Asigurați-vă cărțile de Anul Nou pentru copii o faci singur

Asigurați-vă cărțile de Anul Nou pentru copii o faci singur

Anul Nou este o sărbătoare care inspira diverse fapte creative. Și adulți și copii doresc să decora casa, face meșteșugurile originale. Mai ales simplu și fără plată pentru mijloacele și timpul va fi crearea de tot felul de cărți poștale. Deci, vom face carduri de Anul Nou pentru copii cu propriile lor mâini.

De ce ai nevoie?

seara foarte frumos și util, cu un copil poate avea loc prin crearea unei carte poștală comună. Pentru copii va fi de divertisment, și o muncă serioasă, în același timp,. Desigur, poți carduri de Anul Nou, în mod independent Instinct pentru copii. Dar este dificil de imaginat un adult care se va da o lecție singur singur, cu toate că în cazul în care este nevoie de acest lucru, atunci această versiune de creativitate își poate permite o zi înainte de noul an. Dar, cu înțelepciune și mai fascinantă atât de precis cu copii. Mai întâi trebuie să stoc toate necesare.

Vor fi necesare următoarele instrumente și materiale:

 • foarfece+
 • rigla+
 • Adeziv sau creion adeziv+
 • creion simplu si guma+
 • Vopsele, Creioane colorate, Flomers+
 • Hârtie colorată de toate tipurile de specii: lucioasă, mată, holografic, cu paiete, catifea+
 • Culoare și carton alb+
 • Elemente de decor: paiete, paiete, margele, panglici, crengi de brad si mici umflaturi, butoane frumoase, beteala de Anul Nou.

Acestea sunt doar câteva lucruri – cele mai necesare. Puteți utiliza în crearea de cărți poștale orice obiecte. Toate acestea se vor fantezie prompte. Principalul lucru este de a decide cu privire la complot și cred că asupra ideii comune, cum ar trebui să fie nu numai sărbătoare, dar, de asemenea, frumos.

Cum se face?

Orice carte poștală începe cu fundație. Pentru ea trebuie să luați carton – culoare sau alb. Totul va depinde de idei. Pe carton color puteți plasa aplicații, pe alb puteți desena imagini.

cărți poștale pentru copii din hârtie pentru Anul Nou poate avea o mare varietate de povestiri. Acesta poate fi Moș Crăciun cu zăpadă Maiden, cerb cu sania, pomi de Crăciun, bile, fulgi de zăpadă. Formă și design poate fi cărți poștale simple sau duble, pliante, cu imagini în vrac. Dar, mai bine începe de la cele mai simple.

Chiar și cea mai ușoară opțiune poate fi făcută foarte frumos, făcând o adevărată capodoperă puțin de la ea.

Cel mai important atribut al noului an – Brad de Crăciun. Și face foarte simplu. Pentru a face acest lucru, trebuie să ia o foaie albă de carton, fundal poate fi vopsit cu creioane colorate. Dar puteți lua și foi de culoare, de exemplu, de argint sau de aur.

Apoi, triunghiuri verzi din hârtie colorată sunt tăiate (puteți lua catifea sau lucios). Numărul de triunghiuri depinde de înălțimea bradului. Să presupunem că acestea vor fi de cinci.

Următorul pas va fi lipirea triunghiuri pe carton. După aceea, mai jos poate fi lipită cu o tulpină brună (o mică bandă de hârtie) și puteți face fără ea.

Apoi, pe copacul de Crăciun a plasat decorațiuni.

Din hârtie de culori diferite, puteți tăia bile, animalele simple și lipiți-le pe pomul de Crăciun.

Dar există un alt mod de a decora bradul de Crăciun. Puteți alege paiete care vor fi bile, margelele se vor potrivi ca ghirlande. pom de Crăciun va fi foarte frumos.

În continuare trebuie să plasați o carte poștală înăuntru. Pentru a face acest lucru, lipiți o bucată de hârtie albă, tăiați foarfece curly. Va fi o felicitare care pot fi scrise cu markere sau litere decupate din hârtie colorată.

Baza cărții poștale poate fi făcută orice formă. Ea poate fi sub forma unui pom de Crăciun, o casă, un castron. Capacul poate fi aranjat la discreția sa și în interiorul postării de felicitări pentru dorințe.

Idei frumoase

Pentru a ușura navigarea în fabricarea de cărți poștale, puteți lua în considerare simplu, Dar, în același timp, cărți poștale elegante și frumoase făcute de mâinile lor.

 • O carte poștală frumoasă în două culori poate face fiecare. Și că și celălalt copac arată spectaculos. Și ai nevoie doar de hârtie albă și verde, paiete, dantelă de argint și panglică verde.

 • Trei copaci de Crăciun în vrac, cu diferite modele bazate pe bulgăre de zăpadă, arată, de asemenea, foarte concise și originale. De asemenea, nu vor apărea dificultăți în fabricație. Cea mai ușoară opțiune care este chiar disponibilă unui copil mic. Destul de ușor și ușor tăiat toate detaliile și le lipiți la bază.

 • Și un om de zăpadă amuzant nu va încânta iubitul, ci și ridică starea de spirit. Și timpul pentru a crea o astfel de carte poștală va dura destul de puțin. Da, iar materialele vor avea nevoie de cele mai simple.

 • Carte poștală elegantă într-o versiune albă și albastră va decora orice interior și va deveni o mare prezentare. Puteți adăuga câteva decorațiuni pentru luminozitatea în aceeași schemă de culori. Albastru și argint arată foarte spectaculos împreună.

 • Cartea poștală de Anul Nou poate avea o astfel de decizie. Culorile de dormit albastru, bogat albastru și argint privesc armonios împreună. Și fiecare copil sub conducerea adultului poate răsuci de la benzi de bile de hârtie.

Ideile cărților poștale de Anul Nou fac-o în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: