Ce să dai o fată 6-7 ani?

Ce să dai o fată 6-7 ani?

Ziua de naștere – o vacanță specială, totul așteaptă totul cu bucurie. Mai ales ca acești copii uimitori, se așteaptă ca el cu anticiparea cadourilor mult așteptate. Mulți încep să ceară o întrebare dificilă, care ar trebui să fie dată fata când devine mai în vârstă și se întoarce de la copilul de grădiniță într-o prințesă mică și uneori capricioasă. În acest articol, puteți găsi mici sfaturi și sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cea mai bună opțiune și să alegeți prezentul potrivit.

Ce trebuie luat în considerare?

Mergând într-o zi de naștere a fetei 6 sau 7 ani, va merita pentru ca părinții să afle ce fel de visuri de cadou ale fiicei lor. Adesea, puteți auzi dorințele pentru a da doar bani, dar o astfel de surpriză este puțin probabil să aprecieze convingerea celebrării. Înainte de conversație cu părinții, merită să examinați opțiunile posibile, pentru a găsi mai potrivite, apoi discutați-o cu părinții. Alegerea unui cadou, este mai bine să întreb pe mama, ce jucării ca o fiică, în ce jocuri ea preferă să joace, ce cărți sufletului ei.

Este important ca lucrul cade gustul copilului, l-au adus bucurie. Nu cumpara ceva ce nu este util în acest an, de exemplu, îmbrăcăminte pentru creșterea sau cercei de aur, care nu sunt potrivite pentru o școlăriță mică. Dar este, de asemenea, nu în valoare de cumpărare un lucru care nu mai este interesant pentru copilul de această vârstă.

Alegerea o surpriză, nu-mi amintesc ce am vrut să aibă la acea vârstă. Caractere și personaje de desene animate din anii trecuți sunt puțin probabil să intereseze petrecerea modernă ziua de naștere.

Fetele de la 6-7 se pregătesc pentru școală, ei se familiarizeze cu noi prieteni, introduceți noua echipă. La această vârstă, ei încep să se uite cu atenție îndeaproape pentru oamenii din jurul lor, ei observă ceea ce ei sunt îmbrăcați, cum arată ei. Micul prințese doresc să-și imite mamele sau heroinele, îmbrăcate în rochii elegante, pantofi pe călcâi și buzele de pictură și cuie. Achiziționarea unei noi rochii sau Tufels elegant, cosmetice pentru copii, vă va bucura, fără îndoială, vinovatul sărbătorii.

Și este de asemenea de dorit ca lucrul să contribuie la dezvoltarea armonioasă a fetei. Jocul educațional, enciclopedie sau orice alt joc care promovează dezvoltarea unui copil se va potrivi ca darul dorit. La această vârstă, copiii apar deja pentru colectare. Ei încep să colecteze autocolante, jucării, suveniruri și lucruri cu imaginea personajelor de desene animate. La învățarea care visele tinerelor prințesă pot găsi opțiunea de cadou corespunzătoare.

Dar totuși, ar trebui să se țină cont de faptul că la această vârstă, copiii se răcesc rapid la un interese și, rapid, să fie interesați de obiecte noi.

Opțiuni interesante pentru părinți

Mulți părinți nu sunt întotdeauna ușor de a determina cadou pentru ziua de naștere fată, pentru că cât de mult doriți să dea. Este demn de atenție la opțiuni care vor, fără îndoială, ca o fiică de șase ani.

Cele mai bune idei pentru Little Zile de naștere:

 • Diverse jucarii moale+
 • Educaționale și jocuri logice+
 • Papusi, Pups cu accesorii+
 • Jucării cu privire la controlul de radio+
 • Mobila insignă+
 • jucării și jocuri interactive.

Desigur, o fetiță zi de naștere va fi foarte plăcut pentru a obține o păpușă frumoasă ca un cadou, va fi posibil să se scalde, hrana pentru animale, rochie. Astfel de jocuri de rol preda fata pentru a avea grijă de o parte, ei o vor ajuta in viata de adult in continuare.

fiica în vârstă de șapte ani poate fi înmânat o carte interesantă sau enciclopedie. După cum știți, cartea este cel mai bun cadou, iar acest lucru este într-adevăr. Dacă copilul iubește și știe cum să citească bine, el va fi foarte interesat să citească un produs nou și să descopere o lume interesantă și interesantă în jur.

Citește mai mult  Cum de a alege un cadou?

Și fetele care nu sunt gata pentru a citi o carte întreagă se pot întreba părinții lor cu privire la aceasta. Interesant basm, citit pe timp de noapte cu mama sau tata, sau enciclopedie de divertisment cu imagini interesante și fapte interesante, văzute la petrecere a timpului liber, ajutor adulții petrec mai mult timp cu copilul.

Cumpărarea unei cărți ca cadou, ar trebui să țină seama de interesele convingerii celebrării. Scrisoarea și alte ediții cognitive vor ajuta copilul să studieze elementele de bază ale științei.

Cărți de colorat – Aceste ediții vor ajuta să introducă copilul la frumos. Ca un bonus pentru colorarea cărții, merită să puneți creioane bune, creioane sau vopsele colorate, cu ajutorul lor un mic artist va fi capabil să picteze și să adauge ilustrații.

Micul dansator este cărți potrivite în genul de ficțiune, și o publicație vorbește despre aventuri și Wanders pentru un copil răutăcios.

O opțiune bună pentru un copil de vârstă preșcolară va fi basmele popoarelor lumii și folclor.

Desigur, copilul va primi o mare placere de tije, astfel încât părinții pot prezenta ei carte frumoasă cu poezii.

Șase ani copiii ar trebui să fie în măsură să asculte cu atenție la adulți și să le audă, să fie în măsură să comunice corect cu colegii. Copilul trebuie să se pregătească în avans pentru o nouă etapă pentru el, așa că trebuie să acorde atenție jocuri educative. Învățarea într-o formă de joc va permite copilului în viitor fără nici o problemă să se așeze o întreagă lecție, calm și cu atenție a asculta profesorul, cu bună-credință pentru a efectua temele.

Ca un cadou de la părinți, puteți alege diferite jocuri pentru dezvoltarea gândirii logice.

 • Fată 6-7 ani ar trebui să dea tot felul de Jocuri puzzle. Acesta poate fi diverse bile labirint, Rebs, cărți de colorat, ghicitori.
 • Constructor. Este mai bine pentru a alege o opțiune cu detalii mici, pliante le va permite să dezvolte gândirea logică și motilitatea fină.
 • O opțiune bună pentru vârsta preșcolară și școlară mică va fi jocuri de masă.
 • Instrumente muzicale pentru copii. Astfel de jucării contribuie la dezvoltarea auzului muzical, ritm și de a dezvolta un start creativ.
 • Și vă pot da, de asemenea, un copil Jocuri puzzle, puzzle-uri și integrame.
 • La această vârstă, elevele mici visul de a avea smartphone nou, să fie în contact cu părinții. Acest lucru este cu siguranta un lucru util, dar atunci când alegerea tehnicii, este mai bine pentru a da preferință la un simplu și model de convenabil.
 • Achiziția va fi o opțiune bună Comprimat, În ea, copilul va fi capabil de a vedea desene animate preferate, juca jocuri educative, citește.
 • învețe rapid în timp navigat va permite Haski. Acest lucru poate fi un mare ceas cu alarmă în formă de Mickey Mouse sau ceasuri de mana cu Kitty.

Cum să felicit fina?

Costurile se apropie foarte atent alegerea unui cadou pentru fina. Este de dorit ca aceasta a fost nu numai original și popular, dar, de asemenea, util. Fetiță ziua de nastere va fi bucuros de noua baby doll Bon. În cazul în care copilul este PUPS myagkonabivnoy mai adecvate, care nu au o funcție interactivă pentru fata de 6 sau 7 ani, este mai bine să cumpere o păpușă interactivă, cu o creștere de până la 50 cm. Aceste păpuși sunt cele mai populare, ei nu se poate transforma doar un ochi orb, dar, de asemenea, să mănânce, bea apă, și chiar defeca. Modelul are picioare flexibile și brațe, este posibil să se scalde în baie.

Cadou de ziua vă poate da la o păpușă-fată sau un băiat. Pat Born model ajută să dezvolte imaginația, imaginația preda unui copil. Datorită unor astfel de jocuri de păpuși trenuri abilitatile motorii fine un copil, pentru că aveți nevoie să se dezbrace o păpușă, hrana pentru animale și scălda.

Astfel de jucării interactive arată foarte realist și au o calitate excelentă în limba germană, vor încânta ziua de naștere pentru o lungă perioadă de timp.

În plus, puteți achiziționa și accesorii suplimentare pentru o astfel de păpușă. Poate fi un costum de păpuși și pantofi și ca un supliment puteți alege să vă îngrijiți produsele, cum ar fi Baia, Dummy, Sticlă sau Pot. Nu vom cunoaște achiziționarea de transport pentru păpușile de la Lamb von. Ar putea avea nevoie de un cărucior, precum și un cal și un pat.

Citește mai mult  Ce să dea un tip de 20 de ani?

Hainele pentru păpușă vor face jocul mai interesant și mai diversificat. În sortiment vor exista întotdeauna costume la modă pentru păpuși în orice moment al anului. Dressing-ul UFA ajută la instruirea unei mici motociclete a copilului, dezvoltă gust, învață o combinație armonioasă de păpuși de dulap de păpuși.

Little Princess va fi foarte bucuros nu numai o păpușă, ci și accesorii suplimentare. Mai ales merită să acordăm atenție cărucioarelor de mers pe jos. După ce a pus o păpușă în ea, o fată se poate juca adesea cu ea. Acest lucru vă permite să simțiți un adult, dezvoltă un sentiment de responsabilitate.

Dacă copilul este activ, iubește să ruleze, să sară și să se angajeze în sport, merită să acordăm atenție cadoului potrivit.

 • Fata poate da o bicicletă. Mai bine să fie cu el și o cască de siguranță.
 • Rolele. Fata este modele luminoase mai potrivite cu imaginea personajelor ei preferate. În astfel de videoclipuri, ziua de naștere va merge cu mare plăcere.
 • Micul călător poate fi prezentat cu scooter. Ca un cadou suplimentar pentru el, puteți da un rucsac convenabil.
 • În sezonul cald, alegerea costumului de baie și capacul de baie va fi o opțiune bună. Și puteți lua, de asemenea, un abonament pentru a vizita sala de gimnastică sau piscina.

Clicatorul poate fi dat un animal de companie, dar înainte ca părinții să fie întrebat. Indiferent de cât de iubită o fată de animale, dar părinții trebuie să aibă grijă de ea. O opțiune bună poate fi cumpărată de aur într-un acvariu mic. Nu necesită o astfel de îngrijire, ca un cățeluș sau pisoi, dar încă învață să aibă grijă de un lucru viu.

Cadouri pentru sora?

Dacă o familie are mai mulți copii și sarcina în fața lor, ceea ce este interesant să-i dea sora ei. Aș vrea ca acest dar să fie foarte cool și la modă, pentru că sora mea o va arăta prietenilor ei.

Fiecare fată iubește să poarte bijuterii. La această vârstă, este încă prea devreme pentru a purta o bijuterii voluminoase sau obiecte de aur, deci este mai bine să luați o bijuterie frumoasă. Little Fashionistas poate cumpăra pandantiv la modă cu imaginea personajelor preferate sau prințese, brățara cu loturi Visyulek. Pentru fete cu păr lung va fi un bonus frumos Prezentarea accesoriilor de păr. Poate fi jante, bandaje de păr, gumă și păr de păr.

Pentru o fată de 7 ani, un cadou de bun venit va fi Set de produse cosmetice pentru copii. Modnice va avea la apa de toaletă a copiilor morale, lustruire de unghii cu autocolante, paiete și decorațiuni de păr. Toate aceste borcane, tuburi și sticle pot fi puse într-un frumos cosmetic original original.

O astfel de cosmetică poate fi cusută și o face independent. În plus, puteți coase o jucărie moale. Doll sau urs, cusute din clapete vechi, nu pot să arate atât de spectaculoase, dar vor rămâne un dar scump pentru suflet de mulți ani.

O opțiune bună va fi achiziționarea de diferite seturi destinate creativității și lucrurilor de ac. Fetele în 6-7 ani au deja abilități mici și știu cum să folosească un ac cu fire, lipici și foarfece. Ziua de naștere de șapte ani poate fi prezentată:

 • Seturi pentru crearea de bijuterii și diverse decorațiuni cu propriile mâini+
 • Set pentru broderie cu o cruce, netede sau margele+
 • ace de tricotat și fire+
 • Set pentru săpunuri+
 • Materiale pentru decorare diverse obiecte intr-o tehnica decoupage+
 • Poza pe panza, pe care trebuie să se bazeze pe numerele specificate+
 • Set de pâslă pentru croitorie geantă de mână sau de jucării.
Citește mai mult  Ce să dea nora într-o zi de naștere?

În plus, copilul va fi interesat Seturi pentru jucării de cusut moale. Trebuie să vă asigurați că setul include o instrucțiune detaliată și simplu, precum și materiale pentru jucării, materiale de umplutură. Pentru iubitorii de modelare, puteți achiziționa un set de lut polimer pentru copii. Din lut puteți tăia o mulțime de piese originale, bijuterii, utilizarea ca decor pentru feluri de mâncare.

Sistemnka pot fi prezentate lampa de proiecție. Cu acesta, puteți alege proiecția cerul înstelat, curcubeu sau o minge disco cu o mulțime de lumini multicolore. Pat va fi încântat de I Secret Diary, care închide pe blocare. Există un notebook în interiorul acestuia, precum și un stilou cu cerneală secret și creion. În plus, are o lanternă, agrafe de hârtie și autocolante decorare. Pentru surorile, puteți achiziționa o cutie cu mai multe niveluri, cu mai multe compartimente. Acesta va avea un loc pentru tot felul de fleacurile, bijuterii si cosmetice.

Ca în prezent original, puteți mână Set de „Young Chimist“. Acest set include diverși reactivi, precum și feluri de mâncare, destinate pentru efectuarea experimentelor.

Experimentele cu reactivități chimice sunt mai bine sub supravegherea senior.

Cadou pentru nepoata

Alegerea unui cadou pentru nepoata ta preferata, mulți bunici nu sunt destul de încrezător în corectitudinea alegerii lor. De multe ori, adulții place, absolut nu ca prunci lor. Poate în acest caz împreună du-te cu fata de ziua în magazin și alege lucru pe ea iti place.

Poti merge cu nepoata mea la expoziția de animale sau în grădina zoologică, să ia un bilet la circ sau Delfinariu. Copilul ar trebui să primească numai emoții pozitive și impresii din ziua.

Pentru mici bunica tech dulce poate coace un tort delicios. Acesta poate fi frumos decorate, sau de a face figuri din mastic. Festive tratează dulce sub formă de eroi din desene animate preferate vor fi interesați de o petrecere de ziua de naștere și prietenii ei. Bunica poate acoperi masa dulce pentru favoritul său, creându-l plin de culoare și pune un coș cu bomboane și dulciuri pe ea.

Desigur, toate fetele iubesc florile. În această zi, un buchet dragut va incanta o mica printesa. Puteți face un buchet dulce, bomboane de ambalaj fiecare din hârtie decorativă. Este important să ne amintim că copiii nu ar trebui să aibă o mulțime de dulce, asa Este mai bine pentru a da prioritate dulciuri naturale, jeleu sau fructe. În cazul în care fata de multe ori ajută mama în bucătărie și îi place să gătească, puteți face o împreună Cupcake. Prin urmare, ca un supliment puteți cumpăra un set de capace.

Alegerea unui cadou pentru o mică prințesă, este important să o faceți frumos. Pentru ambalaje este mai bine să utilizați hârtie sau bare luminoase legate. Câțiva fluturi pot fi plantați într-o cutie cadou care va zbura după deschiderea pachetului.

Darul ar trebui să fie amintit nu numai de conținutul său, ci și de procesul de vizualizare și de desfășurare a ambalajului său. Alegerea unui cadou, este important să luați în considerare natura copilului, înclinația și hobby-urile, iar apoi fata de ziua de naștere va fi mulțumită de el.

Că puteți da o fată timp de 6-7 ani, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: