Ce să-i dai fiicelor pe 8 martie?

Ce să-i dai fiicelor pe 8 martie?

Începutul primăverii este asociat nu numai cu căldura și cântatul mult așteptat de păsări, ci și în Ziua Internațională a Femeii. Acest cadouri de vacanță delicate de primăvară așteaptă fete de orice vârstă. Prin urmare, cei care sunt suficient de norocoși să aibă o fiică, deja în avans încep să se gândească la ceea ce poate fi dat la 8 martie. Gama de cadouri astăzi uimitoare imaginația, dar uneori este atât de dificil să vă placă un moștenitor capricios.

Caracteristicile alegerii cadoului

Copiii sunt o recompensă și merită de părinți, cea mai scumpă comoară din viața lor. Începând de la copilăria timpurie, au nevoie de atenție, îngrijire, dragoste, în special fete. Prin urmare, fiecare părinte se confruntă în ajunul sărbătorii feminine, pentru că vreau să vă mulțumesc fiicei cu o surpriză plăcută. Prezintă fiicele pe 8 martie, nu numai că tatăl, ci și mamele. ADarul mamei este deosebit de cald, nativ și memorabil, pentru că ea, ca și altul, nu cunoaște toate secretele și secretele prințesei sale.

Astfel încât surpriza gestionată, este important să luați în considerare punctele importante.

 • Prezentul trebuie să fie cumpărat în avans, astfel încât în ​​ultimul moment nu este confuz și să nu cumpere un lucru absolut inutil copil. Opțiunile bine gândite vă permit să mergeți liniștit la cumpărături în căutarea celor mai buni dintre ei și va fi și timp pentru a comanda un produs pe Internet.
 • Determină anterior bugetul proiectat pentru un cadou.
 • Alegerea unui cadou pentru fiica lui iubita, trebuie neapărat să ia în considerare vârsta ei, pentru că ceea ce poate fi dat la un copil mic, absolut nu este interesat de o fată adolescent sau adult, și vice-versa.
 • hobby-urile muzicale sunt jucate rol important, care cu vârsta sunt bucuros din ce în ce în mod clar. Sincere bucurie in fata va provoca un lucru care se referă la hobby-ul ei.
 • Nu subestimați designul extern de surpriză: Ambalajul frumos cadou provoacă o anticipare deosebit de plăcută și dorința de a privi conținutul cadoului.
 • La 8 martie, este important să se dea o fiica la numărul maxim de afișări pozitive: să vină cu o felicitare originală, vizita locul ei favorit, a aranja o sărbătoare festivă.

Versiunile de cadouri pentru fiica

Toate cadourile pot fi împărțite în mai multe grupuri.

 • Cadou pentru clasele iubite. Prezența hobby-ul unei fete vă permite să dezvolte și să adăugați-l la vacanță de sex feminin. Pasiunea copilului va ajuta părintele pentru a naviga și să prezinte un lucru necesar.
 • Cute cadou. Baby-disoshukolat nu au dependențe și să se bucure chiar și cea mai neînsemnată surpriza: o jucărie moale, dulciuri.
 • prezent utile. Dacă împinge dorințele fiicei eșuează, este în valoare de atenție la lucruri practice și utile pentru ea.
 • cadou științific. Prezența tânărului vierme a depozitului de lucru al minții ei permite un dar care se referă la știință: telescop sau un set de cercetare.
 • surpriza cu design elegant. Dorința de a arata ca cele mai elegante și atractive stabilite în genele de orice fata – aceasta începe să apară din vreodată. Pentru a nu face o greșeală cu alegerea, merită atenție la accesorii elegante: genți, ochelari.
 • Muzica Prezent. Un copil care iubește muzica va, fără îndoială, ca un cadou care are o relație cu aceasta: disc al artistului, jucător, instrumentul muzical preferat.
 • Cadou tehnologic. Lumea modernă este imposibil de imaginat fără a tot felul de gadget-uri și accesorii pentru acestea. Prin urmare, o astfel de prezent va dori tinerii curent.
 • Sporturi prezente. O persoană tânără, care conduce un stil de viață activ, vă puteți da un echipament sportiv: schiuri, badminton sau altceva.

3-6 ani

Pat la această vârstă – cea mai recunoscător persoană și onest. Girly vor fi încântați cu orice surpriză: jucării, excursie pe jos la cantina pentru copii, grădină zoologică, parc de distracții. În 3-4 ani, Kroch încă nu înțelege ce este o vacanță, emoțiile pozitive pot fi cauzate de colorarea obișnuită cu un set de creioane sau markeri.

Alternativ, puteți da un cort pentru copii, un covor pentru jocuri sau o verandă cu un cărucior.

În 5-6 ani, copilul este deja format într-o persoană mică și are un anumit cerc de interes. La aceasta varsta, copiii sunt pasionat de desene animate, asa ca un cadou de bun poate fi un personaj din desene animate jucărie său iubit: zână, ponei sau animale de companie interactiv.

7-9 ani

A face un cadou la 8 martie, fata acestui grup de vârstă este deja important să aibă grijă de buchet pentru ea. Acest lucru este flori opționale clasice – de exemplu, o compoziție de dulciuri sau fructe este potrivit, realizate manual. Ca fiica principal cadou pot fi prezentate:

 • Setul în care papusa include si casa pentru ea+

 • În cazul în care un copil este pasionat de desen și de diferite meserii, un cadou de bun poate fi un set pentru creativitate+

 • O vizită la clasa de master copiilor pe gătit, desen+

 • sesiune foto profesională, în cazul în care tânăra va selecta o imagine elegantă – astfel încât ziua sărbătorii va rămâne nu numai în memoria copilului, dar, de asemenea, de înaltă calitate, fotografii luminoase+

 • Un set de produse cosmetice pentru copii va incanta un pic fashionista, care toate reliefurile timp pentru a experimenta Mamina mamei sale sau fard de obraz – compoziția acestor produse include hipoalergenic, în condiții de siguranță pentru copii.

10 ani

La această vârstă, puțini oameni sunt interesați de păpuși și jucării moi – mai mult decât timpul de cifra petrece în diferite cercuri școlare. Prin urmare, părintele nevoie de un bun să se gândească la alegerea unui cadou pentru o fiica de 10 ani. Trebuie să fie respins de interese și hobby-uri.

 • Buchet – condiție prealabilă și plus față de darul principal.

 • În cazul în care fiica este interesat în activitatea de cercetare, Desfășoară tot felul de experimente cu ajutorul fondurilor improvizate, care, apropo, pot fi nesigure, un cadou bun pentru ea va fi special conceput pentru acest set.

 • Fata de la această vârstă învață să fie responsabilă și îngrijitoare. Iar dacă conțin un animal de companie în casă nu există nici o posibilitate, atunci un cadou sub forma unui animal de companie interactiv va duce la o plăcere completă.

 • Pentru un copil cu un caracter calm Potrivit orice joc de bord fascinant.

 • Little Fashionista va aprecia o decorare luminoasa. bratara cu design elegant, ochelari de soare, RIM de păr, un set de agrafelor sau ceasuri elegante ei vor ajuta la crearea unei imagini plin de farmec.

 • Căști elegante la modă. Astăzi imaginați-vă că nu le poate face. Cu ajutorul lor, copiii ascultă muzică, citiți cărți electronice, ceasuri de desene animate și filme.

11-12 ani

Odată cu vârsta, fata este formată opiniile, gusturile și preferințele lor. Prin urmare, devine mai dificil de a alege cadouri. Pentru a înțelege mai bine copilul în vârstă de 11-12 ani, este important să fie pentru fiica ei la această vârstă, nu numai de către părinte, dar, de asemenea, un alt. În funcție de hobby-urile sale, puteți da:

 • Player muzical sau un alt obiect gadget moderne+

 • caz elegant, sau geanta pentru dispozitiv electronic, cu o imprimare luminoasă sau inscripție specială+

 • Popularitate ceasuri dobândi „inteligente“ (smart ceas) – caracteristica lor de sincronizare cu telefonul părinților vă permite să contactați rapid reciproc+

 • sicriul în cazul în care ea poate stoca toate decoratiunile+

 • Jurnal pentru înregistrările+

 • Ambreiajul personal sau elementul de îmbrăcăminte cu inscripție înregistrată.

Pentru un adolescent

Fete adolescente în 13-15 ani cele mai contradictorii. O ocazie de vârstă de tranziție, cu frică așteaptă în fiecare părinte.

Cu toate acestea, dacă alegeți dreptul, Tactica de încredere a relațiilor, cu adolescenții vor fi ușor de găsit o limbă comună.

Despre doamna 14-15 ani se poate spune că ea nu mai este o fată, dar nu încă o femeie. La această vârstă, copiii doresc în special să semene cu adulții, deci și la cadouri pentru o sărbătoare feminină includ maniere și cu o revendicare. Pentru a vă bucura de un cadou pentru fiica adolescenței, merită acordarea atenției la o serie de idei.

 • Jurnalul personal echipat cu o încuietoare. O fiică adultă poate înregistra toate secretele și secretele pe care nu doriți să le împărtășiți. În acest caz, părinții își demonstrează respectul față de viața personală a copilului, care va avea un impact pozitiv asupra relației generațiilor.

 • Individualitatea fetei adolescentului poate fi accentuată de campania în salonul de înfrumusețare. Este recomandat să discutați cu Maestrul care vă va spune ce proceduri la această vârstă sunt încă nedorite. Machiajul luminos, tunsoare elegantă și manichiura îngrijită vor da o masă tânără de emoții pozitive.

 • La această vârstă, adolescenții au deja hobby-uri serioase, uita-te la viitoarea profesie. Prin urmare, puteți organiza cursuri de formare a fiicelor pe direcția selectată.

Un copil care vede părinții să-și susțină întreprinderile, va fi frumos.

 • Modern utile gadget – E-book – fete potrivite, calme.

 • Bijuterii.

 • Lucru într-o cameră personală.

Pentru adulți

Împreună cu vârsta fiicei sale și cadouri pentru ea. Până la 17 ani, fata poate fi considerată o formă de persoană care are propriul punct de vedere, a decis interesul și a construit deja un model de comportament. Prin urmare, un cadou pentru 8 martie pentru că trebuie să fie ales mai ales cu atenție, continuând să se concentreze asupra intereselor și hobby-urilor.

 • Pictură. Natura romantică la vârsta de 20 de ani va aprecia un astfel de cadou. Pentru a spori efectul, puteți comanda un portret al unui artist profesionist fiic. Pentru a face acest lucru, va fi de ajuns să-i ofere câteva fotografii din care va alege cele mai spectaculoase.

 • Bijuterii ca un semn al zodiacului. Nu pierde relevanța Cadouri sale de aur și argint.

 • PhotoKallendar cu fotografii fiice. Astfel de servicii de astăzi oferă firme diferite. Pentru aceasta aveți nevoie doar de a alege mai multe imagini frumoase din albumul foto de familie.

 • Brand lucru: Bag, îmbrăcăminte sau element de pantof.

 • lampă de noapte Sare. Un astfel de subiect al interiorului va crea o atmosferă favorabilă în sala de fată, intră aerul cu elemente utile. În plus, acesta este doar un element de decor frumos.

 • produse de parfumerie de lux.

Idei originale

Pentru ca fiica ei să-și amintească un cadou prezentat-o ​​în onoarea zilei de sex feminin, părinții trebuie să arate toată fantezia lor și abordarea creativă. Apoi, copilul va aminti memorabila zi de mai mulți ani.

 • Likebox cu un portret al fiicei sale. Un astfel de obiect nu numai că va efectua funcțiile dispozitivului de iluminare de noapte, ci de asemenea să devină un plus elegant în interiorul camerei fetei. Până în prezent, există modele ale dispozitivului care sunt proiectate pentru posibilitatea schimbării imaginilor.

 • Cutie muzicală. Un astfel de cadou drăguț nu se va deprecia niciodată și nu va ieși din modă. În această casetă, puteți să vă păstrați decorațiunile cele mai scumpe și puteți pur și simplu atunci când devine foarte trist. Tender Melody vă va aminti cu siguranță de o zi plăcută, ușoară, festivă din 8 martie.

 • Un animal. O fată adolescentă care visează la un animal de companie (papagal, câine, pisică, pește) va fi incredibil de bucuros dacă îl va face de la părinții săi ca un cadou la sărbătoarea feminină. În acest moment, copiii deja dobândesc abilitățile preocupărilor legate de ceilalți devin mai permanente. Prin urmare, nu vă puteți teme că, după un timp scurt, animalul va deveni o fată inutilă.

Indiferent de vârsta lor, fată, în orice caz, va aprecia darul părinților. La urma urmei, el subliniază de îngrijire, dragostea ei experiență față de copilul lor.

Principalul lucru este că darul este făcută din inimă și cele mai bune urări.

Mai multe idei pentru un cadou de la 8 martie puteți găsi în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: