Ce să-i dai fata de botez?

Ce să-i dai fata de botez?

Una dintre cele mai importante întrebări pe care le obțineți la rude și oaspeți în ajunul Rite Botez – care este cel mai bine să prezinte copilul nou-născut baptiștilor, deoarece acest tip de cadouri va continua să joace rolul de fețe puternice pentru a mica prințesă.

Caracteristicile de alegere

Pentru a organiza botezul unui om mic și pentru a picta copilul este cel mai bun la un an, părinții lui trebuie să aleagă nașul și mama.

Aceasta este o onoare și o responsabilitate uriașă, deoarece acești oameni sunt considerați dirijori spirituali ai copiilor prin calea vieții lor. Împreună cu copiii părinților, zeul ar trebui să-i ajute să-l educăm în deplină conformitate cu anumite reguli religioase de la vârsta fragedă, în toată ajutorul ei, în anumite cazuri – chiar și în sprijinul financiar al lui Dumnezeu. Cu alte cuvinte, este unii dintre cei mai apropiați oameni pentru fata după mama și tata.

În ziua botezului botezului, copiii au prezentat în mod tradițional diverse surprize care pot avea atât subiecte religioase, cât pot fi complet obișnuite.

În plus față de cei mai importanți oameni în această zi, sunt date cadouri ale creștinului nou dat și alte rude, iar în primul rând este bunicii ca reprezentanți ai celei mai experimentate generații.

Desenați ceva, într-adevăr, util pentru copilul baptizat, În același timp, este mai bine să înveți în avans de la rude, în ce fel de lucruri din copilărie pot avea nevoie astăzi. Astfel, este posibil să se evite posibilitatea de a prezenta același tip de cadouri achiziționate de oaspeți diferiți.

Darul principal, a prezentat cu nașul – Crucea, La urma urmei, el va personifica credința și va fi o credință pentru orice om credincios. Dacă cumpărați un botez pentru un copil de sân, asigurați-vă că este complet sigur – produsul nu trebuie să fie prea mare, este mai bine că nu există margini ascuțite în ea, așa că alegem un lucru cu marginile rotunjite care nu vor zgâria piele blândă a copilului.

Crucea pentru copii este cea mai bună pentru a sfinți. Acest lucru poate fi de aur sau placate cu aur, argint, și chiar pot fi realizate din cupru sau lemn, atârnă pe gâtul copilului pe un lanț scurt sau pe o poveste frumoasă robustă.

De la nașul său, bebelușul devine adesea un hryon ca dar și cu haine frumoase pentru botez. Acest tip de kituri pot fi găsite în magazinele bisericești și în departamentele convenționale pentru copii. Cele kryphs folosesc doar o singură dată – imediat după exercitarea botezului. Împreună cu haine frumoase pentru copil, puteți cumpăra un scutec frumos, care va fi decorat cu simbolismul religios, godf va fi în măsură să ia copilul ei din mâinile Tatălui după scăldat.

Oaspeții pot preveni doar cadourile. Spune-mi cum vă puteți da copilul până în anul la botez ei. Acesta va depinde direct de care prezintă în mod concret un cadou.

În mod tradițional, prima nepoata felicit pe cei mai mulți membri ai familiei respectabile – bunici, surprizele lor pot fi cel mai original, ele vor fi interesati in special cele create de propria lor:

 • sicriu frumos sau un coș de lemn sau beresto, în cazul în care puteți pune prudent bomboane delicioase+
 • figurine de suveniruri din ipsos sub formă de îngeri diferite+
 • Homemade Mobila – Neat Scaun inalt de copii, Beautiful Raft pentru cărți+
 • Haine pentru o fată sau o broderie neobișnuită cu o cruce sau styling într-un cadru stilizat.

Precum și lucruri memorabile pentru copii pot fi suveniruri mici, care au o temă ortodoxă pronunțat – statui din diferite materiale, care înfățișează sfinți, icoane mici sau medalioane cu facilitățile Fecioarei sau Domnului, Lumanari religioase neobișnuite și altele.

La nou-nascuti baptic de la părinții pot obține ca un cadou Un set interesant de argint pentru copii sau feluri de mâncare melchioric: Spoon, sat, Cupa, Saucer. Mulți cred că aceste 2 de metal au capacitatea de a atrage binele și bunăstarea în casă, care să poată proteja copilul de deochi sau daune. În plus, toată lumea știe că argintul are proprietăți bactericide – astfel de dispozitive de luat masa pentru utilizarea la o vârstă timpurie, de preferință,.

Puteți lăsa pe acest subiect frumos gravat numele copilului si data botezului ei – pentru o memorie de lungă.

Un cadou foarte valoros poate fi de mici dimensiuni Cercei din metale prețioase. Ei vor deveni prima decor în viața numai copii, pentru că ea va aminti lor pentru o lungă perioadă de timp.

În același timp, nu este necesar să se cumpere ceva direct legat de ritualul botezului care trece. Mătușa și unchiul pot cumpăra lenjerie frumoasă pentru un pat de pat, pâine sau cărucior la modă, manege decorate colorat, o jucărie moale. Părinții fetei vor fi în mod clar fericiți cu o rochie elegantă sau un costum pentru Fiw Fashionista.

În cazul în care capacitățile materiale permit, puteți alege ca un cadou Elemente de mobilier pentru copii, casă de păpuși sau cu bicicleta.

Prietenii de familie și oaspeții obișnuiți pot prezenta un clopot de argint, rambursă originală, Care pot fi păstrate în familie timp de mai mulți ani ca o relicvă, sau va fi în măsură să vă rugăm copilul și rudele ei cu astfel de cadouri practice cum ar fi:

 • tort festiv sau tort+
 • sesiune foto profesională Familie+
 • Set de rame foto stilizate+
 • Diverse jucării sigure pentru sugari+
 • Set de prosoape de înaltă calitate.

În același timp, cadouri ar trebui să fie selectate din inimă și a fost prezentat copilul cu dragoste sinceră!

Lista de bază de cadouri

Unele reguli stricte definite pentru selectarea de cadouri pentru botez pentru copii. Principalul lucru este că, iau o surpriza pentru un copil mic, la o zi importantă de botez pentru el, ai investit acest prezent toate strălucitoare sentimentele tale. Darul în sine ar trebui să fie atât un memorabil și la fel de util.

Dăm câteva surprize doar saruta copii:

 • Potrivit orice jucării pentru copil – cărți pentru copii din materiale sigure, cuburi moi mari, telefoane mobile muzicale luminoase pentru un pat de copil, covorașe pentru dezvoltare+

 • Copii mijloace de circulație – Greșelile sau Rocking+

 • sprawers confortabile, cursoare, Seturi de îmbrăcăminte de sărbători+

 • Bathochka pentru înot, masa de schimbare sau piept+

 • Joc Manezh, care falduri sub forma unui grilaj sau shirma+

 • Matrasik Pentru un pat de copil+

 • Ambulant pentru mersul pe jos, având o haină de ploaie și grila de insecte.

Dar pot exista cadouri creative. Ia în considerare unele dintre ele.

Ladahan

De la un astfel de lucru a, copilul în mod clar nu va fi în măsură să refuze, chiar fiind la vârsta de un adolescent. Adolescenții sunt interesați de diferite obiecte misterioase. Iar ladian în această privință este perfect și ca un farmec, pentru că este un sac mic, care este adesea decorat cu un model de icoane, sau o cruce este aplicat pe ea. Acest sac este de obicei purtat pe gât.

Este aici că există o mică bucată de tămâie. Dar adolescent poate purta în această geantă și alte lucruri scumpe mici. Deoarece ladian este considerat un subiect nativ pe care acestea de obicei nu prezintă în partea de jos, atunci nu vă puteți purta acele lucruri pe care inima este deosebit de scump. Și dacă adolescentul este cu adevărat crede, el va găsi o aplicație adecvată a acestui sac.

Lingura argintie

O lingură de argint este cel mai adesea prezentat „la primul dinte“, dar există, de asemenea, o astfel de excepție ca o surpriză neobișnuită Babes. Un astfel de element are un rol special – este necesar pentru comuniune. Și, deși în templu, copilul va da nu korhorn dintr-o lingură separată, dar casa va fi tehnicieni. Pat poate fi dat să bea cu o astfel de lingură. Apă, precum și să ia medicamente Sanched.

Album pentru fotografii memorabile

Acest tip de cadou este foarte util. Într-un astfel de album, mama si tata va fi capabil să înceapă să colecteze primele fotografii ale copilului lor apoi uita-te la ei și amintiți-vă cei mai importanți ani ai vieții ei.

Idei de alte cadouri.

 • Puteți alege întotdeauna astfel cadou un care va fi extrem de utile în viața de zi cu zi. Poti cumpara un mic iaurt, un dispozitiv special pentru sterilizarea sticlelor sau aparate electrocasnice mici.

 • Un cadou minunat pentru o fetiță va fi o frumoasă Biblie pentru copii. Copilul va studia treptat bazele unei astfel de învățătură ca creștinism, se va face cunoștință cu 10 porunci. Acesta este primul și principalul ghid pentru copilul în probleme de credință.

 • Prietenii da cele mai multe ori haine și încălțăminte pentru copii. Pentru a da un lucru în dimensiune, trebuie doar să cumpere acest tip de elemente pentru a crește. copiii mici cresc foarte repede, și, prin urmare, elemente noi și pantofi frumoase vin mereu în familie. Așa că darul a fost neobișnuit, îl puteți decora cu o broderie frumoasa.

 • Copilul va dori lenjerie de înaltă calitate pentru un pat de copil, mai ales daca sunt printuri de desene animate celebre, prințese de basm sau desene amuzante cu animale amuzante. Cu astfel încât copilul rufele vor visa vise calme.

 • Puteți cumpăra o pernă mică, dar confortabil și o pătură caldă pentru a boboteaza fara probleme, este de multe ori brodate, sau produse cu broderii deja finite sunt achiziționate. Acest tip de articole va aminti un copil despre un eveniment important al botezului.

 • În cazul în care fata este deja vechi de 3-4 ani, atunci acesta poate fi ales pentru a alege produse cosmetice pentru copii. Cumpara produse cosmetice pentru copii seturi numai pe piețele dovedite, în scopul de a nu se îndoiască calitatea ei și să fie complet încrezător că nu va aduce prejudicii fetei.

 • Jucăriile în cazul în care acestea sunt alese corect, vă va mulțumi, de asemenea, orice copil. Puteți alege o păpușă mare frumoasă sau o altă jucărie mare. In prezent, in magazine pentru copii, o gama larga de tot felul de jocuri educative.

Ce pictogramă pentru a da?

Având în vedere icoane – una dintre cele mai vechi tradiții creștine timp. Icoanele sunt considerate o bună-credință de forțele răului, ajuta la imbunatatirea sanatatii, longevitate de garantare, pace da și pace. În același timp, puteți găsi un număr destul de mare de tipuri de icoane sub formă de cadouri de la oaspeți și rude la botez. Cea mai valoroasă surpriză poate fi numit pictograme individuale.

În acest fel, este cel mai adesea prezentată de pictograme nominale cele mai multe ori, mai ales în cazul în care acestea sunt reprezentate prin fața sfânt, al cărui nume a fost numit un nou-născut. Și tu poți preface, de asemenea, probe cu fața lui Hristos sau apărătorul fetelor – Fecioara. Cel mai adesea, în acel templu, unde ritualul botezului se întâmplă, există propria pictograma sa de origine. Pat ar trebui să dea o pictogramă cu imaginea feței sfinților, pe ea sunt disponibile – în memoria acestui templu.

Mulți copii mici sunt luați Icones St. Panteleimona, deoarece se crede că imaginea sa va proteja copilul de tot felul de boli. Pat, dacă ea are probleme de sănătate, este destul de potrivită pentru a da acest farmec special,.

Dacă visezi, cât mai curând posibil, referindu-se la selectarea altare pentru cele mai memorabile prezent al fetei, apoi asigurați-vă că pentru a contacta preotul, și-l va ajuta să alegeți versiunea corectă. De la el puteți afla, de asemenea, o mulțime de utile despre această pictogramă, despre scopul său adevărat. Apoi, prin care trece acest dar, vă puteți spune în detaliu în detaliu, că acest element va însemna pentru Ciad lor.

Și, de asemenea, alege în valoare ca un cadou pictograma măsurat. Despre acest farmec nu știe în mod clar tot ceea ce nu este ciudat. La urma urmei, înainte de a icoanelor de măsurare au fost făcute numai pentru copiii persoanelor regale, au cel mai adesea scris nașterea unui anumit copil – viitorul moștenitor. Astăzi puteți găsi ateliere de lucru în cazul în care va fi oferit pentru a scrie o pictogramă măsurată la comanda.

Pick up pictograma măsurată la numele copilului pe care acestea sunt de gând să picteze. Dacă ea sa decis să numească martie, atunci imaginea ar trebui să fie aleasă Sf. Martha. Numele Bisericii vor diferi în mod semnificativ de la lumești. Deci, în primul rând ar trebui să învețe de la tată, care pictograma poate fi ales pentru fata.

În plus față de pictograma de măsurare, nașul poate transmite la saint lui Icoana îngerul păzitor. O astfel de icoană pus în pat copii tăblie pentru al proteja de boli și diferite tipuri de probleme.

Ce se poate face cu propriile mâini?

Incalziti condiment tricotate pentru copii – este doar o opțiune mare pentru ao proteja pe stradă merge din schiță. Și în timpul iernii poate fi un plus plăcut la pătură pentru copii mici, în cazul în care casa este rece. Acest tip de joc este de a putea acoperi patul de fata, atunci când ea nu dorm și se mută în pietoni.

Un cadou uimitor pentru botezurile – o pătură licitație care va fi cusute din materiale naturale, intr-o tehnica populara „Patchwork“.

Tort din diferite scutece – acesta este un cadou destul de creativ, și bun ajutor pentru mame tinere si tati, la fel ca în timpul nostru scutecele nu sunt suiced, deoarece acest tip de cadouri vor fi considerate destul de relevante.

Frumoasa imagine și rugăciune brodate o cruce pentru copii, este un cadou interesant, și o mascotă specială, care va fi protejat pentru copilul tau pentru toată viața ei.

Mergând pentru prima dată pentru a vizita fata nou-născutului după botez, ea trebuie să fie adus ca un cadou ceva dulce pentru viața copilului a fost lung și dulce.

buchet mare de dulce bomboane diferite potrivite, deoarece este imposibil să se mai mult de modul în care, pentru că este elegant, și nu destul de obicei, și foarte gustoase.

Despre ce să dea fata botez, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: