Guy Guy: motive și semne de gelozie Cum să-l evitați?

Guy Guy: motive și semne de gelozie Cum să-l evitați?

Gelozia moderată în relații este chiar flatată și percepută, ca o demonstrație a indiferenței și iubirii de la tânăr. Manifestarea atenției este întotdeauna frumoasă, dar uneori fata înțelege că a primit un tip prea gelos. Cauze și semne de gelozie, cum să-l evitați și să acordați atenție – puteți învăța despre el din articol.

Cauze

Gelozia excesivă nu beneficiază de relații. Diferiți factori pot minți la suspiciune. Cel mai adesea, autoevaluarea redusă devine. În adâncurile sufletului, tipul gelos este nesigur că vrednic să fie aproape de o astfel de fată bună, propriile sale complexe îi provoacă un sentiment constant de disconfort și incertitudine.

Încearcă să-l ascundă, tânărul poate aranja scena de gelozie. Barbatii cu astfel de probleme pot pentru a face semne de atenție la modul ostentativ doamna lor și literalmente să nu-l părăsească atunci când cuplul este în compania prietenilor, într-un restaurant sau la o petrecere.

O altă opțiune comună este sindromul proprietarului. O astfel de tip de începe să creadă că fata îi aparține, și ea nu are drepturi și libertăți. El poate încerca să controleze corespondența personală, excursii și întâlniri cu prietenii, indicați cum să se îmbrace cu cine să comunice. Un astfel de comportament indică faptul că el nu vede persoana din fata si nu este capabil să înțeleagă că fiecare persoană trebuie să aibă dreptul de a alege. De la un astfel de tip este mai bine să stai departe, pentru că oamenii cu astfel de priviri sunt adesea înclinate la aplicarea manuală, dacă ceva le afișează.

În cazul în care tipul este gelos prea mult, în unele cazuri, aceasta înseamnă că el este doar frica de a pierde ales sa. Cu cât este mai frica – cei mai apare suspiciune, mai ales dacă în timp, în relații nu totul merge bine. Tânărul poate fi frică de o conversație sinceră cu privire la probleme, temându-se să audă că fata vrea să se despartă de el, așa că nu încearcă să înceapă un dialog constructiv, dar se grabeste numai acuzele nefondate, lăsând flash-uri de gelozie.

Problema poate fi în comportamentul fetei în sine. Dacă ea se imbraca destul de provocator, flirt cu alți bărbați și încurajează flirt fanii lui, se va îndoi intenția ei de a construi o relație serioasă, pentru că totul arată ca și în cazul în care ea este în căutarea de noi cunoștințe.

Poate că fata și tinerii diferă în permisiunile permise. Aceasta poate fi o consecință a educației, caracterului, caută viața. Dacă fata este obișnuită să petreacă o mulțime de timp într-o companie de sex masculin, atunci tipul nu poate fi înțeles greșit. Într-o astfel de situație, gelozia poate apărea din cauza neînțelegerilor, deci va fi necesar să discutăm totul împreună și să desemneze limitele admise.

Citește mai mult  Cum să faci parte cu o fată?

Unii tipi sunt gelosi, deoarece sunt judecați. Aceasta este psihologia lor, ei nu sunt timid să-și schimbe aleși, așa că sunt siguri că face același lucru. Acești bărbați cred că loialitatea nu există și totul se schimbă, pur și simplu nu vorbesc despre asta cu voce tare. Relegate astfel de oameni extrem de dificil. Gelozia poate apărea din cauza experienței negative în viața unui tânăr. Dacă ar fi avut deja relații nereușite în care a fost prezentă trădare din partea fetei, el poate fi frică de a repeta această poveste.

Uneori suspiciunea este manifestări ale fanteziei prea turbulente. Există anumite scene în astfel de persoane o în cap, pe care realitatea umbri, ca urmare, el poate începe să dea vina pe fată în atașament romantic pentru prieten mai bun sau să-i tipul din trecut, și chiar deloc pentru actorii care ca ea. Dacă un astfel de tip a supraviețuit, nu este ușor să-l convingă. Chiar mai rău, atunci când un om cu o fantezie bogată este pasionat de alcool – sub acțiunea beat, el va înceta complet în mod obiectiv a evalua ceea ce se întâmplă și poate începe efectuarea de acțiuni inestetice.

Cum să înțeleagă ceea ce este gelos?

Nu este întotdeauna vizibilă imediat că tipul este gelos. Unii reprezentanți de sex masculin poate aranja scandaluri zgomotoase, graba taxele de, dar cele mai multe sunt obișnuiți să nu arate emoțiile lor. Aceasta poate fi cauza educației, deoarece băieții frecvent exprimă dezaprobarea față de manifestarea deschisă a sentimentelor, atât de în creștere, bărbații preferă să păstreze totul în sine, ca să nu devină obiecte de ridicol. Cu toate acestea, emoțiile nu dispar nicăieri, iar gelozia ascunsă se chinuie un tânăr.

Există unele semne care pot fi înțelese că un om este gelos, chiar dacă el crede că totul se ascunde cu atenție.

  • Căutăm dovezi. Tipul începe să vizualizeze liste de prieteni pe rețelele sociale, să studieze cine comentează înregistrările și pune Huskies, încercând să citească o corespondență personală în telefon, se întreba în mod constant cine a sunat. El suspectează ceva și încearcă acum să găsească dovezi pentru a vă asigura că acest lucru.
  • Manipulări. O fată care va merge deja la o întâlnire cu prietenii, poate auzi: „Și am crezut că vom face împreună astăzi”, după care, desigur, va rămâne acasă. Doar aici e tipul, ca și cum nimic nu ar fi fost revenind la afacerile sale, pentru că această frază a fost doar un pretext, astfel încât să nu lase cea selectată pentru întâlnirea.

  • Capriciile și starea de spirit proasta. El este în mod constant nefericit, deși într-o pereche nu a existat nici certuri deschise și conflicte. Un om este jignit, nu vrea să vorbească sau mai degrabă răspunsuri necuviincios, dar el nu admite că este îngrijorat pentru el.
  • persisions permanente. Tipul poate fi interesat de o glumă, dacă fata iubitului nu are pe nimeni la locul de muncă, dar întrebările repetate ale unui astfel de conținut face în mod clar clar că el este gelos.
Citește mai mult  gândire irațională: caracteristici, metode și motive

Chiar dacă el neagă totul fără să arate emoțiile sale, pe aceste semne puteți afla că gelozia nu-i da pace. Dacă comunicați o mulțime de pe Internet, apoi conform corespondenței, se poate observa, de asemenea, că nu totul este în ordine.

Ca o regulă, băieți în această situație o sunt din ce în ce mai închise, fără tragere de inimă răspunde la mesaje sau, dimpotrivă, vă pun prea multe întrebări cu privire la activitatea dvs. în rețelele sociale.

Cum de a evita gelozia?

Pentru a evita acuzații și certuri zadarnice, în primul rând, începe cu tine însuți și să analizeze comportamentul. Ați putea dori, atenția și obișnuiți să flirteze inconștient cu alții, care aduce tipul de la sine. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să se adune urgent în mănăstire și a opri toate contactele cu alți bărbați, încearcă să se comporte mult mai retinuti pentru experiment. Dacă vă place costumele sincer, încercați pentru a ridica un dulap mai puțin cauzează, iar sexualitatea este mai bine să demonstreze acasă, singur cu o persoana iubita.

Nu este nevoie pentru a încerca să provoace în mod intenționat un om, se presupune că, în scopul de a verifica sentimentele sale. Astfel de sfaturi nu funcționează și provoacă numai probleme în relații și suspiciuni constante ale tipului.

Dacă nu vedeți nimic în comportamentul vostru, ce ar putea numi gelozie, dar el încă se grăbește acuzații, nu este nevoie să încercați să inventați scuze. Pentru el, acest lucru poate fi un semn care să confirme toate suspiciunile, pentru că în cazul în care justifică acest lucru, înseamnă că există ceva de ascuns. Mai bine într-o astfel de situație ignoră interogarea meticuloasă și menținerea imperturbabilității.

Nu uitați să vă atrageți atenția, spuneți că vă place, faceți complimente. Îi place nu numai femeilor, bărbații doresc, de asemenea, să audă cuvinte frumoase la adresa lor. Laudati aptitudinile și abilitățile sale, să-l înțeleagă că fără el ar fi foarte dificil pentru tine pentru a face față cu ceva, astfel încât a simțit necesar. Fă un compliment aspect, de exemplu, marcați o formă fizică bună în cazul în care vizitează sala de sport, să-l văd că apreciezi eforturile sale. Convinge cel ales că pentru tine el este cel mai bun și unic, atunci el nu va avea motive de gelos.

Dacă amânați la locul de muncă, spune-i despre ea, pentru că anxietatea lui poate fi cauzata nu numai la gelozie, ci și prin ceea ce el griji și experiențe atunci când nu aveți o casă în ultima vreme. Spune-i despre întâlnirile pe care intenționează să meargă fără ea, și nu fi jignit dacă el decide să te sun în acest moment. Ia telefonul și vorbesc calm să-l la suspiciunile risipească, dar telefonul deconectat poate fi un motiv de ceartă.

Citește mai mult  Frica de clovni: cauze și tratament

Spune-i despre faptul că gelozia și permanentii suspiciuni te rănesc. Nu-l vina și spune că el este rău, face un accent pe sentimentele tale. Simțiți-vă liber să-și exprime și recunosc că ești supărat și supărat, te doare să auzi decât dacă acuzații, te simți deprimat din cauza unor astfel de cuvinte de la un iubit-o. Orice om adecvat nu vrea să forțeze o fată să sufere.

Sfaturi de psihologi

Pentru a face față cu gelozie și motive, trebuie să înțeleagă motivele acestui fenomen, astfel încât psihologii vă sfătuim să încercați să construiască un dialog cu un tip și să discute această problemă. Mulți oameni fără tragere de inimă vorbesc despre sentimentele lor, de aceea este important să se arate delicatețe și răbdare de la fata aici. Poate că tipul va avea nevoie de ajutor pentru a face față cu temerile sau complexele lor, care duc la rachete de semnalizare de gelozie. Încearcă să-l convingi că împreună poți învinge totul, dar pentru acest lucru ai nevoie pentru a discuta problemele care au apărut, și nu aproape în tine.

Încercați să comunice mai des, discuta diverse probleme și situații de viață. Va beneficia de relații, va învăța dialogul pentru a construi și va ajuta la dezvoltarea încrederii, care într-o pereche joacă un rol foarte important. Împărtășiți cu un tip cu gândurile dvs. – deschiderea dvs. vă va ajuta să renunțăm la suspiciunile sale. Dacă un tânăr nu funcționează independent să lupte cu complexele, să-l invite să ceară ajutor unui psiholog. Principalul lucru este de a face cu tact să vă simțiți sprijinul și îngrijirea.

Din păcate, în unele cazuri nu va reuși. Gelozia pur și simplu nu vrea să se schimbe, să asculte cuvintele și să caute niște compromisuri. El este convins de lucrul său potrivit și va continua să vă facă prin reproșuri, indiferent de ce faceți. Într-o astfel de situație, nimic nu rămâne decât să spargă aceste relații. Orice fată nu merită viața cu gelos patologic, deoarece această situație se va transforma în chinul solid.

Dacă el nu numai că nu vrea să se schimbe, dar, de asemenea, satisface scandalurile care ajung în mâinile scrise – acesta este un motiv important pentru a rupe toate relația cu el imediat. Nici un om nu are dreptul să ridice mâna pe o femeie, și dacă el a fost capabil să te-a lovit o dată, va fi repetată.

De aceea, este mai bine să valizele imediat colecta și concediu. Puteți cere un frate, prieten sau ajutor tatălui, care va fi în măsură să intervină și să protejeze împotriva atenția obsesivă a gelos.

Pe principalele cauze de gelozie și ce să facă cu ea, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: