Ce să-i dai soțului meu pe 23 februarie?

Ce să-i dai soțului meu pe 23 februarie?

Ziua Apărătorilor Patriei – un motiv de mare pentru a arăta sentimentele sale pentru omul cel mai scump din lume – soțul ei. Ce să-i dai această zi solemnă? Dacă nu aveți încă idei, vă vom ajuta să faceți soțul dvs. o surpriză demnă.

Particularități

Soțul este un suport fiabil, un zid de piatră pentru o femeie, așa că vreau să-i mulțumesc cadoului său demn demn. Ce caracteristici ale unei surprize în onoarea zilei de apărător a patriei trebuie să luați în considerare.

 1. Dorește soț / soție. Prezent pe 23 februarie, un cadou inutil și ridicol – o idee proastă. Marcați dorințele soțului, pe care le-a exprimat în viața de zi cu zi sau la scriere cu totul. Și de vacanță, cumpărați exact ceea ce visează.
 2. Aspect cadou. Oricine, chiar și cel mai simplu cadou ar trebui să aibă o încadrare decentă. Când pacificați un cadou într-un ambalaj frumos de hârtie sau celofan, atașați-i la arcul ei și dați-vă iubitului cu dragoste, soțul meu va aprecia orice conținut.
 3. Posibilitățile dvs. financiare. Nu trebuie să cheltuiți bugetul lunar al familiei pentru un cadou și apoi foame de salariu. Un astfel de act pe soțul dvs. va fi perceput mai degrabă negativ, iar surpriza este puțin probabil să fie fericită pe stomacul gol.

Prețul cadou nu este cel mai important. Chiar și șosete notorii și spumă de bărbierit donați din suflet pot aminti pentru viață.

Și nu sunt prezentate cadourilor soțului dvs. că vă veți folosi singur. De exemplu: „Eu ați cumpărat o tigaie și se prăjește prăjit clatite pe ea“ sau „Eu vă dau eu în această rochie dragă chic“. Astfel de surprize nu va face un om în vacanță de personal.

cadouri originale de la soția

Când ai trăit împreună pentru mai mult de un an, se pare că tot ceea ce poate da un soț deja donat. Și noi idei nu apar. Nu se încadrează în deznădejde și de a vă familiariza cu ofertele originale.

 1. poster felicitare face singur. Dacă aveți hârtie, vopsele și markere, atunci puteți efectua cu ușurință această surpriză. Scrie cuvintele de dragoste, trage un desen animat pe dumneavoastră preferat. Este o surpriză ieftin și creativ, care poate fi lăsat pentru memorie. In plus decora creativitatea cu dulciuri sau fotografii imprimate, iar apoi afișul va juca într-un mod nou.
 2. Decor. Inel cu gravura sau lanț pe gât – cadouri plăcut și memorabil. Puteți alege materialul pe cont propriu pentru fiecare gust și pentru orice bani: variind de la oțel chirurgical la aur și platină. Dacă soțul / soția nu a reapărut până în prezent, atunci le puteți buni să le achiziționeze.
 3. Detalii pentru mașină. Mulți soți dispar ore în garaje și îmbunătățesc în mod incorect „înghițirea” lor „. Dacă soțul / soția dvs. este de la numărul lor, faceți-o frumos și cumpărați piesele sau accesoriile necesare pentru mașină. Dacă nu știți exact ce cumpărați exact, dați-i un certificat de cadouri în magazinul de piese de schimb. El va alege cu bucurie exact ceea ce crede necesar.
 4. Gadgets. Viața modernă nu este posibilă fără telefoane mobile, tablete și alte gadget-uri. Dă-ți soțului ce nu are: un smartphone mai modern, un laptop nou sau o carte cu cerneală electronică. Astfel de lucruri simplifică foarte mult viața și vă permit să vă bucurați de el complet.
 5. Certificat în spa sau baie. Un astfel de cadou va trebui, de asemenea, să fie foarte util. Bărbații lucrează adesea pentru familie și uită de restul. După o astfel de surpriză, vor trebui să se relaxeze și să se bucure de tratamente.
 6. Orice călătorie. Mulți bărbați au prețuit visul cortului tău, pe care au mers pe o excursie cu prietenii. Dă-i chestia asta în sezonul cald, a coborât cu adevărat cu o ședere peste natură.
 7. Totul pentru pescuit. Dacă soțul se ridică la ora 5 dimineața la sfârșit de săptămână, iar darurile de pescuit somnoros, darul unui nou set de accesorii de filare sau de pescuit și alte accesorii de pescuit va cădea în cale. Atât de surprinsă să-l surprindeți. Soțul va înțelege cum vă simțiți cu atenție la hobby-urile sale.
 8. Lanternă. Lanterna puternică portabilă cu baterii utile pentru orice om economic. Luați în considerare țevi, urca sub masina, du-te la magazin pe întuneric – pentru aceste nevoi și surpriza va veni la îndemână.
 9. Echipament sportiv. Ce fel de om nu le place greutatea sau un set de gantere? Chiar și cele mai nefericite băieții vor începe să facă exerciții fizice, în cazul în care primesc un proiectil de formare. În plus, acestea sunt ușor de a cumpăra în orice magazin de articole sportive.
 10. pușcă pneumatică. Multi tipi adora pentru obiectivele, acordând acest hobby week-end întreg. Încearcă să-i facă o surpriză demnă și să cumpere o armă pneumatică a unei configurații grave. El va fi fericit ca un băiat.
 11. Un set de instrumente pentru kebab si gratar. Acest cadou va fi util pentru orice carne. Omul tău va lăuda cu plăcere de ei înainte prieteni, să livreze grațios această valiza în timpul unui picnic.
 12. Pregatite cină de la feluri de mâncare preferate. Fiecare femeie știe că drumul spre inima unui om rămas prin stomac. Construiți o masă festivă în această zi și pregătiți mâncărurile maxime pe care soțul dvs. îl iubește. El vă va aprecia eforturile și credeți că a făcut-o în timpul ei alegerea potrivită când te-a căsătorit.
 13. Baterie externă. Fie ca acest dar să nu fie cel mai romantic, dar faptul că va avea nevoie de un soț este sigur. Dacă uită să încarce telefonul acasă, va ajuta întotdeauna acest lucru să prezinte acest cadou, iar soțul va rămâne în contact.
 14. Fotoches. Dacă soțul dvs. lucrează în birou, atunci un cadou minunat pentru el va fi un ceas cu un cadran, decorat cu fotografiile dvs. comune sau imagini cool. Le puteți ordona în orice fotoolav și, în curând, vă vor decora desktopul preferat.
 15. Visele de călătorie. Mulți bărbați visează să viziteze o țară sau oraș și poate să meargă în sat la bunica ta iubită.

În Ziua Defender a Patriei, ar trebui să încercați să surprindă soțul cu un astfel de cadou o dacă aveți dreptul de suma și încrezător că surpriza el trebuie să facă.

Buget idei de cadouri iubit

Multe femei cred ca un cadou de buget nu poate fi interesant și plăcut. Ele sunt confundate, deoarece pe orice portofel există o modalitate de a face surpriza original pentru soțul tău iubit. Desigur, masina sau iaht pentru un bănuț nu cumpără. Cu toate acestea, împreună cu prezentarea bugetului, vă oferă dragoste și grijă, iar acest lucru este de neprețuit. Deci, ce pot să placă soțul la 23 februarie, a cheltui o sumă de bani amuzant.

 1. Produse cosmetice și de parfumerie Set. Numai tu știi ce fel de igienă personală preferă soțul. Mână în spirite preferate care vin la sfârșitul anului, sau achiziționarea de noi elemente din acest domeniu. Un bărbat adevărat ar trebui să fie pur și schimbul de miros ca un Koln plăcut, și vă va oferi această oportunitate.
 2. Elemente de îmbrăcăminte. Multe femei considera un cadou banal, cum ar fi o curea, cravată, șosete sau chiloți. Dar dacă soțul dumneavoastră are nevoie într-adevăr aceste lucruri, apoi găsiți frumos și de înaltă calitate, lenjerie sau alte accesorii adecvate în dimensiune, vă poate doar. Un cadou excelent va fi, de asemenea, brodate halate de baie, papuci de casă nominale confortabile și capace de baie.
 3. Utya. Bărbații sunt acele tooths dulci. Prin urmare, un cadou sub forma unui munte de ciocolată sau bomboane iubit va fi o bombă dulce reală la mijlocul din 23 februarie. Cumpara tot ceea ce iubește soțul, dar treptat, și ori într-o cutie de cadou frumos.
 4. Cuțit elvețian. Acest aparat multifuncțional poate fi util în orice moment, mai ales în cazul în care un om este în afara casei. De fapt, un cuțit, furculiță, lingură, tirbușon și foarfece – toate acestea sunt într-un singur subiect. Dacă soțul tău încă nu are acest cuțit, apoi Ziua Apărătorilor Patriei este un motiv de mare pentru a da.
 5. Cană cu încălzire. În mijlocul iernii atât de frumos să beți o ceașcă de ceai sau cafea fierbinte. Vacanța de bărbați de iarnă va fi un motiv minunat pentru a da soțului cu o cană încălzită din bricheta. Ea nu merită o mulțime de bani, dar orice șofer va veni la îndemână pe drum. Ridicați un design elegant și urcați subiectul în ambalaje frumoase.
 6. Bilete la film. Cu siguranță în cinematograf vine un film care interesează soțul tău. Aranjați-l în ziua apărătorilor patriei în cinema și vă rog o surpriză atât de ieftină, dar plăcută. Alegeți un gen care vă convine pe amândouă: o melodramă lacrimă sau un luptător sângeros nu este adecvat. Cumpăra bilete pentru comedie sau aventură, astfel încât tu și soțul tău să petreacă timpul uimitor.
 7. Compune poezii. Absolut gratuit, dar un cadou foarte sufletesc care vă va lovi soțul în inimă. Nu ezitați sentimentele tale și să le așezi ca un spirit în formă poetică. Este doar dificil la prima vedere. Așteptați impresia de inspirație și de a crea ODU dragoste.
 8. Un stilou. Acest accesoriu se va potrivi cu persoana de afaceri. În cazul în care soțul tău funcționează în cazul în care este în mod constant nevoie de semnătura sa, sau este poziția responsabil, frumos mânerul solid este foarte util pentru el. Găsiți-l ușor într-un magazin cu articole de papetărie, în cazul în care puteți alege, de asemenea, un caz mare pentru ea.
 9. Ochelari de soare. Fiecare om îi place să completeze imaginea lui ceva la modă. ochelari de soare bune nu va fi de prisos. Cine, cum nu, cunoaște gustul soțului ei. Alegeți o nouă pereche de puncte și indiciu că veți petrece o vacanță de vară minunată.
 10. Barstie sau Nessenter. Bărbații sunt mereu ocupat și grăbește-te undeva. Într-o grabă este ușor să uităm trivia importante, dar în cazul în care acestea sunt pre-pliate în geantă de mână, atunci în orice moment va fi cu ea. Dă soțul tău un bas sau destul de nonsens, și va rămâne destul de recunoscător.
 11. T-shirt, cu un grup favorit sau inscripție rece. Comanda fotografie imprimarea pe haine acum nu este o problemă. Pentru aceasta aveți nevoie doar timpul dumneavoastră personale și o sumă modestă de bani. Gândiți-vă ce fel de tricou ar fi fericit pentru a transporta soțul tău, și în avans pentru a avea grijă de comanda ei în atelierul. Amintiți-vă că înainte de sărbători sunt posibile întârzieri, deoarece există mai multe comenzi. Calculați timp.
 12. căşti fără fir. Ascultați muzică sau să joace un calculator de dragoste aproape toate. Da, și ceas TV, astfel încât să nu interfereze cu restul membrilor familiei, probabil, având în căști. accesoriu wireless este cel mai convenabil pentru utilizare, și este destul de ieftin.
 13. Alcoolul și produse din tutun. Vă puteți pregăti soțul dumneavoastră ca un balon de cadou cu băutura lui alcoolică preferată sau trabucuri reale, daca ii place de tutun. Astfel de cadouri – Clasic pentru 23 februarie. Aveți posibilitatea să atașați o benzină frumos și elegant brichetă la trabuc.
 14. Breloc. Fiecare persoană are cheile la apartament, care uneori este atât de dificil să găsești o jachetă sau pungi în buzunar. Pentru căutarea ușoară și lanturile cheie inventate pentru chei. Un astfel de cadou pentru ziua apărătorilor patriei va fi ulterior însoțit în fiecare zi omul tău.
 15. Manipulate. Soția-aculwoman – o astfel de raritate în timpul nostru! Dacă știți cum să coaseți sau să tricotați, atunci faceți un soț de surpriză plăcut, veți fi mai ușor decât simplu. Atașați ideea în avans și creați o eșarfă, o cămașă sau ceva de genul ăsta.
 16. Cafea sau ceai bun. Unul dintre cele mai bugetare dar plăcute daruri. Alegeți o băutură potrivită în ambalaje frumoase. Completați-o cu o cană neobișnuită, iar surpriza dvs. va fi percepută cu încântare.
 17. Pernă ortopedică. Somn – o componentă importantă a vieții noastre. Dacă soțul / soția dvs. se plânge de calitatea sa, sforăit și gâtul lui doare, apoi cumpărați o pernă de înaltă calitate pe 23 februarie. Un astfel de element de dormit îl va ajuta să se relaxeze și să se trezească vesel și odihnit.

opțiuni creative

Vrei să faci un cadou neobișnuit și surprinde soțul tău iubit? In dorinta ta, nu este nimic surprinzător, dar veni cu ceva special suficient. Dacă până acum nu vine în minte opțiunea corespunzătoare, consultați posibile idei creative:

 1. Striptease. Puteți dansa, învățând din mai multe mișcări erotice. Dar, pentru a apela o fata-profesionist este, de asemenea, posibil, dacă nu aveți prejudecăți despre acest lucru. militar este ușor să vă rog, dacă dansatoarea este în camuflaj.
 2. Masini de curse. Iubitorii extreme vor trebui să facă churchhood pe poligoane speciale. Rezervați-vă un serviciu în avans și du-te acolo, împreună cu cei dragi pentru clătirea nervii și abur de eliberare.
 3. Mașina de vis. Pentru un astfel de cadou, aveți nevoie de o sumă mare și dacă o aveți, atunci o mașină abruptă va deveni un mare cadou pentru iubitul tău. Cu siguranță știți ce model al mașinii visează și îl puteți cumpăra în cabină.
 4. Paraşutism. Un alt cadou creativ și extrem este un salt de parașută. Acesta este 23 februarie pentru a uita că este pur și simplu imposibil. Dacă soțul a visat mult timp de o astfel de aventură, atunci veți deveni un adevărat vrăjitor pentru el.
 5. Quest. Aventura curioasă sub forma unei căutări este, de asemenea, o surpriză bună și nu un banal. Uneori spun că este mai bine să dai impresii și nu ceva de material. Încercați să aranjați un brainstorming drăguț, mergând cu el în vacanță pentru o căutare pentru iubitul său film sau carte.
 6. Instrument muzical. Soțul dvs. se joacă pe un instrument muzical sau vise pentru a învăța – în ambele cazuri instrumentul muzical va fi un dar minunat. Noua chitară electrică sau sintetizator îi va permite să-și facă hobby-ul creativ.
 7. Bicicletă. Acest transport este ușor de stocat, este frumos să mergem pe ea, ciclismul are un efect benefic asupra sănătății. Dacă doriți să treceți soțul cu ceva util și să-l ajutați să piardă kilograme suplimentare, atunci un astfel de cadou va trebui să fie la fel.
 8. Jucărie controlată radio. Fiecare om din suflet – copilul. Veți face realitatea visului copiilor săi, cumpărați un elicopter, un rezervor sau un robot pe telecomandă. Când vedeți zâmbetul copiilor lui, veți înțelege cât de precis ați ales un cadou.
 9. Tort tematic. Comandați un tort frumos și gustos de la maeștri care vor putea să deconecteze o adevărată capodoperă din cremă și biscuiți. Alegeți un subiect potrivit, de exemplu, o militară, scrieți unui cadou dulce Roman Felicitări pe un cadou dulce.
 10. Televiziune. Mulți bărbați visează la propriul televizor, pe care numai ei vor urmări ceea ce fac. În cazul în care soțul dumneavoastră este de la numărul lor, apoi dobândi-l astfel de cadou un.

Orice cadou facut din suflet este extrem de apreciat de către destinatar. Sotul tau va fi cu siguranta incantati de orice prezentare de la tine și te va rambursa din cauza în vacanțe ulterioare.

Alte cadouri pot fi văzute în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: