Cadouri pentru 14 februarie Fă-o singur

Cadouri pentru 14 februarie Fă-o singur

Toată lumea a auzit că un dar care a fost făcută personal, este întotdeauna destul de mult și mai valoros pentru orice magazin prezent. Dar puțini oameni se gândească la, și de ce acest lucru este exact modul în care și cum să folosească aptitudinile și abilitățile lor de a face un cadou până la 14 februarie, cu propriile lor mâini. Este important că nu există aptitudini speciale necesare. Oricine poate ține în mâinile lor foarfecele și este în inima de sentimente mari, să fie în măsură să le exprime pe hârtie, carton, pânză sau orice alte materiale resturi.

Ce bune cadouri lucrate manual?

Ziua Îndrăgostiților, patroana iubitori si inimi iubitoare – o vacanță, deși departe de cultura rușilor, dar foarte plăcută, deoarece vă permite să amintit din nou de sentimentele lor calde. Având în vedere că vacanța este personal, din inimă, și atmosfera în această zi este intim, atunci darul trebuie să fie adecvată. De ce nu-l face cu propriile mâini?

Avantaje la casa setului prezent. În primul rând, este unic. O astfel în lume, va exista într-un singur exemplar, iar exclusivitatea propriei sale în sine este scump. În al doilea rând, o particulă de sufletul tău va fi întotdeauna viu într-un cadou de casă, și cât de mulți ani a trecut, indiferent de modul în care s-au dezvoltat în continuare relațiile, Acest lucru va aminti mereu prezent doar despre tine și nimeni despre un prieten.

Noțiuni de bază un cadou făcut de propriile mâini, o persoană admiră în mod involuntar cât de mult a plătit de fapt să-l, La urma urmei, era necesar să vină cu o idee, o aduce la viață, prezent cu dragoste și respect ceea ce a fost făcut în mod independent,. Du-te la magazin și să cumpere ceva mult mai ușor, aici nu este deosebit de necesar să se gândească, mai ales dacă darul se face la fel ca și că respect, ca un gest de curtoazie taxă. Cadouri de casa pentru astfel de motive nu o fac niciodată. Ei întotdeauna sunt ele însele de recunoaștere în calde și blânde sentimente, un simbol al prieteniei, dragoste, mulțumesc.

De obicei, cadouri de casă sunt obținute de foarte bună calitate, pentru că fiecare etapă de fabricație este pe controlul personal al comandantului.

Și la început pe argumentele noastre, este de remarcat faptul că cadouri de casă sunt din nou la modă, precum și acum o sută de ani. Acest lucru vorbește despre o atitudine specială a doning, despre gustul său, cultura.

Pregătirea o carte poștală cu propriile mâini

Este foarte dificil să ne imaginăm celebrarea din 14 februarie, fără tradițională „Îndrăgostiților“ – carduri mici, care sunt prezentate între ele nu numai iubitori, dar, de asemenea, prietenele oferi unul celuilalt, si copii – parinti. Ziua Îndrăgostiților se referă nu numai cupluri și soți.

Puteți merge într-un mod simplu și să cumpere o carte poștală în magazin: În ajunul sărbătorii, ele oferă un set mare. Dar poți investi întregul meu suflet în Valentine și să-l tine. Nevoie de a da o carte poștală neobișnuită să fie un maestru? Nu este necesar. Internetul prezintă o mare varietate de șabloane de carte poștală, puteți alege pe cineva și faceți în continuare Valentine exclusive. Iată câteva idei ale unei cărți poștale neobișnuite acestei vacanțe romantice:

  • Carton alb, hârtie colorată sau colorată+

Citește mai mult  Cum pentru a sărbători aniversarea a unui bărbat de 30 de ani?

  • Puteți face inimi duble, la rândul care sunt scrise cuvinte sincere felicitări+

  • Cărți poștale din hârtie sub formă de îndoire de îndoire – în interior, de asemenea, au fost plasate și felicitări+

  • Cărți poștale cu „fereastră” în care inimile de ciocolată lipite în înveliș sunt curățate+

  • Garmoshki cărți poștale, pe fiecare pagină a căror puteți scrie confesiuni în dragoste sau loc în Hotărârea Hârtie NEAT, fotografii comune+

  • Decorați cărți poștale de casă pot fi pietre, panglici, flori de hârtie sau fluturi.

Cartea poștală nu fie neapărat clasice, cum ar fi ne-am imagina. Orice opțiune este permisă, și, prin urmare, se poate, de exemplu, face o cutie din carton, pune-l cu hârtie roz sau albastru, decora cu flori de hârtie, panglici. Ce să-l umple – pentru a vă rezolva, dar ea va acționa, de asemenea, ca Valentine.

Foarte ușor, Valentines aproape inconfortabil, realizate în stilul de origami, precum și decorate în culori miniaturale în domeniu Quilling. Cărți poștale pot fi plate și volumetric, cu daruri din interiorul și fără ele, lipite, trase, imprimate. Mă întreb de hârtie mici Inimi-karmushki (De-a lungul marginilor conectate printr-un capsator sau adeziv) cu umplutură dulce – mici bomboane-drageuri. Vor fi inscripțiile corespunzătoare, cum ar fi „My Sweet“ sau „My Sweet“.

Puteți face o carte poștală constând dintr-o masă de flori de hârtie individuale, colectate într-o singură inimă pufos și spectaculos. Iar cifrele de animale, aceeași poartă cu note mici, declarații în interiorul, lăsați pe nimeni indiferent.

Nu se concentreze doar pe inimile, simbol al sărbătorii este, de asemenea, considerat Cupidon sau Cupidon, îngeri, saruturi, fluturi, o varietate de flori.

Creați suveniruri originale

Dacă știți cum să tricot, vă puteți prezenta o persoana draga caldă și confortabilă eșarfă. Principalul lucru pe care a venit la stilul general de rochie, atunci partenerul va purta cu recunoștință, senzație de căldura stratului fizic al inimii. idee foarte interesantă – tricotate Mitten pe două mâini. In aceasta puteți chiar frigul februarie să meargă, se țin de mâini, iar degetele nu se congela nici el, nici ea.

Va fi un suvenir mare sviterochke tricotate pe pahare de ceai sau cafea. Se pare ochii și sufletul foarte neobișnuit și cald. De asemenea, neobișnuit și aspect elegant croșetate din capace groase de lână pentru telefon mobil. Este posibil să se desemneze inițialele lor partenere.

Ca un suvenir pentru Ziua Îndrăgostiților, acesta va fi mare Cadru, pe care le faci singur. Dacă nu există nici o abilitate de a lucra cu placaj și adeziv sau ciocan, puteți cumpăra un cadru de-a gata fotografie ieftin și imaginați-vă să-l decora în jurul perimetrului cu flori de la phoamyran, hârtie ondulată, piele, fetru, Scrapbooking. Acesta va fi mare dacă Donel pune o fotografie cu succes a unui cuplu în fața darului la o astfel de cadru.

Dacă găti o mama cadou, atunci ar trebui să alegeți cea mai frumoasa fotografie de iubitori de părinți. Rame din trecut le reamintesc că acestea sunt asociate nu numai în comun metri pătrați, de credit și de copii, dar, de asemenea, sentimente de atribuire care s-au bazat pe toate elementele de bază.

Dacă știți cum să facă figuri din ipsos, argilă sau papier-mache, Asigurați-un mic pusculita original, sub forma unei perechi sarutandu-se pe bancă și să semneze cu sensul de „Machine preferate“ sau „Romantic Journey“.

Citește mai mult  Ce să dea o persoană care are totul?

Chiar dacă nu ați creat jucării cu propriile mâini, puteți utiliza unul dintre seturile gata făcute pentru lucru manual și urs romantic Sew, inima amuzant cu mânere și picioare. Sau, de exemplu, proteina, în cazul în care numele de familie al celui care este un dar este destinat, – Belkin sau un iepure de câmp, în cazul în care el este și iepuri de câmp t.D. Nici unul pragmatist nu va refuza o astfel de marotă drăguț.

Puteți utiliza seturi gata făcute și de a face un cadou de săpun realizat din materiale naturale, cu propriile mâini, puteți face magneți tematice pe frigider, copiii chiar vor face față cu această sarcină.

Bricolaj puteți crea un original breloc – tricotate, din lemn, șirag de mărgele, de la curele din piele sau panglici. Puteți face mare colaj foto pe WATMAN, unde vor fi colectate momente cele mai fericite.

Dacă aranjați frumos imagini și adăugați inimile de hârtie mici sau strasuri, atunci colajul va incanta ochiul pentru o lungă perioadă de timp și vă reamintesc cum esti cu persoana iubita (iubitul) este încă norocos.

O altă opțiune de suvenir self-made este așa-numitul Motive bancare. Acest plastic, sticlă sau mesteacan poate, umplut în interior cu note, indicând motivele pentru care vă iubești partenerul (prietena, prieten, mamă). De exemplu, „pentru că sunteți ridicol noaptea” sau „pentru că sunteți bun și puternic și întotdeauna gata să vă ajutați”. De obicei, în banca a pus nici un minus de sute de astfel de note. Cred că cel care le va citi va citi totul la unul, iar acest proces va fi fascinant.

Idei dulci

Cadouri dulci va face o vacanta mai dulce, și aici este, de asemenea, nu este necesar să fie un bucătar restaurant de prestigiu sau cofetar. Foarte mult de evacuare de delicioase și frumos este creat cu propriile mâini fără aptitudini speciale.

Cele mai populare opțiune – Numele tort de origine, care poate fi decora cu inima si inima mastic roz, crema de ulei. Tort poate fi foarte mică, pe de o parte de ceai pentru doi, dar va fi o surpriză foarte plăcută după februarie seara destul de rece plimbare. În cazul în care un tort pentru un iubit (iubit), iar cuplul este deja suficient de aproape la nivel fizic, puteți face un tort erotic, opțiuni pentru un astfel de decor a unui simplu produs de cofetărie pe Internet există multe.

Consumul de ceai cu un astfel de tort un merge bine într-o noapte romantica de neuitat.

cadou plăcut poate fi făcută chiar și din drajeurilor și borcane goale multicolore cu un capac răsucire. PURE PUG BANK Hârtie, de exemplu, sub forma acelorași inimi, decorați pangliciul, fixați inscripția cadourilor cu dorințele obligatorii ale Zilei dulci din Valentine, și spre interior se potrivește cu drage multicolor. Se pare foarte efect.

Citește mai mult  Cadouri corporative pentru clienți și parteneri de afaceri

Ciocolată de casă În unele țări este considerată o surpriză tradițională până la 14 februarie. De exemplu, japonezii cu inimi de ciocolată acasă indică reprezentantului sexului opus, care este prezentat Valentine, care nu ar fi departe. Pentru un astfel de cadou, veți avea nevoie de o ciocolată fără piulițe și stafide, fără umplere, precum și o formă de silicon pentru gheață cu celule în formă de inimi.

Ciocolata se topește la foc lent, masa de ciocolată este imbuteliat in formele, nivelat cu un cuțit și pune-l în frigider. Apoi, inimile sunt ușor îndepărtate din formular și sunt pregătite pentru donare și utilizare.

Gurmanzii pot încerca să sufere ciocolată – de la ulei, cacao, zahăr și lapte.

O opțiune excelentă a cadoului dulce auto-fabricat este Cookie-uri de casă. Poți pur și simplu să faci cookie-uri de inimă și poți face cookie-uri cu predicții, punând în fiecare notă cu o predicție romantică plăcută. Ceaiul Party se va transforma într-o aventură romantică distractivă.

Arată foarte frumoasă pe masa festivă pentru două Buchet de fructe. Faceți-o foarte simplă, este important să aveți doar un stoc mare de difuzoare lungi și o gamă solidă de fructe diferite. Și util și frumos.

Ambalaje de ambalare

Un cadou realizat de propriile mâini este important să fii frumos și corect pentru a crea o anumită intrigă. În aceste scopuri sunt potrivite Cutii, pachete de hârtie strânse. Ele pot fi decorate Fluturi de hârtie, flori, frânghii și panglici, arcuri de diferite culori și dimensiuni. Ambalajele de ambalare, pentru că este omul ei care vede primul, și ambalajul frumos stabilește starea de premoniție a prezentului miracol din interiorul acestuia.

Utilizare pentru ambalarea hârtiei de ambalare, folie, cârpă și o mare varietate de decorațiuni, margele, butoane.

Este, de asemenea, important cum vă veți împiedica cadoul dvs. de casă. Încercați să o faceți într-o atmosferă romantică când nimeni nu vă va distrage atenția. Prindeți partenerul, aranjați o cină romantică cu lumânări și un pahar de vin, puteți pregăti un cadou poetic sau muzical, după care vă simțiți liber să vă dați creația – cu siguranță va fi percepută cu recunoștință.

Master Class la crearea unui cadou pe 14 februarie, vezi mâinile în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: