Ce să dai un tip timp de 16 ani?

Ce să dai un tip timp de 16 ani?

saisprezece ani – vârstă foarte ambiguu pentru un tip situat pe punctul între copilărie și viața adultă. Atunci când alegeți un cadou, urmați preferințele tinerilor și fantezia ta. Dar nu trebuie să uităm că esența darului este de a prezenta ziua de naștere necesare lucru sau faptul că tânărul însuși nu s-ar fi dobândit.

Particularități

Cel mai adesea pentru tipul, formarea de modul în care bărbații are loc în perioada cuprinsă între 14 și 18 ani. Pentru cineva, aceasta este o perioadă dificilă, în care tânărul își petrece cel mai mult timp la calculator, nu este interesat de joc. Uneori, dimpotrivă, tânărul este interesat în toate domeniile posibile ale vieții: sport, artă, muzică și alte.

În incertitudine, complexitatea baieti din această grupă de vârstă, constă adesea, astfel încât ar trebui să fie luate în considerare unele caracteristici.

 • Aceasta este o graniță între adolescență și pentru adulți, astfel de cadouri sunt deja devin semnificative, iar cel mai bine este de a cere direct la lucru ziua de nastere pe care el ar dori să obțină pentru ziua lui.
 • Din cauza vârstei adaptate, peretele apare adesea între adulți și tineri generații, astfel încât să încerce să afle ce tip este interesat în. Poate că colectează o colecție de monede sau figuri LEGO, scrie muzica, trage imagini, joacă jocuri pe calculator sau angajate în sport. Dacă știți despre interesele unui adolescent, un proces de selecție cadou poate simplifica.
 • Aveți grijă în avans. În lumea modernă, nu este necesar să mergeți la cumpărături în căutarea de bunuri necesare, puteți găsi totul pe portaluri de internet. De aceea, este mai bine să facă totul în avans pentru a lua în considerare timpul de livrare și capacitatea de a schimba ceva sau de cumparare.
 • Aceasta este o vârstă progresivă, precum și orice cadouri tehnice sunt percepute perfect.
 • Pentru parinti, prieteni si fata Fiului va deveni un asistent excelent atunci când aleg un cadou, pentru că ei vor fi capabili să spună ceea ce doresc prietenul lor.

Alege o surpriză tip în vârstă de 16 de ani, dintr-o varietate de opțiuni pare a fi ușor, pentru că multe lucruri au inca lucruri.

Cu toate acestea, uneori, există probleme din cauza vârstei de tranziție și de schimbare puncte de vedere și hobby-uri de tineret.

Top cadouri de la părinți și rude

Cea mai așteptată vacanță în fiecare an este o zi de naștere. Și darurile mai mult timp: în această zi – de la părinți și rude. Orice fiu, un frate sau Kidder frumos pentru a obține un cadou de individ, care este gătit special pentru el. Zi de nastere – un motiv excelent pentru a arăta dragostea ta. Cu toate acestea, un tip de șaisprezece picioare nu este întotdeauna ușor de a alege un cadou, în acest caz, puteți utiliza instrucțiunile.

Gadgets

În lumea modernă, asistenții noștri sunt diverse gadget-uri, astfel încât un telefon sofisticat, ceasuri inteligente, tabletă sau laptop va fi un cadou excelent, deoarece multe vise devin rapid adulți sau ține pasul cu vremurile. Și, de asemenea, acest lucru este un mod convenabil de a se pregăti pentru examene și lecții, o oportunitate suplimentară de a învăța neexplorate.

Tehnologiile se dezvoltă rapid, astfel încât există un calculator separat de joc pentru jocuri, care nu numai că va avea un gust un tip, dar, de asemenea, tatăl său, prieteni, precum și pentru femei.

Accesorii

Nu numai fetele place acest cuvânt, accesoriu este considerat ca decor pentru îmbrăcăminte și tot felul de fleacurile și adăugiri la aceleași obiecte gadget. Din moment ce băieții sunt cele mai multe ori tehnici prin natura, tastatura sau mouse-ul portabil poate de bine vă rugăm.

Căști sau joc la consolă, hard disk-ul sau unitatea flash, încărcătorul portabil – totul e tipul exact util. Dar nu uitați că băieții, de asemenea, doresc să arate bine, astfel încât ceasul clasic sau modern, o pungă sau sac, fluture, și poate că va deveni cufflinks, de asemenea, un cadou interesant în acest caz Totul depinde de preferințele ziua de naștere.

îmbrăcăminte

Nu așteptați pentru un nou an sau 23 februarie haine prezente. În măsura în care aceasta este o opțiune simplă, acest dar parea, dar, de asemenea, hainele pot fi lovit la punctul: un tricou frumos, hanorac originală, polo, un tricou cu o inscripție individuală, poate chiar amuzant, sau hashtag originale la modă, un jucător de fotbal favorit, și poate doar un fel de număr iconic, poate fi încântat. Acest lucru se va multumi cu siguranta tipul.

Tot ceea ce arată personalitatea unei persoane pur și simplu nu poate ajuta, dar cum ar fi.

Șosete și chiloți părea a fi un set clasic, dar aici vă puteți gestiona să se apropie creativ, pentru a da la momentul potrivit, atunci când, într-adevăr, este nevoie de aceste lucruri, sau alege un set, ca să spunem așa, într-o schemă de culori și temă, de exemplu, cu unele inscripții interesante – activați fantezie.

Decorațiuni

De obicei, atunci când vom da decoratiuni, acestea rămân în memorie pentru o lungă perioadă de timp. Prin urmare, vă puteți da un inel de abrupt, cu lanț, bratara sau pandantiv cu simboluri (să spunem un semn zodiacal sau de frontieră).

Un astfel de cadou va fi întotdeauna întotdeauna cu o persoană și vă poate aminti de tine.

Voiaj

Un amator de a învăța ceva nou, nu stau încă – vă puteți da o excursie fascinantă în țara visurilor sale, poate doar un bilet la tabără sau în stațiune, o excursie cu barca prin orașele Rusia, un turist călătorie cu prietenii.

Educaţie

Lecții într-o școală de conducere, cursuri de limbă străină, un abonament la piscină, câteva clase de un fel de cană (cursurile actorului, un abonament pentru lecții vocale, hip-hop, școală de stâncă, bitbox, rap – în cele din urmă). Dacă copilul este serios interesat de creativitate, recordul de cale sau mini-album va fi un bun cadou în studioul de înregistrare.

Bani

Pentru a nu face o greșeală cu un cadou, Cel mai bine este să dați bani, devenind astfel mai precis, pentru că băiatul de ziua de naștere se poate cumpăra pe sine că dorințele. Acest tip de cadou este cel mai ușor de a fi mai ușor de prezentat de la bunicii care nu respectă în mod deosebit tendințele și nu înțeleg exact ce este mai bine să luați, bine și darul perfect de la cei care au rupt capul în căutarea foarte mult prezent.

Ce poti oferi unui prieten?

În compania de prieteni domnește adesea atmosfera luminoasă, fun și mobilier informal.

Prin urmare, fata de ziua de naștere nu așteaptă tovarășii de daruri cu un înțeles profund, starea de spirit și abordarea creativă este importantă.

Galoane-glumă

Râsul prelungește viața, și încă îmbunătățește starea de spirit pentru toată ziua, mici atrage va lasa amintiri placute. Faceți un ziar de perete amuzant sau colaj foto, introduceți tricoul original inscription sau partajarea fotografiei amuzante.

Puteți căuta, de asemenea produse în bancuri:

 • Ceas cu alarmă care zboară – Aceasta va ajuta nu trezi numai în sus, dar nu va fi dat să se întindă timp de încă 5 minute, este imposibil să se undeva cu o astfel de dispensa ceas cu alarmă+
 • Coperta pașaportului cu imprimare amuzantă – În plus față de fotografie în pașaport, voi aduce un mic umor la acest document oficial+
 • Perne cu inscripții – Spuneți despre proprietar ceea ce nu ați ști niciodată+
 • Produse pentru desen – va contribui la descărcarea situației, și să facă ziua mai interesantă.

Tehnică

Toată lumea rămâne copii, și mai ales băieții, astfel încât consola de jocuri este un mare cadou, boxe pentru a crea un efect, la fel ca în cinema, sau pur și simplu pentru a spori bas, va fi încântat.

Imprimanta sau scanerul este un lucru excelent pentru mulți ani, întotdeauna ai nevoie pentru a imprima rapid sau scanare, roata de joc de direcție, pentru a consolida probabilitatea de joc, quadcopter va contribui la crearea unui vedere neobișnuit ochi de pasăre ochi vedere și lăsați-le pe ecran, camera de acțiune sau GoPro, aparat de fotografiat profesional, muzica proprie de lumină, ochelari de realitate virtuală, DJ la distanță și multe altele.

Inventar

Dacă tânărul este angajat în sport, atunci alegerea cadou este mult simplificată. În funcție de sport, acesta poate fi: patine, schiuri, bucătar, snowboard, role, skateboard, giroscop, biciclete sau scutere, echipamente de fitness la domiciliu, greutăți, Masagere, mănuși de box cu pere, undiță sau filarea. Pentru muzicieni poate fi: sintetizator, chitara sau chitara electrica.

Un alt cadou util: mănuși de senzor care va simplifica manipularea cu un smartphone pe îngheț.

Jocuri

Totul este foarte simplu: jocuri de masă gust, fotbal sau hochei, șah, darts, puzzle-uri, jocuri inteligente, jocuri pentru consola sau calculator, pe asociații, phantas, jocuri pentru companii mari, avion sau mașină de pe panoul de control va incanta un tip de la orice vârstă, set de poker.

Cum poate o fată felicit tipul?

Fata este persoana care crede ca peste darul omului său cel mai tânăr. Cheltuieste o mulțime de timp și puterea de a da ceva mai potrivit. Fata cel mai vrea această zi să-și amintească de mai mulți ani, astfel încât problema de felicitări tip este deosebit de acută. Luați în considerare câteva idei de cadouri.

Fotografie

Dacă te întâlnești pentru o lungă perioadă de timp, aveți, probabil, fotografii comune pentru a vă reaminti de momente semnificative. Puteți imprima cele mai strălucite amintiri și prezente în formularul original – fie că este o placă care este atașată fotografiilor, fie aceasta este o cutie cu amintiri.

Și puteți comanda, de asemenea, o imagine a imaginii dvs. – poate fi atât o compoziție de portret, cât și o compoziție cu drepturi depline.

Recunoaştere

Uneori este mai ușor să-ți exprimi sentimentele pe hârtie decât cuvintele, Prin urmare, un cadou la fel de original este o recunoaștere. Una dintre cele mai comune forme de „50 de motive pentru care“, pentru aceasta ar trebui să ia frunze frumoase, scrie sau imprima motivele, frumos ambalaj, și apoi a preveni. Puteți da o placă magnetică pe care dorințele vor schimba sau să apară în mod constant mulțumiri.

Aranjați căutarea tematică, toate pașii care vor fi construite pe fapte despre camera de naștere. Punctul final poate fi un loc important în care darul în sine va fi – această opțiune de felicitări vă permite să creați o seara romantica cu amintiri.

Alimente

După cum știți, calea spre inima unui om minciuni prin stomac, Și dacă este de a face o surpriză, apoi, în general, ei lupta. Fie carne cu o garnitura, indiferent dacă acesta este un tort sau Cupcake, crede-mă, totul va fi evaluate. Chiar și pentru cina vegetariana va deveni speciale.

Certificate

În lumea tehnologiei informației, este foarte ușor de a face un cadou, fără a lăsa acasă, doar du-te la orice site dovedit convenabil pentru tine și de ceas diferite cupoane de la Dins romantice, care se încheie cu călătorii.

Există certificate, cum ar fi „impresii luminoase“ – acestea sunt diferite seturi în care diferite tipuri de divertisment includ. Puteți alege cu ușurință dorit pornind de la lecția de testare în limba engleză, care se încheie cu salturile. Ei bine, nimeni nu a anulat certificate în diverse magazine, cluburi sportive, masaj.

Puteți da, de asemenea, bilete la concertul grupului favorit, pe un meci de fotbal sau hochei, și poate în teatru.

Cărți

Acesta este un cadou complet răutăcios, dacă știi preferințele de gen. Puteți da o serie de cărți dintr-o dată. Sau poate că va fi o carte de fotografie pe memoriile sau cartea propriului său eseu. Cartea este un sfat în care va exista sfaturi pentru fiecare zi și loc pentru propriile gânduri.

Parfum

Aceasta este o afacere subtil, aici trebuie să știți exact aroma preferată, dacă sunteți sigur că vă va place alegerea ta, să se simtă liber.

Petrecere surpriza

Este foarte simplu pentru a efectua acest partid, pentru asta ai nevoie:

 • prietenii colecta în unele cabana sau în natură+
 • Pregătirea unui program de+
 • Gândiți-vă asupra modului de a aduce sala de nastere la locul (sau sub un fel de pretext, sau o căutare)+
 • Nu uita pentru a decora obiectul+
 • Comanda Artificii – Va fi un sfârșit excelent de vacanță.

Dar nu uita, principalul lucru nu este un cadou, dar atenție, de aceea este important să se facă totul cu un suflet.

Apoi, surpriza ta nu va deveni realitate, și va fi evaluată la ori mai mult.

În următorul videoclip, consultați cu privire la ideea de un cadou creativ pentru un tip care te poate face propriile mâini.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: