Ce să dai un copil timp de o lună?

Ce să dai un copil timp de o lună?

La sosirea de la spital, tinerii părinți rareori doresc să colecteze în casa de oaspeți. Acest lucru se explică prin faptul că tânăra mamă se simte obosită și încă slabă pentru a întâlni rudele și prietenii. În plus, după condițiile sterile din spitalul de maternitate, nou-născutul este foarte vulnerabil la virușii și bacteriile străine. Are nevoie de timp să crească și să crească. Și tânărul Mammy va trebui să restaureze puterea și să stabilească un nou regim de viață.

Caracteristicile de alegere

O lună mai târziu, din momentul apariției lumii, părinții sunt gata pentru a arăta rude ale copilului nou-născut. Invitați prima cunoaștere a copilului și a celor mai apropiați prieteni. Invitati, respectiv, gândiți-vă la ceea ce este mai bine pentru a preveni tinerilor părinți. Toată lumea vrea să nu aducă doar un frumos, dar, de asemenea, un cadou util pentru firimituri.

sugari lunar da, de obicei, sunatoare, nipluri și îmbrăcăminte să crească. Cadouri specifice discuta în prealabil cu părinții.

Cu relații de încredere, mama copilului ar putea cere să cumpere ceva necesar. De exemplu, sticle Sterilizator sau încălzire dispozitiv pentru un amestec. Sau o eșarfă praștie pentru a purta un copil. Această metodă care transportă scutește mâinile mamei tale, în scopul de a face casă. În același timp, copilul este întotdeauna cu ea.

Lounge caleașcă pentru copiii de la 0 la 6 luni este, de asemenea, de multe ori a cerut ca un cadou pentru noii parinti. Puteți preveni o pernă confortabilă pentru o hrănire copil mai confortabil pentru mama. Sau cumpăra firimituri Cocoon speciale pentru somn. Acestea sunt vândute în diferite modificări. Consultanții din magazin vor fi în detaliu toată lumea pentru care este relevantă.

Va fi întotdeauna o opțiune câștigătoare de a da un copil timp de o lună Ambalaj mare al scutecelor de unică folosință. Este recomandabil să se clarifice ce marca de tranzacționare să aleagă. Părinții sunt, probabil, determinate pentru luna de îngrijire a copilului, care este mai bine pentru pielea și mai ușor de utilizat. Există modele speciale la vânzare, băieți sau fete mai potrivite.

Merită să cereți familiei tinere că este necesar ca darul să devină foarte practic. Atunci când cumpărați gadget-uri benefice pentru a facilita părinții de zi cu zi (video sau radionia, sticlele anticolique, amestecurile și alte lucruri) merită adăugând la jucăria actuală.

Rattles și suspendare

Copilul lunar este deja în măsură să vadă contururile articolelor din jur mai clar decât la naștere. Viziunea sa dezvoltă ritm accelerat. Acum o perioadă foarte importantă pentru formarea unor aptitudini vizuale. jucării utile vor fi în măsură să-l ajute în acest. Dar lucrurile tuturor copiilor trebuie să fie rugați să solicite certificatul de calitate și alte documente însoțitoare. Amintiți-vă că achiziționați un lucru copil.

Foarte funcțional și util pentru dezvoltarea de pesmet jucării pandantiv pentru un pat de copil sau cărucior. Pandantivele sunt adesea atașate la blocurile muzicale și să aducă dubla utilizare: pentru văz și auz.

Alege luminos, dar nu și elemente pestrite. În principiu, jucării alb-negru sunt recomandate pentru a instrui firimiturile lunare. În cazul în care acestea sunt situate pe deplasează într-un cerc de telefoane mobile, de observare va fi utilă în dublu.

Citește mai mult  Cum să ambalaj șosete ca un cadou?

Este de dorit ca jucăria nu publică un sunet prea tare. Aceasta se referă și zornăitoare. Copilul este demonstrat de a dezvolta un zvon, dar nu-ți fie frică.

La această vârstă, copilul face mișcări haotice cu mânere, jucării din spate pandantiv. Este de dorit ca acestea au fost ușoare și moi. În caz contrar, copilul se poate lovi.

Zornăitoare în prioritate ar trebui să fie cele care pot fi luate în mână. Adică, plămânii, cu mânerul unintent. În plus, jucăriile nu ar trebui să miros nimic (chiar frumos). Fără piese de mici dimensiuni din exterior și, desigur, solidă, fără nici cea mai mică borcan și lacunele pe plastic. În mod ideal, acestea trebuie să fie realizate din material textil.

Mai devreme sau mai târziu, jucăria va fi în gură, la copil. Prin urmare, calitatea acestuia este acordând o atenție aproape. Cu toate acestea, se aplică produselor tuturor celorlalte copii.

Puteți cumpăra numai de înaltă calitate și produse certificate!

șezlong pentru copii

Dacă există o oportunitate de a cheltui o sumă mai importantă pentru a cumpăra un cadou, va exista un șezlong șezlong, cu o opțiune excelentă. Mai bine decât acest lucru în care este reglementat poziția copilului. karapuza lunar nu este în curând să ia o poziție sedental. Spatele lui ar trebui să fie fiziologic confortabil și în condiții de siguranță pentru a ocupa un sejur într-un șezlong.

Un bun sezlong portabil – un mare cadou pentru mama si copil. Este ușor de transportat firimituri din loc în loc. El poate dormi acolo, în fața părinților, fixate în mod fiabil de către sistemul de centuri de securitate. De multe ori, setul este jucării suspendate, copilul mai mici se vor grăbi să-și petreacă timpul, privindu-le.

Desi pediatrii nu recomanda un scaun șezlong lung.

îmbrăcăminte

Dacă decideți să dea lunar un haine pentru copii, este mai bine să ia lucrurile, cusături cusute în exterior. Pielea firimiturile este foarte blând, iar cusăturile din interior poate ei răni.

Citește mai mult  Cum de a sărbători ziua de naștere inițial soțului meu?

Colorat este mai bine de a alege luminos, dar nu tipa. Copilul va fi interesat de vizionare mâinile sale și percepția vizuală a trenului. bluze Este de preferat să aleagă cu „palmele închise“. Așa-zisul Zgârietură Protejați fața copilului de la galbenelele lui.

Kroch încă nu știe cum să gestioneze membrele sale. Involuntară mișcare, mâini haotic poate provoca leziuni.

Si este, de asemenea, nu este recomandat să cumpere bluze, care se uzeaza prin cap. Este inconfortabil in copilarie timpurie. Cel mai bine este de a cumpăra un corp mic. La alegerea haine, este în valoare de consultarea cu mama copilului, ea vă va spune ce este necesar pentru el chiar acum.

Achizițiile cu tărie să crească mai bine să evite. De multe ori ei nu așteptați pentru propriile lor ore, care nu se încadrează în sezonul sau de cotitură nici o creștere.

Lenjerie de pat

Cel mai probabil, kit-ul de rezervă nu va fi de prisos și o carouri pentru o plimbare într-un cărucior sau acoperit într-un țarc (pentru viitor). Pernă pentru a cumpăra părinți. Printre seturile de modificări nu pot fi ghicitul cu cea care va fi nevoie în viitorul apropiat.

Principalul lucru este că toate cumpărături din textile distinse compoziția naturală și de înaltă calitate. Vopseaua nu ar trebui să dăuneze un copil lipsit de apărare.

Țesăturile trebuie să fie respirabile, moi, nu pentru a irita pielea blândă a copilului.

Pentru părinții de memorie

Părinții vor fi cu siguranță ca daruri care vor fi păstrate în viitor toate momentele memorabile ale vieții iubitelor Chad. Fotografii de la naștere și până la an foarte popular pentru a plasa în albume speciale.

Citește mai mult  Ziua de naștere a unicornului

Puteți veni la coadă pentru a veni cu un set pentru fabricarea unui turn de gips de palme sau un picior de fiu sau o fiică. Defecțiunea va provoca o cutie pentru stocarea unui ombilic cu un clothespin, etichete de la spitalul de maternitate, primul curl încrucișat, dintele Si t.D. Un astfel de lucru este făcut la comandă și, cu siguranță, rar cineva de la părinți cumpără la început după nașterea moștenitorului.

Lucruri folositoare

Ieftin va cumpăra o achiziție mică Thermos de sticlă specială. Poate fi salvat pe o apă de mers pe jos (lapte) pentru copilul exact temperatura care este confortabilă pentru băut să bea.

Aparatele de uz casnic, spre deosebire de haine, pot fi date viitorului. De exemplu, un blender sau un barooker pentru a face piure pentru hrănire. Este mai bine să luați ceva compact, dar bun. Astfel încât lucrul a servit mult timp și a beneficiat de părinți.

Părinții pot veni la îndemână și Reciclare pentru scutece de unică folosință pentru a nu colecta fără sfârșit gunoi cu pachete uriașe. Și orice alegeți, concentrați-vă asupra veniturilor și nevoilor de vârstă ale copilului.

Simțiți-vă liber să întrebați părinții, ceea ce nu este suficient pentru a avea grijă de problemele de crumb și mai ușor.

Pe jucării pentru copii care vor fi un cadou minunat pentru o lună, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: