Ce pot da o pisică?

Ce pot da o pisică?

Noi toți ne iubim animalele de companie și, de-a lungul timpului, fiecare dintre ei poate fi membru cu drepturi depline al familiei. Și, uneori, chiar vreau să vă rugăm să fiara cu o mică surpriză, fie că este vorba de o cină delicioasă sau o jucărie frumoasă. In articolul nostru curent se va spune despre ce un cadou poate fi dat la pisica să-l pe plac.

Care va fi pentru animale de companie mulțumit?

Cadouri pentru pisici pot fi achiziționate în magazine specializate sau de a face tu însuți – rămâne alegere pentru tine. Vom lua în considerare, de asemenea, cele mai populare opțiuni.

 • Jucării. Un cadou bun va servi o jucărie făcută din material textil sau hârtie. De exemplu, acesta poate fi un arc frumos decorat sau mouse-ul pe coarda. O idee excelenta va alege o jucărie cu efect de zgomot (de la un material foșnet sau decorate cu clopote mici). Un astfel de accesoriu va atrage atenția fiarei, și să se joace el va fi mult mai interesant.

Există, de asemenea, jucării, cum ar fi un pointer laser sau un mouse ceas, care va aduce, probabil deliciul oricărui animal de companie.

 • Casă caldă confortabilă. Mai ales un astfel de cadou va fi relevantă în timpul iernii. Casa de pisica-Sony pot fi alese mici, dar, cel mai important, moale. Acesta poate fi realizat din spuma de cauciuc, o cârpă, în care va fi confortabil pentru a dormi în anticiparea proprietarului. Dar o mare de lemn „palat“, acoperit cu iută, este potrivit pentru pisici, care preferă să exploreze teritoriul. Case multi-nivel poate fi nu numai o carcasă suplimentară, dar, de asemenea, un loc pentru jocuri, deoarece aceste modele sunt de obicei echipate cu diverse accesorii de divertisment: de la Brates la jucării montate.

Asigurați-vă că pentru a urmări stabilitatea proiectare, astfel încât pisica nu va scadea casa noua, ca un pom de Anul Nou.

 • Alcool și Caschka pentru hrana. Aceste elemente pot fi dat un set cu un stand special, în plus, pentru ușurința de curățare, după un prânz satisface. În ciuda simplității, acest dar simbolizeaza grija pentru animale de companie. Pisica va fi mereu hrănită și omenească, iar castronul lui nu poate fi niciodată gol.
Citește mai mult  Cum de a alege un cadou?

 • Guler special cu Medalon de nume. Pisica nu poate aprecia această surpriză, dar doar gândiți-vă! Un astfel de accesoriu vă va ajuta să găsiți animalul dvs. de companie dacă acesta este rar pierdut. Pe partea din spate a medalionului, ar trebui să vă gravați telefonul de contact.

Gulerul în sine ar trebui să aleagă moale și liber, și un medallionchik – ușor, astfel încât să nu interfereze cu dvs. preferate.

 • Toaletă felină. Nu fi surprins – un cadou foarte bun! O nouă tavă cu lideri mari este întotdeauna utilă și, dacă este, de asemenea, interesantă, atunci pisica va fi dublă. De exemplu, pentru iubitorii de a se retrage acolo sunt toalete feline speciale sub forma unei case cu o intrare separată, unde puteți face în siguranță toate afacerile dvs.

 • Transportul. Dacă călătoriți adesea sau mergeți la vizită, iar animalul dvs. preferat este însoțitorul dvs. constant, purtarea confortabilă va deveni un cadou minunat pentru cuceritorii de coadă de noi teritorii. Pentru tăiere pisici și iubitorii de a rămâne pe mânere, o praștie specială a fost inventat, care va ajuta întotdeauna să fie parte cu proprietarul.

 • Kogtetchka. Din lemn, carton, material textil – alegerea este doar imens. Adesea Brates sunt echipate cu saci cu un amestec de ierburi, care include Valerian, atragerea de pisici. Datorită acestui lucru, ea va fi cu siguranță neobservată de preferatul tău.

Avantajul fără îndoială al unui astfel de dar este că va fi util nu numai pentru animalul de companie, ci și proprietarul care poate salva tapet și mobilier în integritate.

 • caz Gaming. Ceea ce pisica nu-i place să se ascundă într-un capac plapumă sau pachet? Pentru o astfel de divertisment, este inventat un caz special al unei țesături sau de pluș, în care animalul de companie va fi confortabil. Plus acest dar este, de asemenea, faptul că va fi ușor să se coase.
Citește mai mult  Ce să dea un băiat de 7 ani?

 • tunel felin. Orice cabana va avea de a face cu un tunel cu mai multe intrări și ieșiri, în care poți juca o șansă de a juca, ascunde sau îndreptați jucăria preferată de la alți locuitori ai casei.

 • hrana pentru animale de calitate. Consultați un medic veterinar atunci când aleg acest cadou responsabil. Specialistul va fi capabil de a alege în mod competent dieta optima pentru animalele de companie, în funcție de nevoile sale, caracteristicile și preferințele.

 • album foto. Un astfel de album poate fi completat cu fotografii mai bune în comun cu pisica ta preferata.

Așa cum se spune, nu este nevoie de nici un motiv pentru darul, dar se întâmplă în viață și datele speciale ale pisicii.

Anul Nou

O astfel de vacanță nu va lăsa pe nimeni indiferent. Ca cadou de Anul Nou, o jucărie sau chiar decorat festiv costum de Anul Nou cu o blana rupt.

Și de ce să nu-i dea o jucărie pom de Crăciun, pe care le poate scadea sau rupe complet nepedepsiți? Un astfel de prezent puteți atârna pe cel mai de jos creanga pomului de Crăciun, în cazul în care animalele de companie pot ajunge cu ușurință, – să-l joace din suflet. Dar este cu siguranta nu merita jucărie de sticlă: despre fragmente ascuțite ale pisica se poate naște. Este mai bine de a alege un subiect de spumă, tesatura sau papier-mache.

De asemenea, un cadou de Anul Nou minunat va fi un hamac special care este atașat la baterie, un animal de companie poate încălzi în ea și ingenioși serile lungi de iarnă.

Citește mai mult  Jocuri și concursuri pentru Party

Zi de nastere

Este întotdeauna o vacanță specială – alege exact ceea ce iubește cel mai mult pisica ta. Dacă el sau ea este un somn iubitor, da un pad confortabil, puteți comanda chiar și o imprimare cu un portret al unui animal de companie sau broda numele lui. Există, de asemenea, hamace speciale pentru pisici, în care se încadrează de casă poate leneș calm în afară și să se relaxeze.

În cazul în care iubirile de animale pentru a rula, alege o jucărie, dar numai cele mai bune și cele mai frumoase.

Ceea ce nu ar trebui să dea?

Printre cadourile sunt opțiuni nu sunt foarte potrivite și chiar periculoase!

 • lucruri fragile (Figuri sau sticlărie). Jucăuș Beast Este puțin probabil să aprecieze rafala nobil. Pisica, cel mai probabil, va rămâne complet indiferenți față de surpriza, dar integritatea suvenirul poate fi în pericol.
 • furaje ieftine, care conține o cantitate mare de substanțe nocive. O astfel de cadou este facut ca un cadou de pisica nu este în valoare de ea, din motive evidente.
 • Jucării mici. Ele pot fi ușor hrănite.
 • Obiectele cu suprafețe ascuțite și înțepător, despre care ușor de dispersie.

În general, acesta este în valoare de a evita cadouri periculoase și să aibă grijă de dumneavoastră preferat, deoarece în rugina de jocuri sau în naivitate fiara poate afecta cu ușurință-te.

Am împărtășit cu tine idei interesante pentru o pisica cadou sau o pisică. Dar cel mai important sfat este întotdeauna unul: vă rugăm să favorite în fiecare zi, nu numai cadouri, ci și prin grija ta, sensibilitate, atenție!

Patru idei pentru cadouri de pisici sunt în căutarea mâinile în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: