora. E un sentiment destul de puternic, de multe ori rasfatul in serios viata cuiva care devine obsedat de ei. Forța motrice este dorința de dreptate răzbunării, recâștiga demnitatea.

Cel mai greu lucru pentru a accepta insulta, care a cauzat o persoană apropiată. Meschinăria, făcut în mod deliberat pentru o persoană de încredere, uneori confuz.

După prima stupoare de probleme realizat are loc, acesta este înlocuit cu tulburări puternice. Acest sentiment intră în posesia unui om, atât fizic cât și mental. Acesta este bântuit de mândrie lezata si stima de sine. Într-un cap în stadii incipiente pot apărea chiar și cele mai sofisticate planuri și crude răzbunare.

Perioada de gestație planul de răzbunare este adesea foarte obositor. Dacă, bineînțeles, nu vorbim despre un pic cam murdar, comic murdar. Când sentimentele sunt enumerate profund și daune morale tangibile cauzate, calmează și eliberează situația este destul de dificilă.

Adesea cel care dorește represalii, pierde somnul, apetitul. Legate pot observa chiar și schimbări în comportament și aspect. Insultă crește în mod persistent omul, făcând viața foarte limitate din punct de vedere emoțional și unilaterală.

Psihologii și alți specialiști din acest domeniu au observat că persoanele cu stima de sine supraevaluată și impulsivitatea emoțională sunt predispuse la răzbunare. Două dintre aceste calități în situația critică pot împinge o persoană la acte rapide foarte grave, deci Ar trebui să fie atentă și să cântărească daunele reale din situația în care a pus infractorul.

Din cauza tragerii comice, retribuția brutală este uneori făcută, o acțiune complet inegală. În orice situație, este în valoare de încercând să dau seama, uita-te la ea din diferite părți. Poate că fapta nu a fost chiar complet intenționat sau forțată.

Psihologii recomanda, în orice caz, pentru a analiza situația și să înțeleagă sursele acelor emoții și sentimente pe care o persoană experiențe în legătură cu ceea ce sa întâmplat. Cu alte cuvinte, aceasta ar trebui să fie înțeles în adevăratele motive ale dorinței de a face răspuns împotriva celui care ofensat.

Cauze

În funcție de trăsăturile individuale de caracter și de viziune asupra lumii, fiecare persoana reactioneaza complet diferit la jurul și acțiunile lor. După cum sa menționat mai sus, mândria și afectivitate sunt mai presus de toate împingerea victimei la răspunsuri clare. Și ei sunt cei care creează un pericol foarte mare de „recicla un băț“.

personalități armonioase durabile, de obicei, nu reacționează la probleme mici, sloturi sau glume rele. Astfel, ei au un serviciu, menținând în același timp pacea minții și echilibrului.

Fără îndoială, pentru răzbunare există motive foarte grele. Nu contează cât de mult trădare gravă, trădare și intrigi, ocolind noi, ei încă mai apar în viață.

O urmă serioasă în suflet și resentimente poate provoca multe evenimente:

 • insultă intenționată, umilința cu aproape de om+
 • trădare sau trădare+
 • etanșare Kozny+
 • Intriga cel mai bun prieten sau un prieten+
 • intenționată înșelăciune crud.

După ce a supraviețuit situația neplăcută, doar o persoană se poate decide cu privire la răzbunare. Prin urmare, este recomandabil să vă dea timp să se calmeze, gândiți-vă și cântărește totul pentru și împotriva. Este necesar să vă păstrați de hacking o barfa.

Atunci când este în valoare de oameni iertători?

Multe învățături spirituale și religii poartă ideea de susținere și eliberare a oricărei situații negative – menține energia spirituală, ca o persoană, la revedere, nu-și petrece puterea pe faptele rele refuzate. Dar aceasta este o abordare filosofică a problemei insultării. Luați sau nu luați un punct de vedere – o alegere personală a fiecăruia.

În orice caz, înainte de realizarea, trebuie să cântărească totul bine. Poate că a fost în situația actuală, care merită iertarea și va fi foarte recunoscător în viitor.

 • Omul ar putea face probleme la toate vizibile. Nu este întotdeauna posibilă evaluarea consecințelor soluțiilor sau acțiunilor lor. Poate fi foarte posibil să nu fiți atacat intenționat.
 • Uneori glume nevinovate pot fi înțelese incorect și considerate o insultă. Desigur, trebuie să glumă cu atenție, fără a provoca inconveniente, pagube și nu jignit de alții.
 • În cazul în care infractorul a cerut iertare cu sinceritate și pocăiește, probabil, acest lucru este de a plăti ei. De multe ori, după o infracțiune, o persoană decentă, realizând greșeala, el însuși și încearcă cere scuze pentru a corecta consecințele, pentru a aduce vina. Avenue cu pocăința sinceră a infractorului va fi pur și simplu nepotrivit și ați pus de agresor.
 • Foarte neplăcut și rănit atunci când o strânsă și iubit persoană ofensat. fată răzbunare, părinții, soțul ei este puțin probabil să ofere o placere. Și discordie și un feud este probabil să crească. Ar trebui să se gândească la mai multe ori, dacă mai am o dorință de a pedepsi un iubit.
 • De multe ori, meschinăria pot fi aranjate din cauza invidie. La locul de muncă, subordonând de multe ori la toate a crea în mod josnic probleme diferite, cu un sef de succes sau de sef.

O situație similară poate să apară în familie. De exemplu, poate invidie doar fratele mai mic. Într-o astfel de situație, infractorul în sine este, de asemenea, profund nefericit. De la astfel de oameni merită apărarea în timp, dar răzbunarea, probabil că sunt nevrednici.

Posibile moduri de pedeapsă

Dacă a fost încă hotărâtă să se răzbune, atunci merită să ne amintim că ar trebui să fie proporționată de dezavantaj. Ar trebui să alegeți modul în care va cu siguranță nu regret, în timp ce el nu ar trebui să stabilească, în lumina greșită.

Mai jos sunt câteva exemple de posibile răzbunare pentru diverse situații.

 • Dacă ați încercat să umilească, atunci nu ar trebui să răspundă în mod public la un astfel de act. Nevoile delincvenți să vă retrageți-vă și puneți-l într-o formă proastă și amuzant. Fără a primi acțiunile dorite, el însuși va fi într-o situație ciudată pentru restul observatorilor.
 • După trădare, adesea nu este ușor să rupă relația, dar și să se răzbune pe partenerul înșelat. Un bărbat sau o fostă fată poate face dureros, începând noi relații de succes. Aplicând împreună într-un cerc de cunoștințe comune și lăudând o nouă pasiune sau un iubit, este foarte posibil să se recupereze pe mândria și sentimentele iubitului anterior jignit.
 • Desenați un huligan, insultat obscențat sau aplicat puterea fizică, cel mai bine cu ajutorul poliției. Este necesar să se colecteze dovezi, martori, să elimine urme de greve sau palmă în expert și pas cu îndrăzneală cu o declarație către autoritățile competente. Masina goală nu va fi atât de ascuțită atunci când conversațiile și interogările. Sunt furnizate probleme sub forma unei amenzi și două luni de proceduri judiciare.
 • Dacă o persoană face o semnificație în mod regulat, trebuie să vă informați în orice fel despre el. Lăsați oamenii să știe cine se ocupă. De-a lungul timpului, aproape că nu va rămâne familiar care vrea să comunice cu el. Ar trebui să se spună despre acțiunile sale asupra rețelelor sociale – aceasta este o modalitate foarte eficientă de a difuza informații.
 • Dacă știți numărul corpului infractorului, puteți aranja pentru problemele asociate cu apelurile nedorite. De exemplu, lăsați contactele sale de pe site cu anunțuri despre serviciile picante. Cu ajutorul programului autoless, puteți syntify abonat cu translons pe un telefon mobil sau de acasă, în orice moment din zi și noapte.
 • rețelele de Internet și sociale dau spațiu mare pentru pachete mici. Acolo puteți distribui informații compromițătoare, fotografii și clipuri video cu conținut indecent. Unele dintre acestea sunt decis să hack offext conturi și prin aceasta să-l livreze necazuri și emoție.

Ce poate duce la?

Înainte de a se răzbune pe resentimentele, este în valoare de evaluarea posibilelor consecințe ale acțiunilor planificate pentru sine. În acest caz, există acțiuni informale la care doresc atât de des să recurgă. De exemplu, pictura sau deteriorarea corpului unei mașini, protecția manuală și insultele publice, selecția sau furtul de lucruri și alte astfel de acțiuni, din punctul de vedere al legii, sunt crime. După astfel de acțiuni, o persoană are dreptul de a contacta autoritățile competente..

Recunoscând brutal o persoană apropiată, îl puteți răni pentru viață și pierdeți-vă pentru totdeauna încrederea.

Trebuie să ne gândim la consecințele neprevăzute ale acțiunilor. Toți oamenii sunt diferiți și au o altă aprovizionare de sănătate și o calmare emoțională. Ceea ce părea prea grav, poate aduce un altul la isterică sau poate provoca un atac de cord, provoacă un accident vascular cerebral

Sfat util

Decizia de acțiuni răzbunătoare, o persoană oarecum scăzută la nivelul infractorului. Micul Paktokchnik, conform sfatului specialiștilor, nu ar trebui să fie onorat chiar și prin atenție, deoarece se hrănește cu o reacție excepțional exagerată și reevaluarea sensului său nesemnificativ.

În orice caz, acțiunile ilegale, cea mai bună protecție și răzbunare vor oferi această publicitate, apel la organele de poliție.

Înainte de a începe implementarea planului, trebuie să răspundeți sincer și în mod consecvent la câteva întrebări.

 • Ce daune reale (materiale sau morale) am suferit datorită acțiunilor acestei persoane?
 • Chiar vreau și ar trebui să mă răzgândesc infractorul meu?
 • De ce voi face un astfel de act?
 • Că în mod specific în acțiunile mele ar trebui să-l facă rău?
 • Ce rezultat vreau să văd?
 • Este infractorul meu meritat o astfel de pedeapsă?
 • Care sunt consecințele posibile ale acțiunilor mele pentru mine?
 • Viața mea într-adevăr va fi mai bună dacă îndeplinesc conceput?

De asemenea, ar trebui să se gândească serios, ce schimbări au adus situația existentă, deși neplăcută,. Poate că va apărea cu mult timp în urmă să fie soluții de îmbătrânire sau să lucreze singur. Mai jos este un exemplu simplu de o astfel de coincidență.

Omul preferat a aruncat o femeie după câțiva ani de relație, schimbându-i și conduce o viață dublă înainte. Din resentimente și furie, săptămâna nefericită a tolerată planurile de răzbunare și au timp să efectueze chiar mai multe pachete mici. În această perioadă, ea a căzut în depresie, iar rudele lor au convins-o să apeleze la un specialist – psihoterapeut.

Consultant ca răzbunare a sugerat-o o altă abordare: să arate grozav, să piardă în greutate, să cumpere haine frumoase, să schimbe imaginea și să se distreze în timpul liber. Terapeutul a convins că cea mai bună răzbunare a acelui om ar fi o specie fermecătoare. Văzând înflorirea, a regretat crud.

Femeia a găsit puterea în sine și a început să lucreze în mod activ pe el însuși, a condus în formă excelentă. Ea a devenit într-adevăr umblând în jurul orașului, vizitați cafeneaua. Cu toate acestea, ea nu a întâlnit-o pe fosta ei. Dar într-o zi în parc a întâlnit un alt tânăr. Curând au avut o relație și a uitat de răzbunare, precum și de fostul său partener.

Dacă sintetizează pe scurt, atunci esența este: Poate că situația vă trimite într-un alt mod, deschiderea de noi, nu văzută înainte de asta. Evenimente din viața noastră, inclusiv ofensiv, adesea dau un semnal pentru a lucra pe ei înșiși.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: