Ce să dea nora într-o zi de naștere?

Ce să dea nora într-o zi de naștere?

Cadourile joacă un rol important în construirea relației corecte. Pentru a menține cald și relații de prietenie, ar trebui să facă cadouri la fel ca acest lucru, și un cadou de la soacra-selectate cu sufletul va incanta fiica-in-lege, se va pregăti un sol favorabil pentru prietenie și respect. Decât pentru a vă mulțumi ce cadou pentru a prezenta un zăpadă viitoare, ia în considerare în acest articol.

Alege o surpriză ziua de naștere a tinerei soția Fiului este ușor dacă știi hobby-uri și gusturile ei. În caz contrar, este mai bine să alegeți cadouri universale, fără o pretenție la originalitate, deoarece preferințele și dorințele zăpezii tinere sunt încă necunoscute.

Ce nu ar trebui să fie dat

Surprize, care poate paralizante sau speria o fată nu se va potrivi. Ornamente de aur cu un diamant, haina de nurcă, auto – oferte inadecvate. Și, de asemenea, nu o surpriză foarte bună va fi asistența propusă în repararea apartamentelor de zăpadă viitoare. De regulă, atunci când repararea mama-in-lege, ea face totul pentru gustul lui. Aceasta este deja considerată o încălcare a tuturor frontierelor personale ale viitorului zăpadă. În nici un caz nu poate fi oferită o astfel de asistență – se va speria absolut un alt atemporal noră.

Felicitări publice din orchestra angajat sau echipa de creatie nu este, de asemenea, cel mai frumos cadou de la soacra-. Puteți lovi imediat o mare de uz casnic și aparat de bucătărie.

prezenta inadecvata un ceas ca un cadou în cazul în care noră tind să creadă în semne populare. Se crede că acestea afectează energic proprietarul. Sau ai nevoie pentru a „pay off“ de la astfel de cadouri cu monede, care este, să luați darul, și să dea donatorul pentru a da o anumită sumă mică de bani mici.

Indezirabili pentru a da și a animalelor domestice. Există mai multe motive pentru acest lucru:

 • Animale de companie în loc de bucurie poate aduce eforturi suplimentare și costuri de numerar+
 • Doar aproape, membrii de familie ai familiei poate ghici cu astfel de cadou o+
 • Responsabilitatea pentru animalele de companie nu de viață pentru toată lumea.

Opțiuni de optime pentru cadouri

Dă viitorul snowchard aveți nevoie de cadouri ieftine. În orice caz, astfel de lucruri cum ar fi tânăra fată Fiului:

 • umbrela Neuryan – Lucrul dorit este intotdeauna folositor in ferma+
 • cosmetician rutier – lucru indispensabil în călătorie+
 • Cutie de bijuterii sau figurine in miniatura pentru bijuterii – pe ele agățat inele, bratari, lanturi+
 • mascotă – Charm pentru acasă, familie+
 • halat pentru baie+
 • Set de prosoape Pentru baie+
 • hydromassagers+
 • certificat în spa+
 • Cafea, ceai, dulciuri+
 • lumânări de aromă – Aceasta va ajuta nu numai pentru a crea o atmosferă de confort în casă, dar, de asemenea, să aibă un impact de vindecare asupra psihicului.
Citește mai mult  Face coroane de Anul Nou o fac singur

da Crashingly seturi de cadouri legate de îngrijire a pielii feței, corpului. Acest lucru este în mod individual. Parfum parfum ghici greu. Numai dacă fata în sine nu exprimă preferințe.

oferte gemu universale și necostisitoare poate fi demonstrat bun, atitudine bună pentru viitor tânăr de zăpadă.

În cazul în care fata a intrat deja în familie, atunci trebuie să învețe mai ușor. Darul în acest caz, este ales în conformitate cu gusturile sarbatoritei. Da-daughterfree pentru o zi de naștere nu este renăscut:

 • decoratiuni de aur – lanț, cercei, inel, bratara, suspensie cu simbolul sau horoscop icon+
 • În principal, aparate de uz casnic – Fier de călcat, aspirator, procesor de bucătărie, multicooker, centru electric, umidificator de aer+
 • lenjerie de pat+
 • În cazul în care o femeie în spatele roții, atunci puteți prezenta accesorii pentru mașină: Zăpadă perie de curățare, cârpă pentru tulpină, aromatizarea în mașină+
 • Frumos, elegantă din piele Jurnal, servieta, carte de vizită Reader+
 • certificat pe tratamente cosmetice+
 • cadou coș cu set de ceai, cafea, dulciuri, dulciuri, fructe – Se va mulțumi, fără îndoială, noră.

Surprizele pot fi atât materiale, cât și având o orientare spirituală. Poate fi Bilete pentru joc, concert, seara de vacanță.

Dacă aveți de gând să dea bilete de tineri de zăpadă la o rețea turistică sau într-o călătorie la mare, acesta trebuie să fie avertizată în prealabil, deoarece oamenii pot avea propriile lor planuri. În caz contrar, o astfel de surpriză poate pune o noră într-o poziție incomodă.

Vă rugăm să set nora data de feluri de mâncare de calitate scumpe. Tacâmuri, în special de argint, de asemenea, lucrul dorit în fermă. Pentru semne populare nu ar trebui să fie dat un set de cuțite – aceasta poate duce la certuri și necazuri în familie.

Un cadou bun de la soacra-va fi un buchet de flori. Dar, un buchet neobișnuit, și originalul. Exista acum multe saloane florale, în cazul în care acestea vor face o compozitie excelenta de plante extravagante. Dacă știți preferințele noră, atunci puteți alege flori în ceea ce privește gustul rudelor. În formă de buchet de vară – nu o opțiune pentru un cadou de ziua de naștere.

În plus față de buchet, puteți lua o carte poștală drăguță și vă doresc sănătate, fericire, dragoste. Scrie totul de la mână și nu să alegeți o carte poștală, unde există dorințe gata făcute.

Dacă știți hobby-ul câinelui, puteți da un cadou pentru aceste clase. Poate fi:

 • Seturi de broderie:
 • Supplieri de tricotat+
 • Seturi de decor+
 • Vopsea, perii, panza+
 • mașină de cusut+
 • mașină de tricotat+
 • Sicket pentru lucrarea de ac+
 • Carte corespunzătoare hobby-ului de câine.
Citește mai mult  Cum de a face o dorință bună pentru noul an?

Cadou cu propriile mâini

Lucrurile făcute cu mâinile tale sunt întotdeauna originale. Depozitați energie caldă și bună. Un astfel de semn de atenție spune că fata de ziua de naștere este drumul și iubitul, iar timpul petrecut pe leagăn și forțele îl confirmă. Dacă soacra este o mașină culinară minunată, de ce să nu împiedicați mâncărurile făcute cu propriile mâini. Multe fete, deși vorbesc despre diete, dar iubesc dulciuri și dau un astfel de cadou ca un tort, cookie-uri neobișnuite, coșuri de fructe, cupcakes.

Puteți conecta un cardigan, cape, pulover cu condiția de faimă a noralei. Va exista o pătură bună, covoare originale, paturi. Soacra, care are o mulțime de experiență de tricotat, poate lega o rochie frumoasă pentru nora.

Această opțiune trebuie discutată în prealabil, astfel încât darul nu praf în dulap și a devenit într-adevăr lucru necesar în ziua de naștere a dulapului.

De asemenea, puteți surprinde broderii pentru ochi. Acum, margele de modă de modă. O imagine brodată de margele va decora orice apartament.

O surpriză minunată pentru nora va fi Portretul personalizat al vopselelor pe panza efectuată de artist. O astfel de operă de artă va aduce nu numai plăcerea estetică, ci și umple întreaga casă cu energie pozitivă.

prezentare modernă a unui cadou este un plic de numerar. Aceasta este o ofertă universală și se bucură de orice noră, deoarece este uneori dificil de a vă rugăm să gust și starea de spirit a unei persoane.

Scump cadou de la mama-in-lege poate fi rezultatul generozitate, și poate fi folosit ca mijloc de manipulare. Luând oferind în mod nejustificat de scumpe, ar trebui să cred, este prezentat cu simpatie sinceră sau pentru a pune într-o poziție dificilă și pentru a face un donator. În orice caz, trebuie să știți că cadouri dragoste „gesturi de răspuns“.

În cazul în care nu este posibil să se plătească „aceeași monedă“, probabil că nu ia ofertă scump. Acest lucru ar trebui să fie în condiții de siguranță și să vorbească sincer cu mama-in-lege.

Cadouri din Zolovka

Sora Brother – Zolovka, în cele mai multe cazuri, susține relații de prietenie sau de prietenos cu zăpadă, și, prin urmare, cunoaște gusturile și dorințele ei. Zolovka este mai ușor de a alege un semn de atenție la înzăpezite, în viitor, deoarece acestea sunt de obicei situate pe „val singur“, ei știu toate lucrurile noi în parfumuri, în creme, într-o manieră. Ceea ce nu ar trebui să fie administrat de la mama-in-lege, atunci este permis să dea de la Cola.

Citește mai mult  Ce puteți da soacra?

De exemplu, soția fratelui lui de Cola poate fi dat:

 • lenjerie de corp, în cazul în care relația este de încredere+
 • Crema de corp de îngrijire a pielii, feței+
 • Set de îngrijire a părului+
 • Haine+
 • parfum+
 • Certificat pentru a vizita un chirurg plastic, în cazul în care noră însăși a spus această opțiune+
 • Moda Accesorii: Frumos piele Curea, ambreiaj, bijuterii+
 • Pălării+
 • pantofi.

Darul credincios al darului este acela de a merge împreună cu mireasa tânără de cumpărături, ridicați cu adevărat lucrurile necesare și potrivite.

Oricare ar fi relația dintre mama-soacră și noră nevoie să depună eforturi mai bine în lumea subțire decât război bun. Acceptați alegerea fiului, luați o persoană nouă în familie.

Inițiativa în acest caz ar trebui să procedeze de la soacră: Prezentări mici, semne sincere de atenție vor crea condiții favorabile pentru relațiile respectuoase.

Fără îndoială, un cadou de la mama-in-lege ar trebui să fie dintr-o inimă curată, donat cu bucurie. Ceea ce este important, darurile trebuie să fie luate cu un răspuns sincer, mulțumiri bune. Chiar dacă darul nu a avut gust, nu merită să-l arate, pentru că donatorul poate supăra mai mult decât fata de ziua de naștere. În nici un caz nu poate da cadouri, deoarece se poate întâmpla ca un cadou se va întoarce după o înapoi în timp ce la donator, și va fi foarte urât. Nu uitați că pentru a da surprize este la fel de frumos ca să primească.

Dacă nu știi ce să dea noră pe o zi de naștere, a se vedea de selecție de cadouri originale și mai mult în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: