Viața după trădare: Cum să se comporte și este posibilă păstrarea relației?

Viața după trădare: Cum să se comporte și este posibilă păstrarea relației?

Toți soții doresc o loialitate absolută de la partenerul lor. Din păcate, pasiunea trecătoare poate încheia trădare. Este în valoare de vedere mai detaliat de ce se întâmplă trădare, ce consecințele lor, cum să găsească puterea de a supraviețui situația, este ușor să se întoarcă încrederea partenerului și să continue la relațiile de familie construi.

De ce trădare apare?

Esența de trădare este incapacitatea de a pune în aplicare pe deplin o persoană în familie. adulter Promovarea este cel mai adesea prestate de următorii factori:

  • hormoni de înregistrare – Fiziologie+
  • Dorința de soi (un fel de experiment) – curios să știe cum să facă sex cu o altă persoană+
  • nemulțumire în nevoile de bază.

Care, atenție, dezmierdare, sensibilitate in relatii nevoie de doua jumatati de cuplu căsătorit. Omul este important să se simtă că el îl iubesc. Viața și viața de zi cu zi sunt atât de suptul încât mai puțină căldură și atenție merge la un iubit-o. sentimente Forky și licitație, treptat, se estompeze. De multe ori, viața intimă se reduce la procesul mecanic. Romantism și înțelegere asupra timpului dispare. Conflicte, certuri, scandaluri pentru cea mai mică ocazie de împingere o persoană pentru a găsi un „suflet înrudit“ de pe partea. Nu ultimul loc ocupă o tăcere rău, în care se pare că soții vor avea de suferit cu greu reciproc.

momente de criză cad pe 3, 7, 14, 21 de ani de viață. Necesitatea de a fi vrednicie a depăși etapa de formare a familiei, nașterea copiilor, în creștere lor. Pe relația dintre soți afectează sindromul de cuib gol: copiii au crescut și a plecat din casa tatălui. Părinții poate descoperi brusc că au fost asociate doar de copii. Au devenit nimic pentru a vorbi despre, interesele au fost separate. Cauzele de pensionare frica de îmbătrânire. Vreau să ți dovedești că nu sunt vechi încă. Caută aventura cu tanara special exclus.

Important! Astfel, există două motive principale pentru infidelitate căsătorit: voință slabă a partenerului, incapacitatea de a rezista tentației și lipsa de înțelegere reciprocă între soți.

Efecte

trădare Casatorit se întâmplă ca o explozie a unei bombe atomice. În primul rând, împreună cu blițul, luminos și pauzele de lumină caldă, iar apoi devastarea completă vine. Un câmp mort rămâne în jurul valorii de, frasin. Inima și sentimentele de schimbat complet arse. De multe ori trădare situaționale întâmpla. Din cauza anumitor circumstanțe, acest lucru sa întâmplat o dată. Soțul greșit este interesat de păstrarea familiei, el experimentează vinovăție și rușine incredibil, așa că încearcă să se ascundă trădare cu toată puterea lor.

Dar partenerul aflat despre ea. infidelitatea Casatorit percepută ca o trădare a secretele iubirii lor. Gelozia, furie, supărare este roadere sufletul pereche. Este imposibil de justificat josnicie. Trust distruse. Chiar prima dorință care au apărut după știri neplăcute este de a rupe relația imediat. Stima de sine a partenerului, care începe convulsiv să caute motivul pentru sine. Fosta viață nu va mai. Necesitatea de a face o mulțime de efort, astfel încât scăpa de eroarea nu distruge familia. Cuplu ar trebui să câștige puterea să treacă prin teste și să ajungă la un nou nivel de relație.

Cum de a supraviețui?

După schimbarea situației, relațiile de familie pot salva și au nevoie. Cel mai dificil de a ierta și din nou încredere într-o persoană care ai făcut, care a făcut un act capabil să distrugă dragoste, distruge legăturile de familie. Puteți uita, ierta, dar viu, deoarece nu va funcționa înainte. În relațiile nu mai sunt probleme. fericire de familie în casă se va întoarce în curând.

Dacă ați schimbat, nu ar trebui să se angajeze în auto-vacanta. Nu este nevoie să facă acuzații, plângeri la un partener. Într-o iluminare a furiei, puteți vorbi multe cuvinte suplimentare, ceea ce va afecta mai târziu relația dvs. Încercați să răspundeți la întrebarea de ce sa întâmplat trădarea. Disperare, răniți de sângerare pe inimă, experiență, confuzie condusă de o persoană deprimată. Poți să plângi, dar liniștit, fără martori.

Cel mai bine este să căutați ajutor unui psiholog familial. El va ajuta ieși din depresie. Ar fi frumos pe Internet pentru a alege forumul potrivit și pentru a discuta acolo incognito. Întrebarea va fi rezolvată numai de doi: soț și soție. Terțe părți nu au nevoie să atragă o situație. Nu toți prietenii știu cum să păstreze secrete și să dea sfaturi încântare. Este necesar să se facă un efort maxim pentru a nu injecta copiii. Divorțul din familie le pune o vătămare gravă cu care psihiaoșul copiilor este greu de făcut. Problemele tale personale nu ar trebui să le atingă.

Incredibilul Trădarea a adus durere incredibilă și vinovatul însuși. Situația va trebui să ia, indiferent cât de dificilă. Acesta este un fapt credincios. Nu întoarceți timp pentru a inversa. E greu să faci față sentimentului de vinovăție. Există o teamă de a pierde o familie. Uneori o persoană începe să se urăască.

Dacă cuplul a trăit în căsătorie civilă, se recomandă legitimarea imediată a relației. Dacă căsătoria nu a fost încoronată, atunci asigurați-vă că treceți prin misterul nunții. O persoană nu va putea rămâne la fel după nuntă. Oamenii ortodocși sunt de preferință vizitați de întreaga familie pentru a vizita templul, a face sacramentele de mărturisire și de comuniune. Vizitele comune ale templului vor ajuta la supraviețuirea durerii, de a uni familia, de a iubi reciproc mai puternic decât înainte.

Cum să faci și să trăiești împreună?

În cazul infidelității voastre, soția sa se comportă după trădare ar trebui să fie foarte răbdătoare. Trebuie să fie pregătiți pentru reacția rapidă a partenerului. Dă-i ocazia să izbucnească omul din emoțiile sale. Va trebui să obținem o răbdare mare pentru a face plâns, reproșuri, împrăștiați lucruri, arderea fotografiilor comune. Mult mai rău dacă jumătatea ta închisă în mine, nu vrea să vorbească cu tine și să afle. Aceasta nu înseamnă indiferența față de situație. Partenerul și-a ascuns profund sentimentele și emoțiile, iar durerea mintală devin și mai puternică.

Reunificarea instantaneu nu se va întâmpla. Nu este nevoie să dezlănțuiți o conversație la partener. În această situație, nu ajutați cuvintele, ci acțiunile. Va trebui să reluăm perioada de curte, să exercităm o atenție sporită. Dar nu trebuie să-mi vărsați soția de daruri și flori scumpe. În totul trebuie să fie o măsură, altfel puteți obține rezultatul opus. Trebuie să se conformeze faptului că viața dvs. comună se va schimba dramatic. Prima dată când jumătate va fi dificil să vă transferați să vă sărutați înainte de a pleca la muncă, călduros să zâmbiți și mai ales pentru a face sex la fel ca înainte. Relațiile reci sunt oferite pentru o vreme. Nu forțați evenimentele.

Dacă v-ați schimbat, atunci nu vă căutați în nici un fel partenerul sexual pentru a vă răzbuna soțul sau soția. Se va agrava doar și nu o situație ușoară. Este mai bine să ne gândim cum să nu vă înrădăcinezi ofensat în suflet, să aranjați prioritățile corecte pentru a înțelege că, în prezent, este mai important: iubirea pe termen lung, copiii comuni, planurile generale, prietenia puternică sau pasiunea partenerului Flee. Este necesar să ascultați persoana nativă, să înțelegeți ce avea nevoie, ceea ce lipsește. Va trebui să dea toată familia, foarte mult să lucreze la relație. În nici un caz nu ar trebui să fie reproșată, iar în certuri să-și amintească faptul de trădare. Este recomandabil să încercați pentru totdeauna să aruncați acest eveniment neplăcut din capul meu.

Ar fi frumos să călătorească pentru a se odihni, petrece o sesiune de fotografii comune. Vizitarea sala de gimnastică, o facilitate sportivă accesibilă contribuie la consolidarea împreună. Activitatea activă obișnuită în afara apartamentului va ajuta la salvarea familiei. Ar trebui să vizitați parcuri, muzee, teatre. În organizarea de agrement de familie, trebuie să implicați copii. Seara este recomandabil să adunați toată familia, discutați. Orice lucrare comună este familia de fumat.

Este posibil să returnați încrederea?

Înțelepciunea va fi obligată să restabilească încrederea distrusă. Este ușor să înveți să crezi persoana mea iubită. Orice întârziere la locul de muncă va determina o suspiciune tolerantă a sufletului. Trebuie să începem o relație de la zero – învață din nou să vă iubiți reciproc. Pierderea trupului bărbat arată ca un copil ofensat. Imperiditate, vulnerabilitate, capriciozitate – condiție normală și naturală. Infidelitatea a rănit mândria partenerului. La un moment dat, încrederea este imposibil de restabilit. Toate la timpul lor. Este necesar să se ofere unei persoane să înțeleagă că cel vechi rămâne în trecut. O nouă etapă începe.

Este necesar să creștem semnificația jumătăților dvs. Este recomandabil să-i convingem soția în faptul că rivalul o pierde în toate privințele. O serie de acorduri ar trebui adoptate. Este mai bine să evitați neajunsuri și ieftine. Toate suspiciunile sale ar trebui să raporteze imediat. Următoarele condiții vor contribui la returnarea încrederii:

  • Încercând o distanță pentru o vreme+
  • Furnizarea de parole voluntară, jumătatea lor+
  • Spațiul partener de îngustare parțial: Verificați e-mailurile, jurnalul, telefonul, rețelele sociale+
  • Eliminarea tuturor contactelor suspecte în prezența celei de-a doua jumătăți.

Dacă trădarea căsătorit sa întâmplat la locul de muncă, și partenerul de dragul păstrării familiei renuntat, atunci un astfel de act cu siguranta cauza încredere jumătăților sale. Verificați timp trebuie să fie completate după iertarea finală a soțului. Înapoierea spațiului personal Partner nu are nevoie de întârziere pentru o lungă perioadă de timp. După ce testul a trecut, relațiile de familie sunt restaurate și consolidate.

Sfaturi pentru psiholog

Dacă ați schimbat soțul, nu ar trebui să se grăbească de la o extremă la alta. Prima dintre ele este dificil să facă față cu probleme, este aproape imposibil, deci va trebui să divorțeze. Sau a doua extreme – el dispare fără mine, și l-am iubi – lăsat să plece, nimic teribil, într-un fel supraviețuitor. Nu luați o soluție rapidă. Trebuie să aștepte atunci când stresul va trece și veți începe să se gândească sănătos și judiciare. Nu asculta acei prieteni, prieteni și rude care vorbesc despre expulzarea imediată a jumatati incorecte.

Scandalurile se agravează doar situația. iertare rapidă poate aduce jumătate la ideea că nimic nu teribil sa întâmplat, puteți continua în același mod. Nu încercați să se toarnă în băuturile alcoolice de munte. Nu dau seama detaliile unei conexiuni intime, în caz contrar situației de fapt poate fi dezvăluit, după care reconcilierea nu vor fi corecte. Nu căuta întâlnire cu o persoană care sa dovedit a fi rivalul sau rival. Acest lucru este mai mică decât demnitatea ta. Mai ales nu încercați să insulta sau umili o persoană. În final, partenerul tau pentru un motiv ales-.

Dacă un om în seara cu locul de muncă salută soția văicări și nemulțumit, el începe să-l compare cu alte femei. Dragostea adevărată în familie apare ca urmare a muncii de zi cu zi persistente. pasiune și iubire inițială, treptat, se estompeze. Pentru a schimba, ei vine treptat un sentiment profund, ceea ce contribuie la umplerea iubirii adevărate a întregului spațiu de familie. Atunci când există iubire, pace și consimțământul în familie, o schimbare a priori este imposibilă.

Dacă trădare a reușit să se ascundă, dar sunt foarte chinuit de conștiință, trebuie să găsiți puterea în tine sincer pocăiți. Poate că acest lucru se va întâmpla cu mărturisirea în templu. Numai pocăința originală va ajuta sa scapati de remușcări. Prin urmare, acest episod să taie din memoria sa. Este necesar să se evite cu atenție repetarea situației.

Despre cum să supraviețuiască trădare și salva familia, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: