Ce pentru a da o femeie de 60 de ani?

Ce pentru a da o femeie de 60 de ani?

60 de ani – data este frumos, demn, iar în cazul în care femeia sărbătorește în vârstă de șaizeci de ani de ani, o astfel de vârstă elegant, poate fi verificată. Există încă în mintea Minds’ (din fericire, nu toate), Asociația de această dată frumoasă, cu o vârstă de pensionare, care este adecvat numai pentru nepoți și vile. Din păcate, aceste circumstanțe indiciu de multe ori cadouri care prezintă jubiliare – acestea nu sunt complementare vârstei.

Caracteristicile de alegere

În general, alegerea de cadou este puțin atașat la data. Toți oamenii sunt diferiți, iar o femeie în vârstă de 60 de ani, doresc sincer pentru a obține un nou set de tricotat, alte vise de a obține un nou bicicleta ca un cadou, iar al treilea nu va renunța la certificatul în salonul de înfrumusețare.

Prin urmare, ce să dea o femeie este o întrebare nu o dată, cifrele prescrise în pașaport, ci problema individualității.

O zi de naștere rară este fără culori. Și chiar dacă femeia ticsit cu buchete, practic, nu există nici o astfel de femei care nu sunt mulțumiți cu flori, și nimeni nu va renunța la ohaphki de trandafiri sau un buchet de crizanteme domoale. Da, ele nu sunt noone, Dar acesta este un atribut neschimbat al cadoului aniversar, fără de care vreun cadou pare oarecum neterminat.

Ce flori sunt mai bune.

 • Trandafirii sunt un clasic. Se crede că femeile îmbătrânite trebuie să dea trandafiri de nuanțe întunecate adânci (Burgundia și Roșu), dar această regulă poate fi și uneori trebuie să vă rupeți. Dacă jubileul dvs. este o blondă delicată, preferând costume luminoase și unele aerieri în imagine, trandafirii întunecați vor fi străine la o astfel de dispoziție. Roz, alb, ceai, nud, potrivit și mătușa și o prietena timp de 60 de ani.

 • Lalele. Dacă izvorul este în curte, este dificil să găsești ceva mai relevant decât lalele. Fie un buchet elegant unde va fi mai mult de o duzina sau 7 chestii, diluate cu gipsophila – arata convingător, luminos, solemn.

 • Chrysanthemum. Buget, dar nu deloc prin opțiune. Decât un buchet magnific, cu atât mai bine. Nu vă fie frică să amestecați nuanțele începând cu albă la sirene saturate. Aceste flori în cantități mari nu au nevoie de ambalaje speciale.

 • Gerbera. Este potrivit dacă un buchet modest Gerber Gerber oferă nepoților – arată mai natural decât același dar de la adulți.

 • Asortat. Un buchet complex este vrednic de o astfel de vârstă elegantă ca 60 de ani. Sora sau tortow, seful sau prietena – o compoziție interesantă va fi un compliment care nu este cu siguranță inutil.

  Cu culori pe care le începem, dar nu terminăm. Dacă vrei să felicite doamna, dar, de exemplu, cina festivă nu este invitată, iar darul tău este, mai degrabă, o atenție? De exemplu, coleg, tutorele, prietena ta mama lui. Amintiți-vă despre cel mai bun cadou – carte? Expresia nu este depășită. Da, în spatele cărților de astăzi aproape nu trebuie să stea în linie, dar cum sa schimbat munca tipografic, ce uimitor publicații de colecție astăzi pot fi achiziționate în cartea!

  Dacă o persoană aproape de tine apreciază arta, poți să-i dea un album cu opera artistului iubita.

  Din alte cadouri unaccepting vă puteți aminti Bijuterii sicriu, cititor de carduri tastatură, notebook-uri. Dacă un cadou este simbolic, atunci nu refuza de la astfel de banalități, cum ar fi ciocolata, bomboane, cafea, ceai. semn atenție drăguț va sublinia ceea ce vă amintiți data festivă și doriți să vă rugăm să o persoană.

  Idei originale

  Multe cereri merge cu trimiterea „Vreau să dau ceva original“. Un cadou neobișnuit este întotdeauna un fructe cu coajă tare pentru prieteni și rude, dar uneori are sens să rupă capul lui să vină la o idee foarte interesantă.

  Dacă doriți să flori neobișnuit prezent, acesta poate fi Compoziție Floral în plic, pălărie, cilindru. Uneori este astfel de flori pentru a da seful – pe o astfel de subordonare forma creatoare a darului nu va afecta, dar unele tensiuni, rigoare excesivă poate elimina.

  Cu parfumul original, va fi mai dificil: întotdeauna trebuie să fie sigur că parfumul va place jumper-ul. Prin urmare, este util să efectueze „inteligență“, în avans: nu sunteți suficient pentru a aluneca testere, trage concluzii cu privire la timp și amintiți-vă. Și, desigur, dacă știți că visele MOM Despre unele parfum de marcă, Dar nu își poate permite apă de toaletă atât de scump, o mamă doar astfel de cadou o. Și în 60 de ani, vise vechi ar trebui sa devina realitate!

  Da, probabil fata de ziua va spune că a petrecut nebun și în zadar ți-a dat atât de mulți bani pentru băuturi spirtoase obișnuite, dar în adâncul sufletului, va fi mai mult decât mulțumit.

  Cadou Creative pentru flori pot fi numite Acvariu pentru suculentele. În cazul în care astfel de plante sunt interesate de ziua ta, atunci va dori cu siguranta „casa“ pentru ei. Cadou și creativ, și neobișnuite, și doamnelor joc.

  Soția nevoie de un cadou special. Pentru o viață de familie atât de mult totul a fost – și unele evenimente sunt capturate în fotografie și pe video. Dă arhivele de master, comentariu la imagini, și el va crea un film care este pierdut nu numai de ziua de nastere fata, dar, de asemenea, toți oaspeții la festival.

  carte foto poate fi considerată același dar neobișnuit. De la copii, nepoți – este necesar, cald și este emoționant. Dacă doriți o surpriză completă, comanda o livrare festiv de cărți foto. Dimineața, mesagerul va veni la fată de naștere cu ambalaje frumoase misterioase (nu uitați să însoțească darul cu flori, chiar dacă un trandafir). Minunată începerea zilei de naștere!

  Surprize de benzi desenate

  Dacă sunteți încrezător că jubileul va aprecia gluma, ați putea gândi la un astfel de program festiv. Plasați scena, Eliminați recreere video comic, comandați un magician sau un umorist pentru o vacanță – o mulțime de opțiuni.

  Gândiți-vă, același iluzionant este inadecvat pe un astfel de festival solid? În unele cazuri, el va fi „Cherry pe tort” – toți oaspeții vor aștepta toastul obișnuit, dansurile și abundența alimentelor delicioase. Și când un magician apare înainte de toate, va da minuni și uimiți oaspeți să trucuri, va ridica starea de spirit pentru toată lumea (și jumperul mai întâi).

  Dacă doriți o surpriză comică pentru a vă organiza, încercați să montați o rolă veselă. video de tăiere Marca de oameni celebri (de la artiști pop la președinți), numai sunetul original este eliminat, înlocuiți-l cu propriile felicitări călărețului. Voce în programul de procesare video pot fi schimbate. Deja exact fata de ziua nu se va aștepta acest lucru, și pentru o seară festivă, această glumă va fi cu siguranta de succes.

  Cele mai multe cadouri de benzi desenate sincere – de la copii. Așezați scena, lăsați-i să cânte un Chastushki, să ia parte la un astfel de discurs. Dar, amintiți-vă și despre relevanța glume: încercați să ocolesc subiectul de vârstă (este foarte alunecos), încercați să nu indiciu despre toate deliciile pensiei și T. D.

  Joking toasturi și felicitări nu ar trebui să fie în vigoare la festival, dar în vârstă de 60 de ani – o anumită linie, vârsta este frumos și puternic, iar boala pe care doriți sinceritate, caldura, complimente, și glume nu infinite.

  Dar o femeie rară vrea o felicitare de benzi desenate pentru a fi singura. Ca adăugare, aplicația la principalul cadou este bine, dar încă timp de 60 de ani o femeie vrea ceva mai solid, valoros. Și cadouri de benzi desenate (ca o broască care iese din caseta muzicală) și pot fi ofensatoare pentru o femeie.

  Lucruri practice

  Dacă știți că soacra, un fel, chiuveta sau colegul nu ar trebui să dea impresii, trandafirii și performanțele artiștilor ca dar este probabil o persoană practică și în orice fel înseamnă. Și asta e dreapta ei! Nu încercați să convingeți fetița de naștere și să o rupeți de faptul că ea va aprecia cu siguranță și poate aplica în practică.

  • Certificat de magazin de uz casnic. Cadou minunat, pentru că fata de naștere poate utiliza cu adevărat prezentul dvs., deoarece are nevoie. Nu trebuie să suferiți de alegerea unui toaster sau un ceainic adecvat, pe de altă parte, nu dați bani (apropo, un astfel de cadou nu se încadrează în regulile de ton bun). În același mod, puteți achiziționa, de asemenea, alte certificate – la magazin de îmbrăcăminte, cosmetice, gherghef lenjerie de pat și T. D.

  • Seturi de bucate. Nu, nu, acest lucru nu este o revenire la tradiția sovietică. Dar dacă înțelegeți un pic în acest mod (și există o modă pe feluri de mâncare), atunci veți fi de acord că acest dar va fi chic. În plus, femeile pot de multe ori nu parte cu vechiul lor, care au dat tipuri de feluri de mâncare, care au mult timp ies din moda, nu pretind la titlul de epocă.

  Apoi, darul tau va fi apreciat de mare, și cu siguranță nu va fi îmbrăcat pe rafturi.

  • Mobila. Și de ce nu, dacă ești o rudă apropiată sau un prieten, și tu știi ce ai nevoie jumper? Alege un dulap cu sertare, o măsuță de cafea sau un pat (ceea ce este necesar) poate fi cu ziua de naștere în ajun, și deja de ziua lui va fi livrat. Mai mult de practică și nu au nevoie pentru a rupe capul.

  • Abonament la sala de sport / piscină / dans. Dacă știți că fata de ziua de naștere nu vă deranjează să meargă la el însuși, vrea cu mult timp în urmă, dar toate mâinile nu ajung, puteți aduce visul la ea. Doar cumpăra un abonament pe termen lung, astfel încât jubiileea este fascinată de noua activitate nu este o glumă și ea nu a avut o ispită de a renunța la această afacere.

  • Bicicletă / Ski. Femeile active nu vor renunța la un astfel de cadou. Poate că ei înșiși au visat mult timp să schimbe o bicicletă veche pe modernă, „cu bibelile” sau cumpăra schiuri, care nu sunt mai rău decât schiatul Daria Domracheva. Toate acestea pot fi cumpărate astăzi – și dacă un cadou este scump pentru unul, încercați să uniți întreaga familie.

  • Cuplat în sanatoriu. O astfel de vacanță combinată cu recuperarea este necesară nu numai persoanelor în vârstă. Dar un număr mare de femei de șaizeci de ani își pot permite să se relaxeze numai în țară. Vă puteți referi la terapeutul care vă tratează ruda: va sfătui, un sanatoriu al cărui profil ar fi cea mai bună alegere.

  Bineînțeles, este puțin probabil ca acest dar să fie potrivit dacă o grămadă de cazuri se încadrează în fata de naștere – îi ajută să-și dea seama, astfel încât persoana apropiată să aibă toate oportunitățile de a plăti câteva săptămâni la dvs. persoana iubita.

  • cont bancar. Pentru cea mai practică și această opțiune va fi foarte bună. Deschideți un cont cumulativ într-o bancă sub un interes bun, lăsați suma de pornire să fie decentă la un astfel de efort. Mulți oameni se confruntă în 60 de ani că nu au „airbag-uri” sub formă de economii financiare. Pentru un pensionar, un astfel de scor este un mare ajutor.

   Orice cadou practic nu poate fi adăugat cel mai practic. De exemplu, două bilete la cinema – cum ar fi un fleac, și-l ridică starea de spirit, dilueaza cursul de rutină a vieții de zi cu zi. Mama la muzeu (și nu separat biletul, și face o companie), du-te la același film, plimbare pe cumpărături și să cumpere ceea ce „a luat foc“ ochiul ei.

   În cazul în care ruda sau prietena pentru anumite motive nu vrea să fie viu sărbători o zi de naștere, există situații când luați o organizație modestă pe tine. În cazul în care nu bine cu sănătate sau nu cea mai ușoară perioadă în viață, o persoană într-adevăr nu poate fi forțele pentru a sărbători. În același timp, cu siguranță prinde, aș dori un birthdaynice pentru o modesta, dar cina festivă în această zi, și persoanele apropiate din apropiere.

   Dacă da, comanda o masă într-o cafenea, suna cel mai aproape, și sub pretextul campaniei la magazin sau în altă parte, petrece sărbătorita pentru cină în onoarea ei. O mai bună, desigur, să invite mama (iubita, coleg, rudă) la Filarmonica sau teatru, astfel încât aspectul a fost sub festival.

   Grijă și atenție este cel mai valoros și cel mai cald, dar pe care toată lumea are nevoie.

   Cadouri realizate cu mâinile tale

   În cazul în care ziua de naștere a bunicii sale iubite, nepoții trebuie să participe la festive preparate. dansuri și poezii reumplut, cărți poștale și desene – aceasta este impresia că nu nu se poate aprecia bunica. Mai ales în cazul în care băieții nu funcționează în programul expressional, dar într-adevăr au pregătit, au încercat, repetat.

   Dacă există o rhymeflift în familie, puteți să-l cere să scrie un vers pentru sărbătorita, iar grandchildly lui va fi învățate și atingeți.

   În cazul în care nepoții mai mari, apoi cadou o bunică frumoasă de la nepoți poate fi o masă festivă. Adolescenții, elevii pot descurca în cazul în care sunt de lucru afară. Și, în timp ce bunica cu alte rude sau prieteni la locul de muncă (în teatru / în cinema), nepoții pot demonstra abilitățile lor culinare. O astfel de bunică gastro-feat vor aprecia cu siguranță!

   Bunicii sunt bucurat de suflet, obiecte de artizanat, activitatea de complexitate diferită. Va refuza o fată ziua de nastere pentru a demonstra oaspeților cât de minunat nepotul ei joacă un vioara sau talentat atrage nepoata. Desigur, toate numerele de mesaje de felicitare trebuie repetat cu părinții.

   Și „pentru desert“ – un scenariu de ziua de familie pentru jubileului, care celebrează aniversarea a șaizecea. Încercați să facă, astfel încât în ​​dimineața (sau dimineața) ai putea decora casa de sărbătoare. În cazul în care limba este ziua de nastere la locul de muncă, puteți folosi acest timp.

   Dacă nu, să vină cu ceva frumos în cazul în care ea ar putea părăsi.

   O parte din felicitări participante este angajat în tabelul. Nu doresc să-și petreacă toată ziua în bucătărie – Catering comanda, totul se va face totul rapid, frumos și gustos. O altă parte a care participă la felicitare se pregătește cadouri (merge dincolo de flori, stabilește certificatele de cadou și t. D.) Ca rezultat, ziua de naștere trebuie să vină la casa decorată, pentru masa festivă, sarcina ei este să se bucure de ziua de naștere și să ia darurile.

   Gândiți-vă, nu va funcționa un astfel de scenariu? Și vă oferiți (mama, soacra, bunica) renunță la hassle obișnuită în această zi. Aproape sigur că va fi ușor să convingeți dacă demonstrați dorința de a lua toate atributele de vacanță asupra dvs. Și nu uitați să faceți mai multe fotografii! Apoi atât de cool pentru a le trata, zâmbet, amintiți-vă momentele amuzante, uită-te la toate nuanțele de vacanță.

   Nu dați datoria de cadouri datorie, nu scoateți suma rotundă în plic, nu spuneți cuvintele, ceea ce este discreditat de repetarea frecventă. Iubitorii noștri merită atenție, gândurile, forțele, eforturile mele – ca rezultat, fericit și inspirat!

   Că poți da mama pentru ziua ta de naștere, vezi videoclipul de mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: