Teama de apelurile telefonice

Teama de apelurile telefonice

Dispozitivele telefonice au intrat ferm la viața noastră. Cu aceste elemente necesare, putem rezolva multe întrebări, chat cu prietenii de lungă durată. Ei ne salvează de singurătate și de a salva în situații neprevăzute.

Cu toate acestea, există oameni care se tem de gadget-uri, teama de apeluri telefonice. Phobia telefonică poate distruge cariera și viața.

Ceea ce este și ce cauzează apariția?

Frica de apeluri telefonice sunt comparate cu glossofobia (reticența de a comunica cu oamenii din cauza manifestărilor negative).

Această tulburare ar trebui să provoace preocupări pentru starea normală a corpului uman.

În viața telefoanelor telefonice, nu există aproape nici o problemă atunci când comunicați cu oamenii cu ochi.

Frica provoacă exact conversația la telefon, Prin urmare, acești indivizi încearcă să trimită un mesaj sau să comunice prin e-mail. Și cel puțin un om modern este greu de imaginat viața fără telefon, dar ar trebui să știe asta Există oameni care încearcă să nu aibă un astfel de element.

Trebuie remarcat faptul că o astfel de tulburare a face parte dintr-o fobie socială comună. Cauzele acestor tulburări pot fi diferite. Au o parte din vârsta copiilor. Unii dintre pacienți suferă de când a luat telefonul după apel și au auzit o voce foarte teribilă. Peers glumit deasupra lui, iar copilul a luat în serios gluma. Apoi frica sa zdrobit în subconștientul copilului și sa manifestat odată la vârsta adultă. Există oameni care au o imperiditate foarte mare.

Predispuse la Exagerarea naturii se teme pentru a obține radiații fatale de efectele câmpului electromagnetic. Frica de a obține oncologia este atât de puternic încât o persoană încetează să utilizeze dispozitivul.

O tulburare obsesiv-compulsive poate fi asociată cu teama de a vorbi prin telefon.

Atunci când o persoană primește un mesaj de neplăcut despre moartea unei rude apropiate la telefon, atunci el mai târziu începe să se teamă de apeluri bruște. Crește și frica pe timp de noapte, când toată lumea doarme. În acest moment, doar cei care au intrat în probleme pot fi numite. Și din aceste gânduri individuale pot avea atacuri de panică.

Alte oameni experiență teama de apeluri bruște din cauza faptului că acestea se tem să pară prost și să emită slăbiciunile lor în caracter. gânduri de anxietate apar atunci când de așteptare pentru orice apel.

oamenii timizi par a vorbi la telefon, ei vor trebui să vorbească despre un public larg. Ele sunt neîndemânatic ca și cum ar trebui să vorbească cu vorbire în direct. Din această fobie crește doar.

O altă problemă este În cazul în care pacientul se teme că apelul bruscă va fi o piedică pentru orice eveniment.

semnal negativ poate provoca, de asemenea, o conversație la telefon.

Individul se teme că, ca urmare a dispariției de sunete în timpul unei conversații, interlocutorul său poate să nu audă ceva important sau unaccepting gândul, iar rezultatul comunicării va fi.

Poate că aceste fobii sunt legate de absența comunicării de contact

Persoana este rău să se reprezinte fața interlocutorului și nu poate suplimenta cuvintele sale cu gesturi.

Din aceasta el refuză să apel sau de a răspunde la prieteni și cunoscuții.

tăcere înfricoșător și jenant – atunci când conversația nu este lipit, dar eu doresc să continue. Din această stângăcie, se pare că o persoană pe care el este și se comportă stupide expune nivelul său scăzut de inteligență la persoane necunoscute.

simptome pronuntate

Frica de conversații prin telefon afectează foarte mult calitatea vieții. viața personală și cariera sunt la risc. Frica de cauza inutile pentru problema apărut conduce o persoană la atacuri de panică.

Când el începe să experimenteze următoarele simptome, trebuie să contactați imediat un specialist:

  • Cu următorul apel bruscă, vă acoperă groază+
  • Atacul de panica cu sunet caracteristic+
  • shake-uri de incendiu, a ritmului cardiac severă, transpirații, dificultăți de respirație+
  • greață sau chiar vărsături+
  • Temeți-vă de apeluri de răspuns, incapacitatea de a da un ordin prin telefon sau înregistrați-vă pentru a primi orice instituție.

Starea de anxietate neîncetate poate sprijini factori negativi cum sunt situații de stres la locul de muncă și acasă.

Cum să depășim

Există mai multe moduri, și toată lumea are dreptul de a exista.

Prima metodă este un proces destul de dificil datorită faptului că este necesar să se aplice efortul voinței. De îndată ce luați voința în mâinile voastre, veți începe să vă credeți în puterea voastră. Este foarte greu de făcut, dar este necesar.

Dacă credeți în voi înșivă, încercați să depășiți efortul și să vă depășiți.

Pentru a începe, întoarceți telefonul la robotul telefonic. Ascultați calm mesajul și încercați să nu se gândească la partea negativă, care pare să vă insurmontabile.

Omul care ți-a trimis un mesaj către robotul telefonic nu vă poate vedea și nu auziți în timp real. Deci știți ce nu aveți de ce să vă faceți griji. Încercați să răspundeți mental mai întâi la acest mesaj.

Apoi exprima gândurile cu voce tare și de a asculta vocea ta. Analizeaza ce ai spus răspunzând mesajului. Dacă vă place răspunsul, atunci nu poate fi frică de comunicare în continuare prin telefon.

Un alt mod eficient: Reveniți în cameră, apoi ridicați telefonul, începe o conversație virtuală ca și în cazul în care discuțiile dvs. interlocutor pentru tine. O astfel de instruire va ajuta să depășească teama de a comunica pe telefon și va elimina.

Pentru tratamentul temeti, ea va fi bine metoda farmacologica. Pentru a face acest lucru, contactați un specialist care va efectua cercetari si medicatie prescrie un tratament.

Rețineți că utilizarea independentă de medicamente poate afecta negativ sănătatea.

metode psihologice ajutor scapa de fobii de diferite focalizare. Psihoterapia este că motivul pentru apariția fricii. După aceea, analiza este efectuată la nivelul profund. Apoi, aveți nevoie pentru a merge la o astfel de procedură numită o psihocorecție, adică, modelarea situații care va ajuta sa scapati de frica.

Escape de la problemele de zi cu zi – aceasta este telefonofobiya.

Faptul este că, ca urmare a zborului problema nu va dispărea, dar numai agrava. Cei mai mulți oameni se vor muta departe de societate, cu atât mai mult se va scufunda în starea lor negativă.

Individul trebuie să dovedească faptul că ignoranța, adică, respingerea unui apel brusc, va avea un impact asupra psihicului mult mai rău decât adevărul.

Necunoașterea ceva este o anxietate mai mult.

Odată ce o persoană care învață esența problemei, va deveni mai ușor prin faptul că el poate face o diferenta.

Este necesar să se treptat „obișnuiți“ pentru pacient prin telefon pentru a comunica. Pentru a face acest lucru, aranja apeluri scurte la rude apropiate. Să-i spun o persoană numai vești bune și spun cuvinte frumoase.

Cei care se tem de a vorbi cu strainii, ar trebui să ofere Metoda interlocutor imaginar. Este necesar să se specifice clar că nedrept nu va putea rău dacă el doar vorbește la telefon.

În final, o conversație neplăcută poate fi întotdeauna întreruptă, iar acest lucru nu va livra mult pacient dificultate. În același timp, pentru faptul că pacientul a oprit de comunicare dubioase, el nu va fi pedepsit și nici o pierdere vor suporta.

Când pacienții alarmante vorbesc la telefon, care au nevoie pentru a arăta diverse imagini plăcute asociate cu natura.

psihanaliza personala va ajuta pentru a descoperi rapid cauza fobiei. Și apoi specialistul trebuie să determine metoda de a face cu boala.

hipnoză – aceasta este o altă metodă care poate obține în mod eficient scapa de fobie de telefon. Aici este dreptul „impunerea“ de comportament, atunci când apel telefonic.

Outcasting De asemenea, o modalitate destul de eficientă pentru a scăpa de starea obsesiv. Ca urmare a claselor obișnuite, pacienții încep să iasă din stres, iar calmul vine să înlocuiască anxietatea.

Trebuie să se reamintească faptul că combinația de diferite metode și practici duce la o eliberare mai rapidă de la fobii și la un rezultat durabil.

Despre ce să faceți atunci când apelurile telefonice se poate găsi în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: