Artizanat pentru noul an

Artizanat pentru noul an

Diferite tipuri de meserii de Anul Nou pot fi folosite pentru a decora casa sau apartament, precum și sub formă de cadouri pentru cei dragi și prietenii. Asigurați-decoratiunile originale din prietenele poate fiecare. Principalul lucru este de a găsi idei potrivite pentru inspirație.

Cum de a face noi cărți poștale an?

Asigurați-vă cărți poștale frumoase, cu propriile mâini pot atât pentru adulți și copii. Procesul de creație constă în mai multe etape:

 1. Alegerea ideilor și schiței desenului+
 2. Pregătirea tuturor materialelor necesare+
 3. Crearea fundației de cărți poștale+
 4. Decorarea materialului selectat prin aplicații sau modele volumetrice+
 5. Alegerea unei dorințe adecvate.

Ca bază a cărților poștale, este mai bine să utilizați o carton strânsă de culoare deschisă. Pentru decorațiuni, cărți poștale sunt potrivite:

 • Colorată sau carton ondulat+
 • Scotch decorative de diferite culori+
 • Funde și panglici+
 • paiete decorative si strasuri+
 • Fetru și Loskutka colorat Fabric.

Cumpara tot ce ai nevoie pentru a decora cărți poștale pot fi într-un magazin de papetărie sau on-line cu bunuri pentru scrapbooking. Puteți decora cărți poștale de Anul Nou de orice imagini tematice și inscripții.

Rezultatul, în orice caz, va fi încântat să vă rugăm destinatarilor.

Făcând fulgi de zăpadă

fulgi de zăpadă din hârtie frumoase, cu propriile lor mâini pot face copii chiar și mici. Pentru a crea astfel de meserii se pot utiliza o varietate de materiale. Cele mai multe dintre ele pot fi găsite la domiciliu.

 • Hârtie. Cel mai adesea, hârtia obișnuită este folosit pentru a crea fulgi de zăpadă simple. Pentru fabricarea unui astfel de decor nevoie doar de foarfece și hârtie. În primul rând, o bucată de frunză trebuie să fie pliat, astfel încât triunghiul este. Este nevoie pentru a desena un model simplu. O atenție deosebită trebuie acordată proiectării unei margini largi. Modelul rezultat trebuie tăiat cu atenție cu foarfece ascuțite. După aceea, fulgul de zăpadă rămâne doar să se desfășoare și să se asigure într-un loc potrivit. Foarte adesea sunt folosite pentru a decora ferestrele și balcoanele.

 • Materiale pentru reginere. Fâșiile subțiri speciale pentru fabricarea fulgilor de zăpadă în această tehnică populară pot fi cumpărate în multe magazine cu bunuri pentru creativitate. Faceți figuri frumoase într-un astfel de cale foarte ușor. Pentru a face acest lucru, folosind benzi subțiri de hârtie, scobitori și lipici, trebuie să faci piese mici, oval și o formă alungită și apoi să le conectezi unul la celălalt. Dacă se dorește, o astfel de fulg de zăpadă poate fi decorată suplimentar cu adeziv de lipici.

 • Lipici. Pentru a crea astfel de fulgi de zăpadă, trebuie să utilizați un pistol de lipici și piese mici decorative. Masa de adeziv de pe suprafața de folie de polietilenă, aveți nevoie pentru a desena un fulg de zăpadă simplu si se decoreaza cu diverse paiete. Când este complet uscat, acesta trebuie să fie separate cu grijă de bază. Produsul va fi translucid și foarte frumos. Procesul pe etape a creației sale este înțeleasă chiar și pentru copii.

needlewomen cu experiență, de asemenea, de multe ori face fulgi de zăpadă din margele, isolon, sticle de plastic dyshek, bucșe, margele sau chiar o croșetat. O astfel de decoratiuni de Anul Nou sunt obținute foarte rafinate.

pomi de Crăciun originale

Un alt an nou decor, fără de care este imposibil să prezinte această sărbătoare – un pom de Crăciun.

Asigurați-vă cifre frumoase de acest tip pot fi de mai multe materiale de iubita.

 • Beteală. copaci ieftine de Crăciun de la un luminos de Anul Nou Mishura sunt frumoase și ușor de fabricație. Pentru a face o astfel de accesoriu, trebuie să pregătească un con de carton dens și consolida-l cu un capsator. În continuare, trebuie să fie decorat cu beteală verde strălucitor, fixarea marginile ei cu paranteze. Finit pomul de Crăciun poate fi decorat cu bile colorate, bomboane sau arcuri.
Citește mai mult  Decorare de sticle la 23 februarie

 • Shishki. Iubitorii de Eco-stil și motive naturale vor dori un copac frumos de conuri. Pentru fabricarea sa, acesta va fi, de asemenea, necesară pentru a prepara un con din carton dens. Conurile sunt fixate pe ea cu un pistol de lipit. Dacă doriți, ele pot fi decorate suplimentar cu ramuri de brad, felii de lămâi sau portocale uscate. Copac va fi parfumat și frumos.

 • Simțit. Din acest material puteți crea decoratiuni originale pentru pomul de Crăciun sau cadouri de Anul Nou. Astfel de meserii pot fi atât plate și voluminos. Pentru a le crea, veți avea nevoie doar simțit, foarfece, umplutură, ac și ață. Dintre cele două felii de pâslă, este necesar să se taie două biserici de dimensiuni mari, ușor le coase și completați cu syntheps.

Frumos aspect și copac, fixat pe perete. Pentru a crea un astfel de decor puteți utiliza ghirlande, fotografii „ploaie“ sau chiar de familie. Fixați-le cu ajutorul scotch ordinare sau bilaterale.

Ce meserii se poate face cu copii?

În vacanța de Anul Nou este deosebit de frumos să-și petreacă timpul cu copiii. Este posibil să se angajeze în crearea de meserii originale.

Moș Gerilă

Pentru a crea personajul principal al basme și desene animate de Anul Nou, puteți utiliza plastilină, aluat de sare și vopsea sau chiar mastic pentru decorarea unui tort. Astfel de meserii, cum ar fi atât pentru copii și mai mulți copii adulți.

O altă idee simplă – Crearea de Moș Crăciun din hârtie colorată și carton dens. În primul rând, aveți nevoie pentru a pregăti baza pentru această jucărie. Pentru a face acest lucru, face un con dens din carton rosu. După aceea, puteți face decorul acestui personaj fabulos. Acest lucru îl va da unicitate.

Fata, barba și capacul pot fi realizate din hârtie sau bumbac discuri albe, iar restul detaliilor sunt recomandate doar pentru a desena.

Snowmen

Un alt artizanat interesant pentru noul an este un om de zăpadă mic. Beautiful figurină pot fi create folosind șosete convenționale de lumină și de umplere. Pentru a crea această jucărie trebuie să pregătească următoarele materiale:

 • Sock de culoare albă+
 • bumbac sau syntheps+
 • Foarfece și lipici+
 • fire dense de culoare deschisa+
 • Butoane și alte decor.

Asigurați-jucărie dedicat copiilor o fac singur destul de doar. Primul ciorap lucru trebuie să fie tăiat în două părți. Unul dintre ele va fi folosită ca bază pentru corpul unui om de zăpadă, al doilea – ca o pălărie. Partea de sus a ciorapului trebuie să fie întors pe dos. Unul dintre sfârșitul lui ar trebui să fie strâns legat cu fir și porniți din nou. Se pare punga originală de mici.

În plus, este necesar să se umple cu bumbac sau syntheps. În schimb, puteți utiliza, de asemenea, orezul obișnuit. Corpul de zăpadă trebuie să fie adecvat. După aceea, partea superioară a șosetei trebuie să fie strâns legată. Apoi, cifra trebuie împărțită vizual în două părți. Pentru a face acest lucru ar trebui să-l ia în mijlocul firului. Atunci va fi doar pentru a decora un om de zăpadă. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza butoanele sau pinii colorați.

Completați imaginea acestui personaj fabulos de iarnă. Eșarfă frumoasă, din arome sau legată de mână.

Gnomes

O altă relație ușoară și interesantă, care se încadrează perfect în interiorul oricărei camere – pitici de Anul Nou luminos. Face o astfel de figură este cea mai ușoară dintre pâslă și lână. Pentru a crea gnomi colorați, utilizați modele triunghiulare simple. Fața unui personaj fabulos este ascunsă în spatele barbatului și a capacului. Prin urmare, trebuie să-i adăugați un nas roșu strălucitor. Poate fi făcută dintr-o bucată de pictate într-o nuanță adecvată de cauciuc de spumă.

Pe aceeași schemă simplă din lână și simți că poți face îngeri frumosi. Principalul lucru nu este să uităm să decorați cifrele cu aripi ușoare ale unui material transparent sau o lumină de lumină.

Citește mai mult  Cum sa faci un crawler la 23 februarie de șosete?

Alte opțiuni interesante

Folosind materiale de pulover, în timpul liber puteți face cadouri frumoase pentru părinți sau prieteni, precum și un decor unic de acasă.

Ghirlande

Ghirlandele frumoase de casă pot fi folosite pentru a decora camera din interior și în exterior. În plus, ei se vor uita perfect la masa de vacanță sau de molid. Crearea ghirlandelor poate fi din următoarele programe.

 • Hârtie. Produsele din acest material ușor sunt obținute prin aer și foarte frumoase. Pentru a crea astfel de ghirlande, puteți utiliza folie, birou sau hârtie colorată, precum și carton pentru meșteșuguri. Dintre acestea, puteți tăia diferite figuri mici, fulgi de zăpadă sau chiar copaci colorați de Crăciun. Ei se atașează frumos la fir cu ajutorul lipiciului sau pur și simplu legați de ea. Garland în sine este fixat pe perete Scotch.

 • Fotografii și cărți poștale. Asigurați-un decor cu adevărat unic pentru casa ta poate fi folosind fotografii frumoase în loc de fulgi de zăpadă din hârtie. Cel mai bine este de a alege fotografii de familie ramase de anul trecut. Aveți posibilitatea să le asigurați cu fir sau bandă decorativă.

 • conuri de pin. Garland din materiale naturale se potrivesc perfect în interiorul camerei în stil scandinav sau direcția Eco. Dacă se dorește, conurile pot fi de argint vopsit parțial sau integral, vopsea albă sau aur.

Excelent decorațiuni interioare va fi Garland comestibile. Puteți face de la dulciuri, fructe de padure sau floricele de porumb. De asemenea, astfel de ghirlande sunt decorate cu fructe uscate sau tampoane chiar delicioase de la saci cu mic dejun uscat.

Coroane de Crăciun

Un alt simbol sărbătorilor de Anul Nou este de coroane de flori frumoase. În mod tradițional, acestea sunt realizate din crengi de brad. Dar, dacă se dorește, acest material poate fi înlocuit cu altceva. Principalul lucru este că decorul va arata frumos și solemn.

 • Walk de crengi de brad. master-class privind crearea unui astfel de coroană de flori este foarte simplu. În primul rând, aveți nevoie pentru a construi un cadru de carton sau de sârmă durabil. Pentru el și sunt atașate la pachete mici de crengi de brad. Acestea sunt înregistrate, de asemenea, cu sârmă. Atunci când toate ramurile sunt fixe, coroana de rezultat poate fi decorat cu arcuri, margele sau jucării obișnuite. coroane de flori deosebit de frumoase, cu iluminare din spate.

 • Decor pentru acasă de la panglici. Acesta este un alt decor simplu. Acesta va avea o bază de carton rotund, panglici de mai multe culori principale, foarfece și un pistol de lipit. De la panglici colorate care aveți nevoie pentru a forma arcuri frumoase, care apoi cu ajutorul adeziv sunt fixate pe o bază densă. O altă panglică este atașat la partea de sus a cununa, care este folosit pentru a atârna în locul potrivit.

 • Cununa de Mishura. Pentru a crea o astfel de decorare a fost folosit larg tinsel, bandă și bază de la carton sau spumă. Culorile pentru decorarea coroanei pot fi folosite diferite. Opțiunea optimă este o combinație de alb și verde. Folosind lipici sau fire, coroana poate fi, de asemenea, decorată cu mici jucării de Crăciun sau arcuri.

 • Decorarea de la conuri. Acest material natural accesibil este, de asemenea, utilizat adesea pentru decorul camerei. Pentru fabricarea unei coroane frumoase puteți ridica conuri de diferite forme și dimensiuni. Pe baza cartonului dens, ele lipici cu un pistol de lipire. Dacă se dorește, partea superioară a conurilor poate fi decorată cu adeziv cu paiete sau vopsea de argint.

 • Coroana lui Macaroane. Coroanele frumoase de acest tip sunt de obicei făcute din arcuri de macaron. Ca produsele din aluat de sare, sunt ușor de vopsit. Cel mai bine este în acest scop de a folosi vopsea acrilică verde. Pastele sunt ușor fixate pe o bază defectuoasă de hârtie. De obicei, un pistol de lipit este utilizat pentru acest lucru. În unele cazuri, cununa este decorat nu una, ci două rânduri de „arcuri“.
Citește mai mult  Ce să dea un tip la 14 februarie?

O astfel de coronita o culoare nu va fi doar un decor excelent al casei, dar, de asemenea, un bun cadou de la bunica, tata sau mama.

Buchete si Iquibans

Pentru decorarea casei sau apartament puteți folosi și buchete de Crăciun spectaculoase. Principalul material pentru crearea unor astfel de meserii – molid sau pin sucursale. Puteți suplimenta baza cu conuri uscate de felii de citrice sau de stele fixe pe stick-uri lungi de lemn. buchete de Anul Nou va ajuta decora panglici colorate, jucării strălucitoare și chiar lumânări mici.

Compoziție frumos pe tema de Anul Nou va arata grozav pe masa festivă. În plus, acesta poate fi suplimentat cu un iubit.

ceas de Anul Nou

Un alt artizanat interesant, care pot fi preparate pentru vacanță este un ceas frumos. Fa-i la fel de simplu ca o coroană de Crăciun. Pentru a crea o astfel de ambarcațiune, sunt necesare doar baza de carton dens și diferite lucruri mici pentru decor. Puteți face un cadran și original pentru ao decora cu hârtie colorată, folie, șervețele frumoase sau chiar pietre din înghețată, vopsită într-o culoare strălucitoare. Pe hârtie derivă de carton, se va uita frumos la imaginile caselor de Crăciun, străzi acoperite de zăpadă sau păduri.

Clappers

Unul dintre atributele sărbătorilor de Anul Nou este flappers luminos. Fă-i cu mâinile tale destul de puțin. Următoarele materiale vor fi necesare pentru a crea un astfel de produs:

 • Crăciun „ploaie”+
 • Hârtie de ambalare a culorilor+
 • Sequins+
 • Lipici și foarfece+
 • Bile și mâneci.

În primul rând, trebuie să faceți ambalarea pentru o clapetă. Pe minge, trebuie să legați un nod și să tăiați partea de sus. Marginea tăiată a mingelor trebuie să fie trasă pe manșon. După aceea, trebuie să fie acoperită cu hârtie frumoasă de ambalare. Dacă se dorește, produsul poate fi decorat cu autocolante.

Apoi, de Crăciun „ploaie“ necesitatea de a se taie în bucăți mici și se amestecă cu paiete. În interiorul manșonului trebuie umplut cu o cantitate mică de o astfel de umplutură luminos.

Pentru a aduce piroliza de la acțiunea trebuie doar să trageți dramatic marginea mingea, trimițând o jucărie jucărie goală în același timp.

Bile de Crăciun

Puteți face propriile mâini și decorațiuni tradiționale pentru pomul de Crăciun. copac festiv decorat cu bile realizate manual, arată original și mai ales.

 • Decorare din fir. Astfel de bile minimaliste arata perfect la pomii de Crăciun de orice dimensiune. Pentru a face decorarea, aveți nevoie pentru a umfla o minge mică de aer, pentru a se scufunde firele într-un bol cu ​​clei PVA, și apoi înfășurați mingea de greutate adeziv bine impresionat de fire. Wink este strâns. După terminarea lucrului, trebuie să așteptați 12-14 ore. În acest timp, designul se va usca complet. După aceea, mingea trebuie să fie străpuns cu grijă, cu un ac și trageți-l afară prin orice gaură. Puteți decora un astfel de pom de Crăciun cu acrilic sau paiete. Pentru partea de sus, este necesar să se atașeze o panglică.

 • Jucărie în tehnica decoupage. Pentru decorare, puteți folosi servetele frumoase cu trei straturi, cu noi modele an și lipici plug. Baza pentru jucării va servi ca un monofonice bile vechi. Dupa aplicarea impregnat în masa adezivă a modelelor, acestea trebuie să fie lăsat într-un loc cald, până la uscarea completă. În continuare, jucăria ar trebui să fie acoperite cu un strat subțire de lac si se decoreaza cu paiete.

 • Minge cu decor tesatura. Puteți decora un nou an de jucărie și tunderea tesatura vechi sau dantelă. Ele pot fi fixate pe suprafața mingea de Crăciun, cu ace sau atașați la lipici. Se adaugă baza jucăriei poate fi colorat funde sau panglici.

Sub formă de cadouri de Anul Nou, puteți utiliza, de asemenea, lumânări făcute cu propriile mâini, săpun manual sau bomboane de casă.

În videoclipul următor veți găsi 11 idei interesante pentru meserii de Anul Nou.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: