Cadouri pentru fata pe an: de la părinți, bunici și nașul

Cadouri pentru fata pe an: de la părinți, bunici și nașul

Majoritatea părinților susțin că primele douăsprezece luni de la momentul nașterii copilului fugind neobservate. Taxe zilnice, jocuri cu copil, primele realizări ale crumbs – toate acestea se mișcă fără probleme zi după zi. Iată primii pași, adică prima zi de naștere.

Particularități

Pregătirea pentru celebrare începe cu câteva săptămâni înainte de celebrare. Totuși, prima zi de naștere a copilului ar trebui să devină semnificativă. Mama și tata se gândesc la toate nuanțele: cum să decoreze casa care gătește pentru o masă festivă și, cel mai important, – ce cadou pentru a face o mică prințesă. Principala problemă este absența unor hobby-uri speciale în fata și incapacitatea de a spune ce dorește să primească ca dar. Atât de nativi și cei dragi vor trebui să muncească din greu pentru a face un cadou interesant.

Într-un an, copilul se simte foarte subțire și se simte elementele din jur, lucrurile și mai ales jucării. La aceasta varsta, copiii sunt capabili să distingă între majore și minore detalii, sunt interesați de elementele luminoase, încercând să copieze mișcările de adulți și prezintă simpatie imensa pentru animale de companie.

Prin urmare, copilul ar trebui să înconjoare o largă varietate de accesorii pentru ambele jocuri, precum și pentru viața de zi cu zi.

În primele douăsprezece luni de viață, părinții ei reface în mod constant furnizarea de jucării educative pentru copii cu muzică și echipamente de iluminat, precum și cărți cu ilustrații care investighează lumea din jurul nostru. Aceste elemente sunt în întregime axat pe dezvoltarea generală a copilului, gândire și vorbire. Asigurați-cadou de cumpărare pentru un copil ar trebui să fie exclusiv în magazinele copiilor specializate. La solicitarea dvs., consultanții de vânzări pentru a oferi jucării certificate vândute de calitate și respectarea standardelor de sănătate.

Copiii nu pot da jucării cu multe elemente mici.

Ar trebui să fie examinate cu atenție de detalii, verificați colțuri. Gândirea abstractă a copiilor în vârstă de un an, abia începe să se dezvolte, astfel încât jucăriile în aparență ar dori cel mai mult elemente interne utilizate în viața de zi cu zi.

Atunci când alegeți un cadou special pentru o fată pe un an, părinții, rudele și rudele ar trebui să fie ghidate de anumite criterii.

 • Fiecare cadou ar trebui să fie noi, în nici un caz nu poate fi repetat cu jucării anterioare.
 • Schema de culori a jucăriilor ar trebui să fie perturbată cu nuanțe suculente, atragerea de ochii unui copil.
 • Este important ca actualele miscari publicate fie sunete clare.
 • Este foarte important ca corespunde vârstei cadou: enciclopediile științifice privind creșterea nu se va potrivi cu copilul în vârstă de un an.
 • Este important de a pre-alinia un cadou cu părinții. În primul rând, va fi posibil să se evite cadouri similare. În al doilea rând, babes apropiate va fi capabil de a trimite un donator în direcția de căutare din dreapta.

Lista celor mai bune idei părinți

Părinții moderni acordă o atenție deosebită dezvoltării copilului timpuriu. Câteva luni după naștere, ei încep să se angajeze cu el, spune despre lume, da să atingă lucruri și obiecte. Mai aproape de anul organizează copii în centrele de dezvoltare timpurie, astfel încât ei înțeleg ce jucăriile vor permite copilului să dezvăluie potențialul direcțiilor fizice și mentale.

 • Scaunul de balansare a animalelor. De mult timp, această jucărie ocupă o poziție importantă în dezvoltarea copiilor din an. În procesul de joc, copilul consolidează aparatul vestibular, trenurile mușchilor, care afectează pozitiv sănătatea sa fizică.

 • Animal Jumper. Împreună cu scaunul balansor contribuie la dezvoltarea fizică. În plus, întărește mușchii picioarelor. Designul este o imagine a unui animal atașat la stand cu o primăvară.

 • Leagăn. Cadou copular pentru un copil timp de 1 an. Cele mai potrivite sunt opțiunile de proiectare portabile și suspendate.

 • mat colectate. Se compune din mai multe elemente lipite de tipul de puzzle-uri. Fiecare parte se face în performanțe diferite forme în relief. Când mersul pe jos de-a lungul picioarele copilului, se obține un masaj special.
Citește mai mult  Ce să dai o fată timp de 10 ani?

 • suprafaţa în curs de dezvoltare. O astfel de prezent poate fi decorat ca o masă sau o placă cu sarcini diferite în cazul în care copilul poate dezvolta o mobilitate mică și mare.

 • BIZEBOARD. Până în prezent, aceasta este cea mai populară jucărie în curs de dezvoltare în cazul în care există o mulțime de sarcini interesante de zi cu zi, de exemplu, fulgere descheiată, disc de telefon, comutator, priză și mult mai mult.

 • Puzzle-uri cu baza moale, cuburi, piramide. Aceste jucării trebuie să fie prezente în viața fiecărui copil. abilități de bază copil sunt formate pe ele.

Toate aceste lucruri pe care le pot da atât pentru băieți și o fată. Cu toate că atunci când aleg un cadou pentru fiica, părinții ar trebui să arate attentiveness specială la schema de culori și jucării echipare.

In ciuda intimitatea permanenta cu mama ei, între fetița și Tatăl există relații deosebit de calde. Destul de des a pompat copilul lui dulce, permite. Și în ziua de naștere a fiicei mele, probabil, va primi un cadou special de la tata, de exemplu, vorbitorul.

Ce a alege un schelet?

Până în prezent, multe jucării, originale și unice care vizează dezvoltarea generală a unui copil sunt prezentate în magazinele pentru copii. Numai ca un cadou pentru o fată pe 1 an de la nașa si tatii ar trebui să fie prezentate pentru a fi oarecum diferite cadouri.

 • Decorațiuni. părinții moderni, chiar înainte de apariția bătrâneții un an pe care le iau pe fetele lor calomnie pentru puncție. Prin urmare, cercei va deveni cel mai potrivit cadou memorabil. Alternativ, puteți lua în considerare suspendarea cu imaginea patronului copilului.
 • Biblia pentru copii. Datoria părinților noștri – pentru a explica scena esența credinței și a instruia fata pe calea cea bună. Biblia din această problemă va deveni un asistent indispensabil. Publicațiile pentru copii sunt prezentate în magazinele bisericești, a cărui text este scris de un copil mai ușor de înțeles cu o silabă.
 • Obiecte de îmbrăcăminte. Ca un cadou special, nașii pot comanda în Atelier croitorând rochiile exclusive.
 • lingura argintie. Marile fete de ziua de la Părinți Mare. Cazul special este aplicat ca pachet. Adesea pe o lingură face gravarea cu numele zeilor și data nașterii ei.
 • Bucate. Foarte util și cerut cadou după introducerea primului praf. Dacă este dată o placă de argint cu dispozitive de tăiere, gravarea se face sub forma unei imagini interesante.

Decât vă puteți bucura de nepoată?

Bunici, de regulă, da nepoți cadouri speciale. Încercați să facă fiecare cadou unic. În același timp, se completează de tort corporative sau de tort de la bunica făcute de mână.

Cea mai mare parte bunici comunica cu nepoata lor destul de des, astfel încât să știe ce ar trebui să aibă jucării.

 • Având grijă de confortul și frumusețea aspectului, bunicile și bunici sunt achiziționate de către nepoata îmbrăcăminte de sezon. Pentru vara aceasta poate fi o rochie, cu debut de vreme rece, pantaloni și jachete izolate sunt considerate. salopeta Bolon donați pentru perioada de iarna viitoare.
 • Sledge sau cu bicicleta. În funcție de perioada anului, bunici dobândesc mijloacele de mișcare ca un cadou. Pentru iarna sunt relevante sunt sănii. Ele sunt foarte convenabil să se deplaseze de-a lungul suprafeței acoperite cu zăpadă. Pentru o perioadă perfectă biciclete cald. Este demn de remarcat faptul că proiectarea transportului roată trebuie să fie sigure. Șasiul stresat necesită trei roți pentru un copil de un an. Este important pentru gestionarea bilaterală, și anume stiloul părinte și volanul copiilor.

Mulți bunici nu vorbesc despre abilitățile lor de lucru, deși în ajunul primei nepoate de ziua de naștere poate face un dar cu propriile lor mâini.

 • Accesorii tricotate. Un set de eșarfă, capace și vergeri cu un model unic se va încălzi în sezonul rece.
 • Păpuşă. Dacă se dorește și disponibilitatea materialului, se dovedește a coase o jucărie în creșterea fetei. De ceva timp, acest dar va fi cea mai bună prietena pentru nepoata, ei vor juca împreună, du-te pentru plimbări și plimbare în vacanță. Principalul lucru este să vă amintiți siguranța copilului și când coasem jucării nu folosesc elemente de decor mici.
 • Jucării educaționale. Dorind să oferiți nepoate un cadou unic, bunicilor și bunicilor gata să facă puzzle-uri din material moale, cuburi, Bookbridge.
 • Pernă decorativă. Chiar și într-o vârstă mică, fata va aprecia perna decorată cu un animal de fructe, picioare și urechi. Pentru fabricarea sa nu va trebui să cheltuiți sume mari de bani. Și darul în sine va rămâne în viața copilului pentru o lungă perioadă de timp în viața copilului, și, chiar și după câteva decenii, care a crescut nepoata va pune copilul ei pe această pernă foarte.
Citește mai mult  Scenariu bărbați aniversari 80 de ani

Ce pentru a da o nepoata?

În căutarea unui cadou special pentru nepoata în vârstă de un an de matusa si unchiul sunt gata de a conduce în jurul valorii de o mulțime de magazine pentru copii. O gamă largă de mărfuri va face confuz, din cauza cărora prezentul selectat poate fi irelevant. Fetele la o astfel de tineri trebuie să dezvolte și să primească emoții pozitive. De aceea, frații și surorile părinților fetelor sunt cel mai bine având în vedere jucăriile de divertisment cu dezvoltarea abilităților casnice.

 • Repeater de jucărie. Prezentul este un model de progres tehnic. Cu acesta, copilul este capabil să dezvolte vorbire și pur și simplu să se distreze. Jucărie este conceput doar pentru un an și de mai sus. Esența ei este după cum urmează: rosteste kid un cuvânt sau o expresie, iar în prezent repetă textul care este spusă de un copil, o voce amuzant.

 • Baie de baie. Ordinare jucării din cauciuc și bups – este bine, dar dezvoltarea motilității mici și mari, cu utilizarea lor nu este vizualizat. Dar atracția cu fântâni, macarale și slide-uri vor deveni un cadou neobișnuit și util. Pentru a începe cu, design-ul trebuie să fie colectate, apoi să consolideze pe peretele băii și a alerga mecanismul de lucru. De îndată ce încetinește de atracție în jos cursul, copilul este necesar pentru a porni dispozitivul. Bright și jucării colorate de colorat va permite copilului să schimbe avizul cu privire la procedurile de apă în baie.

 • Roată. Jucăria are un mecanism simplu și este destul de simplu în management. Pat suficient pentru mâner și poartă o jucărie. Design simplu în timpul mișcării poate produce sunete diferite, strălucire. În cazul în care jucăria este făcută în imaginea păsării, apoi aripile au loc atunci când se deplasează, animalele spun vocile lor și se pot deplasa labele.

 • animale de companie de casă cu mintea artificiala. Într-o școală veche an, trebuie să vă familiariza cu diferite animale. O atenție deosebită trebuie acordată reprezentanților teme, de exemplu, un câine. Este nevoie să se hrănească, plimbare. În schimb, ea va arăta emoțiile lor când va fi bolnav la burta ei. Inițial, o astfel de jucărie poate aduce un copil în confuzie, dar părinții vor explica modul în care să-l folosească și, după câteva săptămâni, copilul va fi capabil să facă față în mod independent, cu grijă pentru o jucărie interactivă.

 • Telefon. În lumea progresului tehnic, copilul de la naștere este familiarizat cu telefoane fixe și mobile. Mătușa și unchiul ca alternativă pot fi administrate telefonului de jucărie pentru bebeluși cu butoane în care fiecare deget împingător trimite un copil într-o călătorie fascinantă cu muzică. La compilarea mai multor combinații, telefonul va putea spune poezii sau unui basm. Multe modele moderne sunt echipate cu un program de învățare, cu care un copil învață să recunoască nuanțele, numerele și formele geometrice.

 • Cărucior. Prin abordarea zilei de naștere a fetelor din jucării există mai multe soiuri de păpuși, pentru care este ușor de îngrijit, dar nu întotdeauna confortabil de purtat. Mai ales dacă este planificată să meargă în parc, și să părăsească casa de păpușă nu este posibilă. Căruciorul în acest caz va deveni un lucru indispensabil.

 • Tolokar. Pentru o vârstă de vârstă, aproape toți copiii pot să stea în picioare și să facă primii pași. Tolokar în acest caz, va da copilului copilului și va permite să vă simțiți încredere. După câteva săptămâni de utilizare, acest dispozitiv este adecvat ca o jucărie, deoarece multe elemente educaționale sunt prezente pe panoul frontal al dispozitivului.
Citește mai mult  Ce să dea un tip de 26-27 ani?

sora Cadouri

În multe familii, copii în vârstă de un an au frați și surori. În același timp, diferența dintre ele poate fi impresionant, cel mai adesea este de 6-8 ani de diferență. Prin urmare, astfel de copii dobândesc un cadou pentru o soră mică nu este posibilă. Deci, ei sunt gata să creeze cu propriile lor mâini.

 • cadou Delicious. Multe fete cusătoreasă inca din copilarie au început să fie interesați de secretele de gătit mâncăruri delicioase, în special dulciuri. Și în ziua de naștere a surorii tale, ei sunt gata să încerce talentele culinare, în cazul. Desigur, nu în singurătate mândru, dar sub supravegherea adulților, care, dacă este necesar, va ajuta și sfaturi prompte.
 • cadou Creative. Destul de des, frații și surorile mai mari sunt prezentate ca un cadou pentru desene sau meșteșuguri sau meșteșuguri ale propriilor mâini. La crearea unei compoziții complexe, poate fi, de asemenea, necesară pentru a ajuta părinții, dar, în general, lucrarea este angajată numai de un tânăr artist.
 • Ajutați părinții. În unele cazuri, frații și surorile mai mari coordonează cu părinții lor ocazia de a cumpăra un cadou pentru o mică soră, dar să nu-i indice ca donator. Cu alte cuvinte, părinții sponsorizează pur și simplu un nou cadou pentru copii. Este important de observat că, în astfel de cazuri, copilul vârstnic alege în mod independent jucăria în care vor putea juca împreună.

În cazul în care vârsta fratelui sau a sorei mai mari depășește pragul de 18 ani, ei trebuie să inventeze un cadou unic pentru copii pe cont propriu.

 • Haine și încălțăminte. În principiu, un astfel de cadou este foarte frecvent printre rude, deci trebuie să fiți de acord în prealabil prin opțiunea de haine de donomie. De exemplu, dacă bunicile dau o rochie, atunci un frate sau o soră senior va trebui să caute un costum cu pantaloni. Este important să ne amintim că copiii într-un an vechi cresc foarte repede, astfel încât hainele pentru viitorul sezon ar trebui să fie alese cu o marjă mică.

 • Accesorii pentru spălare și somn. Aceste daruri sunt considerate foarte practice și necesare. Desigur, nu există o originalitate specială în ele, dar aceste elemente vor fi întotdeauna utile în serviciul intern al copilului.

 • Set de vase. În acest caz, se presupune că va lua în considerare plăci de plastic, cupe și tacâmuri. În anul copilului, ei încep să se învețe să mănânce în mod independent, iar materialul plastic nu va permite copilului să fie rănit. În plus, mâncărurile pentru copii moderne sunt efectuate în cel mai neobișnuit design, astfel încât masa obișnuită să poarte o mulțime de emoții pozitive.

 • articole de igienă personală. Un set de periuță de dinți și pastă va fi un cadou destul de potrivit pentru un an. În acest moment, un copil a tăiat deja mai mulți dinți care necesită îngrijiri speciale. Este important să ne amintim că atunci când aleg o periuță de dinți, trebuie să ierți gramada: acesta trebuie să fie cât mai moale posibil. Ca parte a pastei de dinți, trebuie să existe substanțe nu nocive, cum ar fi fluor.

 • Mobila. Înainte de a căuta un element important de mobilier pentru o fată în vârstă de un an, trebuie să se consulte cu părinții. Cu siguranță vor spune dacă este nevoie de joacă sau scaun.

 • Securitate. Un cadou foarte relevant va fi un set de securitate, într-un set de care sunt închideri pentru prize, duze din silicon la colțuri, încuietori pentru uși și încuietori care împiedică accesul copiilor neautorizate.

In plus, fratii si surorile mai mari pot ajuta părinții cu pregătirea pentru celebrarea.

În ciuda hype masive, prima zi de nastere a copilului nu ar trebui să semene cu un banchet grandios. Este suficient pentru a invita rude apropiate, astfel încât copilul a simțit în siguranță deplină și sa bucurat în această zi.

Acum, în magazinele de copii există multe tot felul de jucării – ușor și derutați. O trecere în revistă a mai multor jucării populare este prezentată în clipul video de mai jos:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: