Ce cadou poate fi dat educatorului pentru noul an?

Ce cadou poate fi dat educatorului pentru noul an?

În fiecare an, în milioane decembrie de părinți chin problema – ce să dea educatori pentru noul an? Nevoia de un cadou nu a fost discutată de mult timp – cum să părăsiți oamenii care din dimineața devreme și până târziu, în seara de lucru „Mama” pentru copiii noștri? Prin urmare, un cadou bun pentru educator pentru noul an, cei mai mulți părinți percepe ca o tradiție, datorie și semn de respect.

Desigur, cumpără un cadou, Trebuie să ținem cont de identitatea binecunoscută: vârsta, hobby-urile, starea civilă – într-un cuvânt, tot ce știi despre ea. Apoi, prezentul dvs. va deveni cu adevărat necesar și valoros pentru destinatar, provocând o mulțime de emoții pozitive.

Opțiuni universale

Anul Nou – Vacanță de magie, basm, miracol. De aceea, prezentul ar trebui să fie, de asemenea, cu elemente de surpriză, provoacă bucurie și încântare.

Dacă nu știți ce este educatorul dvs., există o mulțime de universal, orice femeie necesară de cadouri, pe care o va fi fericită cu o sută la sută probabilitate.

De la părinți

Deci, ceea ce poate fi înmânat educatorilor (de obicei sunt doi) ca un an nou prezent?

În primul rând, darurile gustoase vin în minte.

 • Fructe sau buchet de boabe.
 • Buchet de bomboane sau opțiune combinată de fructe.
 • Coșul cu soiuri de ceai de Anul Nou (Ginger, Citrus, Apple Scorțișoară) în designul festiv adecvat.
 • Similar cu coș de cafea. se potrivesc bine „ciocolată belgiană“, „Irish Beilis“ și altele.
 • Amplasat în care gemuri, marmeladă, gem. Astfel de seturi pot fi achiziționate gata, și vă puteți colecta într-un coș frumos sau cutie.
 • Set de ciocolată.
 • Tort la comanda sau cutie cu prăjituri preferate / brioșe. Acum, există o mulțime de dulciuri la domiciliu, care fac cadouri frumoase si delicioase dulci. Caseta cu traifles sau produse de patiserie „Pavlov“, adorat educator, vor fi acceptate cu recunoștință.
 • Alimentar coș, care include delicatese tradiționale de Anul Nou, – caviar roșu și negru, roșu pește, brânză bună și alte produse.

  În ceea ce privește cadourile necomestibile, vă pot da:

  • Plaid în design de Anul Nou+
  • pereche de ceai frumos din porțelan sau ceramică+
  • saladders Bright+
  • ceainic+
  • Set de ochelari de cristal (mai bun pentru băutura de Anul Nou – șampanie)+
  • față de masă.

  Dobândirea astfel de cadou o, pentru a alege ceva care ar fi fericit să se folosească. Prezentul, cumpărat pe fugă, în vânzarea celor mai ieftini, din materialul de calitate slabă, vor spune multe despre donator.

  Deoarece un dar este un semn de atenție și respect, arătați-o și nu manifestă lucrul inutil de o calitate slabă.

   Nimeni interzice, în plus față de darul general de la părinți, dă ceva personal de la ei înșiși dacă considerați că este necesar. În cazul în care absolut nu aveți timp pentru căutarea unui lucru cu adevărat vrednic, un cadou universal poate fi un certificat. El va da posibilitatea de a alege necesitatea de a alege ceea ce trebuie.

   În prezent, toate magazinele majore (și nici măiera) sunt permise să achiziționeze un certificat pentru costuri diferite – de la 500 la 10.000 de ruble. Acesta poate fi un centru de vase, o rețea de parfum-cosmetice, saci de magazin sau accesorii, salon de bijuterii, lanț de magazine electrice și aparate de uz casnic, textile de origine. Dacă știți că educatorul este un tricotat avid, dă-i un certificat într-un magazin de fir bun pentru tricotat, dacă îi place să gătească – să plătească o clasă de masterat la gătit.

   Un amator de clase creative (desen, păpuși de coasere, ceramică), sufletul va trebui să viziteze clasa de master pe subiectul corespunzător și fanul de balet – bilete pentru premiera. Dacă educatorul dvs. este un fan al unui Zezh, un abonament sau o clasă de master pe yoga sau un alt element de fitness pentru ao face mult mai mult decât un coș cu bomboane.

   Din grupul

   În ceea ce privește darurile „din grup” și pentru ea, desigur, ei sunt întotdeauna mulțumiți de bucurie. O grădiniță rară este echipată cu echipament de birou sau papetărie, astfel încât niciodată nu are nevoie de nimic. Pisitorii sunt forțați să tipărească foarte mult, să deseneze, deci un cadou din domeniul echipamentelor de birou sau de papetărie va fi adecvat. Poate fi:

   • Unități flash cu cantități mari de memorie+
   • hard disc extern+
   • card de memorie+
   • imprimanta, scanerul, dispozitivul xerox sau multifuncțional care combină toate cele trei funcții+
   • de tot felul de birouri.

    Dar acestea sunt daruri, mai degrabă, pentru grădiniță și nu pentru educator. Un cadou din domeniul electronicii cu caracter personal poate arata ca:

    • Ebook+
    • Termocroup+
    • Ramă foto digitală+
    • Acvariu cu iluminare din spate+
    • lumina de noapte frumoasă sau lampa de masă+
    • Mini fântână+
    • Imagine cu iluminare din spate.

     O astfel de idee un cadou ca o carte este relevant numai atunci când știi exact ce visele tale profesor despre ceea ce. Spune, ea colectează ediția „Alice în Țara Minunilor” sau „capace roșii” și îl prezinți copia pe care nu o are încă. Sau ea iubește cu pasiune cuptor, și vi se înmâna o frumoasă ediție lucioasă, cu rețete de prăjituri și brioșe. ediții cadou ale Bibliei, Coranul sau alte cărți teologice pentru a da nedorite, deoarece credința este prea personală. Este demn de abținerea de la prezentarea de icoane și imagini ale sfinților pentru aceleași motive.

     Desigur, costul de cadou este discutat de echipa-mamă. Dar, indiferent de bugetul pe care îl aveți, puteți găsi un cadou decent. În această situație, fantezie este mai important decât o sumă mare de bani.

     idei non-standard

     Dacă părinții din grupul dvs. sunt creativi și doresc să dea un tutore sau șeful de ceva cu adevarat special, atunci, desigur, aveți nevoie de o abordare individuală. Orice tipografie sau o fotografie metru va face comanda Calendarul de perete pentru anul următor cu o fotografie de copii sau o versiune ciudat pentru desktop, unde „persoanele” fiecărei luni vor fi unul sau doi copii, în funcție de câți copii din grup.

     La aceeași categorie de cadouri pot fi atribuite Ceas de perete cu grupul de imagini fotopparton.Portret pe Canvas, Fabricat de un artist de fotografie profesional, va fi o surpriză pentru un educator sau un cap.

     Cereți-i să avanseze pe cineva de la iubitorii de profesor pentru a vă oferi cea mai reușită fotografie, astfel încât portretul sa dovedit a fi cu adevărat frumos.

     Un cadou interesant va fi Set de bile de Crăciun sau jucării din lemn pictate de copii. Dacă cineva de la părinți are timp și are abilități creative, o prezentare excelentă va fi o carte făcută în tehnica de scrapbooking, reflectând cele mai interesante evenimente pentru anul. Acolo puteți lipi fotografiile, faceți inscripțiile corespunzătoare și multe altele. Dacă nu există astfel de personalități creative în rândul părinților, puteți efectua în același stil Photobook cu fotografii cu momente memorabile din viața grupului.

     Darul original va fi O carte despre o persoană care, în acest caz – despre educator sau cap. Există editori care vin cu o istorie a unei persoane (cel mai adesea este un An Nou basm), pe baza unui chestionar detaliat, care a umpleri donori, și fotografii. Chestionarul este listat ca hobby-uri a ceea ce poveste este scris si sale caracteristici – expresii caracteristice, evenimente semnificative, numele celor dragi, și apoi basm este cu adevărat personală. Puțini oameni refuză să primească o carte despre ei înșiși ca un cadou, și chiar atât de frumos decorate!

     Alegerea unui cadou pentru astfel de plan a, trebuie să aibă grijă de ea prin ordin, ceea ce face sau de achiziție în avans, astfel încât în ​​ultimul moment nu iei atacul de photomaster și magazine pentru lucru manual.

     Ceea ce este mai bine să nu dați?

     Planificarea un cadou pentru educator sau șef al grădiniței, nu este necesar să uităm că ei sunt funcționari, prin urmare, fața de admisibilitate nu este de preferință încă mișcare. Prin urmare, selectați separat categoria de cadouri care nu stau.

     • În ciuda faptului că ochelari de șampanie – un cadou potrivit, băutura în sine nu ar trebui să se acorde, la fel ca orice alt alcool.
     • Produse de parfumerie de orice fel – Cologne, apă de toaletă, parfum. Acestea sunt lucruri pe care fiecare persoană se alege. Este mai bine să ne limităm la certificatul de certificatul la magazin corespunzătoare, în cazul în care educatorul va fi capabil de a alege o aromă pe gustul său.
     • Orice fel de igienă – Deodorante, geluri de duș, creme anti-celulită și alte. chiar nu explica de ce.
     • Massager, inhalatorul, nebulizator, alte aparate medicale – Acesta nu este un cadou.
     • Lenjerie – Nu, nu va fi numai lenjerie nepotrivit aici, dar, de asemenea, un certificat în magazin corespunzător.
     • Bani – Mulți oameni percep un astfel de cadou ca fiind nepotrivit, așa că, dacă nu doriți să jignesc educator, să se abțină de la prezentarea „convertit.

     Sovietele de cadouri

     În prezent, nu este doar o cutie în care este prevăzută, dar, de asemenea clearance-ul. Anul Nou – Timpul când există o frumoasă hârtie de ambalaj peste tot, strălucitoare beteala, arde cu lumini multicolore bile de Crăciun și jucării. Deci, împachetați darul tău, astfel încât el a trezit un sentiment de bucurie cu una dintre aspectul său! Dacă darul tău în cutie, înveliți cu hârtie frumoasă și decorează Mishur. Puteți atașa un brad sau pin crenguță cu o pereche de conuri.

     În cazul în care darurile sunt pliate în coș, este foarte potrivit pentru a decora o beteala și ea, a pus un frumos câteva jucării pentru pomul de Crăciun, Figuri de Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, mandarinele cu frunze, arcuri de hârtie luminoase. Atunci darul tau nu va arata la fel de luminos, el va fi un an bun nou.

     Vezi mai jos.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: