Totul despre ASCApes pentru femei

Totul despre ASCApes pentru femei

Mulți se pare că Askey este un concept care are o legătură directă cu viața spirituală a călugărilor, dedicându-se la o anumită disciplină, în urma mai mare obiectiv. Și este parțial judecata propriu-zis. Acesta este doar dacă numai preoții au fost persecutați în trecutul îndepărtat, astăzi fiecare persoană este familiarizată cu ei, mai ales cu reprezentantul sexual echitabil. Precis asceticienii contribuie la îndeplinirea celor mai prețuite dorințe. Askisy salva viețile femeilor care au luat probleme chiar și mici aproape de inima, de la negativ.

Ce este?

Ascape pentru o femeie – practica spirituală, care implică voluntar de auto-izolare dintr-o viață confortabilă și penetrarea în zona de disconfort. Acest lucru necesită o mulțime de efort, în caz contrar nu va fi posibil pentru a obține rezultatul dorit.

După cum spune legenda, Assasses își au originea la „Ellala“. Acest cuvânt de navigare rădăcinile grecești – „Asketes“, care înseamnă „cel care exercită“. În cele mai vechi timpuri, acest concept a aparținut pregătirea olimpicii la competițiile viitoare. Esența preparatului a fost dieta și de formare consolidate. Sportivii au trebuit să abandoneze o existență confortabilă, motiv pentru care dorința de a fi cel mai bun a crescut de mai multe ori.

Analizând cuvântul Asskz în realitățile vieții moderne, devine clar: principalele accente ale practicii spirituale sunt considerate a fi o cale de ieșire din viața obișnuită și intrarea în condiții Concretizarea, luând în considerare mai multe interdicții.

Un om care a decis să practice Ascessa nu ar trebui să sufere de inconveniente, numai pentru iertare în viața viitoare. Deci, toate etapele de învățături ar trebui să aibă loc în pace completă și umilință.

În lumea modernă, Askiza diferă în sexualitatea. Bărbații sunt specifice uneia practici tematice, și femei – altele. În același timp, cantitatea de ascet pentru reprezentanții podelei frumos este mult mai consistentă, pentru că îngrijirea femeilor nu au frontiere. reprezentantele sexului frumoase la orice vârstă ar trebui să fie bun, umil, sa oprit. Acasă taxe Ei au de a face cu manifestarea mare iubire și bucurie. Dar nu fiecare doamnă modernă poate șterge cu mâinile cu dragoste sau să facă curățenie zilnică a jucăriilor copiilor cu bucurie.

Ce sunt acolo?

Indiferent cât de trivial sună, dar majoritatea femeilor ASKSQUEZ vizează bunăstarea familiei și fericirea celor dragi. Calea spirituală a reprezentanților sexului fin este în sprijinul familiei și dezvoltarea propriei sale lumi interioare. Aproape toate lucrările zilnice ale femeilor și sunt apoase.

Nu toată lumea îi place să gătească sau să curețe, dar dacă configurați, va fi posibilă transformarea acțiunilor aparent exhaustive acestui bun.

Lista femeilor tradiționale ASKSUZ include:

 • Armonie cu mediul+
 • acul de lucru+
 • Buna conversatie+
 • Afirmații sindicale+
 • țipând înțelepciunea de la părinți, bunicii+
 • Respect pentru soțul nativ+
 • Efectuați clasele de zi cu zi cu dragoste și plăcere+
 • Îngrijirea frumuseții personale.

Multe fete moderne au o viziune conservatoare asupra comunicării cu tipii înainte de a intra în Uniunea căsătoriei. Ei predică libertatea, sperând să găsească o îngustată. Dar nu toată lumea ajunge să întâlnească dragostea vieții. Dar vârsta nu rămâne încă. Și când mâinile încep deja să coboare, atunci fetele ar trebui să gândească și să reflecte asupra problemei comunicării cu ceilalți. Dar, pe măsură ce o asistență indispensabilă va veni la căsătorie.

 • Părinţi – Armonie împotriva celor mai scumpi este cheia bunăstării adulților copilului. Dacă există conflicte constante între mama și tatăl ei, certurile, dezacordurile, în special de la el, fiica ei se va căsători și va construi o viață personală va fi dificilă. În acest caz, esențele vor fi să perceapă părinții, să scape de infracțiunea personală și de speranța de a-și face viața radical de viața mamei și a tatălui.
 • Societatea de doamnelor căsătorite vă permite să umpleți lumea spirituală a unei femei necăsătorite o aură specială, Datorită căreia devine interesantă pentru reprezentanții sexului puternic.
 • Citirea rugăciunilor și executării mantrelor vor permite construirea unui pod subțire, Conectarea lumii spirituale a unei femei cu forțe divine nelimitate, care pot fi întrebat pentru ei înșiși.

După încheierea Uniunii căsătoriei, femeile au o chestiune de naștere a copiilor. Askisa în acest caz va fi, de asemenea, indispensabilă. De la ambii soți necesită concentrația maximă asupra atingerii scopului, și anume concepția. Cu toate acestea, o femeie ar trebui să atașeze mult mai mult efort. Înainte de a începe rapid, acesta oferă o promisiune de a medita în mod regulat sau de a urma dieta corespunzătoare. Și în loc de o respectare clară a promisiunilor mele cere să-i dea copilul. Toate energiile femeii acumulate în timpul implementării promisiunii se îndreaptă spre un întreg și după creșterea fluxului pentru executarea dorinței.

  Un important pentru femeile de orice vârstă este considerat o colecție de feminitate. Fiecare reprezentant al frumosului sex vrea să rămână pentru omul său misterios special. Și acest lucru nu este atât de ușor de făcut, trăind cu un soț în același apartament. Cu toate acestea, trebuie să mergeți pe diferite trucuri, astfel încât lumina iubirii nu este estompată. Este imposibil să refuzați un om în apropiere, spunându-i un motiv specific. Este mai bine să indică faptul că, în ciuda caracteristicilor fiziologice ale organismului feminin, ea dorește, de asemenea, să-și petreacă timpul cu el.

  Răstinația feminității implică ascunderea obiectelor de igienă intimă, Postil Lenjerie de corp, să nu poarte haine babosy vechi și, în general, arata mereu curat. În ceea ce privește viața intimă, atunci când comunicarea cu soțul ei nu ar trebui să folosească cuvântul „sex“. În mod ideal, înlocuiți-l cu „proximitate“.

  Sexul ca un cuvânt seamănă cu compasiune spontană, și nu întotdeauna sentimentele partenerilor au un bar de mare. Dar apropierea poartă altceva – în Cuvântul mă simt dragoste reciprocă, sensibilitate și respect.

  • Corp. În acest caz, este vorba despre practicile de corp auscase. În multe confesiuni religioase, corpul este templul sufletului uman. Puritatea acestui templu se primesc în mod regulat sufletul. puritate internă implică tehnici de hrană spirituală, și anume respectarea posturi de curățare și de efort fizic redus.
  • Vorbire. Discursul Ascape implică o scădere a vibrațiilor negative în mediul. Este important să uităm despre bârfă, condamnare, nemulțumire. Acești factori negativi iau energia pozitiva a celor care au crescut. beneficiu imens pe această temă va aduce liniște aussis. Femeia își dă un cadru de a nu pronunța un cuvânt în timpul zilei, de exemplu. Și ar trebui să rămână la asta. După mai multe practici, reprezentantul podelei frumos se observă modul în care îmbunătățesc starea generală, creșterea energiei.
  • Minte. Ascesiunea mentală implică studiul lucrărilor literare despre oameni buni care au părăsit următorul din istoria lumii. În povestirile narative, faptele lor bune ar trebui să fie pictate, dragoste pentru alții. Astfel, citirea analizează viața și viața unei persoane bine-cunoscute, constată în mod independent deficiențele cu care ar trebui să funcționeze.

  Ce impact este furnizat?

  Orice auxă feminină trebuie să aibă un rezultat, să aducă fructele dorite. Budiștii pretind: Dacă efectuați totul corect și dintr-o inimă curată, va fi posibilă arderea karmei negative, procesați energia grosieră într-un benefică, obțineți o binecuvântare spirituală.

  Înțelepți sunt încrezători că există o lege a universului de schimb obligatoriu. Dacă o persoană dă ceva, adresându-se în timp ce se confruntă, va primi cu exactitate compensații. Și nu numai că este vorba despre curățarea corpului și a sufletului, ci și despre remunerația cerească, care poate fi exprimată într-o căsătorie de succes, nașterea unui copil, fericirea familiei și multe alte lucruri.

  Principalul lucru este să ne amintim că calitatea premiului primit depinde în întregime de profunzimea acumulativă.

  Cui se va potrivi?

  La vederea unei persoane de succes, fiecare vine în minte gânduri diferite. Unii văd în talentul IT, alții – potențial creativ, iar alții sunt încrezători că a lucrat foarte mult. Dar, de fapt, totul arată oarecum diferit. Oricine poate obține succes, practicând Aques regulate. Iar unii au obținut deja dorința dorită, în timp ce alții gândesc doar.

  Multe persoane celebre conduc un stil de viață activ, trăiesc în conformitate cu regimul planificat, stau pe o dieta sau pur și simplu să introducă anumite restricții în dieta, participa la training-uri psihologice. Numai acest lucru nu este făcut pentru a sprijini o figură frumoasă și de sănătate bună – acești oameni, în principiu, ar putea sta deja pe atins, înota în bogăție și lux. Dar ei încă merge mai departe, punând noi obiective.

  Pe baza acestui fapt, devine clar: Practica Askisa se potrivește tuturor și toată lumea. Acest lucru este valabil mai ales a femeilor moderne, care doresc să fie primul care să fie la locul de muncă și acasă. Cu toate acestea, la locul de muncă este necesar să se arate unele calități, și la domiciliu – un pic altele.

  Micul Chitrijan – și soțul crede că el este capul familiei, atunci când el conduce de fapt, soțul.

  Cum se face?

  În primul rând, trebuie să alegeți practica pe care trebuie să urmeze în viață. Această alegere ar trebui să fie singura, deci este important să se organizeze priorități.

  Astăzi, multe scripturi sacre spun că o persoană ar trebui să se trezească și să se ridice la un răsărit de soare. Dar acest asape nu este potrivit pentru toată lumea. Unul nu permite un program de muncă și alte obstacole vor fi forța naturală. Același lucru este valabil și pentru foamete, care este scris în diferite publicații moderne pentru femei. Aceasta este o sursă serioasă. După 2 zile de foame, fermecătorul reprezentant al sexului fin va fi real Fouria.

  Este important să vă amintiți, asumarea nu ar trebui să aducă suferință. Practica este obligată să fie însoțită de plăcere, chiar dacă este atașată o mulțime de eforturi.

  Alegerea unei ascete adecvate, dușul unei femei este umplut cu entuziasm. Și acum prima zi are ca scop studierea literaturii, datorită căreia va fi posibilă să decideți cum să vă schimbați viața. De exemplu: planificat jogging dimineața, post-de zi cu zi, meditație, gimnastică. Deci, trece o săptămână, apoi una mai mult. Se simte oboseala puternica, dar rezultatele din asksu nu sunt vizibile.

  Pentru a obține efectul, ar trebui să creați un anumit stimulent, similar cu bugetul monetar. Ar trebui să fie susținut că plata pentru fiecare probă și meditație este plătit, de exemplu, 1500 de ruble. Puteți începe chiar și un notebook pentru plăți virtuale pentru a venitului Calculeaza mai târziu. În acest caz, instruirea se va scurge mult mai plăcută, ca taxa pentru ei, chiar și în va avea loc imediat echivalentul virtuale. Dar când încalcă regulile pentru a scrie în afara sumelor de penalizare.

  Persoana este conceput pentru acest principiu, că banii chiar virtuale stimulează. După ceva timp, devine clar că practica acumulării ascetice este un anumit echilibru de acumulare a energiei, care este folosit pentru a atinge obiectivul.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: