Heterophobia: cauze și caracteristici ale bolii

Heterophobia: cauze și caracteristici ale bolii

Despre heterofobia din lume a vorbit mai recent. În cazul în care respingerea oamenilor de sex opus și relațiile heterosexuale, în general, acestea sunt nici măcar nu vorbesc despre boala, ci mai degrabă despre fenomenul în societate. Cu toate acestea, heterofobii au adesea nevoie de ajutor psihoterapeut.

Descriere

Dacă cuvântul „heterophobie” se descompune în componente și analizează originea sa, apoi tradusă din greaca antică expresia „Frica de alte” (altele). Termenul nu indică întotdeauna o tulburare mintală în mod direct, consumă de multe ori Pentru a descrie unele procese sociale, discriminarea persoanelor cu orientare heterosexuală.

Pentru prima dată, termenul a fost folosit în anii 90 din secolul trecut.

Adesea heterofobia se distinge de homosexuali și lesbiene, care își exprimă ostilitatea față de oameni cu orientare tradițională.

Prima mențiune a heterofobiei se găsește în cartea lui Auchel „Kinsey, Sex și Farm”. Mai târziu, faimosul rapper Eminem va scrie un cântec în care va bea, de asemenea, homofobia – homofob? Nah, ești doar heterofob (homofobină? Nu, ești doar heterophoben).

Puteți privi heterofobia în moduri diferite. Dar specialiștii în domeniul sexului și al psihoterapiei tind să creadă asta Încă nu este o boală, ci o dispreț multifactorică a unei persoane la orice manifestări ale heterosexualității. Și vorbim nu numai despre relațiile cu sexul opus, ci și despre agresiunea asupra structurii clasice și general acceptate, obișnuită pentru familiile tradiționale, heterosexuale.

Copii, picnicuri la sfârșit de săptămână, nunți, divorțuri, responsabilități familiale, cerințe pentru a da drumul spre o femeie – toate acestea determină cea mai puternică iritare din Heteropob. Și din moment ce familiile tradiționale, din fericire, sunt predominante în lume, atitudinea față de ei formează o ostilitate față de societate în ansamblu și regulile pentru care trăiește.

Heterophobul nu-i place propria sa sexualitate cu care sa născut, ea se pare că el este străin, Și adesea în ea există o cea mai puternică anxietate și iritație la vederea întregului străin, în înțelegerea sa, de exemplu, de exemplu, la vederea persoanelor fără adăpost, cu handicap.

La lista de fobii prevăzute de clasificarea internațională a bolilor (ICD-10), heterofobia nu se aplică, nu a fost considerată o tulburare mentală completă.

Dar aici pot fi enumerate unele manifestări ale heterofobiei În lista diagnosticelor psihiatrice. De exemplu, teama de bărbați se numește Androfobia și se tem de femei – Ginekofobia și există astfel de tulburări mintale.

Heterofobii sunt adesea testați Frica de intimitate sexuală, Și în acest caz, medicul pune diagnosticul de „cootofobie” și tratează exact această tulburare. În cazul în care reprezentanții minorităților sexuale suferă de sentimente heterophobic, acesta poate fi parțial să fie chiar și o normă mintală pentru ei, ci ca un întreg vorbește despre discriminarea socială.

Cauze

Motivele care pot duce la faptul că o persoană reaprovizioneaza rândurile heterophobes este numeroasă, și doar unul dintre ei nu are loc întotdeauna, aceasta afectează de multe ori impactul cumulativ al factorilor pentru psihicul.

Heterophobia pot deveni oameni care au cunoștințe foarte proastă despre sex și nu au competențe adecvate.

Fata sau tânărul care sexul nu au aderat anterior, pentru care au fost supuși în mod regulat ridicolului din prietenele si prietenii, pot deveni bine heterophobia, Deoarece perspectiva de a intra în relație cu sexul opus poate provoca ei condiție de alarmă, teamă și respingere, nu apreciază.

Adesea heterophobia se dezvoltă în oameni, care timid corpul lor (de exemplu, în premortofobie) care suferă de complexe incomplete, precum și după experiența sexuală negativă, de exemplu, după ridiculizarea partenerului sexual, agresiune, umilire, viol.

În majoritatea cazurilor, evenimentul negativ are loc în copii sau adolescențe și fixează ferm în conștiința și subconștientul persoanei.

La bărbați, se pare că se tem de relațiile cu reprezentanții sexuali opuși Pe fundalul fricii pierd brusc o erecție normală, cu îndoială în abilitățile lor dă plăcerea unei femei. La femei, motivul poate salva în particularitățile primului contact sexual – de exemplu, dacă ar exista durere severă. De asemenea, periculos în ceea ce privește dezvoltarea heterofobiei, primul contact sexual, care sa încheiat imediat cu sarcină nedorită și avortul ulterior.

În cazul homosexualilor, este foarte greu de înțeles ceea ce a fost primar – heterophobia apărut pentru prima dată sau inițial baza a fost de a atracție pentru oamenii din propria lor de sex. Ambele variante ale dezvoltării de evenimente sunt posibile.

Simptome și semne

Dacă vorbim despre susținătorii dragostei de același sex, atunci totul este destul de evident: starile heterophobic se va rupe prin ridiculizare cupluri tradiționale, evitând contactele tradiționale de sex, dispreț demonstrativ pentru căsătoria tradițională între un bărbat și o femeie și T. D.

În alte cazuri, observarea atentă se va cere să heterophobes „Calculeaza“. Ce poate indica heterophobia:

  • Omul sincer și lung, și, uneori, în picioare tare la vederea unui cuplu sarutandu-se pe o bancă în parc, la intrare, pe stradă+
  • Omul este extrem de neplăcut (la dezgust) Cupluri care îmbrățișează pe stradă, într-un fel demonstrează relația lor+
  • în cazul în care apar scenele de dragoste când comutați televizorul, oamenii comută dezgustul canalul sau opriți toate sale+
  • nu are un partener permanent, rămâne singur, în ciuda faptului că un statut social pare suficient de bun pentru a avea succes in cariera lor, de studiu,+
  • Omul cu iritare respinge orice semn de atenție din partea sexului opus+
  • El refuză să meargă la nunți și botezuri copiii prietenilor săi, familiare, rude, în timp ce întotdeauna găsește motive bune pe care l-ar fi împiedicat să participe la celebrarea.

Men-Heterophobia dezvolta adesea disfuncție erectilă, care nu sunt cauzate de orice cauze medicale, boli, infecții. Heterophobes de ambele sexe se comportă timid, Ele sunt neplăcute pentru a vizita plajele, parcurile de apă, piscine, în cazul în care oamenii sunt aproape complet răspândirea.

În cazurile severe, umană se dezvoltă agresiune.

El poate să bată cuplul sărutat pe stradă, agresiv să pună la vecinii familiei doar pentru a plânge un copil sau zgomote erotice de soți din spatele peretelui împiedică-l să se culce.

Cum să scapi de?

În societate la heterofobie a existat o atitudine ostilă și, prin urmare, o persoană care observă primele simptome ale unei astfel de încălcări, este foarte rușinos să contactați un medic sau un psiholog, admiși la acest aproape și prieteni. Și interferează cu eliberarea în timp util din teama reprezentanților sexului opus și a relațiilor cu ei.

Foarte des un om care suferă de heterofobie, consideră homosexual, și nu întotdeauna este adevărat, iar femeia este atribuită romanelor cu alte doamne și, uneori, nu există și adevăr.

Dar teama că este suspectat de accesorii pentru minoritățile sexuale, într-un fel sau altul interferează cu heterofobul pentru a recunoaște existența problemei și a cere ajutor. Și, în timp ce o persoană încearcă să-și ascundă adevărata dispoziție și temerile, dislipezile și temerile, heterofobia progresează, iar calitatea vieții heterofoba scade. Între timp, Mai devreme începe terapia, cu atât mai mare șansele de a scăpa de încălcarea rapid și pentru totdeauna.

În tratamentul, care este realizat de psihoterapeuți, se utilizează tehnici de terapie comportamentală cognitivă. Vă permite să stabiliți motivul pentru care nu vă place pentru sondajele heterosexuale, relațiile, tradițiile. Medicul ajută la revizuirea atitudinilor psihologice greșite și le schimbă mai pozitive, care va permite mai ușor și tolerant să se refere la reprezentanți ai unui alt sex.

Se afișează atât terapia individuală și de grup, psihanaliza, în cazuri severe – metode de hipnoza si sugestie. Extras uneori prescrie sedative, somnifere, vitamine.

Separat face frigiditatea nu trata în femei heterophobes și absența erecție la bărbați cu o astfel de încălcare. Deoarece psychosons anterioare sunt înlocuite cu noi, problema planului sexual este rezolvată de la sine.

Ajută-te, în mod independent, care nu se referă la medic, cu heterophobia severă este dificil, aproape imposibil, deoarece controla emoțiile este foarte și foarte dificil. În plus, fără a elimina cauzele profunde, vindecarea este imposibilă.

Următorul videoclip introduce percepția lumii prin heterophobia.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: