Temeți-vă în fața viitorului: ceea ce se numește și cum să trateze?

Temeți-vă în fața viitorului: ceea ce se numește și cum să trateze?

Mulți oameni vor să știe ce se va întâmpla cu ei în viitor. Ei merg pentru ca aceasta să prezicători și văzătorii. Cu toate acestea, există, de asemenea, astfel de oferte speciale care se tem să privească în viitor. Acolo ei îi sperie absolut. Se pare că în viitor, toți oamenii așteaptă probleme și nenorociri. Aceste caracteristici ale comportamentului sunt numite futurofobie.

Ce este?

În societatea modernă, a apărut o problemă destul de specifică – aceasta este o futurofobie (în simplă, frica de viitor). Și trebuie să spun asta Oamenii nu au nici un motiv pentru o anumită nervozitate în gândurile despre timpul apropiat.

Oamenii sau, așa cum sunt numiți și „oameni obișnuiți”, cu gânduri și conștiința primitivă au fost întotdeauna frică și se vor teme de diferite schimbări. Ei au nevoie de stabilitate constantă și le convine.

Acest comportament este asociat cu reticența de a-și asuma responsabilitatea pentru consecințele acțiunilor întreprinse pentru a schimba viitorul.

În prezent, situația agravată foarte mult. Poate că acesta este modul în care prezentul este afectat de oameni, care nu era complet eradicat de la momentele în care oamenii locuiau în epoca de piatră. Pentru a fi corecte, prezentarea denotă particularitatea psihicului uman, în cazul în care trecutul și viitorul sunt identice cu reale.

Dar frica de viitor, și anume: Futurophobia – include respingere completă de idei despre ceea ce se întâmplă în continuare. Când omenirea a dezvoltat numai, atunci problemele viitorului, pur și simplu nu apar. A existat doar un singur prezent. Desigur, nu a existat nici o altă problemă – futurophobia.

in afara de asta, Fobiya de viitor viitoare este cauzată de descompunerea tradițiilor de viață care merg în trecut din cauza debutul progresului. Mulți înțeleg că omenirea de astăzi se apropie de caracteristica în cazul în care necunoscutul așteaptă. Poate că o viață complet diferită va veni, în cazul în care va fi necesar pentru a reconstrui complet conștiința ei. Și puțini sunt capabili de aceasta, și ei sunt inerente conștiinței foarte flexibile.

manifestare individuală a futurophobia este exprimat în respingerea problemelor legate de schimbările urmate de dificultăți. Aici este fie conștient de îngrijire de posibile probleme, sau inconștient.

Dacă luați mai mult în mare măsură, și anume: abordarea din punct de vedere al unei singure societăți, apoi, în acest caz, futurophobia poate acționa sub formă de infantilism colectivă. Această manifestare a devenit comună printre mulți oameni care suferă de reducerea tonul Psihosomatica, oprimarea conștiinței și a nesiguranței în forțele lor.

Futurophobes se confruntă cu tulburări depresive.

manifestare de masă inhibă punerea în aplicare a proiectelor globale și idei moderne. Un avertisment este declanșat aici: nu contează cât de rău. Oamenii se tem să se gândească la progresul din cauza fricii de dezastre provocate de om. Unele chin întrebările autodistrugerea a întregii omeniri. Instabilitatea în lume provoacă astfel de gânduri care duc la dezvoltarea fobiilor. Tot felul de crize financiare aduc conștiința individului la faptul că mulți încep să se gândească serios să se gândească la o existență cerșetorie în viitorul apropiat.

Citește mai mult  Obsession: ce este, așa cum se manifestă și cum să trateze?

Cauzele futurofobiei

Factorii de psihologie afectează apariția bolilor de câmp fizic. Datele de manifestare studiază știința psihosomatică, care se numește astfel din cauza a ceea ce este tradus după cum urmează din Greacă: ψυχή este un suflet și σῶμα – acesta este corpul.

Futurophobia provoacă adesea atacuri de panică la om și cele, la rândul lor, afectează bunăstarea generală.

Frica de viitor este considerată un simptom al tulburării neurotice obsesive-fobice a personalității. Frica ajută o persoană să supraviețuiască, dar numai atunci când este conștientă. Frica inconștientă împiedică viața și se simte complet sănătoasă.

Cauzele futurofobii pot fi diferite. Aici sunt unele dintre cele mai renumite.

 • Impunerea de ideologii care promovează dezvoltarea conflictului militar. Mulți se tem că situația va scăpa de sub control, liderii inadecvate intr-un conflict provoacă, și începe un război a pietrei, care va distruge viața de pe Pământ. Aceasta fobie este asociată cu tulburarea obsesiv-compulsiva. De ce să se gândească la un viitor în cazul în care există în prezent. Războiul dintre oameni au fost mereu – uneori, pentru o lungă perioadă de timp, și nici unul dintre ei sa încheiat în tragedie completă. Omenirea a oprit întotdeauna la timp în virtutea una Prudentialitatea laturile opuse.
 • mare influență asupra dezvoltării psihoză au mass-media. Acestea funcționează pe principiul: mai negativ, mai multă atenție din partea privitorului. Prin urmare, nu ar trebui să se desfășoare în mogulii media trucuri și chiar mai mult frică să atace Viața de Apoi.
 • Astăzi a devenit foarte popular pentru a solicita consiliere și ajutor la metodele de ocultism. Mai jos în fenomenele paranormale nu este renăscut, dar trebuie să o faceți fără fanatism. Nimeni nu poate prezice ce ne așteaptă în viitor, cu excepția lui Dumnezeu.
 • Societatea modernă se distinge prin gândirea avansată în zona în care sunt prezente gadget-uri. Cu toate acestea, mulți au încetat să mai fie interesați de informațiile necesare. Argumentele științifice schimbate pe jocuri pe calculator. Și conduce mintea umană într-o fundătură. Constiinta rebetes si spectacole activitatea sub forma diverselor fobii, inclusiv futurophobia.
 • Mulți sunt obosiți la locul de muncă, există o lipsă de somn. Cele mai percepe creierului informațiile din această situație este complet diferită. Prin urmare, au auzit un negativ la televizor sau în autobuz, mulți încep să se gândească la situație, iar rezultatul devine obsesiv.
 • Oamenii așteaptă ceva bun din viață. Dar nu funcționează întotdeauna așa cum a fost conceput. au loc evenimente negative. Ele sunt, și trebuie să le accepte. Nu te gândi că aceste evenimente negative pe care le va urmări în viața viitoare întotdeauna și peste tot. Veți fi capabil de a reconstrui constiinta la pozitiv, iar apoi futurophobia nu va fi teribil.
Citește mai mult  Hemophobia: Descriere, cauze si tratament

Futurophobia este încă periculos și de faptul că acesta este capabil de a dezvolta schizofrenie.

După cum a fost clarificat de oamenii de știință, Această boală periculoasă este considerată o tulburare a întregului organism ca întreg. Într-un plan social, futurophobia poate provoca daune ireparabile la faptul că persoanele care au experiență frica nu cred în capacitatea de a schimba totul pentru cel mai bun și de a rezolva problemele globale.

  Cum de a depăși dracului?

  Orice teamă, inclusiv frica de viitor, trebuie să fie recunoscute, iar apoi efectuează o analiză individuală a unui astfel de stat a. Deci, vor exista mai multe șanse de a depăși starea obsesiv. Pentru a face acest lucru, răspundeți-vă la câteva întrebări.

  • De ce mi-e teamă? Exact ce întrebare îmi provoacă frica de viitor?
  • Când fobia dobândește schița de panică și când este „Zudit” în conștiință ca zbor enervant și nu crește și nu scade?
  • Când vine viitorul, faptul că pot pierde? Și poate că voi obține mult mai mult?

  Deci vă puteți vedea temerile, adică să vă uitați în minte. Aceste întrebări vă întrebați în fiecare zi. Te obișnuiești treptat cu fobia ta. Obiceiurile sunt capabile să distrugă chiar și cele mai înfricoșătoare sentimente. Același lucru se întâmplă cu teama voastră.

  Pentru o mai mare eficiență, scrieți toate răspunsurile pe hârtie. Fă-o în fiecare zi. Re-citiți scris. Când vine dependentă să se teamă, și veți înceta să experimentați starea anxioasă, apoi să petreceți următorul ritual de distrugere finală: luați toate foile scrise și ardeți-le cu plăcere.

  Când începe lupta o fobie, apoi paralel în tine poate și chiar trebuie să fie angajat într-o suplimentare de mai multe lucruri utile.

  • Mediere. Reconcilierea cu tine.
  • Sport. Exercitarea în aer proaspăt îmbunătăți starea de spirit și să ia o mulțime de energie. Este această energie pe care nu va fi suficient pentru dezvoltarea temerile noastre. Oboseala musculară va provoca mai degrabă un somn sănătos decât teama unora care încă nu a ajuns la viitor.
  • Meditaţie. Această tehnică va ajuta să se relaxeze conștiința și creșterea numărului de gânduri rele.
  • Ascultând muzică. Acesta trebuie să fie calm și liniștit. Această lecție reduce sentimentul de anxietate.
  • preferată de afaceri. Înregistrează-te într-un cerc de gherghef. Acolo veți dobândi oameni ca-minded, și comunicare cu noi prieteni veti beneficia doar.
  Citește mai mult  Caracteristici ale practicii de tăcere și regulile de punere în aplicare sale

   Amintiți-vă că viața nu se întâmplă fără probleme. Ei au fost în trecut, acestea vor fi în viitor. Acceptați acest gând, inspira-te doar în cazul, face un airbag scaun. Acesta poate fi diverse.

   Inteleptii spun că schimbările în viață beneficiază întotdeauna.

   Ele ajuta sa scape de expediere a problemelor din trecut și a ofensat. Prin urmare, nu ar trebui să fie frică de schimbări.

   În următorul videoclip, veți învăța sfatul unui psiholog cu privire la modul de a depăși teama de viitor.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: