Cât de frumoasă pentru a face un cadou de la ceai?

Cât de frumoasă pentru a face un cadou de la ceai?

După gândirea de a da un cadou, suntem destul de des opriți alegerea noastră pe ceai, cafea, dulciuri: nu sunt niciodată inutile în vanitatea noastră. Desigur, acest lucru nu este darul care va fi păstrat de ani de zile, dar nu va fi cu siguranță praf pe rafturi.

Particularități

Ceai sau bomboane într-un ambalaj cadou au proprietățile un cadou universal, care poate fi prezentată oricărei persoane, indiferent de vârstă, sex, interese. Este necesar doar să alegeți totul pentru a gusta și preferințele unei persoane care este destinată.

Pentru ca ceaiul și bomboanele prezentate să nu devină un cadou banal, se folosește un design frumos sau neobișnuit.

Este întotdeauna frumos pentru a obține un cadou frumos decorate, iar în cazul în care este de asemenea util – este plăcut de două ori. Elite Ceai în ambalaj cadou sau bomboane într-o cutie elegantă sunt adesea prezentate ca un mic cadou colegilor în legătură cu locul de muncă și de cunoștințe, de multe ori prezentat ca o recunoștință pentru profesori, educatori, personal medical calificat.

Alegerea de ceai

Ceaiul este o băutură uimitor, care are o cantitate foarte mare de specii, soiuri și gusturi. Un criteriu important în alegerea ceai este fermentarea, gradul său de la care depind de culoarea și tasteings. Cele mai frecvente fermentate și ceaiuri limitate jumătate, precum și non-enmented, alb și verde. În prezent, ei au devenit demni de concurenți soiuri de negru de băutură.

Geografia Originea ceaiului surprize: Ceylon și indiană, chineză și turcă, japoneză și chiar din Africa. Metode de prelucrare: foi, prese, extracție sau granulare. Compoziția de ceai poate fi fără aditivi sau cu diverse arome, fructe, plante aromatice, petale de flori. Băuturi pentru copii sau diverse infuzii de vindecare pentru persoanele cu anumite probleme de sănătate. O astfel de varietate a vă permite să alegeți un cadou, surpriza, interesul potrivit, pentru a încânta sau să dea faptul că o persoană preferă, de obicei,.

Citește mai mult  Înregistrarea camerei la 23 februarie

Ambalare și decorațiuni

Alegerea unui kit pentru o lovedant de ceai sau un adevărat cunoscător al unui anumit soi, un cadou trebuie să fie frumos ambalate. Fă un cadou pentru a vă ajuta cu plăcere specialiști magazin va ajuta. De exemplu, puteți achiziționa o cutie de cadou cu diferite soiuri de ceai, descrieri de caracteristici și beneficiile lor. Gorgeous va arata un coș plin cu saci de,, rosu, alb ceaiurilor negru verde și bomboane. Iubitorii de un stil de viață sănătos bomboane poate fi înlocuit cu un borcan de miere, culori supliment sau crengi de brad.

Ceai „Buchet“ cu propriile mâini

apreciat în mod deosebit un cadou făcut de propriile lor mâini, adică, plină de iubire și de îngrijire. De exemplu, un buchet de ceai improvizat de pungi de ceai va fi o surpriză interesantă pentru multe femei. Face foarte ușor și doar.

 1. Veți avea nevoie de un carton dens, ambalaje sau carton ondulat, ceai ambalate.
 2. Materiale suplimentare pentru a crea un buchet va fi o plasă de sârmă și florale, bastoane de lemn pentru fixarea bomboane, sisal, margele.
 3. Pentru a crea un con din carton, taie cercul din dreapta și un mic segment este eliminat. Acum, cartonul dobândește cu ușurință forma cerută, va rămâne doar cu fermitate pentru a fixa capsator.
 4. hârtie frumos, dantelă, panglici de satin, orice elemente decorative sunt lipite cu carton.
 5. În interiorul pungi din folie cu diferite tipuri de ceai, marginile sunt atașate de carton pe o spirală cu o impunere mică a reciproc.
 6. Compoziția compoziției poate fi umplut cu dulciuri preferate: bomboane, prajiturele, briose, prajituri, ciocolata.
 7. flori superbe din bomboane și carton ondulat va decora un buchet, face incredibil de atractiv și original.
 8. plus frumos la acest dar va fi muguri mari de flori vii și verde mici.
 9. Dacă nu doriți să adăugați flori vii, o bună alternativă va fi lucruri amuzante mici: figuri mici, inscripții originale, felicitări, margele neobișnuite sau arcuri. Totul depinde de destinatar, sexul și preferințele sale.
Citește mai mult  Cadouri originale și creative

Idei creative

O abordare creativa, va ajuta la a crea un cadou unic, care răspunde la momentul. Deci, un buchet de ceai donat pentru noul an va fi diferit cu decoratiuni tematice, ține în tine Crăciun elemente atribut: ramuri de pin sau de brad, jucării, paiete, portocale uscate sau felii de lamaie.

O optiune interesanta va fi un cadou de la ceai, bomboane și alte elemente ale unei ceremonii de ceai sub forma unui tort, o casă sau chiar nava.

 • O alegere excelenta pentru un cadou va fi Ceai cuplu de suveniruri. cupe frumoase, prezentate separat sau complet cu ceai delicios și de cei dragi, – două mari diferențe. Cupe pot fi stabilite pe un substrat de satin intr-o cutie de cadou, schimbarea pungi de ceai de elită, bomboane scumpe, elemente decorate – un astfel de cadou va fi spectaculos să uite.

 • Drăguț arată foarte Casa de ceai pentru ceai ambalate, care donatorul va împiedica într-un ambalaj elegant, transparent. O astfel de cadou o va fi foarte plăcut pentru rude apropiate, care va fi fericit să le folosească, vă amintindu cu un zâmbet bun.

 • Custard Ceainicul cu ceai cutie si bomboane Nu va fi un cadou banal, în cazul în care este prezentat într-un ambalaj frumos original, care pot fi suplimentate cu figuri ceramice rafinate sau figurine din lemn. Deci, într-o cutie frumoasă mare, cu ornament indian, puteți să vărsați piulițe mici ca fistic, plasând o mică învățătură cu o deschidere deschisă cu un mâner deschis și cupe de porțelan subțiri pe ele.

Câteva plicuri din ceaiul indian de diferite soiuri și o figură subțire a unei femei indiene de la un copac negru vor fi un cadou.

Video despre cum să faci un cadou de la ceai, vezi mai jos.

Citește mai mult  Ce să dea fiica pentru o zi de naștere?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: