Ce pot da un frate pentru Anul Nou?

Ce pot da un frate pentru Anul Nou?

Sărbătorile de Anul Nou iubesc totul – de la Mala la Velik, pentru că se pregătesc pentru ei în mod responsabil și în avans. Felicitări tuturor membrilor familiei este o parte importantă a celebrării, mai ales atunci când există frați sau surori. Pentru a vă bucura de fratele tău iubit, trebuie să ridici corect o surpriză pentru el, și aceasta este o sarcină foarte dificilă. Pentru a face față cu ea, trebuie să cunoașteți hobby-urile, interesele fratelui și, de asemenea, să nu uitați de vârsta lui.

Cerințe pentru cadouri

Pentru a face un cadou pentru frate de Anul Nou, este important să începeți pregătirea pentru vacanța în avans. Cea mai importantă vârstă va fi relativă la care surprizele vor fi confiscate. Decât fratele mai mic, cu atât mai ușor este de a cumpăra ceva frumos, pentru că un copil mic va lua totul și va fi sincer bucuros. Dar mai mulți adulți vor trebui să vă mulțumească, deoarece vor apărea interesele și gusturile lor.

Cel mai bun cadou este cel care a fost făcut din suflet, cu o dorință sinceră de a mulțumi persoanei native. Alegerea opțiunii corespunzătoare, este important să luați în considerare interesele dvs. și dorințele celui care are un cadou.

O calitate importantă a produselor achiziționate ar trebui să fie calitatea acestora. Copiii ar trebui să ofere numai produse certificate și de adulți puternice și de încredere.

Astfel încât darul arată interesant și original, este necesar să fie frumos ambalate, folosind pentru această hârtie de înfășurare sau alt material. Designul aspectului trebuie să se potrivească cu destinatarul. Deoarece destinatarul interpretează frate, atunci nuanțele roz, flori și inimi nu vor fi prea relevante. Nu ar trebui să fie foarte greu de lipire conținut, mai ales dacă îl deschizi un copil mic, pentru că procesul de durată lungă de despachetare poate aduce în jos starea de spirit și de a reduce efectul darul în sine.

În plus, prezent pentru noul an ar trebui să fie relevante, se dorește sau este necesar, este important să știți despre acele lucruri care nu sunt luate pentru a da sau a celor care vor fi percepute ambigui. Membrii de familie își pot permite să dea aproape totul, dar sunt acele opțiuni care vor rămâne fără atenția cuvenită.

Toată lumea vrea surpriza lui să fie apreciată, pentru că este în valoare de știind că este în valoare de alegerea pentru un cadou, și de la ceea ce ar trebui să fie refuzată.

Luați în considerare vârsta Brother

Familia poate avea mai mulți copii, iar ei devin mai în vârstă, cu atât mai mult în mod activ care sunt în căutarea pentru fiecare alte cadouri pentru vacanța. Dacă copilul în vârstă nu câștigă bani în sine, problema alegerii unui cadou pentru tineri este rezolvată împreună cu părinții. Pentru frații sau surorile adulte nu există o astfel de nevoie, alegerea devine mult mai mult. În legătură cu extinderea oportunităților, apare o nouă problemă – cum să alegeți un cadou pentru ca el să se confrunte și să-ți plătească fratele pentru noul an.

Cel mai important factor va fi vârsta destinatarului, opțiunile pentru cadouri pentru copil și adultul este drastic diferit, deoarece această problemă trebuie să acorde o atenție deosebită. Mențiune separată merită gradul de rudenie, deoarece fratele poate fi nativ, consolidat, veriși, precum și soțul fratelui sau soția. Acest moment afectează, de asemenea, selecția surprizei de Anul Nou.

Pentru a alege darul potrivit, merită evidențiază principalele cadre de vârstă ale destinatarului:

 • Copil nou-născut care este de la naștere la 1 an+
 • Copil – de la an la 3 ani+
 • Vârsta preșcolară – de la 3 la 6 ani+
 • vârstă școlară Junior – de la 7 la 10 ani+
 • varsta Teenage – de la 11 la 15 ani+
 • vârstă școlară Senior – de la 16 la 18 ani+
 • varsta Student – de la 18 la 23 de ani+
 • pentru tineri – de la 23 la 30 de ani+
 • vârsta adultă – 30-50 ani+
 • vârstă Vârstnici – de la 50 și mai departe.

Fiecare dintre etapele sunt caracterizate de anumite interese și hobby-uri, bazându-se pe care le puteți selecta în mod corect cadou de Anul Nou. Mai mult timp pentru a plăti pregătirea, mai multe șanse de a preveni exact ceea ce are nevoie fratele tău.

Mic

Dacă fratele este încă destul de mic, atunci lista de cadouri va fi destul de mare pentru el, Mai ales având în vedere piața în creștere activă pentru copii.

 • Preliushki. Ceea ce ei sunt mai luminoase, cu atât mai bine. O opțiune bună va fi non-standard in forma, dimensiunea și textura produselor. Principalul factor care afectează alegerea ar trebui să fie calitatea mărfurilor, puterea sa, deoarece copiii sunt adesea toate trase în gură, iar jucăria harpking se poate rupe, detaliile pot intra în nas sau gura unui copil, care este foarte periculos.
 • Jucării educaționale: piramidă, cuburi, minge, mașină. Copilul până la un an va fi interesant să se întâlnească cu obiecte de diferite forme, valori. În acest caz, se acordă o atenție deosebită certificatelor de calitate a bunurilor copiilor.
 • Teether. Înainte de un an, toddlele pot avea nevoie de un dispozitiv care să faciliteze dentiția. Pentru ca copilul să se bucure de ei cu plăcere, dispozitivul este adesea realizat sub forma unei jucări care este plasată în mod convenabil în mână și ajută la zgârierea gingiilor care sunt puternice până la apariția dinților.
 • Haine, apartamente drăguțe, salopete, kituri cu greu, Dar acest dar va trebui să facă părinții, și lauda și aprobarea acestora sunt de asemenea importante. Alegerea unui astfel de cadou, merită să acordați atenție materialului din care se face un lucru. Cel mai bine este să cumpărați produse naturale din bumbac care nu vor provoca reacții alergice.
 • Jucării de pe cărucior poate avea o vedere la o gumă întinsă cu figuri sau o jucărie separată care este atașată la instalația de transport. Copilul de pe stradă se poate comporta diferit, deoarece prezența elementelor distragătoare va fi destul de apropiată.

Fratele mai mic, care merge la grădiniță, vă poate oferi mult mai mult, pentru că el înțelege deja foarte mult și are anumite preferințe. Printre cele mai multe opțiuni adecvate, merită evidențiate următoarele.

 • Mașini de scris. Ele pot fi de diferite dimensiuni, de la mici la foarte mari. Transportul poate fi simplu, inerțial, care lucrează din bateriile de pe panoul de control.
 • Constructor. Pentru prescolari, cele mai potrivite părți vor fi părți mari care sunt ușor conectate între ele, cu ajutorul lor puteți crea diferite structuri. O opțiune excelentă va fi un designer magnetic, dintre care detaliile sunt atașate unul de celălalt cu o atracție magnetică.
 • Jucării. Cel mai bine este să oferiți copiilor în curs de dezvoltare, să vă deplasați, să ardă, să cânte, astfel încât fratele să facă mai repede să stăpânească noi abilități și să se dezvolte corect.
 • Alte vehicule: Avioane, elicoptere, rachete, rezervoare, motociclete.
 • Lucruri frumoase, costume, pijamale cu caractere preferate de desene animate.

Opțiunile pot fi destul de multe, dar costă separat atenția asupra calității fiecărui produs, astfel încât să nu se rupă, nu a fost toxic și nu a vopsit pielea copilului. Dacă vorbim despre un cadou pentru fratele vârstei de vârstă junior și de mijloc, lista de cadouri potrivite va începe să se schimbe semnificativ. Printre cele mai multe opțiuni relevante pot fi alocate:

 • Curse de urmărire cu mașini fără control și management+
 • Jocuri Board: fotbal, hochei+
 • Jocuri video+
 • Cărți preferate teme+
 • rucsac sport+
 • Îmbrăcăminte că fratele visat: de marcă tricou, costum de echipa de fotbal preferată și t. D.+
 • MP3 player și căști+
 • telefon mobil.

La această vârstă, este important să vă rugăm cu precizie, cu un cadou de interese, astfel încât să nu jignesc pe fratele și prezent exact ceea ce a vrut.

Adolescent

Cel mai dificil pentru ambii părinți și frați cu surori, aceasta este o perioadă de adolescent, în cazul în care valorile și idealurile de schimbare, hormoni sunt activate, care afectează în mod semnificativ comportamentul. Pentru a vă rugăm un frate adolescent, este important să ne gândim bine asupra a ceea ce este de a cumpăra sau de a face ca un cadou de Anul Nou. Printre cele mai asteptate vor fi astfel de opțiuni:

 • caz pentru telefonul mobil+
 • Căști fără fir Bluetooth+
 • coloană de muzică reîncărcabilă+
 • Accesorii pentru sport, care este interesat de fratele: mănuși de ridicarea tija, centura pentru halterofili, prosop sport, set regenerării și bandă pentru cap, sticla de sport pentru apa+
 • Servietă, rucsac, în funcție de stilul de îmbrăcăminte, fratele lui+
 • piele pungă, tastatură, carte de vizită, portofel.

Dacă un cadou se face împreună cu părinții, vă pot da laptop, smartphone sau alt subiect scump. Pentru un atlet va fi plăcut pentru a obține echipament sportiv nou, forma sau pantofi, pe care a visat mult timp. Rachete pentru tenis, minge de fotbal nouă, costum de sport de marcă, specializate pantofi.

Poate fi preparată Cadouri de casă, care va fi cea mai potrivită din sora: tricotate fular, pălărie, vesta, perna decorativa rece cu fotografii sau inscripții.

Dacă există o dorință de a da un cadou original, puteți cumpăra un abonament la clubul de sport, bilete de film, centru de divertisment sau „Sala Quest“, cel mai important, pentru a da fratelui meu emoții de neuitat.

Junior

cadou de Anul Nou pentru un frate destul de adult să-l cumpere este deja mai ușor, pentru că pasiunile adolescente au luminat deja și puteți înțelege cu exactitate ceea ce ai nevoie de un tip, nu să se teamă de o reacție negativă la orice cadou care a fost ales sau făcut dintr-un inimă curată. Idei pentru felicitări pot fi astfel.

 • articole: Dulap tricouri, veste, cravate, pulovere, șosete se răcească de Anul Nou și tot ce ai nevoie pentru confort în viața de zi cu zi.
 • Accesorii pentru studiu / lucru: Mânerele cu design elegant, Jurnal din piele de legare, Organizator, Flip.
 • Hobby-uri: Frisbee, potrivire Set, Vitezometrul și biciclete Lantern, iluminare din spate cu LED-uri pentru roți auto sau biciclete, Minge pentru volei, fotbal de masă / hochei.
 • articole de igienă personală: spumă de ras, tuns / barba, electrice sau aparat de ras obișnuite de înaltă calitate, set de șampon, gel de duș și deodorant de brand de brand iubit.

Tinerii sunt foarte activi, deoarece este important pentru ei să aibă tot ce ai nevoie pentru o viață confortabilă să se simtă încrezători. Asta este ceea ce are în vedere în valoare, alegerea unui cadou pentru un frate destul de adult.

Adult

cadou de frate mai mare de Anul Nou pentru a alege pur și simplu, pentru că tot ceea ce sora mai mica va da, va fi plăcut și atinge. Alegerea prezent este de a începe, bazându-se pe vârsta și scopul adresei destinatarului. Un bărbat adult este interesant de lucruri complet diferite decât un adolescent sau tânăr. Fratele a fost deja format în mod clar preferințe și gusturi, în conformitate cu ei puteți face cadouri. Cele mai potrivite vor fi astfel de cadouri.

 • Set pentru pescuit, Dacă fratele iubește această lecție: o nouă filare modernă, un set de momeli, cârlige, toate acestea vor trebui să gust.
 • Accesorii Hunter: sac spațioasă camuflaj, patrontash, mascalat, haine de cald set, cizme de cauciuc, mănuși, capac.
 • Accesorii Țara: Set pentru îngrijirea grădinii sub formă de instrumente miniaturale, pălărie de paie de la soare, un cadou pentru un dacket, un ceainic / termos sau alte ustensilele necesare pentru confort în țară.
 • Accesorii pentru mașină: set profesional instrumental, cric nou, dacă vechi deja aveți nevoie pentru a schimba, noi huse pentru scaune, cu zbaturi pe volan, suport de telefon, compartiment termic încălzit de la baterie auto, video recorder.
 • Ediție de cărți de colecție. Video pentru direcția preferată cu o selecție de filme preferate și emisiuni TV.

Militar Este demn de a alege cadouri și mai practice: un pulover cald, o eșarfă cu un capac, șosete de lână, thermochka va fi întotdeauna util. De cadouri memorabile este în valoare de mulțumit cu fotografii de familie într-un cadru frumos sau un photocollage, astfel încât rudele și prietenii sunt întotdeauna „la îndemână“.

Dacă darul este selectat de fratele soțului ei, atunci ar trebui să întrebați hobby-urile sale și clase native de a alege în mod corespunzător un cadou, nu jignit de nimeni din membrii familiei.

Ce se poate face cu propriile mâini?

Cadouri de Anul Nou nu ar trebui să fie în mod necesar achiziționate, acestea pot fi ușor făcute cu propriile mâini. Se afișează un pic de răbdare și de muncă grea, puteți crea ceva uimitor și unic, care se va multumi cu siguranta fratele în vacanță. Având abilități de împerechere chiar de suprafață, de cusut si de gătit, puteți crea o surpriză frumoasă și utilă. Printre cele mai populare cadouri de casă, puteți aloca astfel:

 • Produse tricotate: pălărie, eșarfă, șosete pulover+
 • articole capsate: huse, perne, haine, suveniruri+
 • Lucrurile create din lut: cani, farfurii, farfurii, scrumiere+
 • Dulciuri fierte cu ocazia: tort, cookie-uri, brioșe, role turtă dulce, rola+
 • opțiuni decorative: suveniruri în formă de suvenir pârjolite și, farmece răchită, accesorii brodate+
 • imagine desenată.

În funcție de talentul și abilitățile, un cadou cu propriile mâini poate fi un plus de drăguț la care vă puteți arăta dragostea pentru fratele meu, sau să fie în prezent principalul și servi credință și adevărată pentru mulți ani. Planificarea un cadou anume, trebuie să cântărească necesitatea de a crea pentru fratele meu, dacă el are nevoie de el, util, plăcut. Dacă toate răspunsurile sunt afirmativ, înseamnă că ținta este aleasă corect, în cazul în care există dubii, aceasta este în valoare de gândire despre o altă opțiune.

Poti sa o faci singur pătură Patchwork, Sub care fratele va fi întotdeauna cald, deoarece se va încălzi, de asemenea, el și dragoste nativ, imbricate în timpul lucrului pe produs. Poate lucra în Photoshop, puteți face interpretare interesantă de fotografii ale unui frate, surprinde-l și mulțumit. Memoria este posibil să se creeze calendare de perete și desktop cu fotografii ale întregii familii, care va fi în apropiere oriunde, oriunde frate.

Cele mai grave opțiuni

Selectarea unui cadou de Anul Nou pentru cineva va fi o ocupație simplu și discret, iar pentru unele se poate transforma într-o adevărată cautor, fără un rezultat final consolare. Alegerea ceva plăcut, este în valoare de gândire dacă lucrul prezentat va fi nevoie și plăcut, ea se va ofensa pe fratele ei și nu va dezamăgi. Printre cele mai nefavorabile cadouri este în valoare de subliniind astfel.

 • Lenjerie de corp sub formă de chiloți sau șosete obișnuite pe care fratele însuși este capabil să cumpere, bazându-se pe gustul și preferințele sale.
 • lucruri inutile: brelocuri, rame simple pentru fotografii, figuri de animale decorative și t. D.
 • Produsele care nu sunt adecvate în vârstă sau prea complexe sau, dimpotrivă, primitive.
 • produse sub-calitate, cu defecte evidente sau modificări care necesită.
 • Cadouri care vor sugera unele probleme de sănătate.
 • Jucării moi, animale, care de multe ori nu dau băieți.
 • Animale, dacă nu le-au cerut. În acest caz, ei vor fi o povară.
 • Simbolic prezent în care există un anumit metru al donatorului.
 • Prea scump un cadou care obligă ca răspuns să prezinte ceva ce merită că nu există mijloace.
 • Lucruri care nu se referă la hobby-urile fratelui său, dar caracterizând pe cineva care le dă.

Un frate văr, de asemenea, stă la ceva în vacanță, dar valoarea și valoarea darului va fi reglementată de proximitatea în relații. În cazul unei mari simpatie și proximitate, vă puteți mulțumi ceva plăcut ca și pentru fratele dvs. nativ. Dacă raportul este destul de rece, atunci ceva tematic va fi de ajuns. În cazul foarte departe de înrudire simple, felicitări pe telefon sau carte poștală, a trimis pe Internet, este suficient, pentru că lucrul cel mai important este atenția.

Cadouri de Anul Nou Nu există mulți, cu toate acestea, nu este necesar să se achiziționeze o întreagă grămadă de surprize pentru fratele meu, este în valoare de cumpărare 1-2 bun, cadouri dorite și a vedea focul în ochi și o mare de bucurie decât pentru a obține o duzină de nimicuri inutile, care nu se vor acumula în nici un fel. daruri bune va obliga fratele și rupe capul în sine pentru răspunsul prezent.

Deși alegerea poate fi uneori dificil complet, dar de căutare pentru ceea ce va face o persoană fericită nativ, este deja o ocupație plăcută.

Că poți da încă un frate pentru noul an, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: