Ce să dea matusa pentru o zi de naștere?

Ce să dea matusa pentru o zi de naștere?

Alegerea cadourilor pentru mătușa ta iubită pentru o zi de naștere, este important să evitați banalitățile și să colectați praful Baubles. Este mai bine să faceți un pariu pe ceva practic și în viitor utilizat frecvent. Desigur, nu faceți fără informații personale, de exemplu, decât o rudă este îndrăgită de, în ce stil de apartament este decorat și este nevoie de o anumită prezentare.

Ce se poate face cu propriile mâini?

Dați o mătușă nativă pentru o zi de naștere O varietate de elemente de interior realizate manual. Femeile la domiciliu sunt adesea absente Kanychible în coridor, Iar acest element este foarte util și a apărut. Creați un loc pentru a stoca cheile, unele trifle și poate că poșta va fi capabilă să utilizeze elemente din lemn, diferite monturi și coșuri de răchită. Un alt cadou de casă necomplicat este Panou sau suspendare pentru fotografii.

Puteți folosi cadrele de lemn finite care sunt fixate unul cu altul pe un anumit principiu și decorate cu ajutorul vopselelor sau a elementelor volumetrice.

Decizia mai elegantă va fi Crearea unui cadru din lemn, între care frânghia sau alte materiale se întinde și fotografiile atârnă pe cloturi. Desigur, ar trebui să imprimați în mod independent cele mai bune imagini și să le completați cu ei. Cunoașterea tehnicilor de lucru a acului va crea Imagine sau alt element decorativ pentru decorarea peretelui, sfeșnicul pe masă, perne în acoperișuri neobișnuite sau chiar feluri de mâncare realizate manual de lut.

Destul de simplu se face Album foto în tehnica Scrapbooking, Dar emoțiile de la recepția sa întotdeauna se dovedesc a fi cele mai plăcute.

Multifuncțional va fi făcut Pernă și cilindru manual umplut cu ierburi parfumate uscate. Dacă faceți corect o compoziție, atunci Dumul va crea efectul calmului și va ajuta mai repede.

Soluțiile sunt potrivite ca Pătură tricotată, șal, ventilator de dantelă pentru decorarea peretelui sau umbrela decorată manuală. Dacă nepoata sau nepotul deține o cabană sau o grădină pe pervaz, ele pot crește și usca diverse ierburi și, după ce le prefaceți în recipiente convenabile ca condimente pentru gătit.

Suplimentați un astfel de cadou adecvat lingură de lemn sau spoizor manual.

Desigur, vorbind despre cadouri de casă pentru mătușa iubită, nu puteți ajunge în jurul acestei sfere ca produse cosmetice. Pe Internet există un număr mare de clase de masterat, care au studiat care se vor dovedi Independent, faceți o sare de baie, gel de duș, cremă, amestec de ulei pentru masaj, balsam sau balsam de buze. Astfel de produse cosmetice nu vor beneficia doar de organism, dar oferă, de asemenea, emoții plăcute suplimentare la o rudă, care vor înțelege cât de mult puterea a fost cheltuită pentru a crea acest cadou.

Stăpânul dedicator poate face un accesoriu elegant – de la cercei la sac.

Întotdeauna aduceți emoții plăcute o varietate de deliciositate, gătită personal.

Poate fi un cadou Ca produs finit, de exemplu, un tort sau un set de capace și ingrediente originale. În al doilea caz, se înțelege un borcan curat, în interiorul care straturile sunt situate produse necesare pentru gătit sau ciocolată fierbinte. Desigur, adăugarea oricărui dar va fi o carte poștală neobișnuită făcută de hârtie și plină de dorințe spirituale.

Cadouri originale

La aniversarea nepoatei, mătușa va fi foarte plăcută pentru a obține un cadou „pentru frumusețe”, cum ar fi Parfum sau set de produse de îngrijire. Dacă capabilitățile financiare permit, oferta ar trebui făcută Certificat de salon de înfrumusețare sau spa. Peeling, masaj, măști de față sau chiar manichiură proaspătă – toate acestea vor fi cu siguranță vă rog. Cu siguranță mătușa va trebui să facă și certificatul pentru o sesiune foto unui fotograf faimos. Bun și întotdeauna relevant devine Piesa mică de mobilier sau decor.

Ca o opțiune, apartamentul de auetie va decora Raft original sau floare într-o oală, o vază frumoasă sau imagine, setată pentru desktop sau compoziție de lumânări de înaltă calitate, cu o aromă plăcută.

În ceea ce privește tehnologia, este puțin probabil ca rudele să nu aibă astfel de elemente de bază, cum ar fi un cuptor cu microunde sau un fierbător. Dar Wafflenitsa, Yogurtnitsa, Juicer, Sandwicker sau Blender multifuncțional modern Asigurați-vă că faceți un loc demnă în bucătărie.

Același lucru se aplică tehnica „Beauty“ – un cadou de bun poate fi un Puffer, un uscător de păr rutier sau Massager feței.

Numărul de opțiuni pentru cadouri pentru casa este de fapt pe larg. În bucătărie își va găsi locul Forma rezistentă la căldură pentru copt, pereche de ceai din porțelan sau acasă set de gătit. Percepute de I Seturi de produse alimentare ambalate în cutii de lemn frumos. De exemplu, poate fi branza asortat, cafea boabe exotice, împreună cu o râșniță de cafea, câteva gusturi neobișnuite miere, ceai în borcane frumoase sau dulciuri obișnuite.

TEK vrea cu siguranță să folosească Elementele din setul „confortabil“, Inclusiv carouri cald, Garland cu LED-uri, lumânare frumos și șosete amuzante. Gazda de „junglă acasă“ se va folosi un ghiveci cu o funcție de irigare automată, un galop sau de îngrijire a plantelor kit elegant.

Întotdeauna relevante și non-bule pentru hobby-uri. În cazul în care mătușa este implicat în mod activ în tricotat, se va bucura de un set de fire scumpe, iar dacă îi place să gătească – un set de matrițe de forme și mărimi neobișnuite, carte de bucate și accesorii auxiliare moderne. Prin Apropo, cusătoreasă în mod clar va avea posibilitatea de a vizita unele Master-class și stăpânească noua calificare. bucatarie exotice, decoratiuni realizate din lut polimer, macrame, modelare din lut, crearea de compozitii florale – alege opțiunea pentru fiecare gust.

Dacă mătușa nu și-a pierdut tinerețe a spiritului și continuă să învețe, atunci este important pentru a sprijini acest hobby.

Acest lucru poate fi orice curs sau seminar online pentru vizită, un abonament la un club de fitness sau pantofi noi de flamenco. doamnelor sport are sens să doneze bețe pentru mersul pe jos scandinav, biciclete exercitarea sau gantere drăguț. proprietarului, animale de companie este permis să prezinte un cadou nu personal la ea, dar pentru ea pentru animale de companie. Cat de ridicare, lesa din piele, set de plăci elegante, jucării ecologice sau chiar un set de toate plăcerile de mai sus cu alimente – toate acestea vor fi acceptate cu mare recunoștință.

Mulți astăzi du-te la un stil de viață mai ecologic și să caute să urmeze filozofia Zero Deșeuri. Deci, oamenii se vor potrivi saci Fabric pentru produsele pentru produse, sticla de apa reutilizabil, panza de sac-shopper, tineret și case ecologice.

Opțiuni ieftine

opțiuni necostisitoare ar trebui să fie încă atât de atent încât se pare că au fost cumpărate în ultimul moment în chioșc la colț. De exemplu, poate fi Predicție Box Cookie, care este ieftin, dar întotdeauna dă masa emoțiilor.

Orice femeie va fi încântată să obțină un fel de decorare a părului, de exemplu, un set de ac de păr decorativ sau chiar la ieșire.

Desigur, întotdeauna încântați și Diverse accesorii care completează imaginea. Alegerea o batistă, ar trebui să fie mai întâi întrebați preferințele sarbatoritei, sau de a examina în mod independent, fotografiile ei de pe rețelele sociale și dau seama ce-i va potrivi.

În cazul în care o rudă este de multe ori în biserică, accesoriul este mai bine să ia o nuanță neutră. Fular sau Snud Indispensabil în lunile reci. Convenabil dacă sunt prezentate cu o pălărie confortabilă. Dați centurii mai bine de la piele naturală – alte variații arată prea ieftin în rolul unui cadou. Alegerea unui model pentru a naviga ce nuanțe preferă mătușa, cumpărarea de saci, îmbrăcăminte sau pantofi.

Pentru a nu ghici cu decizia, se recomandă să luați un model negru clasic.

Drăguț și frumos Topiarul creat din boabe de cafea sau culori artificiale. Există un astfel de casă bauble destul de acceptabil. În bucătărie se va potrivi Casa de ceai, În ce saci de ceai, sunt plasate ambalaje de cafea sau cacao. Săpun de mână Este util pentru orice femeie, iar abilitatea de a dobândi orice arome vă permite să faceți cea mai bună alegere. Pentru decorațiuni vin la îndemână Cutie mică din lemn, decorată cu tehnică de decupaj.

Este destul de bugetar Cartea este cel mai bun cadou pentru majoritatea oamenilor. Dacă mătușa se referă la concedieri, atunci poate fi prezentată o noutate de un autor preferat, o carte despre subiectul interesului sau un notebook de lux pentru înregistrări. În absența încrederii în alegerea logică la cumpărare Certificat în librărie.

Desigur, este mai ușor și bugetar doar pentru a prezenta o petrecere de aniversare buchet de flori. Acestea pot fi achiziționate și asamblate în propria grădină.

Prezintă cu surpriză

A mătuilor bogate, în care, de fapt, totul este disponibil, prezentând acele daruri care pot surprinde-o. De exemplu, poate fi Portretul ei scris de fotografie. Puteți comanda atât imaginea obișnuită, adevărată, cât și imaginea în stilul de prindere sau creat folosind alte tehnici. Întotdeauna surpriză și încântare Cadouri-evenimente, alegerea căreia se bazează pe calitățile personale ale mătușii. Unul va încânta zborul din Aerotube sau chiar un salt de parașută, altul va face bilete la concertul grupului preferat, iar al treilea este clar încântat de campania spontană la restaurant.

Întotdeauna frumos și ezitați să luați ziua de naștere O excursie la sanatoriu, un oraș învecinat sau chiar o altă țară. În cazul în care mătușă are o familie mare, sigur că va face ușor să petreacă pur și simplu noaptea într-un hotel în singurătate, vizitați piscina și spa, iar dimineața aveți mâncăruri de bufet de mic dejun. Memorabil cadou va fi petrecere surpriza cu subiecte definite și decorațiuni originale, la care vor fi invitate toate rudele apropiate.

Este în valoare de vedere achiziționarea de publicații cadou de cărți, albume de grupuri muzicale preferate, rare discuri sau reproduceri de picturi.

Poate că o rudă va multumi achiziția gramofon Vintage pentru a asculta muzică în sunet plin de viață. În cazul în care Tet este executat pentru mai mult de cincizeci de ani, atunci este timpul pentru a obtine Ceva memorabil, familie, capabil să devină o relicvă de familie. De exemplu, acesta poate fi un arbore genealogic, decorat într-un cadru din lemn masiv, un poster memorabil pe panza sau chiar un decor care vor fi transmise mai departe prin moștenire.

Accesoriul trebuie să fie făcute din metal nobil și cu pietre prețioase, elegant și într-un stil clasic. O mai bună de a alege Cercei, lanțuri sau brățări – cele mai universale decorațiuni.

Dacă nu știți ce să dea un toaletă de ziua de naștere, consultați selecția ideilor din videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: