20 de produse cu Aliexpress pentru starea de anii de Anul Nou

20 de produse cu Aliexpress pentru starea de anii de Anul Nou

Anii noi sunt în curând! Trebuie să o întâlniți frumos și luminos! Vreau deja să vină cu cineva care daruri pentru a da. Idei pentru starea de spirit de Anul Nou apar de la sine după citirea descrierii mărfurilor de Anul Nou propuse.

Anticiparea de vacanță, așteptarea lui este adesea superioară emoțiilor. Prin urmare, nu este necesar să vă refuze plăcerea de a vedea pregătirea pentru venirea anului nou! comerț festiv a început deja, nu refuzați plăcerea de a sărbători distracție de vacanță și luminos, împreună cu AliExpress, unde puteți comanda ceva care de vacanță a devenit de neuitat!

Aici este un pom de Crăciun elegant pentru o vacanță la noi … umple casa atmosfera de sărbătoare de Anul Nou!

1. Carpete pentru pomul de Crăciun

copac frumos Crăciun – decorarea principală a casei festive. De multe ori, îmbrăcat copacul în sine, ne uităm dacă pentru a decora spațiul de sub ea. Ascunde suportul, firele de ghirlanda și de a determina locul de cadouri folosind un minunat de Anul Nou mat. O astfel de soluție este un foarte original, merită să ne amintim decorul din trecut sub formă de lână și foi, ca o parte se întinde pentru a pune mărfurile în coș!

Preț – de la 258 ruble.

Cumpără

2. decor din lemn pe pomul de Crăciun

Cea mai plăcută tradiție pre-vacanță – să obțină cel puțin una sau două noi jucării de Crăciun în fiecare an. Astăzi, în modă, tendințele naturale, astfel încât lucrul elegant din copac se va potrivi cu siguranță în decor solemn. Nu puteți face griji că se va rupe, astfel încât, chiar dacă în casă sunt plin de copii, dobândesc îndrăzneală compoziții spectaculoase cu căprioare și alte personaje tematice.

Citește mai mult  Ce să dea un copil la șase luni?

Preț – de la 37 de ruble.

Cumpără

3. Jucărie pe pomul de Crăciun din tesatura

Un alt mod de a luminoase și în condiții de siguranță a regla Frumusețe Anul Nou – Soft Fabric Jucarii. claus Funny Moșule, oameni de zăpadă, urși și alți eroi din basme de Crăciun pot fi agățate pe pomul de Crăciun sau de a le decora. În orice caz, va fi foarte neobișnuit și frumos

Preț – 64 de ruble

Cumpără

4. Pacul de Crăciun din lemn

Vacanță cu atât mai mult, cu atât mai bine! Adorabilul copac de Crăciun din lemn va deveni decorarea perfectă a desktop-ului dvs. la timpul de vacanță. Puteți să-l puneți pe masă copilului, pe raft, la sfârșitul nopții – oriunde, mini-pictura turnată va fi peste tot pentru a crea starea potrivită!

Preț – 124 ruble

Cumpără

5. Fettra Tree

Dacă există copii în casă, arborele tradițional nu poate fi cea mai bună alegere pentru decorarea acasă. Frumos și luminos simțit pomul de Crăciun va avea de a face cu copiii, principalul lucru este complet sigur! Este posibil să fie poziționată astfel încât copiii să se poată atinge și să joace o provocare cu un simbol festiv. Decorarea unui astfel de copac de Crăciun poate fi încredințată în siguranță de copii!

Preț – 707 ruble

Cumpără

6. Amuzant santa

Ce vacanță poate fi fără proprietarul său – Santa Claus? Scara de suspensie cu o multitudine de bătrâni magici pot fi plasați oriunde – în camera de zi, în camera de zi, coridor. Figurile de blocare vor fi aduse la motive de interior fabulos, magic.

Preț – de la 230 de ruble

Cumpără

7. Caz pe mâner

Lucrurile plăcute mici capabile să creeze starea potrivită nu este mai rău decât copaci de Crăciun: suficient pentru a purta mânere pentru acoperirea tematică a frigiderului. În același mod, puteți decora ușa cuptorului, dulapurile de bucătărie – totul depinde de imaginația dvs.

Preț – 348 ruble

Cumpără

opt. Prosoape

Dacă doriți să vă bucurați cu adevărat de atmosfera festivă, să o creați în întreaga casă, să nu existe camere în care nimic nu seamănă cu un eveniment în curând. Prosoape de mână cu motive de Crăciun vor fi o baie foarte decorată! Apropo, acesta este un dar minunat util, va trebui să facă cu orice amantă.

Citește mai mult  SCRIPTUL DE BATHER PENTRU FEMEI

Preț – 278 de ruble

Cumpără

nouă. Lămpi din lemn

LED House Lodge – Cel mai bun festiv Pagina de decorare. Incredibil confortabil, elegant realizat, acesta va încânta ochiul chiar și pe timp de noapte. Acesta poate fi pus pe raft, dar puteți atârna pe pomul de Crăciun sau de mânerul dulapului. Lucru luminos va crea un sentiment de un miracol rapid.

Preț – de la 157 ruble

Cumpără

zece. tren de Crăciun

Acest martisor va avea cu siguranță să gust pentru copii! Deși, probabil, nu există un singur adult, care nu ar vrea să devină un copil în timpul Anului Nou. tren de Crăciun dintr-un copac cu jucării amuzant, spectaculos pictat și luminos, se va găsi cu siguranță o utilizare în copii și după sărbători!

Preț – de la 278 ruble

Cumpără

unsprezece. Etichetele de pe ferestre

Fereastra Decorul este extrem de popular, pentru că vă permite să creați starea de spirit din dreapta a casei, chiar dacă vă aflați în afara ei! A se vedea cât de confortabil și la aspectul festiv autocolante decorate ale ferestrelor, într-o astfel de casa pe care doriți să se întoarcă rapid, plonjați în atmosfera lui de Crăciun. Această fereastră este capabil de a ridica starea de spirit a trecerii în orice îngheț!

Preț – de la 100 ruble

Cumpără

12. Case pe perna

Arunca perne canapea pentru vacanță! Un astfel de decor amuzant va ridica cu siguranta gradul de starea de spirit de Anul Nou pentru toate gospodăriile. pillowcases tematice din in și bumbac va dori cu siguranta invitatii, deoarece acestea sunt atât de rafinat și elegant!

Preț – de la 173 ruble

Cumpără

13. Lumânări

Chiar și masa cea mai modestă va decora incredibil de lumânări de Crăciun luminoase! Ele pot fi aprinse pentru a crea o atmosferă romantică și magie, și puteți pur și simplu admira figurine frumoase mici.

Preț – de la 140 de ruble

Cumpără

paisprezece. Cazul pe partea din spate a scaunului

Aveți posibilitatea să te îmbraci pentru vacanță nu numai membrii familiei, mobilierul are nevoie, de asemenea, un design solemn. Suficient pentru a pune pe scaunele roșii capace cu un model de Crăciun, astfel încât casa a achiziționat o încadrare luminată și nouă.

Citește mai mult  Lista cadourilor pentru Anul Nou în valoare de până la 1000 de ruble

Preț – 172 ruble

Cumpără

15. Santa Hat pe ochelari

Reuniunea de Anul Nou fără șampanie este pur și simplu imposibil de imaginat! De la sine, ochelarii cu vin spumant arată festiv și eficient. Și dacă le adăugați accentul tematic sub formă de pălării roșii – se dovedește doar luxos

Preț – 102 ruble

Cumpără

16. Cazuri pentru tacâmuri

Puneți furci, linguri și cuțite în buzunare speciale de Crăciun. Această mică nuanță va forța imediat tabelul să se trezească complet magic, vopsele festive! Oaspeții și gospodăriile vor fi în admirație.

Preț – de la 18 ruble

Cumpără

17. Purtați o sticlă

Costum pentru alcool festiv este un ghinion care poate decora incredibil masa. Dacă aveți de gând pentru o vacanță pentru a prezenta pe cineva o sticlă de vin, șampanie sau coniac ca un cadou, asigurați-vă că pentru a decora o sticlă într-un caz de Crăciun.

Preț – de la 122 ruble

Cumpără

optsprezece. Servirea servetele

Chiar dacă nu intenționează să se întâlnească un nou an cu oaspeții, nu este un motiv pentru a trata o servire după mâneci. Familia ta va fi fericit daca o cina festiva va avea loc la masă, frumos decorate în stil de Crăciun. Doar nevoie pentru a pune luminoase servetele care servesc pe masă!

Preț – 386 ruble

Cumpără

19. Sosete cu atmosfera de vacanță

Cald, șosete ușor de reținut cu noi teme de Anul-Crăciun se potrivesc perfect în atmosfera sărbătorilor și ideale pentru ședințe foto în pomul de Crăciun! Cute șosete pot fi cumpărate de către toți membrii familiei – de ce nu? Copiii vor fi încântați!

Preț – 41 Ruble

Cumpără

douăzeci. Recuzita pentru fotografia de Anul Nou

Nu contează dacă planificați un fotoset în studio sau doriți să faceți fotografii acasă, astfel de decorațiuni distractive vor avea cu siguranță nevoie! Imaginați-vă cât de mult puteți crea fotografii distractive cu aceste pălării, ochelari, mușchi și coarne!

Preț – 104 ruble

Cumpără

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: