Ce să dea colegilor la 23 februarie?

Ce să dea colegilor la 23 februarie?

De obicei, pentru a alege un cadou pentru omul tau orice femeie mult mai ușor decât să vină cu o idee cadou pentru colegii de sex masculin. În fiecare colectiv de muncă, este obișnuit să felicităm reprezentanții sexului puternic cu ziua apărării Patriei, indiferent dacă au servit în armată sau nu. Prin urmare, sarcina de a planifica astfel de cadouri se transformă într-un motiv pentru litigii și reflecții grave în partea femeii din colectiv.

Lista celor mai bune cadouri

Cadourile pentru colegii de sex masculin sunt mai complexi, deoarece toți oamenii din colectivul de muncă sunt diferiți – în creștere, greutate, vârstă, hobby-uri și personaje. Și din acest motiv este absolut imposibil să cumpărați peste o pereche de șosete și unelte pentru duș (Cosmetic și plecarea, ei folosesc, de asemenea, diferite, nu există nici o alegere pentru toată lumea).

Se pare că în lumea modernă alegerea cadourilor facilitează magazinele online, unde puteți găsi o varietate de suveniruri și cadouri răcoritoare. Dar problema este: una sau două suveniruri pot fi comandate întotdeauna, dar puteți avea mai multe duzini de aceleași lucruri pentru un colectiv de muncă mare și prietenos, își poate permite să nu fie în primul rând și nici măcar la magazinul online al doilea magazin online.

Între timp, oamenii așteaptă cadouri pe 23 februarie, iar unele emoții se gândesc la faptul că colegii lor frumoși vor fi inventați de data asta. Doamnele doresc să simtă simultan și să surprindă bărbații, precum și să ia în considerare caracteristicile și specificul psihologiei și profesiei masculine în care făptașii celebrării. Femeile sunt aranjate astfel încât alegerea darurilor pe care o tremură, chiar dacă sunt cadouri colective pentru colegi.

Și este destul de clar că dorința nu este ușor de oferit oamenilor la lucrarea de pungi cu ceva la datorie și la durere pe care am suferit-o cerând, dar sincer surprindeți-i să vă bucurați, potriviți ceva util, La urma urmei, raționalitatea este o trăsătură distinctivă a oricărui om.

Deci, natura a ordonat ca un om considera un dar din punct de vedere al sferei de aplicare a acesteia, adică, beneficiile. Tu nu va multumi un om cu un cadou inutil.

Mult depinde de bugetul, care are o parte de sex feminin din echipa. Boss-femeile alocă foarte des anumite sume de cadouri pentru barbati. În acest caz, putem presupune că colegii sunt norocos – mai multe posibilități. În cazul în care bucătarul-șef este un om, apoi cu o pondere mare de probabilitate pentru cadouri până la 23 februarie, el nu va aloca bani.Prin urmare, femeile vor trebui să arunce sângele lor, care poate, și apoi conta, la ce costul unui prezent, puteți conta pe.

Dar, asigurați-vă că atât în ​​celălalt caz poate face o vacanță de neuitat pentru bărbați colegi din birou, la fabrica, în institut de cercetare, în departamentul de poliție – oriunde lucrați.

Desigur, este important ca acesta va fi într-o pungă sau o cutie, dar nu mai puțin important modul în care va fi prezentat. Prin urmare, pentru a alege cadouri si gatiti o valoare de vacanță de sex masculin, începând cu discuția acestei părți particulare. Se întâmplă adesea ca ideea darului se naște deja în timpul pregătirii. În primul rând, să excludă toate căile de felicitări pe care le-ați utilizat anterior (Colecția generală în biroul directorului, în contabilitate, punând cadouri pe personalul de angajați în timp ce lua masa și așa mai departe).

Simțiți-vă liber pentru a experimenta – Partea feminină a echipei, închis într-un arme de jucărie în mână, pe echipele mărșăluind în jurul valorii întreprinderii cu un cântec șir pentru a apela oameni pentru felicitări, va produce un efect mai mare mult. Pentru o lungă perioadă de timp, acest eveniment va fi discutat în echipa ta.

În ceea ce privește darurile direct, vă pot oferi ceva din lista de cadouri universale, care sunt foarte populare pentru a lua colegii de la locul de muncă. Acestea sunt cele mai multe oferte relevante.

 • Brichete militare (Sub formă de grenade, mine, pistol). Bine, nu este nevoie doar mai ușoare fumători. Bărbații apar în mod regulat situații când bricheta este foarte de drum, astfel încât cadou poate fi spus, 100% este util.
 • Titularul cărții de vizită. Acest desktop-convenabil sau opțiune portabil va fi un cadou excelent în cazul în care colegii dvs. de lucru în munca de birou, cu oameni, de multe ori face schimb de cărți de vizită.
 • Menajera. O cheie bun din piele va găsi întotdeauna de aplicare, pentru că în cele mai multe cazuri, bărbații își pierd adesea cheile datorită faptului că ei neglijează depozitarea corectă a acestora și care transportă.
 • Umbrelă. Acesta este un cadou universal. Principalul lucru nu este de a alege umbrele prea decolorat cu photopparties, deoarece cu vedere la Paris pictura sau boabe de cafea deasupra capului, în vreme ploioasă, nu fiecare om va fi de acord să iasă din casă.
 • mouse-ul computerului. Acesta este un cadou mare, nu contează dacă un om lucrează cu calculatoare sau nu. La domiciliu, în orice caz, există o astfel de echipamente de, și vor exista întotdeauna utilizare demn. vă Perfect dacă bugetul permite să cumpere șoareci fără fir.
 • tabla magnetica. Acesta este un memo frigider. Acesta poate fi folosit ca un notebook pentru a crea memento-uri pentru tine, iubite, precum și de a părăsi ordinele comandantului pentru alți membri ai familiei.
 • Thermocroup. Pe vreme rece, aceasta va ajuta la băuturi ține de cald mai mult, iar în căldura verii, dimpotrivă, va oferi o stare rece lungă de morse, cvas sau apă minerală. Această opțiune este mult mai bună decât cercurile obișnuite, care în fiecare birou și fără ca. Dacă un om petrece mult timp în mașină, el poate cumpăra un thermocruise cu alimente de la bricheta. Ea elimină necesitatea fierbătorului, deoarece fierbe apa perfect.
 • Set de instrumente pentru acasă sau mașină. Opțiunea universală este un set de chei de chei. Este nevoie nu numai în mașină, dar, de asemenea, în ferma.
 • ACCESORII PENTRU AUTO SI ATVERTY. De la produse cosmetice bune pentru lustruire a panoului de o mașină sau un nou deodorant la salon, nu entuziast auto va refuza. Principalul lucru nu este de a uita despre cei care nu conduc o mașină.
 • Organizator, notebook-uri sau notebook-bun într-un capac puternic de încredere. O astfel de cadou o va fi utilă nu numai pentru lucrătorii de birou, cu toate că acestea sunt în primul rând, ca mânerele înregistrate cu gravura.

Important! Puteți adăuga un mic cadou dulce – dulciuri cu ceai dragoste nu numai femei.

suveniruri originale pentru angajații face singur

Cadouri care sunt realizate cu propriile lor mâini, lăsați emoțiile mai calde și amintiri în duș – acesta este un fapt. Dar dacă există mulți bărbați în echipă, să-și arunce toate lucrările pe de o cusătoreasă nu va funcționa, ea nu poate face față în timp. Deci, femeile vor trebui să o facă împreună și împreună. Iată câteva idei cât mai repede și să prezinte cadouri de casă creative ieftine către colegii de sex masculin.

 • Buchet de trandafiri și rezervoare de șosete. perechi de șosete multicolori sunt pliate în trandafirii pe spirale, iar apoi fiecare matriță un mic știft franțuzesc. Puteți împacheta un buchet folosind hârtie de ambalaj, de exemplu, kaki. Aceste buchete sunt mult mai bune decât șosete obișnuite din ambalaj din fabrică. Și există o mulțime de idei, cum ar fi de 2-3 perechi de șosete pentru bărbați pentru a face un rezervor sau o mașină – în această formă de șosete poate fi prezent în lista potențialelor cadouri.
 • Gantere din ciocolata. Pentru un astfel de cadou, veți avea nevoie de bare de ciocolată în ambalaj și necompletat din carton – Dumbbell. Ciocolată doar gluculează piesa de prelucrat, astfel încât vizual sa dovedit un proiectil sportiv solid, asemănător cu un real.
 • Baie de baie. Va fi nevoie de prosoape de baie ieftină și pălării de baie. Roller rulant din prosoape, capătul său este decorat cu o pălărie. Sub capacul de sub câmpurile sunt fixate pe ochi de hârtie prosop – o baie se dovedește. Puteți să-l adăugați la banda de pe „gâtul” cu inscripția „de la 23 februarie!”, Precum și săpun de casă, dacă cineva de la doamne poate face un săpun bun acasă în echipă.
 • Brățară magnetică pentru unghii, clipuri și nuci. Această opțiune este potrivită pentru bărbații care sunt adesea stăpâniți. Pe mâna, o astfel de brățară largă de nuanțe modeste va fi un ajutor indispensabil – va fi posibilă atașarea tuturor pieselor mici de metal pe ea, deoarece acestea sunt în proces de dezasamblare sau asamblând ceva de multe ori pierduți. Magnet coase simple – aceasta este o bandă dublă largă, în interiorul care este cusută bandă magnetică.
 • Inele cheie de casă pe chei. Puteți utiliza orice materiale și tehnici. Principalul lucru este că designul amintește motivul pentru care aceste lucruri au fost create.
 • Cookie-uri cu predicții. Cookie-urile obișnuite de casă sunt coapte, o mică notă este plasată în interiorul fiecăruia, o mică notă cu o predicție de benzi desenate. Dați astfel de dulciuri în cutii făcute cu mâinile tale.
 • Cărți poștale nominale de casă. Fiecare om va fi încântat să obțină o carte poștală cu propriul său portret și dorințe personale. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza fotografiile colegilor și caricaturi armata amuzant, care va fi suficient pentru a insera fața colegei. Pentru producerea unui astfel de cadou o, sunt necesare doamnelor, capabil să atragă bine și chiuvetă.
 • colaj foto mare, Caracterele care vor fi oameni care lucrează în echipă. Acesta poate fi agățată pe un loc proeminent, creând astfel o stare de spirit festiv in toate reprezentantele sexului puternic.
Citește mai mult  Ce să-i dai fata de botez?

Și, desigur, oameni de colectiv dumneavoastră de muncă va fi foarte recunoscător dacă acestea vor acoperi masa, fermecător gătite de femei frumoase. Aici ei vor fi adecvate și golful, și cereale, și prăjituri tematice, și ceva mai puternic.

Acesta va fi mare dacă doamnele completează programul festiv de masă de divertisment – cadouri muzicale și poetice, scene ridicole și improvizații, concursuri, în care oamenii care au început o relație bună și mâncare delicioasă va fi în măsură să se arate cu eroi adevărați.

cadouri neobișnuite

Așa că darul a fost nu numai util, dar, de asemenea, a ridicat starea de spirit, este în valoare de gândire despre cadouri interesante, amuzante, benzi desenate la echipa de sex masculin. Iată câteva idei interesante.

 • cercuri de bere. Aceasta este o versiune câștig-câștig, mai ales dacă-l tratezi cu o cotă de umor. Există o mulțime de seriale de halbe de bere pline de umor, prețul care începe de la 150 de ruble. În cazul în care bugetul este mai grav, apoi dona „Brewing halbe al URSS“, care include două căni de bere masive de sticlă, la fel ca în perioada sovietică de bere. Cu astfel de cercuri, colegul dvs. nu va fi rușine să ia un prieten.
 • Pliant găleată sau un scaun. Aceste lucruri vor fi utile în garaj, și de pescuit, precum și în mașină, astfel încât acestea vor ridica cu siguranta starea de spirit a autorilor celebrării.
 • forme de gheață congelare neobișnuite, De exemplu, sub formă de granat sau bombă. O astfel de alimentare cu gheață la băuturi pentru oaspeții vor provoca cu siguranta incantare, proprietarul va fi frumos.
 • deschizător multifuncţional. Acesta poate fi cu cuțite, tirbușon și masa altor funcții. Un om bun nu va fi de prisos.
 • Seturi alcoolice Funny. De exemplu, o halbă de bere într-un set cu o stivă cu inscripția „Bani pentru vânt“ sau de șah, care constau în figuri mici și plăci. Puteți da două tipuri de băuturi – coniac si vodca, de exemplu, astfel încât un om poate încerca să joace un partid proces. Reguli ordinare – joc de șah.
 • Souvenir alkotester. Acesta este un labirint cu o minge. Acesta arată gradul de intoxicare a proprietarului, în funcție de faptul dacă el a reușit să aducă mingea labirint până la capăt.
 • cărucioare personale pentru fiecare dintre bărbați angajați. Le puteți comanda prin fotografii. Încercați să transfere principalele trăsături de caracter în desene animate și cele mai bune calități ale fiecăruia dintre colegii tăi.
 • Spațiul de lucru Fan de la USB sub forma unui pistol sau bombă. Acesta este un mare cadou pentru lucrător de birou.
 • jucării antistres. Alegerea lor este mare. Ce anume la colegii tai vor fi potrivite.
Citește mai mult  Cum să faci o cravată de crawlere pe 23 februarie?

Ca un cadou comun pentru intreaga echipa de oameni, puteți lua în considerare achiziționarea unui inel de baschet și mingea în biroul versiunea lor (să se încălzească într-o pauză de prânz), vă poate oferi o excursie la intreaga echipa la un Quest fascinant sau paintball. Recent, turatii câștigă teren, care aranja oameni și organizații, pe ea specializata. Pe birou, de exemplu, în ajunul sărbătorii de sex masculin, hoți în măști și cu arme pot fi atacate, iar inspectorii fiscali sau poate de poliție.

Încercați să alegeți opțiunile inofensivi pentru desen, care nu va aduce pe nimeni de la oameni la atac de cord sau de cădere nervoasă.

Ce alte opțiuni pentru cadouri neobișnuite cu o fracțiune corectă a unui simț al umorului poate fi dat la colegii lor de sex masculin, Este în valoare de vedere mai multe detalii.

 • Mini-box de pere. Aceasta este o versiune desktop, în care, în ciuda dimensiunilor mici, este foarte posibil să bea o dispoziție proastă și eșec, în cazul în care ziua nu le-ați stabilit de dimineață.
 • bine de ulei propriu. Acesta este un suvenir original, cu o masă de cauciuc în interior, care imită perfect de ulei. Acesta poate fi atins și nu pata. Ea nu are un miros neplăcut ascuțit. Un astfel de suvenir este prezentat cu dorințele bogăție și prosperitate.
 • Souvenir „lucrător“. Aceasta este o figură lucrător obosit. Dacă apăsați butonul de pe stomac, acesta va fi interesat, nu doriți să lucrați, și apoi recomanda epic „minciună jos pentru a dormi, astfel încât totul merge“.
 • Posesorii de automobile, cum ar fi țigareta vorbesc bricheta, care reacționează la abordarea expresia lui de mână „nu urca!”.
 • Bere casca. Acesta este un headpad în formă de cască, echipat cu un sistem de tuburi. Este suficient să-l poarte pe cap și coborâți tubul în băutură – totul funcționează, iar mâinile sunt libere.
 • Striptease-cercuri. Acesta este un cadou bun pentru o echipă tânără, cu un sentiment normal al umorului (colegii în vârstă nu pot înțelege reclama donatorilor). Când se încălzește conținutul cercului, cifrele de femei vor fi dezbracă pe ea, și ca ceai sau cafea este de răcire – îmbrăcat înapoi.
 • Ceas cu alarmă în mișcare. Acesta este un mare cadou pentru bărbați, care sunt în mod constant cu întârziere la locul de muncă. Pentru a dezactiva acest lucru, va trebui să părăsească patul confortabil, în orice caz, deoarece pentru această primă nevoie de un ceas cu alarmă pentru a prinde, pentru că el conduce, muște, crawling, luna și greu de a îndrăzni să se eschiva proprietarul dezavantajat.
 • Unitate flash de design neobișnuit. Și util și foarte frumos. De exemplu, puteți să vă prezentați colegilor o cartelă flash sub formă de gloanțe, grenade, mine subacvatice sau rezervor, mașină și alte lucruri asociate în mod tradițional cu bărbații.
 • Hamace pentru picior. Acesta este un cadou excelent pentru lucrătorii de birou care sunt forțați să stea într-un singur loc pentru toată ziua. Hamacuri sunt atașate sub birou între pereții laterali. În ele, picioarele se pot odihni confortabil într-o stare suspendată, în timp ce proprietarul lor lucrează cu sârguință cu privire la atribuirea șefului.
 • Lanțul cheie de feedback pentru găsirea cheilor pierdute. Puteți să-l atașați pe ambele chei auto și de acasă. Dacă un bărbat uită, unde le-a pus, cheile în sine vor aprinde-o despre localizarea dislocării cu un fluier original, care va fi publicat ca răspuns la fluierul sau gazda de bumbac.
 • Carte cu un secret. Aceasta este o opțiune excelentă pentru gustări juridice. Cu forma – volumul de grăsime al „statutul general-oficiale“ sau „tactica“ corp la corp, și în interior există o mare memorie cache pentru secrete pentru bărbați Micilor.
 • Revista Forbes cu o fotografie de fiecare coleg pe coperta. Se face la comandă într-o agenție de publicitate sau specializat în glume și de sărbători. Efectul produce o de neuitat, dar mai ales pe lucrătorii de birou, deoarece cei mai mulți oameni din departamentul de locuințe al FAU sau fabrica nu se poate vorbi despre revista, atunci cadoul va fi perceput cu nedumerire.
Citește mai mult  Idei Cadouri colegi

Opțiuni bugetare

Pentru a face o vacanță pentru bărbați la locul de muncă, nu este deloc necesar pentru a avea o cantitate mare de bani. Chiar și simbolice, mici cadouri simple, pot oferi o mulțime de plăcere și de a fi util pentru reprezentanții unui sex puternic. cadou ieftin sau scump nu este atât de important. Mult mai important ca prezentul „a lovit punctul“ și a plăcut autorii de sărbătoare. Să uite la mai multe opțiuni pentru cadouri care se poate face în condițiile unui buget foarte limitat.

 • Lopată pentru bani. Se va lua pentru a cumpăra cea mai simpla lama Sapper (prețul de 200 de ruble), a dat monede de suvenir pe ea – darul este gata. După vacanță, atunci când un om, uita la prezent, este văduv ca intr-o zi el va rândul bani pentru o lopată, o aplicație decentă în fermă există o aplicație decentă.
 • Diplome, premii și certificate. diplome nominale „Cel mai bun în driverul mondial“, „cel mai bun apărător al Patriei“, iar altele cu numele inculpatului al celebrării, precum și o medalie de primă sau comanda va fi un mare cadou. Costul asocierii este de asemenea scăzută – nu mai mult de 300 de ruble.
 • Tricouri cu inscripții amuzante. Subiectul poate fi orice, dar mai bine dacă este încă o sărbătoare militară. Și, de asemenea, luând în considerare în valoare de complex și dimensiunea fiecărui om din echipa ta. T-shirt găsi întotdeauna în cazul în care să poarte.
 • Pernă într-o mașină. Inscripția poate fi orice, de exemplu, „Eu sunt comandantul suprem!„Sau“ stativ! Smirno!”.

O opțiune bună pentru cei care nu au reușit să aleagă din această listă de ceva potrivit pentru ei înșiși va fi achiziționarea unui certificat de cadou (costul lor este, de obicei, pornind de la 500 de ruble).

Poti cumpara si colegii prezenta certificate într-un magazin auto, în cazul în care acestea vor fi capabili de a alege ceea ce doresc, în magazin aparate de uz casnic sau salon de calculator.

Ce să dai nu merită?

Pentru cadouri nereușite, colegii ar trebui să fie luate în considerare tot ceea ce într-un fel sau altul afectează personalitatea și spațiul personal al unei persoane indicii la dezavantajele sale. De exemplu, Este o prostie să dea un certificat în sala de gimnastică sau piscină la echipa de muncitori de birou, printre care două treimi suferă peste greutate. Gusting, desigur, este clar, acesta poate fi considerat chiar bun, dar insulta este un astfel de cadou în mod necesar cauza. Fii calm, la 8 martie, oamenii vor să distorsioneze aceeași monedă.

Având în vedere gradul de proximitate al relației (și cu colegii este de afaceri), nu ar trebui să dea obiecte de îmbrăcăminte, accesorii, cum ar fi pantaloni, topirea, curele și cravate. Aceeași interdicție se extinde la parfum. Opțiunea numai admisă este un certificat de cadou într-o rețea de parfum, în cazul în care omul se poate alege parfumul pe care-i place mai mult. Evitați cadouri inutile.

Femeia poate admira o statuetă de înger cu aripi roz pe desktop-ul său. Într-un om, un astfel de suvenir va provoca numai nedumerire și neînțelegere, ce să facă cu ea.

Asta pentru a da colegilor la 23 februarie, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: