Cel mai bun cadou pentru Hunter

Cel mai bun cadou pentru Hunter

Puteți argumenta despre etica vânătorii și justificarea acestei clase. Dar faptul imuabil este că există Hunters în orice oraș. Prin urmare, mulți oameni trebuie să știe cum și ce poate fi dat la ele pentru o zi de naștere sau nou an.

cadouri potrivite

Sac de dormit

Vorbind despre cel mai frumos cadou al vânătorului (atât un tip tânăr și semințele înrădăcinate de minore experimentale), nu puteți merge în jurul valorii de saci de dormit. Ele sunt mult mai eficiente decât orice pături proteja de frig. Designul clasic al sacului „pătură” seamănă cu un dreptunghi extern. Pe perimetrul său cusute cusute. Un astfel de sac de dormit este proiectat Numai pentru condiții de vară relativ simple, începutul toamnei.

Construcția tipului „Cocoon” se distinge printr-o capotă încălzită, în picioare pe care se află deja pe centură. Produs similar este recomandat pentru cele mai dificile rezultate din pădurile de iarnă și pentru drumeții. Dormitoarele „Cocane” sunt, de asemenea, relativ compacte. Acest lucru este foarte important pentru iubitorii de vânătoare care trebuie să poarte o mulțime de încărcături.

Pentru a păstra maximul de căldură, este necesar să se acorde o preferință sacului de dormit umplut cu un păsăric de păsări.

Dar pentru zonele locale brute, umpluturile sintetice sunt mult mai bune. Eliminarea erorilor pot fi luate în considerare regimurile termice la care se calculează sacul de dormit. În acest caz, indicatorii de temperatură se disting pentru găsirea unui cort și în aer liber. În cazul în care nu este plătit acest lucru, în cazul în care sacul pentru vânătoare este selectată numai în aparență – aceasta poate crea multe probleme.

saci de iarnă sunt de obicei umplute cu puf de pasăre, iar în cazul în care folosesc synthetics pentru ei, trebuie să fie dispuse în 3 straturi.

În selectarea traverse pe problemele off-sezon mult mai mult decât pur vara sau iarna pura probe. Astfel de produse pot fi găsite numai în intervalul dintre cele mai mari firme. Accentul atunci când alegerea va trebui să aloce temperatura aerului. Faptul este că scăderea temperaturii la valori critice în această perioadă este foarte frecventă. Și dacă sacul nu este suficient de cald, pot exista implicații grave pentru sănătate.

Alege saci cu syntheps. Dacă numai pentru că este un material ieftin, sincer, o astfel de achiziție va fi percepută în mod rezonabil ca lipsă de respect pentru vanator. În plus, durata de viață a geisterboard de dormit nu este depășit 2 ani. Și cu un pachet foarte dens într-un rucsac, izolația va fi puternic purtată. În ceea ce privește acoperirea externă, este mai bine ca acesta să nu fie din nailon, ci din materialele membranei. Criterii suplimentare pentru alegerea unui produs de calitate vor fi:

 • Capota occidentală (mai puțin risc de deschidere neautorizată a sacilor)+
 • Culoarea întunecată (este mai mică tip, încălzitor contribuie la uscarea accelerată)+
 • Cusăturile de calitate+
 • Forța și fiabilitatea fulgerului.

Cort

Hunterul care are o geantă de dormit, poate da în siguranță un cort. La urma urmei, este accesorii reciproc complementare pentru vânătoare. Când există altceva imediat, accesul la pădure sau la natură devine imediat mai confortabil și mai sigur. O cerință indispensabilă este densitatea și cetatea mecanică „Casa de câmp”. Un cort bun, spre deosebire de haine, nu este fabricat din fire naturale, ci din fire sintetice. Cu cât este mai mare densitatea fibrelor, cu atât mai bine produsul finit.

Schimburile recomandă invariabil să verificați acest parametru pentru pașaportul însoțitor, fără a satisface cuvintele vânzătorilor. Nu mai puțin important este o impregnare specială. Chiar și vânătorii singuri vor fi bucuroși dacă au un dublu, nu un singur cort. Apoi, va fi mai convenabil să adăugați diverse accesorii, miniere și consumabile. Alte lucruri care sunt egale cu parametrii arată corturi cu rezistență ridicată a apei.

Ele sunt confortabile, chiar și atunci când dușul se toarnă afară, există o ceață groasă. Echipamente importante și suplimentare ale Stek. Chiar și în lunile de vară în sălbăticie, se întâmplă noaptea rece. Și deja cu un îngheț ușor, cortul neînsuflețit devine un chin real. Cele mai bune opțiuni sunt cele în care este inclus accentul, deoarece construcția este inițial consistentă.

Dacă există o posibilitate de a nu salva, cumpărați cu îndrăzneală cele mai scumpe cuptoare. Ele pot chiar să pregătească alimente, indiferent de vremea din spatele zidurilor. Merită să acordăm atenție masei de construcție. Decât este mai puțin, cu atât mai plăcută de utilizat. Dar, desigur, până la limite rezonabile – la urma urmei, oamenii înșiși ar trebui să fie plasați în cort și toate lucrurile de care au nevoie.

Rucsac

Selectarea unui cadou unui prieten care este îndrăgit de vânătoare, este util să se acorde atenție rucsacurilor. Indiferent de corturi importante și facilități de dormit, cu toate acestea, echipamentul principal și partea principală a producției sunt purtate de umeri. Și, prin urmare, o persoană nu este indiferentă:

 • Care este recipientul rucsacului+
 • Care este puterea lui+
 • Câte departamente acolo+
 • Este rezistența la apă rezistentă la apă.

Dar dacă un cort, un covor sau o pungă de dormit poate fi ales în absență, atunci rucsacul este ales numai cu acei oameni care o vor folosi. Ca pantofi sau capac, rucsacul ar trebui să încerce cu atenție și să verifice dacă totul este convenabil, nu există nici un disconfort. Micul inconvenient în primele minute pot fi de mai multe ore, vanatoarea mai multe zile de funcționare pentru a transforma într-un coșmar veritabil.

Doar achizițiile rare pe Internet sunt de succes. În ceea ce privește volumul, cele mai multe dintre vanatorii cred ca 25-35 litri sunt de ajuns pentru ieșire de o zi. Dacă nu există cerințe speciale pentru produs, puteți limita pentru drumeții sac de armată. Un astfel de echipament utilizează chiar unii oameni cu experiență. Adevărat, ei avertizează că, în lagărul de departe sau cu o sarcină mare, poate apărea disconfort.

Vanatoarea rucsac diferă de turistul, de altfel, zgomotul minim. Orice sunet poate sighing animale. Se recomandă să se verifice modul în care tare este eliminat rucsac umplut și este purtat, dacă nu face zgomot atunci când mersul pe jos. În ceea ce privește rezistența la uzură, cea mai bună versiune realizată prin metoda de țesut.

Alegerea finală poate fi făcută în funcție de comentarii de pe site-uri independente.

Termos

Când o persoană iubește vânătoarea, aceasta înseamnă dorința de a părăsi civilizația. Dar nu este necesar să se renunțe la toate beneficiile sale. Dacă în cort și în parcarea în ansamblu, este posibil să se încălzească cu ajutorul incendiilor, a sobelor, apoi ajutoarelor termovenelor în timpul campaniei. Se recomandă alegerea modelelor cu un gât extins. Astfel de produse vor permite în dimineața pentru a prepara alimente calde, iar seara să-l mănânce într-o formă caldă.

Termos cu balon de sticlă pentru vânători nu este adecvat. Mult mai bine de design din metal. Ca și în selectarea altor accesorii, este recomandat pentru a citi comentarii. Trebuie să verificați dacă capacul nu va fi deșurubat din balon. Desigur, este necesar să se acorde preferință produselor firmelor iubite.

Lanternă

Un om care este pasionat de vânătoare este foarte important să existe o lampă de campanie. Adesea, astfel de produse sunt atașate la trunchiul unui pistol pentru a elibera mâinile. Și acesta este cazul, atunci când concentrându-se pe comentarii este greu de rezonabil. Cel mai bine este de a consilia cu bine-tailed – ei știu exact ce au nevoie. În orice caz, este necesar să se țină seama de conformitatea lanternei și a modelelor specifice ale armei.

Lungimea lămpii raționale de câmp – 0.145-0.15 m. Diametrul nu mai mare de 1 inch. Masă maxim de 0,3 kg (În caz contrar, echilibrul de fotografiere se va agrava). Desigur, puterea este importantă. Cele mai bune produse sunt fabricate din aluminiu, nu lăsați apa, porniți și deconectați cu ușurință.

Ce trebuie să țineți cont atunci când alegeți?

Nu este atât de important dacă este dat un cadou de ziua de vânătoare, noul an sau 23 februarie. Regula principală este aceeași ca în alte cazuri – talentați ar trebui să experimenteze bucuria din prezent. Ridicând o surpriză pentru soțul ei sau un tată destinat, nu vă puteți întreba cum să întrebați și să aflați cerințele individuale ale camerei de ziua de naștere. Dacă un cadou este făcută la prieteni, familiare, colegi sau rude îndepărtate, alegerea este complicat în mod semnificativ.

Pentru seful, vă poate oferi, de asemenea, cadouri specifice de vânătoare. Dar este mai bine să renunțe la lucrurile „amuzante“. Numai aproape și săgețile bine cunoscute are sens pentru a da ceva cu umor. Pentru a nu face o greșeală atunci când aleg o surpriză pentru persoanele familiare slab, ai nevoie să dedice ceva timp pentru a vă familiariza cu tema de vânătoare în teren beton.

Nu alege cadouri de elită, în cazul în care răspunsul prezent de același nivel va fi drumuri pentru o persoană. Se pune imediat într-o poziție dificilă. Imediat este în valoare de a spune despre ce pentru a da exact nu merita. Această armă – toate sale vânători cumpere pentru ei înșiși (chiar dacă este interesat în comentarii altor persoane). Prost pentru a da și suveniruri, arme decorative – singura excepție, acestea sunt oameni care sunt interesați în mod special în ele.

Nu da consumabile (muniție, praf, conserve, rachete de semnalizare). Nu este recomandat să dea bani. Dar plătiți-vă o licență sau dobândiți o literatură specială foarte corect.

Vorbind despre darul original pentru aniversare sau altfel, merită specificarea – primul loc este gusturile personale. Deci, cu bună știință, fără a bea alcool, este puțin probabil să se potrivească seturilor de sticlă și ochelari, chiar dacă sunt decorate cu desene tematice. Mai mult, aproape oricine va avea un drept complet de a insulta atunci când primește un astfel de cadou. Pentru ajutor în absența fanteziei va veni opțiunile „Win-Win”:

 • Navigator de satelit+
 • radio+
 • Document impermeabil comprimat+
 • Aluminiu sau clapetă din plastic+
 • Miniatura Teapot+
 • Cizme turistice+
 • Cuțit elvețian+
 • Mascare Robe+
 • binocluri+
 • Dispozitiv de vizibilitate de noapte+
 • Telefon mobil rezistent la șocuri impermeabile.

Cum de mână?

Nu este atât de important – sa decis să dea suveniruri de vânătoare sau mai multe lucruri „grele”. Depinde mult de depunere. Orice vanator este frumos atunci când un cadou este detectat în mod neașteptat. De exemplu, apare pe masă în ziua programată.

În cazul în care se decide să-l felicit în mod deschis, este mai bine să se gândească la cuvintele pe care darul va fi însoțit de.

obiecte mici sunt prezentate în ambalaje decorative. Ele sunt vândute în cadouri, și chiar și în librării. Având în vedere rigoarea și gravitatea majorității vânători, trebuie să refuze să se gândească la ea sau foarte atent. Dacă aveți de gând să împartă un restaurant, o cafenea, o cina romantica acasa – donație poate fi combinată cu aceste evenimente. Darul original va ajuta:

 • Caseta de sub tort+
 • Geanta de sport+
 • altul, cadou insecientive (în apropierea sau cu el, în interiorul căruia este principalul lucru).

Despre ce să dea un vânător, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: