Adolescent de naștere: Idei interesante Celebration

Adolescent de naștere: Idei interesante Celebration

Nu orice adolescent știe cum să-l sau ea a vrut să sărbătorească ziua lui. Din aceasta, desigur, nu mai ușor și părinți, pentru că de multe ori nu primesc un răspuns la întrebarea de la copiii lor. Unii dintre adolescenți nu le place să atragă atenția excesivă din exterior, alții, dimpotrivă, doresc să fie în epicentrul tuturor evenimentelor de pe orice vacanță. În multe privințe, de caracterul unui adolescent, preferințele și dorințele sale și va depinde de celebrarea. detaliu Apoi se va face cunoștință cu idei interesante pentru celebrarea ziua de naștere a unui adolescent, ia în considerare normele de organizare vacanță, concursuri și jocuri, și, de asemenea, face cunoștință cu scenarii de-a gata.

Regulamentul de organizare a sărbătorii

Pentru vacanța de sigur, primul lucru este, primul lucru, despre ceea ce nu trebuie să uităm înainte de organizarea sunt preferințele copilului dumneavoastră. Numai după ce a ascultat ideile și așteptările sale ar trebui să meargă la etapa inițială a pregătirii celebrării. Se întâmplă adesea că copilul nu dorește o vacanță luxuriantă, la toate, care impun părinții ei. Acest moment trebuie să fie luate în considerare, deoarece adolescent ar putea dori pentru a apela doar câțiva prieteni.

Pentru a organiza o petrecere în mod corespunzător, este foarte important să-l plătească în mod corect. Nu renunta la ajutor în cazul în care cineva de la rude și-a exprimat dorința de a ajuta în organizarea sărbătorii.

Inițial, este important să se determine toate momentele financiare, și, de asemenea, gândiți-vă la bugetul aproximativă. Este în valoare de gândire despre și de a scrie în jos cât de mult bani vor fi cheltuite pe produse alimentare, decorațiuni interioare, mici cadouri pentru oaspeți, în cazul în care sunt organizate concursuri, și, de asemenea, nu uita posibil alte deșeuri concomitente. Desigur, adolescenții iubesc diverse fast-food și alte produse alimentare nu destul de util în funcție de tipul de chips-uri. De obicei, aceste tratează nu bate pe portofel pungă, dar în ultimii ani, este relevant pentru a comanda diferite baruri kendy pentru copii și drepturile de autor pentru vizitatori, care pot face într-o cantitate decentă.

Zi de nastere adolescent poate avea loc la domiciliu, în apartament sau aranja într-o instituție. De multe ori, vacanțe acasă, cu costuri mai ieftine cu cele care ar trebui să plec. Această întrebare este cel mai bine pentru a discuta direct cu viitorul sala de naștere, având în vedere masa de caracteristici și să ia în considerare bugetul familiei.

După bugetul aproximativă este compilat și selectat un loc pentru a efectua, trebuie să vă mutați la lista invitatilor. Este necesar să se elaboreze un viitor de familie sau de ziua de nastere ziua de nastere. Multi experti recomanda întotdeauna să conta pe mai multe mai multe persoane, deoarece pentru adolescenți, prietenii pot veni prieteni neplanificat.

Un punct important în organizarea Adolescența este alegerea datei și orei.

din pacate, Nu este întotdeauna ziua de naștere a unui adolescent poate veni pe o zi off, ceea ce înseamnă că nu toți prietenii pot veni din cauza anumitor circumstanțe. În cazul în care oaspeții sunt un pic, este de dorit să ceară fiecare invitat sau de către părinții lor, va fi convenabil pentru o anumită zi pentru a vizita ziua de naștere, în special pentru cele și rude ale adolescentului dragi. O decizie interesantă pentru oaspeții de alertă pot fi felicitari sau invitații electronice.

Alegeți un loc

Conduceți ziua de naștere a adolescentului și în interior și în aer liber. A doua opțiune este perfect potrivită dacă rămâneți într-o casă privată, dacă vă permite să faceți vreme bună. in afara de asta, În cazul în care copilul vrea într-adevăr să-și petreacă ziua de naștere în natură, dar familia locuiește în apartament, puteți închiria întotdeauna un chioșc ieftin în parc sau stabilit pe o terasă de vară confortabilă într-o cafenea.

Ziua de naștere de casă în felul său confortabil, în plus, mulți adolescenți nu minte își petrec vacanța lor mult așteptată în zidurile iubitei sale case sau apartament. Principalul lucru este că nimeni nu le-a distras în timpul sărbătorii și nu a deranjat, așa că atunci când alegi un loc într-o casă sau un apartament pentru o vacanță, este recomandabil să se ocupe de camera în care vor fi părinții, să nu interfereze cu o petrecere. Dacă muzica din loc este tare, este recomandabil să avertizăm despre acești vecini.

În cazul în care partidul va avea loc la domiciliu, de vacanță pot fi aranjate în camera de zi sau în sala. Este de dorit ca sala este spatioasa, iar aceasta ar putea fi organizate mai multe zone. Fetele, de exemplu, dragoste pentru dans, în timp ce băieții de multe ori nu te deranjează să joc consola. Pentru toate aceste divertisment ar trebui să existe un loc.

În plus, nu ar trebui să uităm de loc pentru a se potrivi tratează, precum și zona de recreere.

Partidul subiect

În ultimii ani, partidele tematice pentru adolescenți au fost foarte populare, ele vor include o mulțime de lucruri interesante. De exemplu, petrecere tropical cu costume originale și cocktail-uri delicioase sau de vacanță în stil pirat.

Luați în considerare unele dintre cele mai căutate subiecte festive pentru fete și băieți în adolescență.

 • Partidul american. Mulți adolescenți iubesc teme americane, și, prin urmare, unele dintre ele vor aminti, probabil, o astfel de petrecere. Pentru o zi de naștere în stil american este în valoare de alegere buna muzica americana, se va face cu ușurință ajutor viitor băiat ziua de naștere. Ca un atribut interesant de vacanță, un tort festiv cu steagul american poate fi prezentat, dar invitațiile de partid pot fi decorate ca bilete la America de.

În general, nu există nici un cadru și restricții, principalul lucru este de a oferi voia fanteziei copilului său. Oaspeții se pot oferi, de asemenea, un cod vestimentar specific.

 • partid Militari stil va avea, probabil, să gust băieți adolescente. Pentru a crea o astfel de vacanță este foarte important de a alege atributele corespunzătoare. Oaspeții, de exemplu, pot veni în militarii corespunzătoare. Pentru vacanță, puteți organiza o masă foarte bună cu bunătăți, care pot fi, de asemenea, decorate într-un stil militar.

Teenage Boys vor aprecia cu siguranță tot pregătirea celebrării, mai ales dacă li se oferă concursuri și jocuri interesante.

 • Mulți adolescenți pot aprecia ziua de naștere în stil italian. O astfel de partid tematică este relevantă atât pentru fete, cât și pentru băieți. În plus, petrecerile de stil italian sunt foarte populare în ultima vreme. Ca un tratament pentru adolescenți, puteți găti sau comanda o pizza delicioasă, precum și pentru a servi deserturi tradiționale italiene pe masă.

Decorarea camerei în tema italiană nu va fi dificilă, de la cele mai simple și mai accesibile decorațiuni pe care le puteți cumpăra bile în culoarea pavilionului italian.

 • De asemenea, adolescenții vor fi cu siguranță capabili să evalueze petrecerile în stil super-ero. Unii părinți pot spune că acest stil este relevant pentru copiii mici, totuși, nu este așa, deoarece o petrecere în acest stil este populară chiar și în rândul tinerilor mai în vârstă. De obicei, o parte în acest stil presupune prezența unui cod specific rochie fantastică, atributele unice și o masă festivă original, cu un simbolism al super-erou selectat.

sunt considerate cele mai populare imagini de supereroi: Spiderman, Batman, Captain America, Femeia pisică și Supergel.

Părinții pot oferi băieți pentru a organiza o petrecere în stil cowboy sau „de vacanță în jurul lumii“, Dacă un copil și prietenii săi sunt interesați de călătorie. Adolescentele va avea, probabil, să guste o petrecere într-un stil pijama sau în stilul salon de infrumusetare.

Cele mai bune concursuri și jocuri

Pentru a distra copiii acasă în vacanță cu ocazia o zi de naștere, se recomandă să se pregătească amuzante și interesante concursuri în avans, precum și ia în considerare care deține o varietate de jocuri.

Băutură

Piting jocuri și concursuri permit adolescenților să reînvie și să nu deranjeze în timpul meselor. Ele sunt deosebit de relevante pentru companiile distractive. Concurență la masă cu litere. În prealabil, literele alfabetului pe carduri sunt adăugate în avans sau pur și simplu scris pe hârtie. Cutia este transmisă în rândul tuturor oaspeților, toată lumea ar trebui să-și scoată scrisoarea din cutie și apoi să o numească cât mai multe cuvinte în 60 de secunde. Cine va numi majoritatea tuturor cuvintelor pe o scrisoare dată, el va câștiga.

Dacă partea adolescentă este intelectuală, iar toți oaspeții adunați sunt interesați de un fel de subiect, de exemplu, un film sau literatură, atunci le puteți oferi un concurs amuzant. Pentru a face acest lucru, pe foile de hârtie ar trebui să scrie numele caracterelor personajului sau, de exemplu, actorii celebri. Apoi frunzele ar trebui să fie pliate într-o cutie și să înceapă trecerea. Toți cei care au ales o bucată de hârtie ar trebui să încerce să prezinte eroul, al cărui nume este scris pe o bucată. De exemplu, adolescenții pot scrie numele lui Jack Sparrow din Piratii din Caraibe, și apoi încercați să-l înfățișeze.

Acest joc poate fi, de asemenea refacute, și ca personaje iau animale, înfățișând-le chiar mai distractiv.

Mobil

Una dintre cele mai simple și, în același timp, concursuri interesante este „Lopney Ball“. Pentru joaca pentru copii, acestea ar trebui să fie împărțit în două echipe, părinții pot fi ca un juriu. Fiecare copil în mâinile sale ar trebui să fie o minge, pe echipa, copiii trebuie să se încălzească bilele inamicului. O echipă va câștiga, care are mai multe bile.

„Jocul cu un scaun“ este una dintre cele mai comune și simplu, deoarece acesta poate fi jucat acasă și în curte. Scaune pus în jurul valorii, dar unul mai puțin decât numărul de jucători, și apoi să includă orice muzică. La echipa toți adolescenții ar trebui să stea pe scaune, și care nu au avut timp, el cade, după care un alt scaun este curățat. Joaca la ultimul jucător rămas.

„Se joacă cu mere plutitoare”. Pentru ea, este necesar să obțineți apă în două tancuri mari și să punem mere în ele, adolescenți pentru a împărtăși două echipe. Merele ar trebui să fie în numărul de adolescenți. Pe semnal sau când porniți muzică, copiii trebuie să-și prindă merele fără să-și folosească mâinile. Echipa care va prinde cele mai multe fructe va primi un premiu.

Dacă ziua de naștere este ținută într-o casă mare, atunci ca un joc interesant, adolescenții pot juca ascunde și pot căuta.

Astfel încât cei care au pierdut în concursuri nu sunt frustrați, deoarece copiii sunt diferiți, ei pot oferi bonusuri de stimulare, cum ar fi bomboanele. Iar câștigătorii dau ceva mai valoros, de exemplu, jucării.

Exemple de script

Găsiți un scenariu rece pentru ziua de naștere a adolescentului nu este întotdeauna ușor, dar vreau să petrec vacanța cu succes că amintirile bune rămân nu numai la un copil, ci și oaspeți. Script-ul de vacanță vă permite să acționeze organizat, nu pierde nici detalii.

Ca lider pe fundul nașterii, pot exista frați mai mari și surori sau părinți.

Scenariul №1

 • Felicitare de naștere sau de naștere. Poate fi versetul de citire sau de orice alt discurs introductiv în onoarea adolescent.
 • Greeting toți oaspeții. Trecerea la sărbătoare.
 • Cuvântul de naștere (opțional), invitație la un concurs și joc.
 • După concursuri, adolescenții pot fi oferite dulciuri și cocktail-uri non-alcoolice, precum și vizitarea zonei de dans în cazul în care este organizat.
 • Competițiile sunt recomandabil să se facă nu unul după altul, dar le alterna cu o sărbătoare, astfel încât copiii să aibă timp să se relaxeze. Rezumând concursuri se poate face după fiecare dintre ele, predarea cadouri.
 • La finalizarea tuturor competiții, scene și jocuri, puteți face un tort festiv, o lumânare pe care o familie ziua de nastere sau de un băiat ziua de nastere va sufla. În cazul în care se organizează o photowon, fotografiile pot fi efectuate atât în ​​timpul unei părți și finalizarea acestuia.

Scenariul №2

 • Cuvânt de bun venit pentru vinovatul sau vinovatul celebrarea. Felicitări cuvinte de seara de conducere. Inițial, se poate observa faptul că toți oaspeții știu, ce despre care a adunat, după ce le-a salutat.
 • Sărbătoare.
 • Discursul de plumb, invitație pentru a vizualiza cadouri și trecerea la partea principală – concursuri și jocuri.
 • Odihnă după concursuri, sărbătoare.
 • După concursuri și jocuri pentru a asculta felicitări de la prieteni. sărbătoare dulce, dans, fotografii cu un nume de ziua de nastere sau ziua de nastere.
 • Până la sfârșitul vacanței, un tort este făcută sub muzică solemnă, lumânările sunt strangulat. Concursurile sunt însumate, cadouri sunt auzite.

Cum de a aranja o zi de naștere pentru un adolescent, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: