Când și cum să eliminați pomul de Crăciun după Anul Nou?

Când și cum să eliminați pomul de Crăciun după Anul Nou?

Există un număr mare de tradiții care sunt direct legate de celebrarea noului an. Unele dintre ele se referă la curățarea copacului de Anul Nou, la dispoziția sa. Toată lumea ar trebui să știe ce să facă cu un copac după absolvire.

Semne

Puteți identifica un număr de prescripții care reglementează dezasamblarea ATE după noul an. Unii o fac imediat după ajunul Anului Nou. O astfel de decizie este greșită. Vacanțele de iarnă sunt destul de lungi, în multe case, oaspeții vin nu numai în ajunul Anului Nou, ci și pentru Crăciun. Rudele și prietenii pot veni cu o vizită și pe vechiul an nou.

Există o opinie că curățarea unui copac artificial sau viu trebuie făcută după Crăciun. Acest lucru nu este destul de declarația din dreapta. Majoritatea rușilor elimină frumusețea forestieră după vechiul an nou. Aceasta este ceea ce au condus oamenii cu această ocazie. Tradiția nu are nimic de-a face cu religia ortodoxă sau cu anumite semne specifice.

După vechiul an nou, copiii merg la școală, iar adulții – la serviciu. Oaspeții oaspeților din cantități mari nu sunt planificate, atât de molid și scoase pe stradă.

Frumusețea forestieră au numeroase convingeri. În conformitate cu Fengshui, noul an nu vine la 1 ianuarie, dar la sfârșitul lunii sau începutul următorului. Înainte de acel moment și ar trebui să fie un brad. Problema este că copac real se va usca rapid, ace încep să-l păstra la frigider – aceasta duce la căderea jucăriilor.

Multe Evacuați semne populare brad cașerarea. Unul dintre semnele care copac este timpul sa curat – este ușoară în cantități mari. Dacă sfaturile lor se întunecă, frumusețea de pădure a absorbit o mulțime de energie negativă. Acest lucru înseamnă că în casă ea nu mai este un loc.

Unul dintre vor spune că decoratiuni care se încadrează din ramuri de brad este un semn că casa este jucat cu ei. O astfel de distractiv ar trebui să se oprească, eliminați jucării și să facă brad. Vasta Trunchiul este un alt semn că arborele necesită eliminare. Mistic în ea nu este nimic, dacă nu îndepărtați pomul de Crăciun, se va schimba în curând crumble.

Eliminați botezul sau după?

Multi se intreaba: ce este numărul mai bine să demontați pomul de Crăciun – înainte sau după botez? Până la 19 ianuarie, ar trebui să fie eliminate toate atributele festive. Păstrați pom de Crăciun un nou an de la domiciliu.

În această zi, de șemineu, în cazul în care este în casă, scoateți cenușa. in afara de asta, Este necesar să se efectueze o curatenie generala, curat curat. Există o credință că botezul trebuie să fie celebrată într-o carcasă complet curățat. Cel mai bine este să brad dezasamblat înainte de această dată.

În perioada de pre-revoluționară, fiecare de vacanță a fost legat de calendarul ortodox. În conformitate cu aceasta, toate decoratiunile din locuință, și pomul de Crăciun nu este o excepție, ar trebui să apară în casă, înainte de sosirea de Crăciun, dar ia îndepărtat în ajunul botezului. Potrivit Ortodoxia în ultima zi, shtiks se încheie înainte de această sărbătoare, prin acest moment aveți nevoie pentru a elimina toate atributele care personifica noul an.

În același timp, este inacceptabil pentru a pune pur și simplu un brad la stradă și lăsați-l acolo. Un astfel de act va conduce la faptul că, împreună cu copacul va fi aruncat bine și noroc.

Din acest motiv, oamenii superstitiosi în perioada de pre-revoluționară nu a arunca bradul de Crăciun, care tresări de aspectul lor în timpul sărbătorilor de Anul Nou, și dezasamblate, după care au ars. Lemn de foc în înclinări rusești în timpul iernii nu a fost niciodată considerată de prisos.

Cum să eliminați?

Dacă în timpul iernii vacanțe de gospodării și persoane mulțumit cu artificiale de brad, dificultăți cu ei dezasamblarea nu vor apărea. Când curățarea este suficient pentru a se conforma reguli simple.

  1. decorații întrerupte decora în cutie, cel mai masiv în jos, mai ușoare de mai sus.
  2. tăiat cu grijă ghirlandele electrice, nu extinguite prea mult de sârmă.
  3. Ori ramurile copacului unuia împreună nivel – aceasta va simplifica instalarea unui copac, după 11 luni.
  4. Mishur cu serpentine pentru a pune într-un ambalaj de vacuum.

Nu uita că pomul nu ar trebui să stea în casă pentru prea mult timp, acesta poate fi aruncat în condiții de siguranță după vechiul an nou. Copacul de Crăciun viu ar trebui să fie scos pe stradă frumos, pentru că acele cu el. Înainte de a elimina decorațiile, a scuturat ceva sub copac. Eliminați-vă departe de elementele de frumusețe din pădure în care acele pot scăpa. După aceea, puteți să luați trunchiul și să agitați copacul – acest lucru va duce la căderea acelor ace mai slabe.

Următorul pas – eliminarea jucăriilor. Rămânând fără bile și alte elemente ale decorării molidului Ieșiți din atașament. Luați un material larg și împachetați copacul. Înfășurat cu un pom de Crăciun cu o țesătură ușor de pus pe stradă.

Sfat

După îndepărtarea copacului, scoateți gunoiul rămas după el. Mestecați prima măturătoare și apoi aspirarea podelei. În loc de un aspirator, puteți folosi un burete pentru spălarea mâncărurilor. Lipiți de banda bilaterală și umblați în jurul camerei.

Dacă există covoare în apropiere în cameră există covoare, înainte de a-și deplasa. Unii pentru a reduce cantitatea de ace cazute sunt ramuri de tăiere, transformându-le în polietilenă. Puteți încheia pomul de Crăciun și complet, dacă ramurile sale nu sunt prea stropiri.

Unul dintre sfaturi legate de curățarea de Anul Nou se referă și decorații de brad. Ai nevoie pentru a începe cu jucării mici de luptă.

Se recomandă să le-a pus într-un recipient separat. Puteți chiar și într-o tavă ou – va preveni deteriorarea acestora.

În etapa următoare, decorațiuni mai mari să ia. Cutii pentru ei sunt mai bune pentru a găti în avans, pentru a cumpăra separatoare de carbon. Fiecare dintre casetele nu va preveni semn, iarna următoare va permite să găsiți rapid dreptul de decoratiuni.

Girlands cu o ploaie trezesc fundație, astfel încât acestea să nu confunde. Pentru învelirea pomul de Crăciun, înainte de ștergere, puteți utiliza cuvertura vechi sau o folie de polietilenă densă. Eliminarea covor și utilizarea de tesut pentru placarea de lemn va scapa de nevoia de curățare suplimentară. Cu învelite în țesătură sau polietilenă au mâncat provoacă mai puține ace. mâini proteja de ghimpată mănuși de ace de ajutor.

Există mai multe modalități de a dispune de pomul de Crăciun, unele pur și simplu lăsați copac de Anul Nou la container cu gunoi, dar este mai bine să se facă în mod diferit. Acul este un excelent fertilizator. După ce a absolvit vacanțe, molid pot fi puse în grădină. În aer proaspăt se poate urmări câteva luni.

O altă opțiune este de a lăsa o pereche de ramuri pentru gătit și baie. Oamenii cred că o astfel de baie o ajută să găsească pacea și pace.

Puteți salva nu numai ramuri, dar, de asemenea, o mână de ace. Puneți-le într-o pungă tesatura, acesta va proteja familia pe tot parcursul anului. Acele este un material excelent pentru a face lucrurile în stil manual, de exemplu, mini perne sau băi pentru baie.

Ultima lovitură din crengi de brad decorare va proteja locuința de energie negativă, dacă vă puneți-l peste intrarea în casă. În cazul în care un fel de jucărie a căzut și sa prăbușit înainte de al arunca, asigurați-vă că dorința. După îndepărtarea copacilor de Crăciun din casă în loc, unde se afla, loc un scaun și stai un pic pe ea. Acest ritual va permite curățarea sufletului și a corpului din energia negativă acumulată.

Pentru fericirea de familie prelungită, magicieni sunt sfătuiți să instaleze molid artificial in casa. Ea poate deveni un talisman de familie, de la an la an se va acumula energie festiva de lumină, returnați-l la casa în formă de bogăție și bunăstare. Atunci când se utilizează lemn artificial, nu trebuie să rezolve problema cu eliminarea sa. Eliminați un astfel de pom de Crăciun mai ușor decât viu.

Puteți dezasambla pomul de Crăciun, în orice moment, principalul lucru nu este să-l părăsească până în primăvară, nu permit uscarea și frecare.

Despre cum să eliminați bradul de Crăciun după noul an, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: