Cadouri pentru un copil de 11-12 ani pentru Anul Nou

Cadouri pentru un copil de 11-12 ani pentru Anul Nou

Anul Nou este o sărbătoare magică pentru adulți și copii, toată lumea așteaptă cu nerăbdare un miracol, care ar trebui să se întâmple în această zi. Lupa o dorință în ajunul Anului Nou, copiii vis să devină realitate. Ei așteaptă, de asemenea, cadouri și astfel iubesc acest lucru așteptările de surpriză. Prin urmare, este atât de important să nu dezamăgesc fiicele și fiii prin alegerea „corectă” cadouri pentru noul an. Copiii în vârstă de 11-12 ani cheltuiesc foarte diferite cadouri decât la o vârstă junior.

După ce a obținut această vârstă, băieți și fete și ei înșiși iubesc să facă surprize prietenilor lor. Desigur, darurile ar trebui alese, bazându-se pe interesele copilului. Poate fi: jocuri, cărți, diverse tehnici și multe altele.

La această vârstă, copiii apreciază lucrurile originale și populare, deoarece adolescenții doresc să țină pasul cu vremurile.

Ce să dea o fată de 11 ani și de 12 ani?

La această vârstă, fetele de 11 ani și de 12 ani încep să fie interesate de cosmetice, aspectul lor. Cineva este neinteresant, de exemplu, dacă fata este sport și mai îndrăgită de stilul de viață activ. În orice caz, alegerea unui cadou, merită ținând cont de toate hobby-urile unei tinere doamne. Asta e ceea ce cadouri poate fi dat fetei pentru noul an.

 • îmbrăcăminte. Fiecare printesa vrea o mulțime de diferite haine frumoase, asa ca va fi bucuros să dea astfel de cadou un. Acesta poate fi o rochie, fusta, bluza, suspensie pe un toc mic.

 • Cosmetica pentru copii. Fetele sunt deja încep să fie interesat de produsele cosmetice, pentru că ei vor să fie adulți și plimbare pe mamele lor. Dar, totuși, ei nu pot folosi produse cosmetice pentru adulți. Pentru astfel de cazuri, există o pepinieră care nu dăunează pielii. Puteți alege, de asemenea, o pleca spre fata, corp și păr. La urma urmei, adolescenți începe o vârstă de tranziție și primele imperfecțiuni pe fata apar.

 • În cazul în care copilul este creativ, atunci ai nevoie pentru a trece de la tipul de activitate. Pentru artist, este în valoare de vopsele Alegând pensule, creioane, hartie speciala.

 • În cazul în care fata este cusătoreasă, Fire, spițe, diferite seturi de cusut.

 • Sport copil poate alege ceva din această sferă. Trebuie doar să luați un cadou asociat cu sportul dorit. Dacă înotați, puteți alege un costum de baie, ochelari de protecție, pălărie. De asemenea, opțiunea excelentă va fi un certificat pentru scufundări. Puteți cumpăra o minge, fitness, pantofi buni. În cazul în care nu există preferințe specifice în sport, puteți cumpăra un abonament la sala, eventual un simulator, gantere, haltere, minge, frânghie.

Poate fi, de asemenea, cochilii sportive, cum ar fi biciclete, patine, role, scutere, snowboarding, schi.

 • Dacă fiica dvs. petrece mult timp înainte de oglindă, Îi poți cumpăra o oglindă frumoasă pe picioare cu iluminare, diverse accesorii de păr, un pieptene de material natural.

 • Dacă copilul dvs. are un grup muzical preferat, Apoi puteți cumpăra un bilete de concert. De asemenea, puteți lua bilete la teatru, muzeu. În cazul în care fata este o aventură amator, o opțiune bună va fi un bilet pentru o căutare, acolo se poate petrece timpul cu prietenii.

 • Certificate – Universal cadou. Tu doar le obține în magazin dreapta, iar copilul însuși alege ceea ce vrea.

 • Cărți. Acesta este un cadou foarte util. Este mai bine să aleagă astfel de cărți, care vor ajuta la dezvoltarea copilului dumneavoastră. Diverse enciclopedii, cărți istorice, despre lume, animale. Puteți da, de asemenea, un jurnal sau jurnal personal. Fata se va înregistra gândurile, visele sau doar a face o marcă.

 • Unul dintre principalele daruri sunt, desigur, dulciuri. La orice vârstă, copiii se vor bucura la un astfel de cadou. Puteți lua doar o cutie mica, ori nu toate dulciurile ei preferate și frumos decora. De asemenea, o idee bună va pregăti video de fotografii semnificative.

Ce cadou pentru a preveni în vârstă de unsprezece ani și băiat de doisprezece ani?

După cum toată lumea știe, băieții se situează un pic în dezvoltare de la fete. Prin urmare, la această vârstă, ei sunt toți aceiași copii. Ele sunt încă interesant jocuri, divertisment. Baietii au hobby-uri complet diferite decât fetele. Și alege un cadou, trebuie să-l ia în considerare. Ce puteți dona?

 • Atlet Puteți prezenta o nouă formă, pantofi, dar în toate mofturile, este necesar să se bazeze pe acest sport. Fotbalistul – Boots, Ball. Este posibil pentru a da un jucător de volei, un jucător de baschet, numai în acest caz, adidași, de înaltă calitate obișnuită. Jucător de hochei – baston, Puck, casca, patine.

 • De asemenea, o opțiune excelentă va dura băieți meciului echipa favorită. Puteți da în continuare un tricou cu numărul și numele de atlet dumneavoastră preferat. Sau un alt subiect de sport.

 • cadou de Anul Nou Excelent vor fi diferite tehnici. În lumea modernă nu se poate face fără astfel de dispozitive. Gadget-uri le folosim în fiecare zi. Acum, fiecare copil are propriul său telefon, calculator, tabletă. Dar dacă nu există ceva, atunci ar trebui să cumpere.

 • Mulți băieți vis de o consolă de jocuri. Un cadou bun va fi ceasuri inteligente, brățară de fitness. A doua opțiune este bine adaptată pentru atlet, sunt toți indicatorii: puls, pedometru, distanta, timpul de mers pe jos, normală. Există încă un astfel de lucru util ca mesaje și apeluri pierdute. Ceea ce este foarte convenabil atunci când copilul stă în lecția, iar minciunile telefon din portofoliu. Da, un cadou nu este ieftin, dar el stă.

Opțiuni cum ar fi căști, coloane, mouse-ul, covor pentru ea, tastatura cu iluminare din spate.

 • Un cadou bun va fi un bilet pentru o căutare de interesantă, o excursie la stațiunea de schi, Puteți vizita, de asemenea, parcul de distracții.

interesant de top și utile Cadouri de Anul Nou

Cele mai bune Cadouri pentru fete: Certificate pentru clasele Vizitați Master (de gătit, de mână, rez lecții), pentru magazine de îmbrăcăminte, cosmetice, abonament pentru camere sportive, turistice Cluburi.

Ornamente se va potrivi: cercei, pandantive, ace de păr, ceas, inele, lanț cheie, saci (rucsac) pentru a vizita scoala sau doar pentru o plimbare. Cele mai bune cadouri pentru băieți: o nouă formă de sport, atribute ale echipei preferate (selectați în funcție de tipul de sport său iubit), un abonament pentru a vizita diverse locuri interesante (quest-uri, excursii la un alt oraș, centre de recreere).

cadou excelent atât pentru băieți cât și fete va fi un animal. Desigur, este necesar să se înțeleagă că o ființă vie este o mare responsabilitate, este în valoare de a înțelege toate riscurile atunci când vom porni. Este, de asemenea, de mare probabilitate ca cele mai multe dintre preocupările vor sta pe tine. Dar, în vârstă încă în 11-12 ani, copilul este deja în măsură să dea dovadă de responsabilitate și înțelege îndatoririle sale, care va încerca să efectueze. Desigur, există posibilitatea ca copilul este enervant cu timpul, asa Inainte de a cumpara-l, aceasta este în valoare de cântărire toate argumentele pro și contra.

În cazul în care vă decideți la un astfel de pas, atunci ar trebui să pregătească un copil, vorbesc cu el, spune toate subtilitățile conținutul acasă pentru animale de companie.

Cadouri care sunt potrivite atât pentru băiat și o fată, aceasta este un smartphone, tabletă, calculator, căști și alte gadget-uri moderne. O sesiune foto, desigur, nu poate veni la sufletul unor băieți, dar fetele vor fi cu siguranță încântați la un astfel de cadou.

În cazul în care un copil nu are anumite hobby-uri, atunci este în valoare de cumpărare un bilet de o singură dată pentru a vizita diverse instituții. Acesta poate fi un cerc de carte, cursuri (jurnaliști, calculator, culinară) și multe altele. Asigurați-vă că pentru a dori ceva din această listă.

Dacă încă nu se poate decide cu privire la darul, puteți fi bruthened pe pagina personală a copilului într-o rețea socială decât este interesat în care fotografii și gânduri este de stabilire afară, și poate face ca reposit anumitor bunuri magazine online la câștiga în tragerea la sorți. Principalul lucru este de a asculta întotdeauna copilul, atunci vei sti exact dorintele tale.

În continuare, a se vedea unele mai multe opțiuni pentru cadouri pentru un adolescent.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: