Cadouri corporative pentru clienți și parteneri de afaceri

Cadouri corporative pentru clienți și parteneri de afaceri

Activitatea comercială este imposibilă reducerea pregătirii documentelor, a negocierilor uscate și a proceselor organizaționale. La urma urmei, este implicat în ea, în mod direct sau indirect, mulți oameni care trăiesc. Și vor fi bucuroși dacă veți obține cadouri frumoase și relevante.

Ce să manipuleze clienți?

Structura solidă de afaceri este pur și simplu obligat să aibă suveniruri lor corporative. Este imposibil de a percepe lor pur utilitariste, la fel ca unele elemente cu un logo, care poate fi comandat, la mână în aceiași clienți, și pe această bine pe deplin îndeplinite până la sfârșitul anului. Acesta este, de asemenea, un canal foarte important de comunicare cu oamenii. Prin urmare, o cerință necondiționată va fi originalitate, nici un șablon. Da, este dificil – dar valoarea mai mare va fi realizată.

Multă popularitate a câștigat deja un alt tip de bonusuri în numerar. Certificatele pentru bunuri și servicii gratuite fie cu o reducere semnificativă vor încânta simultan atât luarea lor la companie. Prezentul va fi mai elocvent decât majoritatea promotorilor și alți angajați. Pentru a nu face o greșeală în determinarea tipului optim de cadouri, este necesar să se împartă în mod clar audiența în trei grupe:

 • a cumpărat ceva episodic+
 • Cumpărători stabili+
 • Consumatorii care dobândesc o cantitate mare de bunuri (servicii) în mod regulat sau în mod susteal, extinderea volumului de comenzi.

Primul grup oferă în cea mai mare parte suveniruri pur și simplu de suveniruri – cani, calendare. În special, funcționează prin prezentarea unor astfel de prezentatori pentru sărbătorile de Anul Nou. Consumatorii stabili sunt adesea oferite unități flash și alte cadouri care vor fi utile pentru o lungă perioadă de timp. Cel mai dificil, desigur, cu categoria de elită a clientelei. Ea trebuie să se acorde numai ceea ce este garantat să-și amintească.

Important: Alegeți idei de succes în eșec sincer. Se va lua o scrupulozitate să știe psihologia, obiceiurile, nuanțele de activitate și entuziasm care fac parte pentru a obține emoții pozitive în răspuns. Principalul lucru – corespondența prezent și statutul de oameni la modă. Regula următoare este „conținutul“ darul (el trebuie să poarte o anumită semnificație).

Și de mai sus este necesar ca este util și plăcut (în ultimă instanță, puteți alege un utilitar separat sau un prieten).

Notă: din sondajele efectuate în străinătate, urmează 4 din 5 cadouri le păstrează mult timp din cauza de utilitate. Ar fi posibil să spunem o lungă perioadă de timp pentru a spune nuanțele surpriza optime. Dar, în principiu, suficient de trei puncte principale. Având în vedere acestea, cei mai mulți oameni adulți cu o anumită experiență de viață se va rezolva cu siguranta problema. Să darurile lor și nu vor fi „excepțional“, dar ei vor îndeplini sarcinile de bază, oricum.

Dar un alt moment, ramasite care este adesea subestimata. Uneori este, uneori, nu atât de mult darul cadou, cât de multă atenție. Deci, felicitări de pe internet și prin telefon, trimiterea de surprize prin serviciile de curierat nu poate fi considerată ca o opțiune serioasă. O companie solidă în mod intenționat să acționeze pentru o lungă perioadă de timp și cu succes ar trebui să fie mai „umanitate“.

Chiar și în programul de strans, managerii sunt obligați să găsească timp pentru prezentarea de cadouri.

La selectarea, trebuie să ia în considerare cât de mulți oameni vor primi felicitări. Dacă există de la 500 de persoane și mai mult, se recomandă utilizarea:

 • calendare de perete+
 • calendare de birou+
 • calendare de buzunar+
 • cărți poștale+
 • fotografii decorative+
 • Desene originale și grafică.

Deoarece darurile unui astfel de plan sunt folosite peste tot, va trebui să pariați pe aspectul original al prezentului. Ne pare rău pentru dezvoltarea produsului finit și designul său nu ar trebui. Pe calendarele ar trebui să fie locul în care pot fi aplicate semnele dorite.

Recomandare: Din toate cărțile poștale, cele în care felicitările trebuie să fie montate pe cont propriu. Cei mai promițători și cei mai importanți clienți acum vor aprecia cu precizie atenția.

Când clienții sunt 100 de persoane sau mai puțin, este recomandabil să abandonați nici o idee de cadouri de masă. În acest caz, cele mai individuale lucruri sunt alese, subliniind îngrijirea și atenția. Preferința trebuie acordată cadrurilor, în forma originală care exprimă ideea mărcii. Împreună cu marca comercială, trebuie să utilizați motto-uri specifice și inscripții de stimulare.

O idee bună poate fi dragă delicatețe, proiectată individual.

Maxim important în orice caz: Toate cadourile trebuie să fie de înaltă calitate, altfel, în loc să atragă clienții, este ușor să obțineți efectul opus. O altă nuanță este că denumirile de marcă și motto-urile nu ar trebui să fie puse intruzive. Acesta va fi perceput ca o invazie enervantă și incredibilă a spațiului personal.

Puteți să vă sfătuim în continuare la fel ca și pentru orice alt cadou, nu numai corporativ – să vă gândiți dacă ar fi frumos să o obțineți pe site-ul altor persoane.

Merită să știți că unele cadouri nu sunt în mod evident potrivite, indiferent de calitate și exclusivitate:

 • Criminali cu scop pur personal+
 • Tot ceea ce are subtext sexual sau ofensator+
 • Bani (inclusiv pe carduri bancare sau depozite)+
 • obiecte ascuțite, tăiate și periculoase.
Citește mai mult  Scenariul de ziua de nastere 7 ani

Ideea rea ​​poate fi darul oglinzii. Da, de fapt, nimic mistic în ea – dar un cadou corporative nu poate urmări un scop educativ forțată și. Nu da echipament medical, medicamente, alte lucruri care sunt asociate cu boala și cu dizabilități fizice. cadou Bad va fi cu siguranta igiena. Este strict inacceptabil pentru a da faptul că clienții nu vor ști cum să folosească.

Idei de cadouri pentru parteneri

Cadouri corporative pot fi adresate nu numai clienților. parteneri de afaceri permanente cu ajutorul lor să stabilească, să consolideze și să sprijine relațiile personale. Puteți găsi mai multe liste de cele mai bune cadouri de afaceri – utilizarea ei destul de adecvat, cel puțin ca punct de pornire. training-uri originale, seminarii și cursuri de nivel profesional nederanjante de sensibilizare – este mai degrabă o idee pentru angajați.

Și este necesar să le utilizeze numai în cazul în care se cere în mod direct despre ea.

Strict inacceptabil partenerii handed toate că pot avea un subtext politic, religioase sau filozofice. Acesta nu este un loc în acest segment de cadouri și orice alte subiecte care sunt de benzi desenate sau o nuanta plina de umor. cadouri similare se pot aplica în condiții de siguranță într-un singur caz: atunci când trebuie să se grăbească și jigni.

Cea mai bună opțiune este un cadou neutru. Dar neutralitatea nu înseamnă lipsa de originalitate.

Pentru suma de 500 la 2000 de ruble, este foarte posibil de a achiziționa seturi într-o cheie de creație cu un scop sau altul. Cutii și alte ambalaje sunt uneori acoperite de logo-uri de marcă. Dar, la fel ca atunci când se lucrează cu clienții, aceste logo-uri ar trebui să nu chestii prea multă atenție. Cadouri de Anul Nou pentru partenerii nu sunt neapărat comestibile – dar chiar și cu o astfel de restricție acestea sunt destul de diverse. Pentru a nu face o greșeală, uneori, transforma într-o companie specializata in selectarea de cadouri tematice.

Subiectul poate fi cel mai diferit, dar cel mai bine, dacă ia în considerare sfera de activitate și / sau hobby-urile de a fi învățate. Deci, pentru bărbații care sunt îndrăgostiți de turism, echipamente și echipamente de înaltă calitate se vor potrivi. O altă opțiune: ceva bazat pe sfera activității umane, accentuate doar de vintage, specii de modă veche. Un avantaj suplimentar va fi atunci când chestia arată și este clar costisitoare, respectabilă.

O surpriză foarte plăcută pentru majoritatea oamenilor – Dispozitiv de încărcare. Gadgeturile și laptopurile mobile văd ușor, acestea sunt de obicei prezentate în negocieri. Prin urmare, selecția încărcătorului perfect este destul de simplă. Un cadou combină trăsăturile și atenția.

Informații importante pentru un cadou personalizat pot fi obținute din rețelele sociale, de la persoanele cunoștințe și pur și simplu folosirea intuiției.

Modul inițial de felicitări – Imprimarea pe panza cu dorințe individuale sau cu citate de celebritate, din cărți, filme și așa mai departe. Principalul lucru este că a existat o relație clară cu sfera activității umane. IMPORTANT: La selectarea unui cadou pentru parteneri, este necesar să se țină seama de vârsta, specificul național și religios. Deci, cu cooperarea cu japonezii, nu puteți da niciodată seturi de 4 articole sau 4 cadouri. Ca un cadou corporativ, nu este sigur:

 • Haine, încălțăminte, îmbrăcăminte+
 • Produse cosmetice și parfumerie+
 • Alcoolul și tutunul+
 • orice cu un indiciu asupra calităților proaste ale oamenilor, deficiențele caracterului și comportamentului, aspectul+
 • pe obiceiuri (chiar bine sau inofensive)+
 • acea persoană este garantată nu este utilă – să o ofere inacceptabilă.
Citește mai mult  Ce să oferiți colegilor de clasă?

Ce să alegeți angajații?

Este imposibil să credem că un cadou corporativ pentru un angajat al organizației de a alege cu ușurință și pur și simplu. Gândirea la alegerea sa este necesară foarte amănunțită. Prezentul selectat în mod normal contribuie la consolidarea contactelor de afaceri și a relațiilor umane din cadrul companiei. Cel mai important lucru în acest caz este dezvoltarea unei idei originale.

IMPORTANT: Chiar și atunci când felicitări cu același tip de sărbători (Anul Nou fericit, de exemplu, sau cu aniversarea companiei) nedorită.

Ideea bună poate fi formulată numai dacă știți ce impresie ar trebui să fie produsă. Străduirea pentru darurile prea scumpe este nerezonabilă. Principalele criterii ale prezentului calitativ vor fi Ideea neobișnuită și corespondența acestuia cu motivele.

IMPORTANT: Este necesar să se pregătească pentru selectarea și prezentarea cadourilor în avans. Practica arată că atunci când alegeți în ultimul moment, petreceți o mulțime de bani în plus și încă atingeți un efect minor.

Angajații vor fi fericiți dacă lucrurile sunt dispuse, ceea ce va fi în același timp util și atipic. Destinatarul nu ar trebui să aibă dificultăți în utilizarea darul. Ajutor în alegerea va oferi un sistem special desenate pe hârtie. Acesta marchează locul fiecărui pretins cadou pe scale practic și originalitate.

Ar trebui să fie abandonate în cunoștință de cauză că este temporară și lipsită de sens în practică.

Pentru începători felicit, utilizarea ceea ce este util în munca de birou:

 • seturi de papetărie+
 • Organizatori+
 • maculator originale și jurnale+
 • Nume Cask.

Pentru a încuraja oamenii cu experiență pentru operarea eficientă și o soluție de succes a sarcinilor, folosesc de obicei sume de bani. Dar chiar și acestea pot fi depuse inițial. Atunci când este planificat un cadou pentru un anumit eveniment, sunt folosite cele mai originale idei. Footpobs și alte elemente adăugarea coziness sunt montate. Pentru a face o surpriza plina de culoare, cutii folosite uneori placaj (cum ar fi trimiterea folosite) sau pachete ecologice.

Un terariu miniatural poate deveni o surpriză bună unde se pune floarea. Forma navei este diversă, dar, în orice caz, microclimatul optim trebuie menținut în interior. Angajații de birou sunt destul de potriviți pentru a da și ce va ajuta la conducerea unui stil de viață sănătos. Vorbim despre astfel de cadouri ca:

 • Produse naturale+
 • Certificate pentru cursuri de relaxare+
 • Luminări pentru auto-masaj+
 • Consumabile sportive.

Vorbind despre motivele naturale, nu puteți ignora și echipamentul de birou. Multe dispozitive electronice sunt realizate în carcase de lemn + îndeplinesc adesea standurile corespunzătoare. Găsiți toate acestea cu un cub de mediu caracteristic.

Dar, spre deosebire de partenerii și clienții, angajații pot primi, de asemenea, surprize cu un subtext plin de umor. Tot felul de medalii și cupe, scaune cu inscripții, cifre, fotografii amuzante în cadru sau pe articole din birou vor încânta oamenii.

Cu ajutorul lor, este posibil să se descarce situația emoțional, pentru a face față chiar și cu situația de lucru cea mai intensă. Este necesar să se utilizeze chiar și semne pentru uși decorate cu inscripții amuzante. Dar este imposibil să fie limitată la un efect pur și simplu, plin de umor. Multe persoane cadouri corporative sunt axate pe menținerea de înaltă performanță. În acest scop, a predat:

 • Dosare pentru documentație+
 • Table magnetice de planificare și de stil+
 • Literatura pentru dezvoltarea profesională și de creștere a nivelului global al culturii+
 • papetărie.

O parte din darurile angajaților vizează coeziunea colectiv și producția de spirit de comandă. joc corporative în sport de grup va fi practic perfectă. Dar atunci când aleg astfel de clase, este necesar pentru a afla dacă toată lumea va fi interesat să dedice timp pentru a le.

Este imposibil să ignori cadouri tradiționale, care vor lucra în original, din cauza scară. Deci, o porțiune foarte mare de ciocolată sub forma lui Giri, o minge, piramidele se vor uita la atractiv.

Când vine Anul Nou (sau proiectul mare, de lungă durată este finalizat), este necesar să se utilizeze Cadouri pentru a promova progresul și, în același timp, pentru a stimula noi realizări. Apoi, aplicați certificate de cadou de magazine, cinematografe, teatre, abonamente de săli de sport și saloane de spa. Foarte bine dacă darul va include produse sau servicii ale companiei în sine. Astfel încât se dovedește mai profitabil pentru ambele părți. Și încă o nuanță – Este util să vă imaginați ca angajați separați să înțelegeți ceea ce oamenii lipsesc ceea ce vor fi fericiți.

Citește mai mult  Ce să dea un bărbat de 34 de ani?

Prezentarea manuală

Chiar și cele mai scumpe și exclusive cadouri de producție în masă pot părea oarecum șablon în aparență. Nu credeți că oamenii nu vor da seama – sunt mult mai înțelepți în acest plan decât pare. De aceea, Într-adevăr, cadouri de elită (pentru angajați deosebit de importanți sau pentru parteneri) sunt cei făcuți manual. Cea mai obișnuită cană poate fi mai plăcută dacă este ambalată într-un caz tricotat. Același accesoriu va face echipamente mai interesante și electronice.

Aproape o alegere universală poate fi Cadouri dulci+ adesea aplică logo-uri sau felicitări scurte. Nu se limitează neapărat la ciocolată – turtă dulce va fi deloc mai rău. Ideea bună ia în considerare Seturi de produse. Ele sunt plasate în cutii convenționale din carton, și într-un sertare de copaci sau placaj.

Și pot fi de asemenea utilizate:

 • Modele mici de mașini+
 • broderie+
 • ceramică+
 • Picturi+
 • Imagini și fotografii artistice (în special în stiluri neobișnuite și genuri).

 Opțiuni originale pentru cadouri

Vorbind despre cadouri corporate neobișnuite nu este considerat în întregime drept, deoarece acestea sunt neobișnuite pentru ei să se rezolve așa cum le place să fie. Dar este, de asemenea, util să se ia în considerare recomandările privind selecția de cadouri creative, interesante. Chiar dacă acestea nu sunt gata în forma sa inițială, cel puțin poate fi punctul de plecare pentru reflecție. arata foarte expresiv Imagini – Cuvinte realizate din fotografii privind drepturile de autor.

Loturile de astfel de picturi sunt selectate în mod individual.

Toți oamenii poartă pantofi – și, prin urmare, de curățare este relevant pentru fiecare persoană. De aceea, fără îndoială, vă poate da un accentuat seturi de modă veche de curățare. Persoana fântână arteziană, alte produse de papetărie poate urmări neobișnuit. Într-un grup special, aceste daruri aloca, pentru că ei imită lucruri complet diferite. Bărbații vor folosi kit-uri pentru barbă și mustață.

Ceas Asociați, de obicei, cu daruri de casă. Dar le puteți încerca pe segmentul corporate. Este important să se ia în considerare faptul că acestea arata, într-adevăr, inițial și impresionant. O altă nuanță este faptul că darul nu arata ca un indiciu al lipsei de punctualitate. În cazul în care în prezent poate fi perceput în acest fel, este mai bine pentru a da Carte electronică.

Numai oameni foarte rare, va fi nefericit în cazul în care sunt prezentate propriile lor portrete. „ochelari“ suplimentare au acele imagini care sunt realizate în tehnici non-standard.

Dacă aveți nevoie pentru a alege un cadou original pentru o persoană (client sau partener – indiferent), apoi o atenție primordială trebuie acordată principala ocupație a oamenilor. Deci, autoritățile de reglementare a rețelelor sociale și blocuri video, poți da în condiții de siguranță iubitorii de:

 • căşti glowing+
 • Standuri pentru un laptop cu răcire+
 • ventilatoare USB+
 • tastaturi originale, monitoare și coloane.

beneficii considerabile pot aduce baterii exterioare. Datorită acestora, încărcarea gadget-urilor mobile este simplificată semnificativ chiar și în cazul în care nu există o sursă de alimentare constantă.

  Pentru a menține relații bune cu oamenii, va fi frumos să alegeți o cutie plină cu fructe rare selectate. Partenerii familiei și colegii sunt plăcuți să obțineți seturi de ceai și cafea. Și vă puteți da un mâner cu un built-in unitate flash.

  Ce fel de cadouri simbolice pot fi prezentate partenerului, uită-te în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: