Ce pentru a da un băiat?

Ce pentru a da un băiat?

Orice sărbătoare este importantă în felul ei, așa că merită să se pregătească, selectarea darurile necesare și plăcute. Astfel de evenimente ale copiilor sunt cele mai așteptate, pentru că pentru ei este un motiv suplimentar pentru a obține o jucărie prețuită sau altul dorit. Pentru a vă mulțumi pe băiat la orice dată festivă, trebuie să aveți o idee că acesta este cel care ar trebui să fie prezentat ca un cadou.

Cadouri originale o fac singur

Cadouri pentru vacanță pot fi complet diferite în dimensiune, cost, numire, deci este întotdeauna interesant să aștepte și să le aducă. Dacă cineva de la părinți se pregătește să felicite, atunci de obicei prezentul este achiziționat în magazin sau în ordine pe Internet. În cazul în care Donator este încă un copil însuși și nu poate cumpăra ceva în mod independent, există o ocazie excelentă de a mulțumi unui alt produs de casă de casă.

Printre cele mai plăcute și care nu sunt dificile în fabricarea cadourilor pot fi alocate:

 • Carte poştală+
 • sub copac+
 • Cadou creativ+
 • Surpriza delicioasă.

Cadouri de hârtie poate face oricine, chiar si un donator foarte mic, astfel încât acestea sunt cele mai populare. Cărți poștale pot fi volumeted vopsele vopsite, cu hârtie de culoare sau aplicelor materiale naturale. Este recomandabil să se aleagă parcela de cărți poștale în mod corect, astfel încât băiatul este frumos să-l. De ziua ta, poate fi descris camion benă, umplut cu jucării, în Anul Nou – Santia Moș Crăciun, care este norocos pentru cadouri pentru copii.

Dacă doriți să faceți un cadou frumos și original, atunci ambarcațiunea este cea mai de succes opțiune. În cazul în care lucrarea face o fată sau o fată, atunci puteți coase unele jucării sau perna decorativa, care va fi util pentru băiat. În cazul în care producătorul prezent este angajat într-un băiat sau un tip, doresc să vă rog un prieten sau frate, el poate face un model de o mașină de scris sau a unei aeronave de hârtie sau placaj.

Este deosebit de frumos atunci când un cadou frunze de posibilitatea de a face un destinatar pentru a lucra cu ea le, de exemplu, colorarea modelul sau adeziv în detalii avans pregătit.

Creative cadou pentru un băiat poate fi vers sau un cântec scris special pentru el. Le puteți face schimb chiar pe vacanță, sub acompaniamentul sau fără ea, sau scrie în prealabil și să dea un disc cu munca. Acesta va fi foarte plăcut pentru a obține Cheltuielile video de la toți prietenii și băiat cunoscute, în special cei care nu au văzut pentru o lungă perioadă de timp.

Cadouri neobișnuit pentru un băiat poate fi de dulciuri: ciocolată de casă, acadele, prăjituri, brioșe, turtă dulce sau tort. Nu contează ce va fi ales, principalul lucru este de a fi original și festiv designul cadou. Cele mai multe imagini adecvate vor fi: mașini, tancuri, avioane, eroi de desene animate preferate sau numele destinatarului. În funcție de motivul pentru care se pregătește prezentul, aspectul său se poate schimba.

Citește mai mult  Creați un script pentru vechiul an nou

Idei de cadouri dulci

Dacă felicitați copilul cu unii adulți de vacanță, atunci opțiunile pentru cadouri de casă devin mult mai mult. În primul rând, merită luarea în considerare cea mai delicioasă opțiune – dulciuri. Printre produsele cele mai anticipate și plăcute care pot fi date tuturor sărbătorilor, puteți aloca:

 • Set de bomboane de ciocolată+
 • Ambalarea chupsurilor mari+
 • Prăjituri cu ciocolată+
 • Marshmallow sau marshmello.

În funcție de motiv, copilul poate da ceva la scară largă, de exemplu, un tort sau mai puțin dimensional, dar și plăcut. Bomboane de ciocolată de casă vor fi preferabile să fie achiziționate, deoarece ingredientele vor fi selectate pentru ei în conformitate cu vârsta unui băiat, preferințele sale în alimente și sfaturi ale părinților. Numărul unei astfel de bomboane poate fi orice, totul depinde de apetitul băiatului și de compoziția familiei sale, cu care poate împărți dulciurile.

Dacă copilul este încă mic, atunci lollipops și chups pentru el vor fi cea mai mare fericire, în special făcute de mână. Dulciurile moderne nu au adesea nicio compoziție utilă, în special pentru copii, astfel încât să le facă cu propriile mâini va salva sănătatea copiilor fără a fi refuzând să-i în dulce.

Crearea Chupa Chups, merită să le faceți luminoase și colorate, cu o varietate de arome pentru a vă bucura de gustul de crumbs.

Pentru iubitorii de dulciuri vor fi încântați pentru a obține cookie-uri, în special ciocolată. Produsele pot avea bucăți de ciocolată, stafide și în interiorul kuragi, sau să fie acoperite cu ciocolată. Alegerea unei anumite variante depinde numai de preferințele băiatului pentru care se pregătește prezentul dulce. Pentru a căuta dulceață mai spectaculos, este în valoare de a le pune într-o cutie de metal frumos, achiziționat în mod specific pentru o anumită vacanță.

În cazul în care copilul are alergii la ciocolata sau este încă mic pentru consumul său activ, Un cadou excelent dulce poate fi o bezea sau bezea făcut de propriile lor mâini din ingrediente naturale.

Utilizarea de piure de mere, sucuri de fructe pentru culoare și parfum va contribui la crearea unui produs delicios și util, care va trebui să facă un copil și părinții săi.

Lucruri folositoare

În funcție de vârsta copilului și de hobby-urile sale, cadouri pentru vacanțe pot varia semnificativ. În mod tradițional, băieții aleg cadouri legate de utilaje, sport, transport. sărbători de iarnă dictează o orientare pic diferit, este:

 • sanie+
 • Snezcolep+
 • patine+
 • Set de mănuși de schi.

jocuri fascinante în zăpadă și pe gheață nu va lăsa un singur indiferent băiat, așa că nici un cadou asociat în aer liber timp de active, în timpul iernii poate fi plăcută.

Dacă un cadou se pregătește pentru un copil mai adult, articole sportive va fi foarte relevant:

 • Ball: fotbal, volei, rugby+
 • Seturi pentru tenis de masă, badminton, tenis+
 • role+
 • Scoaterea scuterei+
 • adidași+
 • uniforme sportive.

Pentru acei băieți care sunt mai interesați de studiu, se angajeze în mod activ în auto-dezvoltare și cunoaștere a tuturor noi și interesante, este în valoare de o destul de surprize:

 • Seturi științifice – chimist, fizica, biolog+
 • Cărți despre spațiu, enciclopedie de o orientare adecvată+
 • Tabletă sau laptop pentru învățarea activă+
 • Reviste și alte ediții tipărite ale unui subiect adecvat.
Citește mai mult  Faceți plicuri de Anul Nou

Când este vorba de un cadou util pentru un băiat mic, atunci puteți achiziționa:

 • lumina de noapte+
 • Rezervați basme+
 • jucărie de învățământ+
 • sticle-termos+
 • Primul tacâmurile conceput pentru copii.

Alegerea de cadouri pentru băieți este suficient de lată, principalul lucru este de a cunoaște vârsta copilului, hobby-urile sale și să ceară părinților, ce anume ar trebui să fie achiziționate pentru băiat.

suveniruri Memorial

Orice vacanta presupune prezentarea oricăror cadouri, dar ei nu au întotdeauna fonduri de pe ele, astfel încât prezentarea de o varietate de suveniruri devine uneori singura opțiune posibilă. Produsele ieftine pot fi găsite în aproape fiecare magazin, și, prin urmare, dificultățile mari cu cumpărarea nu va apărea. Pentru a cumpăra versiunea cea mai potrivită de băiat, Este necesar să se evalueze utilizarea produsului, originalitatea și conformitatea cu hobby-uri și vârsta copilului.

Particularitatea cadouri mici este faptul că acestea nu produc aceeași impresie semnificativă ca Volumenny, calea este chiar ieftin. Alegerea unui astfel de produs, este în valoare de evaluare a calității sale, astfel încât suvenirul servește o lungă perioadă de timp și a adus emoții pozitive proprietarului. Cele mai populare cadouri mici, este:

 • Breaks+
 • lanterne de buzunar+
 • Pocket briceag sau un set turistic cu cuțit, furculiță și lingura+
 • Bowling Ball, întrebări de răspuns+
 • Stand pentru stilouri+
 • ramă foto.

Alegerea oricărei opțiuni vor fi dictate de vârsta băiatului și nevoile sale. Un copil mic se va potrivi cu papetărie, mai mult pentru adulți – lucruri creative, și un adolescent – lucruri utile mici.

Dacă da primul dar, pur și simplu pentru a nu veni cu mâinile goale, este puțin probabil să se aștepte o reacție pozitivă să-l. Copiii doresc întotdeauna ceva bine definit, este important pentru ei pentru a obține o jucărie prețuită sau un lucru, și, în caz contrar, poate un motiv serios pentru resentimente.

Rating-ul dintre cele mai bune jucării

Pentru cei care doresc să vă rugăm să copilul la orice vacanță de bună și de înaltă calitate cadou, Este demn de atenție la rating dintre cele mai căutate și jucării populare pentru băieți:

 • Robot cu panoul de control+
 • constructor+
 • Set de mașini și parcare pentru ele+
 • Set de echipament tânăr / mecanica / muncitor+
 • Echipamente de mari dimensiuni speciale: camioane cu basculante, macarale de ridicare, autospeciale de stins incendii, avioane, elicoptere, mașini de ambulanță, tramvaie, troleibuze și t. D.+
 • Interactive jucării: laptop, telefon multifuncțional, Designer magnetice pentru copii.

jucarii pentru copii pot fi cele mai diverse: de la simplu și înțeles de către cele mai mici, la foarte complex, care nu se află sub puterea unor adulți. În funcție de vârsta și înclinațiile copilului este cadoul potrivit în valoare de cules.

Pentru a vă rugăm băiat, trebuie să-l cumpere jucării interesante, pe care el nu are încă nici sau cei întrebat el însuși.

Dacă robotul este achiziționat, merită verificarea certificatului de calitate, fiabilitatea produsului în sine și performanța acestuia. În cazul în care copilul are deja o astfel de jucărie, îl puteți mulțumi cu o mașină de scris pe panoul de control și dacă există un frate în familie, atunci ar trebui să dați un set de două mașini.

Citește mai mult  Cum să sărbătorim Anul Nou în Rusia?

Designerii ar trebui să fie achiziționați exclusiv de vârsta băiatului: Pentru cele mai mici există opțiuni cu detalii foarte mari, opțiuni de plastic obișnuite și seturi simple de Lego sunt potrivite pentru preșcolari, dar pentru bătrânii puteți cumpăra un set mare care va fi interesat să colecteze întreaga familie.

Prescolari și elevii mai tineri vor fi bucuroși să primească mașini de curse cu parcare în mai multe niveluri în care puteți aranja curse. Dacă copilul este mai interesat de dispozitivul mașinii sau de mecanismele muncii sale, atunci jucăriile cu un număr mare de funcții vor fi cele mai acceptabile. Prezența efectelor luminoase și muzicale va fi un bonus. Asistentul tatălui în valoare de cumpărare Un set de obiecte pe care băiatul încearcă să le împrumute de la Tatăl să o copieze.

Pentru dezvoltarea completă a abilităților mentale ale copiilor nu pot face fără a cânta și a vorbi jucării, astfel încât să puteți cumpăra un telefon care să învețe culorile, formele de articole și să spună câteva fraze. Mai mulți băieți adulți vor aprecia imitația războiului militar cu funcția radio, iar pentru preșcolari, un cadou excelent va fi un laptop pentru copii, care va învăța alfabetul, va ajuta la dezvoltarea imaginației și gândirii figurative și, de asemenea, se distrează acasă.

Cum să faci surpriză?

Indiferent cât de mult băiatul este despre orice vacanță, vrea ceva neașteptat, plăcut și interesant. Pentru copii, o surpriza excelenta va fi organizarea de vacanță pentru copii, cu participarea copiilor de la grădiniță sau prieteni cu care animatori profesioniști vor lucra cu. Astfel de vacanțe lăsați emoțiile pozitive în memoria copilului.

Mai mulți copii adulți poate aranja o surpriza sub forma de o excursie la centrul de copii, în cazul în care există tot felul de trambuline, slide-uri, mașini și alte plimbari, pe care le puteți juca ore în șir.

O astfel de divertisment se vor bucura de fiecare copil și va oferi o oportunitate pentru adulți să-și petreacă timpul în compania dumneavoastră.

  băieții de vârstă școlară va dori o surpriză în formă de paintball sau un lasertaga, în cazul în care se vor lupta cu rivalii și a obține o mulțime de emoții pozitive. De asemenea, o opțiune bună va fi o excursie la bowling, mai ales în cazul în care acest tip de odihnă este ca toată lumea. În cazul de închiriere a filmului așteptat sau desene animate, un băiat excelent surpriză va fi un bilet pentru acest eveniment. În cazul în care alegerea se face ținând cont de interesele și dorințele copilului – acesta va fi corect.

  Ideile de cadouri Boy vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: