Ce să dea soțul meu timp de 30 de ani?

Ce să dea soțul meu timp de 30 de ani?

Treizeci de ani – o dată importantă în viața oricărui om, pentru că aceasta este un fel de piatră de hotar, după care adevărata esență a omului este deja devine. Pe de o parte, la vârsta de treizeci de ani, un om este încă destul de tânăr și poate avea perspective excelente, pe de altă parte – prin acest moment el ar fi putut reuși în viața multora. Prin urmare, o astfel de aniversare este un motiv pentru a obține un cadou special. Cei mai de succes bărbați de treizeci de ani sunt următoarea rudă este o soție, deci este de la ea că el se așteaptă să primească un cadou, dragă dacă nu cu financiar, apoi din punct de vedere moral.

Cele mai bune idei

Dacă vă arătați suficientă imaginație, apoi timp de 30 de ani, soțul dvs. poate oferi multe lucruri utile pe care el o va bucura cu sinceritate. Toate, desigur, depind de preferințele unui anumit reprezentant al unui sex puternic, deci nu vom încerca nici măcar să facem o listă completă a ceea ce poate fi înmânat la cea de-a 30-a aniversare. În schimb, vom trece pe scurt prin toate categoriile principale de daruri care sunt în cerere pentru majoritatea femeilor de naștere.

Haine și accesorii

Se consideră că o astfel de direcție pentru alegerea unui cadou este mai interesantă pentru femei, dar nu e de mirare că în diferite echipe de sex masculin, principalul cadou corporativ este o cravată sau o cămașă. Aceasta, desigur, este o banalitate teribilă și dacă omul la locul de muncă este ceva de genul asta in mod regulat, nu cred să se repete – nu aveau încă pune-te la nivelul de oameni abia familiare.

Un alt lucru, în cazul în care activitatea soțului nu implică astfel de daruri, și el însuși poate fi considerat o fashionista sau mult timp în urmă și-a exprimat dorința de a avea, de exemplu, dragi și la modă pantofi sport de la faimosul brand. Aceasta este o întrebare complet diferit, pentru că orice om în duș ca ea pare atractiv și elegant. Aici, desigur, Este important să se înțeleagă în mod clar gusturile unei persoane nativ, astfel încât să nu dea ceea ce ei nu vor ca. Cu toate acestea, îmbrăcăminte pot fi completate în mai multe design original: de exemplu, un nou camuflaj confortabil și cald va fi util pentru avid pescar sau vânătorul.

Accesorii dau mai puțin frecvent, dar sub un anumit stil de acestea sunt de asemenea potrivite foarte bune. Deci, pentru un om de afaceri, un supliment foarte elegant va fi un portofoliu de piele sau un dosar din același material, nimeni nu a anulat și butonii scumpe. În cele din urmă, ceasuri sau parfum scump de marcă, în cazul în care acestea se încadrează în imaginea generală a unui om, poate fi, de asemenea, îndeplinite prin aprobarea din partea lui.

Bijuterii

Cei mai mulți oameni nu sunt foarte interesați de produsele din industria de bijuterii și consideră că este mai rezonabil să cheltui bani pe ceva mai practic. Cu toate acestea, în anumite cercuri, prezența de bijuterii scumpe pot indica statutul proprietarului lor, și, aceasta înseamnă că aceeași activitate va ajuta. Din acest punct de vedere al bijuteriei în ochii oamenilor, ei pot dobândi practic dintr-o data, iar apoi o astfel de prezenta vor fi luate mai cald.

Alegerea unui cadou pentru soțul ei în salonul de bijuterii, trebuie amintit că decorul nu ar trebui să perturbe rigoarea generală a imaginii, în caz contrar, tânărul om de afaceri activ se va transforma în Voievodul țiganilor.

În cele mai multe cazuri, alegerea este limitată de două categorii – puteți în mod individual, fie un lanț sau un inel. Uneori, o brățară sau chiar ceasuri de aur se poate vorbi, de asemenea, ca o alternativă, dar astfel de cadouri sunt, de obicei, foarte scumpe, astfel încât vă puteți permite să nu poate avea orice femeie.

Cărți

Un bărbat în cea mai bună manifestare este percepută ca o ființă rezonabilă și de gândire, astfel încât cartea pentru o astfel de zi de naștere fată arată vecinicie un cadou relevant, care va fi întotdeauna adecvată. De la soția sa, în acest caz este necesar de a alege folio dreapta, deoarece scara motivul este de a face deja cerințe serioase pentru prezentarea.

În primul rând, este necesar pentru a respinge de interesele și hobby-uri ale soțului ei. Deci, dacă el iubește ficțiunea unui anumit gen, trebuie să alegeți un anumit bestseller al direcției corespunzătoare, care încă într-un fel nu a căzut în mâinile omului tău. În același timp, mulți oameni percep adesea cartea ca o sursă de cunoștințe utile despre un anumit domeniu de activitate, astfel încât unele enciclopedie impresionante sau o ediție cadou pe teme interesante pentru jubilegar va fi, de asemenea, potrivit.

Aproape singura problema cu prezentarea de cărți de treizeci de ani este că Ordinară Tomik nu este de obicei percepută ca fiind ceva impresionant. Cele mai multe dintre cărțile sunt disponibile în prezent oricărei persoane, acestea sunt date nu numai la aniversarea, dar, de asemenea, pentru zilele de naștere obișnuite, și chiar la fel ca asta, și nu numai la nivel apropiat de soția, dar, de asemenea, colegii. Va trebui să aibă grijă ca în prezent nu arata mici.

Am menționat deja ocazional despre edițiile cadou – ele se disting printr-un format mare și ilustrații mari pe hârtie de înaltă calitate și, prin urmare, este impresionant. Alternativ, nu puteți da nici o carte, ci o întreagă colecție de mai multe volume.

Jocuri

Realitatea modernă este că jocurile au devenit o parte integrantă a vieții noastre și, prin urmare, pot fi un dar bun pentru aniversare. Aici ar trebui să luați în considerare separat două categorii complet diferite de jocuri – desktop și computer.

  • Jocuri de masă Adesea impresionant cu complexitatea sa, ei pot avea un complot complicat și reguli care sunt strânse cu un bărbat timp de câteva ore. Multe dintre ele sunt suficient de cool și interesante chiar și pentru adulți serioși, deci nu credeți că totul este limitat la șahul banal, backlamps și domino. Printre altele, acest cadou vă permite să aveți timp să petreceți timp într-un cerc de prieteni, dar considerați că atunci soțul dvs. trebuie să aibă o companie pentru joc – nu veți juca singur.

  • Jocuri pe calculator La început, au fost luate în considerare lotul de adolescenți și tineri, cu toate acestea, în timpul existenței lor, aceste categorii de populație a crescut și a sărbători treizeci de ani, fără a refuza hobby-urile preferate. În cele din urmă, o persoană adultă, de asemenea, uneori, trebuie să fie distrasă de problemele de zi cu zi, trecând la virtual, mai ales dacă acestea sunt mult mai ușor de rezolvat, iar în joc soțul dvs. atinge o mare succes decât în ​​viață.

În același timp, este necesar să înțelegem cel puțin ce este interesat de genul jucăriilor și, dacă vă este frică să o pierdeți în lumea digitală, găsiți o modalitate de a da ceva pe care îl puteți juca împreună.

Instrumente

În ultimii ani, a existat în creștere din ce în ce tendința de creștere oblic față de profesionalism – acum mai mulți oameni nu aparțin stăpâni pentru toate mâinile, dar preferă să facă bani cu principalele abilitățile lor, astfel încât, în caz de avarii, doar cauza un profesionist.

Cu toate acestea, opinia publică este adesea încă cere de la un om să fie un om clasic, așa că, uneori, o persoană care nu a avut loc ceva mai greu de mouse-ul în mâinile sale, frumos pentru a conduce în mod independent cui în perete pentru a prinde o vedere fericit de soția lui. Chiar și pentru o astfel de operațiune simplă, instrumente minime sunt necesare ca acasă, ar trebui să aibă în continuare.

În același timp, există astfel de reprezentanți ai sexului puternic cărora le place să facă ceva în timpul lor liber, fie că este vorba lucruri practice sau doar meserii. Dacă mâinile soțului necesită multă muncă, și el încă mai vine pentru o lungă perioadă de timp pentru proiectarea ceva, un pas foarte atent de soția soției sale îi va da un set de instrumente care va simplifica puternic sarcina rezolvată. Maestrul acasă foarte, probabil, de asemenea, rezultatul nu mai puțin place decât procesul în sine, așa că nu ar trebui să fie supărat dintr-o astfel de cadou.

Echipament sportiv

La treizeci de ani, nu toți oamenii gândesc la sport regulat, dar este la această vârstă că unii vine în minte necesitatea de a consolida propria sănătate și necesitatea de a se pune în ordine. Această dorință a comemorat, deoarece soțul va deveni mai sănătos, și cu o abordare solidă pentru îndeplinirea sarcinii, poate fi, de asemenea, o modalitate bună, care nu va rămâne neobservat de soția sa, astfel încât să puteți încuraja interesul pentru inventar pentru clasele.

Primul lucru care vine în minte este, desigur, tot felul de gantere și tije, și pentru mai ales activă – mingi de fotbal, dar de treizeci de ani este prea banală. cochilii necesare pot fi găsite, de asemenea, în sala de sport, astfel încât înăsprirea soțului poate fi stimulată prin darurile destinație turistică. De exemplu, același cort este mare în excursie pe jos în munți, iar o astfel de călătorie va contribui cu siguranță la restaurarea formei fizice și va ajuta la a face un șapte.

Ca alternativă, nu ar trebui să uitați de echipamente de pescuit, pentru că de pescuit, în conformitate cu atât de mulți oameni, este, de asemenea, un sport, și o cantitate semnificativă de numărul lor se referă la pescari avid.

Noile impresii

La treizeci de ani, viața celor mai mulți bărbați este stabilit și începe să curgă un deget de la picior familiar. Chiar dacă o persoană costume totul, este puțin probabil ca cineva va argumenta că existența prea monotonă este mai devreme sau mai târziu, enervant și doresc mereu ceva nou. Uneori Cadouri Inthanitual sunt percepute mult mai bine decât materialul, astfel încât această opțiune este în valoare de încercarea.

De exemplu, în cazul în care soțul tău poate fi considerat un călător și ușor să crească, și nu va avea probleme pentru a takepoint de la locul de muncă, puteți face o surpriză pentru el și de a organiza o excursie pentru două persoane. Va trebui să meargă undeva în vacanță în fiecare an, dar vacanța este planificată în avans și de acest lucru, deoarece chiar și pierde un pic în numărul de emoții furnizate, și totul a fost deja făcut – trebuie doar să ia și du-te, și imediat.

În cazul în care ziua de naștere este, de asemenea, nu a reprezentat de sezonul de vacanță tradiționale, puteți alege un fel de direcție non-plictisitoare și încărcați cu adevărat noi emoții, pur și simplu nu-ți fie frică de a încerca ceea ce a fost ignorat înainte. O astfel de aventură comună va ajuta umfla focul sentimentelor în relații, și, de asemenea, să aducă împreună un cuplu mai mult.

Ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți?

Cea mai frecventă greșeală atunci când aleg un cadou pentru un om de treizeci de ani – pentru a fi siguri că ați înțeles. Nimeni nu susține că înțelegerea reciprocă în familie poate fi la un nivel foarte bun, dar acest lucru nu înseamnă că un cuplu de opinii cu privire la lume sunt aceleași în toate. De exemplu, el poartă acasă vechi întins tricou și pantaloni sport, și te-ai decis să-i dea un halat de baie acasă scump la aniversarea – este riscant, pentru că pentru soțul ei, cel mai probabil, este comoditatea, și nu aspectul, și în acest plan cadou poate pierde.

Uita de a da ceea ce doriți, fiind în locul lui – el este deja o persoană care a constat și cu siguranță știe ce vrea el. Asculta cu atenție frazele sale, incepand cu „Vreau“, în ultimă instanță, doar întreb.

Amintiți-vă că sunteți cel mai apropiat față de soțul tău, așa Este de la tine că el așteaptă ceva special. Puteți cumpăra întotdeauna ceva banal, concentrându-se pe faptul că toată lumea îi place, atunci și omul tău se va potrivi, dar este un mod de nicăieri. Acesta va afișa un nume de ziua care nu sunt foarte interesat în sine, concentrându-se în tendințele mai mult decât în ​​preferințele tale preferate. Prin urmare, da numai ceea ce are o legare clară de a fi iubit.

in afara de asta, Niciodată nu conta pe surprize – Barbatii, de obicei, le place. Așa cum am convins deja, ghiciți dorințele soțului este destul de dificil și dacă nu ați ghicit cu darul, va fi dificil pentru el să pretindă că acesta este exact ceea ce aștepta cu adevărat și veți fi supărat.

Un om adevărat nu-i place să pretindă, de multe ori nu funcționează, chiar dacă vrea să pară probabil și să justifice că nu sunteți bucuroși că nu am vrut niciodată, nu este lecția care vrea să facă în propria dvs. aniversare.

Ce este soțul greu să se pregătească?

Treizeci de ani, ca orice altă sărbătoare, pot fi plini de o alegere complet greșită a unui cadou care nu va fi înțeleasă de o petrecere de aniversare. De regulă, cadourile sunt acordate în această zi, în scopul de a vă rugăm să vinovat de celebrarea, astfel încât femeia este, de asemenea, puțin probabil să fie îndeplinite, în cazul în care reprezentantul sexului puternic nu a apreciat eforturile sale. Oprirea listei de ceea ce este cu siguranță potrivită pentru această dată nu este atât de mare, dar ar trebui să evitați erori evidente.

  • Treizeci de ani – data rundă și semn, în această zi, fată de ziua de naștere așteaptă ceva special, deci nu ar trebui să fii surprins dacă suvenirul prezentat nu-i place un bărbat. În general, uitați că puteți da un suvenir pentru o vacanță apropiată pentru o vacanță, mai ales dacă vorbim despre un bărbat – de obicei este foarte practic oameni care nu sunt îndrăgostiți de izbitoare.
  • Chiar mai rău, ideea cu achiziționarea de ceva astfel încât pare a fi necesar, dar mai mult interesați de o femeie. Deci, lenjerie de pat, mașină de spălat sau multicooker – lucrurile par a fi utile, dar orice om va considera un astfel de dar ca cel pe care l-ați cumpărat singur, ascunzându-vă în spatele sărbătorii sale.

Despre ce să dea un om, să se uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: